rurki - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-09-08, 10:01   #3601
marthusia
Zadomowienie

GG do marthusia
Dot.: rurki

Szukałam wątku o rurkach i prosze,jest.Mam dylemat,ale o tym później
Ale jaja - dwa lata temu większość z nas nie pomyślałaby o 'ośmieszeniu się' przez wyjście w rurkach na miacho,a teraz jaki BOOM przeżywają rurki.

Widziałam,że porównujece ceny.Ponad 300zł O_O ?Nawet jak kogoś stać,to nie wiem tylko po co tyle wydawać.Mojej mamy koleżanka sprowadza z jakiegoś stadionu spodnie,dawno temu wzięłam od niej jedne i mam je drugi rok.Ostatnio przywiozła mi wymarzone czarne rurki(48zł ^_^)no i mam problem - nie wiem co do nich nosić coś pomiędzy adidasami,a butami na obcasie,a że takich w życiu nie miałam,to nie wiem...załączę chyba zdjęcie,może coś doradzicie?

Dobry wątek ^_^
marthusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-08, 10:11   #3602
iwciunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hammie Pokaż wiadomość
ja tam nie wiem jak to jest naprawde... ale uwazam ze rurki to spodnie proste jak sama nazwa wskazuje a skinny to takie obcisle i zwęzane
Zgadzam się z Tobą
Poluję teraz na jakieś czarne rurki do 100 zł Widział ktoś, gdzieś?
iwciunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-08, 12:31   #3603
misior920127
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to misior920127

killkate ja jestem z łańcuta ale patrzylas mzoe w h&m na dziale dziececym w grafice na jakies rurki?ja mam z ul. Kopernika 1:d z dyskontu tylko trzbe abylo je zwezyc i obnizyc stan
misior920127 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-08, 13:19   #3604
Purchawka_88
Przyczajenie

a czy na tym dziale dziecięcym są rurki, które wejdą na kogoś kto ma dość wydatne biodra? mam 170, są takie rozmiary? i ile kosztują?

Pozdrawiam
Stary 2007-09-08, 17:56   #3605
kamila27b
Raczkowanie

takie małe pytanie mam czy któraś z was ma gdzieś w pobliżu sklep FACTORY ? Była któraś tam ?? chcę tylko wiedzieć jak tam jest. czy opłaca się kupować tam rurki. Ja mam w Luboniu a osobiście jestem z Puszczykowa. Nigdy w tym sklepie nie była a samochodu nie mam żeby ot tak pojechać sobie tam. chcę wiedzieć czy mi warto. myślałam o kupieniu tam rurek ale tam są podobno ciuchy z jakiś próbek, nadwyżek, zapasów i zeszłej kolekcji. Niby brzmi dobrze ale coś do tych próbek mam wątpliwości. próbki to próbki. to tak jak próbka za słonej zupy ..;/
kamila27b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-08, 18:10   #3606
meri99
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to meri99

Cytat:
Napisane przez marthusia Pokaż wiadomość
Szukałam wątku o rurkach i prosze,jest.Mam dylemat,ale o tym później
Ale jaja - dwa lata temu większość z nas nie pomyślałaby o 'ośmieszeniu się' przez wyjście w rurkach na miacho,a teraz jaki BOOM przeżywają rurki.

Widziałam,że porównujece ceny.Ponad 300zł O_O ?Nawet jak kogoś stać,to nie wiem tylko po co tyle wydawać.Mojej mamy koleżanka sprowadza z jakiegoś stadionu spodnie,dawno temu wzięłam od niej jedne i mam je drugi rok.Ostatnio przywiozła mi wymarzone czarne rurki(48zł ^_^)no i mam problem - nie wiem co do nich nosić coś pomiędzy adidasami,a butami na obcasie,a że takich w życiu nie miałam,to nie wiem...załączę chyba zdjęcie,może coś doradzicie?

Dobry wątek ^_^

Jezeli cos komus sie podoba to niewiem dlaczego nie mialaby sobie tego kupic...niektorzy wydaja po kilka tysiecy na rzeczy od roznych projektantow i nikt sie temu nie dziwi(jezeli kogos na to stac)
pozatym ja niestety nie naleze do tych osob ktore spokojnie moga sobie pojsc do H&M'u dzieciecego i kupic sobie tam spodnie...
chyba bylyby o 30cm. za krotkie...
a w innych sklepach gdzie rozmiarowka to S,M,L zawsze musze brac L zeby nogawki byly dlugie...
We Wranglerze ,Levisie ceny tez przekraczaja 300zl. duzo ludzi tam kupuje spodnie i jakos nikt nie jest zdziwiony...

Pagan Poetry

~~~~Film...moja miłość~~~
meri99 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-08, 18:18   #3607
kamila27b
Raczkowanie

mam takie pytanie do was wszystkich. czy któraś była w sklepie FACTORY OUTLES ?? Jeżeli dobrze wiem to jest to w warszawie wrocławiu i z poznaniu. chcę zapytać czy jeżeli któraś była to czy mogłaby powiedzieć jak tam jest? chciałam się wybrac i tam właśnie kupić jakieś zajefajne rurki ale nie wiem czy się opłaca tam jechać po tym jak pzeczytalam że tam są ciuchy z zapasów, nadwyżek produkcyjnych no i próbek. własnie ..próbek..nie brzmi za strasznie? ja próbki to raczej nie takie idealne bo wypróbowane by się dowiedzieć czy jak się uszyje w prawo i następnie w lewo to czy wyjdzie. akurat to był taki głupi przykład ale tak to postrzegam. była któraś? polecacie ?

ps. przepraszam, napisałam prawie to samo wcześniej ale coś miałam z kompem i myślałam że się nie zapisało tamto wiec napisałam drugie. sorki ;p

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-09-08, 19:54   #3608
meri99
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to meri99

Cytat:
Napisane przez kamila27b Pokaż wiadomość
mam takie pytanie do was wszystkich. czy któraś była w sklepie FACTORY OUTLES ?? Jeżeli dobrze wiem to jest to w warszawie wrocławiu i z poznaniu. chcę zapytać czy jeżeli któraś była to czy mogłaby powiedzieć jak tam jest? chciałam się wybrac i tam właśnie kupić jakieś zajefajne rurki ale nie wiem czy się opłaca tam jechać po tym jak pzeczytalam że tam są ciuchy z zapasów, nadwyżek produkcyjnych no i próbek. własnie ..próbek..nie brzmi za strasznie? ja próbki to raczej nie takie idealne bo wypróbowane by się dowiedzieć czy jak się uszyje w prawo i następnie w lewo to czy wyjdzie. akurat to był taki głupi przykład ale tak to postrzegam. była któraś? polecacie ?

ps. przepraszam, napisałam prawie to samo wcześniej ale coś miałam z kompem i myślałam że się nie zapisało tamto wiec napisałam drugie. sorki ;p

Nie tylko ty mialas problemy z kompem...
po prostu chyba serwer wizazu czasami pada...

co do Factory Outlet... ja tam nie bylam ale moja siostra i kumpele tam jezdza...
no powiem ci ze ze sa zadowolone
jezeli cos mozna kupic taniej to czemu nie?
a roznice w cenach sa podobno duze.

Pagan Poetry

~~~~Film...moja miłość~~~
meri99 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-08, 20:57   #3609
marthusia
Zadomowienie

GG do marthusia

Cytat:
Napisane przez meri99 Pokaż wiadomość
Jezeli cos komus sie podoba to niewiem dlaczego nie mialaby sobie tego kupic...niektorzy wydaja po kilka tysiecy na rzeczy od roznych projektantow i nikt sie temu nie dziwi(jezeli kogos na to stac)
pozatym ja niestety nie naleze do tych osob ktore spokojnie moga sobie pojsc do H&M'u dzieciecego i kupic sobie tam spodnie...
chyba bylyby o 30cm. za krotkie...
a w innych sklepach gdzie rozmiarowka to S,M,L zawsze musze brac L zeby nogawki byly dlugie...
We Wranglerze ,Levisie ceny tez przekraczaja 300zl. duzo ludzi tam kupuje spodnie i jakos nikt nie jest zdziwiony...
Dla mnie po prostu jest to przesada popieranie takiego wyrzucania pieniędzy,uważam,że są ważniejsze sprawy,ale ten temat to chyba offtop^_^
Stary 2007-09-08, 20:59   #3610
Reese
Zakorzenienie

moje nowe rury: Cronx
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg c 001.jpg (116,6 KB, 85 załadowań)

Reese jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-08, 21:05   #3611
klaudecqa
Raczkowanie

Ja mam rurki czarne i do nich pasują balerinki-trampki
np.takie <kliknij> albo jakieś podobne z innym wzorem. Jak jest zimniej to noszę adidasy zwykłe, białe- też ładnie wyglądają (stylowo) a w zimie kozaki do kolan a nogawki do środka PS. Ja kupiłam rurki za okolo 60 zlotych w Częstochowie na placu jacka

*Czytaj, oglądaj, ale wnioski wyciągaj sam..*
~~~
*Kochaj, szalej, nie pytaj co dalej, całuj i grzesz miłością się ciesz.!
klaudecqa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-08, 21:14   #3612
marthusia
Zadomowienie

GG do marthusia

Cytat:
Napisane przez klaudecqa Pokaż wiadomość
Ja mam rurki czarne i do nich pasują balerinki-trampki
np.takie <kliknij> albo jakieś podobne z innym wzorem. Jak jest zimniej to noszę adidasy zwykłe, białe- też ładnie wyglądają (stylowo) a w zimie kozaki do kolan a nogawki do środka PS. Ja kupiłam rurki za okolo 60 zlotych w Częstochowie na placu jacka
Ooj białe to pasują bardzo mi się podobało takie połączenie,ale nie pasuje mi na jesieńCzarne adidasy chyba dawałyby mi jakieś poczucie przesady z tą czerniąa moje jesienno-zimowe kozaczki są brązowe,a nienawidze połączenia brązu z czernią balerinki tez,jak wiadomo,na jesień odpadają.Ja już nie wiem,co mam nosić do czarnych rurek
Stary 2007-09-08, 21:20   #3613
abralm
Zakorzenienie

GG do abralm

Cytat:
Napisane przez Reese Pokaż wiadomość
fajniutkie

abralm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-08, 21:32   #3614
uhahana
Zakorzenienie

Dziewczyny, orientuje się może któraś w nowej kolekcji Bershki? Są jakieś BARDZO wąskie w łydkach rurki? Kupiłam tam takie na początku lata i krój bardzo mi pasował, lubię te ich niskie stany, bo jestem mała i większość spodni sięga mi pod pępek, a do tego z moimi łydkami jak patyki rzadko które spodnie wyglądają na skinny

A swoją drogą dzisiaj pierwszy raz od dawna zrobiłam sobie rajd po bazarkach i sklepach zaopatrujących się tam, gdzie ci z targowych stoisk. I zdziwiłam się, bo spooooro rurek jest. Większość niestety z jakimiś badziewnymi świecidełkami, ale zdarzają się też takie niekiczowate zbytnio. No i cena - połowę taniej, niż w centrach handlowych... Jakoś pewnie już nie ta, no ale zamiarzam wypróbować
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-08, 21:51   #3615
kamila27b
Raczkowanie

Cytat:
o.ooo !! ja się nawet za takimi oglądałam. było takich peełno na Allegro. Ale stwierdziłam że wolę przymieżyć w sklepie u mnie ze spodniami różnie bywa. raz są wąskie w udach że nogi zgiąć nie można, a w pasie to wsyzstko odstaje bo jest wieelka przesteń między moim ciałem a spodniami
Stary 2007-09-08, 22:01   #3616
Reese
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamila27b Pokaż wiadomość
o.ooo !! ja się nawet za takimi oglądałam. było takich peełno na Allegro. Ale stwierdziłam że wolę przymieżyć w sklepie u mnie ze spodniami różnie bywa. raz są wąskie w udach że nogi zgiąć nie można, a w pasie to wsyzstko odstaje bo jest wieelka przesteń między moim ciałem a spodniami
ja zaryzykowałam bo lubię Cronxa i nie żałuję, fajnie leżą. Jestem bardzo zadowolona

Stary 2007-09-08, 22:17   #3617
kamila27b
Raczkowanie

no rzeczywiście spodnie tej marki są fajne. co prawda mam tylko jedyną parę tej marki ale fajnie leżą i fajnie wyglądają. no niestety to są takie ..no nie są to rurki. takie zwykłe standardowe - nie dzwony ale szersze na dole. oczywiście idealnie na mnie nie leżą bo jestem za chuda a mniejszego rozmiaru wziąść nie mogłam bo bym nie mogła się ruszyć, a w pasie itka byłyby za duże..wiem wiem. jak to możliwe. no sie gra sie ma ..hehe ;/ ale to przykre że człowiek nie może znaleźć idealnego ubrania dla siebie
Stary 2007-09-08, 22:23   #3618
wiki124
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez uhahana Pokaż wiadomość
Dziewczyny, orientuje się może któraś w nowej kolekcji Bershki? Są jakieś BARDZO wąskie w łydkach rurki? Kupiłam tam takie na początku lata i krój bardzo mi pasował, lubię te ich niskie stany, bo jestem mała i większość spodni sięga mi pod pępek, a do tego z moimi łydkami jak patyki rzadko które spodnie wyglądają na skinny

A swoją drogą dzisiaj pierwszy raz od dawna zrobiłam sobie rajd po bazarkach i sklepach zaopatrujących się tam, gdzie ci z targowych stoisk. I zdziwiłam się, bo spooooro rurek jest. Większość niestety z jakimiś badziewnymi świecidełkami, ale zdarzają się też takie niekiczowate zbytnio. No i cena - połowę taniej, niż w centrach handlowych... Jakoś pewnie już nie ta, no ale zamiarzam wypróbować
widziałam pare fajnych w Bershce... szare czarne jakie chcesz jutro jade po szare ;p;p bo mam na taki kolorek ostatnio ochote
A co do firmy CRON-X rowniez lubie...nie sa takie tandetne jak niektore i sa w miare przystepnej cenie

http://twoflyingflowers.blogspot.com/ - Blog
http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/#signform - ratujmy pieski!
wiki124 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-08, 22:40   #3619
katiess
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez uhahana Pokaż wiadomość

ja dzisiaj kupiłam sobie rurki 34 w bershce czarne. były 32 naprawde wąskie. dość obcisłe są też takie z suwakiem z tyłu. napewno coś znajdziesz
katiess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-08, 22:47   #3620
nagi_aniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Purchawka_88 Pokaż wiadomość
a czy na tym dziale dziecięcym są rurki, które wejdą na kogoś kto ma dość wydatne biodra? mam 170, są takie rozmiary? i ile kosztują?

Pozdrawiam
są do 170cm, kosztuja bodajże 69zł. ja mimo tego, ze nosze xs/s, nie mieszcze sie w nie w biodrach, chociaz podejrzewam, ze w pasie bym sie zapiela bez problemu a nie mam jakis baardzo wydatnych bioder

Pieniądze szczęścia nie dają, dopiero zakupy.
Marilyn Monroe
nagi_aniolek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-08, 22:55   #3621
eevvaa
Zakorzenienie

Cytat:
fajne A ile zapłaciłaś?

eevvaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-08, 22:56   #3622
Reese
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eevvaa Pokaż wiadomość
fajne A ile zapłaciłaś?
99zł

Stary 2007-09-09, 07:40   #3623
asienkaa87
Zadomowienie

ktos się wyzej pytal o FACTORY bylam tam 2 dni temu, mialam zamiar kupic spodnie
(rureczki oczywiscie jak nie inaczej) wybralam sobie sliczne firmy LEE sporo przecenione z 400iles na ok.200 ale oczywiscie nie moglo byc tak pieknie bym je kupila - same wielkie rozmiary. Ekspedientka mi powiedziala ze z rurek niestety nie znajde w tym sklepie mniejszych rozmiarów, gdyz sprowadzaja jedynie duze ktorych prawie nikt nie kupuje i stąd przecena ;//

Teraz wlasnie poluje na jakies fajne rurki, najlepiej ciemne ale z jasnymi przecieraniami....
asienkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-09, 08:44   #3624
killkate
Raczkowanie

misior920127 ja kupilam w damskim dziale h&m. jestem srednio zadowolona, bo chcialam inne szare rurki, ale byly na mnie za ciasne i tak ktos mi je sprzatnal xp wiec kupilam troche ciemniejsze, za 139 zl... wygladaja jak czarne, ale moze sie spiora... patrzylam na dzieciecy, ale jakos przelotem i nie znalazlam.. bardzo zaluje, ze nie moglam jechav po rurki do warszawy bo tam napewno bym znalazla idealne!
killkate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-09, 09:31   #3625
laylaaa
Zakorzenienie

bylam wczoraj w FACTORY i nie bylo zadnych rurek.. ogolnie spodnie nie sa tam za fajne moim zdaniem.

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-09, 10:19   #3626
wioluśka
Raczkowanie

.

Edytowane przez wioluśka
Czas edycji: 2010-01-07 o 14:40
wioluśka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-09, 10:34   #3627
ewa007
Rozeznanie

Dziewczyny nie mam pojęcia skąd wynikają tak skrajne opinie, nie chodzi mi tu o wizaz ale ogólnie. Jedni mówią, że rurki idealne są dla wysokich i raczej szczupłych, ostatnio nawet przeczytałam, że dla małych, a gdzieś, ze raczej dla puszystych. Zakręciłam się.....
ewa007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-09, 10:36   #3628
Jelonek
Zakorzenienie

Wioluśka nie dubluj postów, korzystaj proszę z opcji edycji jeśli chcesz coś dodać.
Jelonek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-09, 10:43   #3629
uhahana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewa007 Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie mam pojęcia skąd wynikają tak skrajne opinie, nie chodzi mi tu o wizaz ale ogólnie. Jedni mówią, że rurki idealne są dla wysokich i raczej szczupłych, ostatnio nawet przeczytałam, że dla małych, a gdzieś, ze raczej dla puszystych. Zakręciłam się.....
Moim zdaniem rury sa dla wszystkich
Oczywiście pod warunkiem, że są dobrze dobrane.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-09, 11:35   #3630
*Sweety*
Rozeznanie

GG do *Sweety*

Kupiłam wczoraj czarne rurki firmy CronX za 80 zł Ale dziwna rozmiarówka, musiałam wziąć rozmiar 27 a zazwyczaj kupuję 29

*Sweety* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości