|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy -kontynuacja :-) cz.32
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3602 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Trudno, nie wyszło.
![]() |
#3603 |
Raczkowanie
|
Nemi, współczuję kochana.. Pytałaś lekarza dlaczego znowu stało się to samo? Myślisz że to wina lekarza czy wina ciała?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Raczkowanie
|
Nie pytałam. Odpuszczam już. Niech jest jak jest.
#3605 |
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny!
![]() ![]() Jestem tu nowa ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3606 |
Zakorzenienie
|
Ja wybrałam jednego lekarza i jego się trzymałam. Zdecydowałam się na niego, bo robi rekonstrukcje piersi i jest chirurgiem onkologiem. Na konsultacji tak mi się spodobało, że innych nie robiłam.
Lekarz z poznania. Skróty to inicjały lekarzy, chodzi o to żeby wątek nie zrobił się jedna wielką reklamą.
#3607 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Jeszcze jedna myśl wzbudza moje wątpliwości. Otóż mam umówioną konsultację na 27. lutego i pierwszy wolny termin operacji podano mi na 7 marca, tyle tylko, że nie zdążę z badaniami... czy to nie dziwne, że nie trzeba czekać kilka miesięcy? Może ten chirurg jest mało popularny? A może po prostu nie stawia na marketing tylko na rzetelną pracę? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3608 |
Zakorzenienie
|
Makama mój ma specjalizacje tak z chirurgii plastycznej jak i onkologicznej, nawet II stopnia, ale czy jest w jakimś stowarzyszeniu to nie mam pojęcia. Jak Twój robi rekonstrukcje, to przecież operacje plastyczne, czyli wygląda na to, że doświadczenie ma. Poszukaj może informacji gdzie pracuje i ile ma doświadczenia w cyckach, bo ono jest najważniejsze.
Faktycznie termin krótki, choć u mojego też jakoś długo nie było, chyba po 2 miesiącach bym już mogła. Powodów wolnego terminu może być wiele, najlepiej zapytaj na konsultacji dlaczego, zobaczysz czy kreci, czy coś sensownego powie. A badania da się praktycznie w jeden dzień zrobić, zresztą muszą być w miarę świeże.
#3609 |
Zakorzenienie
|
Polecam spróbować dostać sie do grupy na fb: Operacje plastyczne (biustu, brzucha, nosa) GRUPA WSPARCIA. TYLKO PANIE!!!
Świetna jest ta grupa. Jest na niej 16 tysięcy kobiet, masa opinii o różnych lekarzach, dziewczyny super doradzają. Ja żałuje ze nie znalazłam tej grupy przed moja operacja, bo bym uciekała daleko od mojego lekarza. Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#3610 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie miałam żadnych szczepień przed i to zalezy od lekarza, bo każdy ma inne wymagania. Badania zrobiłam w piątek, a operacje miałam w poniedziałek. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natomiast usg i badania krwi, to w praktyce 1 dzień.
![]() |
#3613 |
Zakorzenienie
|
Jestem po poprawce już. Boli mnie. Mam nadzieje, ze bede zadowolona. Na razie jestem w biustonoszu pooperacyjnym i cała owinięta bandażem.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#3614 |
Raczkowanie
|
Mindless, trzymam kciuki zeby wszystko było tak jak sobie wymarzyłaś. Daj później znać jak tam
![]() ![]() |
![]() |
#3615 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny jestem 6 tyg po operacji, mogę zmienić stanik na miękki bez fiszbin. Myślicie ze jak z biustonosza z fiszbinami wyjmę druty to będzie ok?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#3616 | |
Zakorzenienie
|
Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy -kontynuacja :-) cz.32
Cytat:
Ja bym nie kombinowała z wyciąganiem drutów z biustonosza z fiszbinami, bo te druty tam po coś są i możliwe, ze bez nich biustonosz będzie zle leżał na Tobie i deformował piersi. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3617 | |
Raczkowanie
|
Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy -kontynuacja :-) cz.32
Cytat:
Po 3 miesiącach mogę fiszbiny a od jutra mogę zmienić swój sportowy na taki bez fiszbin. Ale nie mogę nic znaleść w moim rozmiarze a chciałabym już wskoczyć w jakiś ładny ![]() Myślałam ze fiszbiny po prostu pomagają utrzymać naturalny biust ale może faktycznie bez mi się zdeformuja :/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez kasiapyra Czas edycji: 2020-02-24 o 18:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdybym wybierała drugi raz, na milion procent wziełabym okrągłe, ale bardzo kręcił mnie kształt łzy.. no i niestety. W pewnym sensie czuje się jak kaleka, bo boję się zrobić cokolwiek w obawie, że znowu ten implant się przekręci. 1,5 roku od operacji a ja dalej spię w staniku sportowym. Mam 495 cc, mentor. Chętnie wymieniłabym je na okrągłe bo juz mam uraz, ale TŻ powiedział, że on już kolejnej operacji nie zniesie i nie chce o tym słyszeć (mój chłop jest przeciwnikiem jakichkolwiek ingerencji w ciało i ile się nasłuchalam przy tych poprawkach, że po co mi to wszystko było, to moje). Edytowane przez mila17 Czas edycji: 2020-02-25 o 11:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=kasiapyra;87614113]Po 3 miesiącach mogę fiszbiny a od jutra mogę zmienić swój sportowy na taki bez fiszbin. Ale nie mogę nic znaleść w moim rozmiarze a chciałabym już wskoczyć w jakiś ładny
![]() Myślałam ze fiszbiny po prostu pomagają utrzymać naturalny biust ale może faktycznie bez mi się zdeformuja :/ Kasiapyra ja jestem 3 miesiące po zabiegu i dopiero teraz zaczynam nosić stanik . Kupiłam stanik bez fiszbin i bez usztywnienia. To firma która produkuje staniki pooperacyjne i mają w swojej ofercie dużo rozmiarów i modeli. Jeśli chcesz namiary napisz do mnie bo nie chce robić tu reklamy. ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- [QUOTE=mindless;87613630]Jestem po poprawce już. Boli mnie. Mam nadzieje, ze bede zadowolona. Na razie jestem w biustonoszu pooperacyjnym i cała owinięta bandażem. Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze i przestało boleć jak najszybciej. Mój doktorek wykręca się od poprawki, gada jakieś farmazony, każe czekać jeszcze że niby się coś zmieni jeszcze. ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- [QUOTE=mindless;87613630]Jestem po poprawce już. Boli mnie. Mam nadzieje, ze bede zadowolona. Na razie jestem w biustonoszu pooperacyjnym i cała owinięta bandażem. Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze i przestało boleć jak najszybciej. Mój doktorek wykręca się od poprawki, gada jakieś farmazony, każe czekać jeszcze że niby się coś zmieni jeszcze. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3620 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny z zaciekawieniem czytam Wasze dalsze losy co się u Was dzieje. Ja narazie operacje odłożyłam na później ze względu na małe dzieci i przez to, że dla bezpieczeństwa warto implanty wymieniać co 10-15 lat i ewentualne poprawki to chyba wolę odkładać już na to kasę. Abym do końca żywota była zabezpieczona finansowa na cycki😜 W ramach pocieszenia zdecydowałam się na nieduze powiększenie ust kwasem hialuronowym (zabieg spoko ale wieczorem po znieczuleniu bolało nieprzyjemnie, no i ta opuchlizna straszna na początku).
Czekam na dalsze Wasze perypetie z piersiami, które są drogocennymi wskazówkami za które dziękuję😊 |
![]() ![]() |
![]() |
#3621 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3622 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Laseczki to Wy nie macie prywatnego nr tel do doktora, ktory operowal? Ja pisze z kazda bzdura i pytam. Co do klucia to wlasnie mnie tez tak klolo. To trwalo dobry tydzien caly czas non stop i doprowadzalo mnie to do szalu. Ale pozniej przestalo. I pamietam, ze byla to prawa piers, lekarz stwierdzil ze pewnie przeforsowalam. Mowil tez, ze wazne zeby piers byla miekka i nie zmienila rozmiaru. Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Zakorzenienie
|
Nemi, Kochana mogłabyś napisać jak wyglada powrót na siłownie po operacji biustu? Rozumiem, ze na rowerek można wrócić po miesiącu a jeśli chodzi o trening siłowy to tu już minimum 3 miesiące. Strasznie mnie jednak martwi kwestia tak jak powiedziałaś utraty rezultatów. Zgaduje ze kratka z brzucha na bank w tym czasie zejdzie.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3624 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a ja z pytaniem, po jakim czasie piersi robią się miękkie? Jestem ponad 4,5tyg po operacji i od góry i na środku są twarde a na dole w miarę miękkie. Mój partner tez już się nie może doczekać, bo póki co się boi ich dotykać
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#3625 |
Raczkowanie
|
Hej, jestem tutaj nowa, i odkopałam właśnie ten wątek. Widzę cieszy się sporym zainteresowaniem a mnie zawsze nurtowało pytanie, czym kobietki kierujecie się powiększając piersi?, sama jestem właścicielką powiedzmy B- (Więc takie raczej mniejsze)
Robicie to dla partnera? Pytam po prostu z ciekawości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3626 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po roku mozna powiedzieć, ze piersi sie już nie będą zmieniać. A tak minimum to pół roku. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3627 |
Zakorzenienie
|
Jestem tydzień po poprawce. Dzis miałam zdjęcie szwów. Na razie to tak sobie wyglada, ale trzeba czekać az sie zagoi. Lekarz mi powiedział, ze gdy otworzył pierś to wokół implantu była zaciśnięta torebka i to dlatego implant był tak wysoko i nigdy nie opadł.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3628 |
Raczkowanie
|
Czy miała któraś sytuację w której klinika nie oddała zadatku przy rezygnacji z operacji?
![]() ![]() |
![]() |
#3629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaje mi sie, ze większość klinik nie oddaje. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:58.