![]() |
#3601 |
Zadomowienie
|
Dot.: rurki
Szukałam wątku o rurkach i prosze,jest.Mam dylemat,ale o tym później
![]() Ale jaja - dwa lata temu większość z nas nie pomyślałaby o 'ośmieszeniu się' przez wyjście w rurkach na miacho,a teraz jaki BOOM przeżywają rurki. Widziałam,że porównujece ceny.Ponad 300zł O_O ?Nawet jak kogoś stać,to nie wiem tylko po co tyle wydawać.Mojej mamy koleżanka sprowadza z jakiegoś stadionu spodnie,dawno temu wzięłam od niej jedne i mam je drugi rok.Ostatnio przywiozła mi wymarzone czarne rurki(48zł ^_^)no i mam problem - nie wiem co do nich nosić ![]() Dobry wątek ^_^ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3602 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3603 |
Zakorzenienie
|
killkate
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3604 |
Przyczajenie
|
a czy na tym dziale dziecięcym są rurki, które wejdą na kogoś kto ma dość wydatne biodra? mam 170, są takie rozmiary? i ile kosztują?
Pozdrawiam ![]()
![]() |
#3605 |
Raczkowanie
|
takie małe pytanie mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3606 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jezeli cos komus sie podoba to niewiem dlaczego nie mialaby sobie tego kupic...niektorzy wydaja po kilka tysiecy na rzeczy od roznych projektantow i nikt sie temu nie dziwi(jezeli kogos na to stac) pozatym ja niestety nie naleze do tych osob ktore spokojnie moga sobie pojsc do H&M'u dzieciecego i kupic sobie tam spodnie... chyba bylyby o 30cm. za krotkie... a w innych sklepach gdzie rozmiarowka to S,M,L zawsze musze brac L zeby nogawki byly dlugie... We Wranglerze ,Levisie ceny tez przekraczaja 300zl. duzo ludzi tam kupuje spodnie i jakos nikt nie jest zdziwiony... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3607 |
Raczkowanie
|
mam takie pytanie do was wszystkich. czy któraś była w sklepie FACTORY OUTLES ?? Jeżeli dobrze wiem to jest to w warszawie wrocławiu i z poznaniu. chcę zapytać czy jeżeli któraś była to czy mogłaby powiedzieć jak tam jest? chciałam się wybrac i tam właśnie kupić jakieś zajefajne rurki ale nie wiem czy się opłaca tam jechać po tym jak pzeczytalam że tam są ciuchy z zapasów, nadwyżek produkcyjnych no i próbek. własnie ..próbek..nie brzmi za strasznie? ja próbki to raczej nie takie idealne bo wypróbowane by się dowiedzieć czy jak się uszyje w prawo i następnie w lewo to czy wyjdzie. akurat to był taki głupi przykład ale tak to postrzegam. była któraś? polecacie ?
ps. przepraszam, napisałam prawie to samo wcześniej ale coś miałam z kompem i myślałam że się nie zapisało tamto wiec napisałam drugie. sorki ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3608 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie tylko ty mialas problemy z kompem... po prostu chyba serwer wizazu czasami pada... co do Factory Outlet... ja tam nie bylam ale moja siostra i kumpele tam jezdza... no powiem ci ze ze sa zadowolone ![]() jezeli cos mozna kupic taniej to czemu nie? a roznice w cenach sa podobno duze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3609 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3610 |
Zakorzenienie
|
moje nowe rury: Cronx
![]() |
#3611 |
Raczkowanie
|
Ja mam rurki czarne i do nich pasują balerinki-trampki
np.takie <kliknij> albo jakieś podobne z innym wzorem. Jak jest zimniej to noszę adidasy zwykłe, białe- też ładnie wyglądają (stylowo) a w zimie kozaki do kolan a nogawki do środka ![]() ![]()
![]() |
#3612 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3613 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#3614 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, orientuje się może któraś w nowej kolekcji Bershki? Są jakieś BARDZO wąskie w łydkach rurki? Kupiłam tam takie na początku lata i krój bardzo mi pasował, lubię te ich niskie stany, bo jestem mała i większość spodni sięga mi pod pępek, a do tego z moimi łydkami jak patyki rzadko które spodnie wyglądają na skinny
![]() A swoją drogą dzisiaj pierwszy raz od dawna zrobiłam sobie rajd po bazarkach i sklepach zaopatrujących się tam, gdzie ci z targowych stoisk. I zdziwiłam się, bo spooooro rurek jest. Większość niestety z jakimiś badziewnymi świecidełkami, ale zdarzają się też takie niekiczowate zbytnio. No i cena - połowę taniej, niż w centrach handlowych... Jakoś pewnie już nie ta, no ale zamiarzam wypróbować ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3615 |
Raczkowanie
|
o.ooo !! ja się nawet za takimi oglądałam. było takich peełno na Allegro. Ale stwierdziłam że wolę przymieżyć w sklepie u mnie ze spodniami różnie bywa. raz są wąskie w udach że nogi zgiąć nie można, a w pasie to wsyzstko odstaje bo jest wieelka przesteń między moim ciałem a spodniami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#3617 |
Raczkowanie
|
no rzeczywiście spodnie tej marki są fajne. co prawda mam tylko jedyną parę tej marki ale fajnie leżą i fajnie wyglądają. no niestety to są takie ..no nie są to rurki. takie zwykłe standardowe - nie dzwony ale szersze na dole. oczywiście idealnie na mnie nie leżą bo jestem za chuda a mniejszego rozmiaru wziąść nie mogłam bo bym nie mogła się ruszyć, a w pasie itka byłyby za duże..wiem wiem. jak to możliwe. no sie gra sie ma ..hehe ;/ ale to przykre że człowiek nie może znaleźć idealnego ubrania dla siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3618 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do firmy CRON-X rowniez lubie...nie sa takie tandetne jak niektore i sa w miare przystepnej cenie ![]()
![]() |
![]() |
#3619 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3621 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#3622 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#3623 |
Zadomowienie
|
ktos się wyzej pytal o FACTORY bylam tam 2 dni temu, mialam zamiar kupic spodnie
(rureczki oczywiscie jak nie inaczej) wybralam sobie sliczne firmy LEE sporo przecenione z 400iles na ok.200 ale oczywiscie nie moglo byc tak pieknie bym je kupila - same wielkie rozmiary. Ekspedientka mi powiedziala ze z rurek niestety nie znajde w tym sklepie mniejszych rozmiarów, gdyz sprowadzaja jedynie duze ktorych prawie nikt nie kupuje i stąd przecena ;// Teraz wlasnie poluje na jakies fajne rurki, najlepiej ciemne ale z jasnymi przecieraniami.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3624 |
Raczkowanie
|
misior920127 ja kupilam w damskim dziale h&m. jestem srednio zadowolona, bo chcialam inne szare rurki, ale byly na mnie za ciasne i tak ktos mi je sprzatnal xp wiec kupilam troche ciemniejsze, za 139 zl... wygladaja jak czarne, ale moze sie spiora... patrzylam na dzieciecy, ale jakos przelotem i nie znalazlam.. bardzo zaluje, ze nie moglam jechav po rurki do warszawy bo tam napewno bym znalazla idealne!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3625 |
Zakorzenienie
|
bylam wczoraj w FACTORY i nie bylo zadnych rurek.. ogolnie spodnie nie sa tam za fajne moim zdaniem.
![]() |
#3626 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez wioluśka Czas edycji: 2010-01-07 o 14:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3627 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny nie mam pojęcia skąd wynikają tak skrajne opinie, nie chodzi mi tu o wizaz ale ogólnie. Jedni mówią, że rurki idealne są dla wysokich i raczej szczupłych, ostatnio nawet przeczytałam, że dla małych, a gdzieś, ze raczej dla puszystych. Zakręciłam się.....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3628 |
Zakorzenienie
|
Wioluśka nie dubluj postów, korzystaj proszę z opcji edycji jeśli chcesz coś dodać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście pod warunkiem, że są dobrze dobrane.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3630 |
Rozeznanie
|
Kupiłam wczoraj czarne rurki firmy CronX za 80 zł
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.