![]() |
#3602 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniówki 2017 <3 cz.4
Crescent
Właściwie jestem zdecydowana na manhattan w kolorze szarym lub turkusowym. Trochę anex cross zawrócił mi w głowie bo jest jednak lżejszy. Ale nie chce całego w ekoskorze (to bym jeszcze przezyla), mniej podoba mi się okrycie na nogi w spacerowce. I boję się stelaża. Podobno poprawili ale jeszcze brak opinii czy skutecznie ![]()
#3603 |
Zadomowienie
|
Hej wszystkim w nowym tygodniu. Coraz bliżej sierpień 😊
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Zakorzenienie
|
Judka
Juz wyjaśniłam Crescent skąd moje wątpliwości ale myślę że ona ma rację i to tylko błąd w opisie w sklepie. ![]() Dla mnie wahania między 2 modelami to już luksus. ![]() Czuje ze jestem blisko celu ![]()
#3605 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie nie mam opcji płatnej położnej, moge mieć tylko osobę towarzysząca, zamiast męża jedynie. Nie biorę. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() http://www.terapia-ndt.waw.pl/rozwoj.php Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Roan wiem, że nie do zdarcia jest jednak no i tańszy ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
![]() |
#3607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3608 | ||||
Madi
|
Dzień dobry, witam się
![]() nyna i judis trzymam kciuki za wizyty ![]() ![]() Mój mały królewicz nie mógł wczoraj zasnąć, fikał prawie do północy a dzisiaj od szóstej wierci się w brzuszku i cały faluje jakbym taniec brzucha odstawiała ![]() W sobotę siostra miała panieński, szczerze to, nie bawiłam długo z nimi, ani za dobrze, raczej byłam sobie gdzieś tam z boczku, dziewczyny pytały jak się czuję wygłaskały brzuszek itp, ale byłam dosyć wymęczona po całym dniu na słońcu, i nie miałam zbytniej ochoty na zabawę, troszkę było mi szkoda, że nie mogłam poimprezować z dziewczynami jak dawniej, ale jakoś naprawdę nie miałam ochoty ![]() ![]() Mężuś oświadczył mi wczoraj, że nie chce być przy porodzie bo się mnie boi, że go wyklnę z bólu i ma stracha, no ja jestem choleryczką, ale chciałabym mieć go przy sobie wtedy nawet po to aby mi przypominał, że mam oddychać, czy trzymać mnie za rękę ... Cytat:
![]() ksylitol kojarzy mi się raczej jakoś chemicznie ![]() ja rabarbar zjadam zawsze z cukrem bo bez to za kwaśny jak dla mnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie myślałam o douli, ale słyszałam legendy, że dobra rzecz ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() cc- podziwiam, że możesz zjadać czosnek, ja mogę po nim zionąć ogniem ![]()
![]() |
#3609 |
Zakorzenienie
|
Teściowa kupiła Witkowi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3610 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam długowłosy dywan w salonie ale córce na szczęście jeszcze sie nie zdarzyło na niego siknąć ale za to na kanapę to chyba z trzy razy siusiu zrobiła. Musze speca od prania kanapy zamówić bo od trzech lat była nie prana... Wysłane za pomocą mTalk ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- Cytat:
Wysłane za pomocą mTalk ---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- Cytat:
Wysłane za pomocą mTalk ---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- Witam sie w ten pochmurny dzień ![]() Wysłane za pomocą mTalk |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3611 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Antos mi się podoba ale według rankingów to najbardziej popularne imię od kilku lat ![]() Cytat:
![]() Dzis zauważyłam w sklepie świat dziecka online że espiro w kolorze turkusowym jest w cenie 1999 czyli 300 taniej. Może to znak ![]() Chyba z drzemki nic nie będzie więc idę na śniadanie i wymyślać obiad ![]()
![]() |
#3612 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co do maty, to widziałam takie termo maty na Allegro za 39,90. Może być takie cóś? http://allegro.pl/gruba-mata-piankow...799739355.html |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3613 | |
Zakorzenienie
|
hej, ja jestem końcówka sierpnia i kompletnie nie czuję presji
![]() jak twoja rwa? ![]() Cytat:
![]() ![]() jak któraś jeszcze nie kupiła wózka to znalazłam fajną sklep świat dziecka kraków, mają fajne ceny ![]()
![]() |
#3614 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kiedys jak bylismy w Turcji jako pamiatke przywiezlismy sobie super reczniki plazowe ktore uzywamy juz wiele lat i nic nie blakna itd. Ja kupilam normalny czarny z napisem Alanya (bo tam bylismy) a maz blekitny chcial i kupil z wielkim zlotym napisem Lacoste ![]() ![]() ![]() Wczoraj troche sie dzialo. Bylismy obejrzec porodowke ![]() ![]() No i przywiezlismy wczoraj lozeczko i chyba wybralismy komode tylko na zywo chce ja zobaczyc ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3615 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3616 |
Madi
|
Crescent - skąd taka wycieczka do szpitala? Czy miałaś ją w ramach szkoły rodzenia?? Czy można sobie tak o pójść po prostu i pozwiedzać i popytać w szpiatalach?? Ale mnie zaintrygowałaś
#3617 |
Rozeznanie
|
Ja miałam taką wycieczkę na pierwszych zajęciach ze szkoły rodzenia. Pokazali nam dosłownie WSZYSTKO, włącznie ze sprzętem, łazienkami w salach poporodowych, etc.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3618 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry, piękne słoneczko i delikatny wiaterek, zbieram się na zakupy i umyć samochód. Kciuki za dzisiejsze wizyty i szyjki. Miłego dnia!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3619 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3620 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ostry atak rwy juz odpukac chyba za mna, nadal boli dosc mocno,ale nauczylam sie z nia zyc. Juz wiem jak się kłaść, siadać, mało chodzę, nie dzwigam,w domu głównie na piłce siedze i powolutku jestem w stanie bez łez w oczach przejść na raz tak do 50 metrow😂 Dziękuję, że pytasz😘 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3621 | |
Madi
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pojechalismy w niedziele bo stwierdzilam ze wiekszy spokoj pewnie jezeli chodzi o ilosc lekarzy itd. nie wiem jak w tygodniu, moze zadzwon sobie do jakiegos szpitala i spytaj czy mozna przyjsc zobaczyc ![]()
![]() |
#3623 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3624 |
Rozeznanie
|
Witam w nowym tygodniu. Nie mam jakoś humoru od rana, a dodatkowo popsuł mi go facet od remontu bo bez słowa nie przyszedł, mimo że mieli wyrywać futrynę bo kontener tylko do południa. Przyszedł pomagier niewiele zrobił i poszedł do domu po 14, nawet nie zagipsował całego pomieszczenia. W tym tygodniu święto kolejny dzień odpadnie, a my w czarnej dupie. Obiecywał pokój na sobotę gotowy to mieli dziś dokańczać listwy przypodłogowe i malowanie kaloryfera, oczywiście nic nie ruszone.
Denerwuje się bo jutro mam znowu kontrolę i na razie jest tylko gorzej ciągle. Boję się, że będą mnie chcieli zatrzymać w szpitalu znowu. Nie mam praktycznie szyjki i nie mam nawet gotowego mieszkania ani wyprawki na dzieciaki. Dzisiaj mam taki dzień, że bez powodu mi łezka pocieknie co jakiś czas. Do tego jakoś dziś mi przykro, że wszyscy gdzieś chodzą, jeżdżą, korzystają z życia i nagle 1000 atrakcji w moim mieście jak zwykle mało się dzieje. Moje życie kręci się natomiast wokół leżenia, mierzenia cukru, wbijania insuliny (piękne ślady na udach) i lękiem przed kontrolą. No to sobie pomarudziłam. Ehhh Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3625 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3626 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieje, że ci faceci od remontu jutro dadzą czadu i szybko im pójdzie. Wysłane za pomocą mTalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3627 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3628 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mnie z kolei Komfort doprowadza do szału. Wpłaciłam zaliczkę na drzwi 19 maja i oczywiście ani widu, ani słuchu, pomimo telefonów i maili z prośbami o kontakt z magazynem, czy na pewno zdążą mi te drzwi dowieźć przed 4 lipca, bo mam wtedy umówiony montaż. Tłumaczę, że muszę mieć drzwi wstawione, bo mam dwa duże psy w mieszkaniu i nie ma opcji, żeby nie było ich przed przyjściem na świat noworodka. Oczywiście pełna zlewka - nikt się nie pofatygował, żeby się z tym magazynem skontaktować. Ja za to jutro pofatyguję się osobiście do nich i zrobię mały sajgon, bo akurat będę w okolicy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3629 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mój wózek ma spacerówkę w jedną stronę niestety. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pomyśl sobie tylko że jeszcze kilka tygodni i będziesz spacerować sobie z dziewczynkami ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:23.