|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dokuczają mi bo jestem... chuda!!
Po klotni czy tam zerwaniu z TZ nie widzielismy sie 2 miesiace. Wczoraj sie spotkalismy i stwierdzil ze schudłam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3602 |
Zakorzenienie
|
taa pewnie tak powieedzial specjalnie bo wie ze to twoj czuly punkt;/ chcial byc gora;];///
#3603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Przyczajenie
|
moja siostra ma ten sam problem,od lat stara sie przytyc,i nic,tylko ona siebie nie akceptuje,i bardzo ciezko jej kogos znalezc,kiedys chcialam byc jak ona,ale widze ze bycie chudym nie jest lepsze..
|
![]() ![]() |
![]() |
#3605 |
Zakorzenienie
|
nie jest, uwierz nam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3606 |
Zakorzenienie
|
co jest z Wami?
![]() sluchajcie, kupiłam sobie dzis leeginsy;o czarne !! nigdy nie pomyślałam,żebytakie coś włózyc na swoje patyki, no ale kupiałam sobie ostatnio taka super luzke long i idealnie do niej pasują. zaryzykowałam więc...i powiem Wam, że nie jest źle, naprawde ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3607 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja bym na moje chude nogi nie założyła legginsów, z daleka moich nóg by widać nie było ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3608 |
Zakorzenienie
|
Jak zwykle dawno tu nie zaglądalam ale widzę, że wiele się nie zmieniło
![]() Co u mnie? Odebrałam prawko i śmigam autkiem, które dwa razy dziennie MUSI się popsuć ![]() Poza tym zajmując się dzieckiem siostry zaczęłam przybierać na mięśniach! Średnio poświęcam mu okolo 2 godzin. Wazy jakieś 10 kg, lubi być noszony, podrzucany, dźwigany itp. I po 3 miesiącach zauważyłam, że mięśnie brzucha znacznie mi się powiększyły ale kosztem jednego centymetra w talii. Nie jest źle bo ładniej wygląda. Zaczęłam nosić szpilki i jest pół centymetra więcej w łydkach. Uda się nie zmieniły, ale to co było miękkie jest twarde ![]() ![]() Podobnie mam z biustem. Mięśnie klatki piersiowej zrobiły się wieksze - piersi są jakby ładniejsze, ale także straciły cm. Powoli przestają mi dokuczać i jest dobrze. Nie narzekam. I stwierdziłam, że chyba nie chce więcej ważyć. Ważyłam już 50 kg, pisałam o tym i nie ukrywam, trochę źle się z tym czułam. Wszystko zamieniało się w tymczasową tkankę tłuszczową, spalaną od razu jak tylko czegoś nie zjadłam czując delikatny głód. Wolę czuć głod trochę dłużej i wiedzieć, że nic mi się nie stanie niż bać się o każdy gram. Dziewczyny! Naprawdę nie warto. Jesteśmy piękne same w sobie a nasza szczupłość ma więcej zalet niż wad. Poza tym szybkie tycie nie jest w żaden sposób zdrowe dla nas... A jeżeli już ktoś koniecznie chce przytyć - polecam wizytę u dobrego dietetyka w celu określenia trybu zycia i dziennego zaptrzebowania na kalorię. I o czym trzeba pamiętać - kaloria kalorii nie równa, bo zdrowe tycie zalezy od zawartości węglowodanów, tłuszczów nasyconych i nienasyconych roślinnych i zwierzęcych. Do tego dochodzą witaminy, makro- i mikroelementy, substancje mineralne i inne składniki odzywcze. Nie warto samemu eksperymentować. Jakiś europejski naukowiec zainspirowany szkodliwościa fast foodów i amerykańskim filmem o tym gościu który przez miesiąc stołowal się wyłacznie w MC Donald'sie dowiódł, że jest pewna grupa osób szczupłych z wysokim ryzykiem tycia i ciężkich chorób krązeniowych ale większość z nas opierając się na diecie fast foodowej przytyje nieznacznie. Zakładając minimalizację ruchu do koniecznego przezycia ![]() Drugiemu eksperymentowi poddali się przede wszystkim ludzie młodzi i szczupli, którzy nie moga przytyć z myślą, że wreszcie się im uda osiągnąc wymarzona wagę. Ich marzenia się nie spełniły, chociaż niektórzy mieli czym sie pochwalić. Średni przyrost masy ciała to ok. 20%. Więc niewiele. Zakładając, że zywili się tak miesiąc i nie mieli zadnego ruchu. Gdyby prowadzili normlany tryb zycia przyrost ich masy ciała byłby nieznaczny. Tak więc nie warto na sile tyć. Nawet jeżeli jest nam źle w swoich ciałach mamy w sobie to co, czego zazdroszcza nam rzesze innych smiertelników. I choć zdarzają się ostre przycinki - schowajmy je do kieszeni, bo naprawdę, w zyciu sa większe problemy niż chudość. Nie czepiam się otylych, bo oni mają naprawde z tym problem... Nie wiem kiedy znowu tu zawitam. może od przyszlego tygodnia bede miala wiecej czasu na wizaz. PZDR
#3609 |
Zakorzenienie
|
magda nie mam cyfrowki, ale jak tylko mi jakas wpadnie w rece oczywiscie zrobie fote
![]() Karo niiiice ze wpadłas ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3610 |
Raczkowanie
|
ja prawde mówiąc to juz tez nie chce utyc..... albo tylko zmieniam taktyke, bo odkrylam ze te cwiczenia to calkiem fajna sprawa a jem troche wiecej niz przedtem zeby nie schudnąć. Od piątku postanowilam biegać, bo pan od wf powiedzial ze we wtorek zaliczymy sobie 600m <a chlopaki 1000m oh jak mi przykro> no i nie chce dać ciala tylko przebiec je cale, więc moze się uda
![]() ![]() po wtorku kończę z bieganiem, no moze zredukuje je do jednego razu na tydzien bo teraz biegam 2x dziennie :O moje nózki są wspaniale teraz naprawde takie mi sie wydają gruuuube, wogóle mam coś takie uczucie ze jestem taka w miarę i taka jestem zadowolona ze swoich nóg jakby to juz nie byly patyki, a przeciez są <ale juz nie takie> jestem dumna hehe no przed chwila przybieglam więc teraz idę <jak to mowi moj brat wracając z siłki> wrzucić coś na masę :P |
![]() ![]() |
![]() |
#3611 |
Rozeznanie
|
hej dziewczynki
![]() z gory dzieki ![]()
#3612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3613 |
Zakorzenienie
|
mam jakies problemy z brzuchem chyba. cholera wie co to jest. jutro mam badania lekarskie robione w kierunku zdiagnozowania mnie... musze przestrzegac ścisłej diety... kleiki ryżowe, zero mleka, duzo wody, bleee.... od rana już nic nie jadłam
![]() od zapachu takiego kleiku robi mi się niedobrze a jak to dopiero zjeść? ![]()
#3614 |
Zakorzenienie
|
A co Ci się dokładnie dzieje????
Dziewczyny - ratujcie foki!! (to tak na marginesie) www.ratujfoki.pl One są takie biedne... A u mnie bez zmian, raz źle, raz dobrze ![]()
![]() |
#3615 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3616 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3617 |
Zakorzenienie
|
tu masz jeszcze jakies http://www.fitnessclub.pl/2/index.php?id=28&m1=&m2=1
#3618 |
Zadomowienie
|
Aguś87 a pomagają ci te ćwiczenia cos?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
Zakorzenienie
|
no właśnie napiszcie dziewczyny czy widzicie jakieś różnice odkąd ćwiczycie???? Bo ja to ćwicze bardzo niesystematycznie, kiedy sobie przypomnę, dlatego nie mogę powiedzieć czy coś pomaga
![]() Karolca piszesz, że pomaga Ci noszenie dzieciaczka, ja wynosiłam już 2 dzieci i dalej mam rączki jak patyczki ![]() Robicie pompki ta pogrubienie rąk?? Ile najwięcej zrobicie?? Bo ja ostatnio zaczęłam robić i po 6 już padłam ![]()
![]() |
#3620 |
Zakorzenienie
|
pomagaly
![]() ![]() ![]()
#3621 |
Przyczajenie
|
Czesc Dziewczeta,pozwolicie,ze do Was dolacze? Ja tez zaliczam sie do chudzinek,przy 178cm waze obecnie 53kg :-( Moim marzeniem jest dobic do 65kg,juz raz tak mialam w 6tym m-cu ciazy hehe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3622 |
Zakorzenienie
|
ja tez nie cwicze systematycznie albo nie mam czasu albo lenistwo, a teraz tj Agus, ejstem chora...;/
malina witamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Zakorzenienie
|
Aguś zdrówka Ci życzę
![]() Witaj malina.majka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3624 |
Rozeznanie
|
dzieki za cwiczenia
![]()
#3625 |
Zakorzenienie
|
dzis wchodze na wage 43
![]() ![]() i wszedzie mi 1 cm przybylo przez te ćw ![]() ![]() ![]() ćwiczcie dziewczynki ![]() ![]() ![]()
#3626 |
Zakorzenienie
|
w cholere z takim tyciem :[ tyle czasu i wysilku poszlo sie bimbac!! wylądowałam w szpitalu na ostre zapalenie trzustki. DIETA!! i to na święta!! Musze stale kontrolowac enzymy trzustkowe itp itd.
a to, co juz przytylam przez 4 dni w szpitalu stracilam na diecie - rumiankowej hahaha
#3627 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ile czasu dziennie zajmuja Ci te cwiczenia? Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3629 |
Zakorzenienie
|
ja roznie cwicze
![]()
#3630 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:13.