|
|
#3601 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ebi Smolarek
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;2934382]Hej hej dziewczyny
Ja też bym chciała pojechać, ale niepełnoletnia jestem i mi nie pozwolą, buuuu ![]() ![]() Ale nie jest..![]() Jest już coś z wczorajszego meczu no YouTube??[/QUOTE] ja też jestem niepełnoletnia i dlatego znowu jade z tatą ![]() a zresztą sama to ja bym jechac nie chciała na meczu w Bydgoszczy jacyś kibole sie zaczęli bić, bo cośtam z flagą było :/ a policja i ochroniarze nic, ehh.... jedynie po chwili weszło ochroniarzy troche więcej, ale tylko by sobie stać, bo dzielił ich płot |
|
|
|
#3602 |
|
Konto usunięte
|
A mój tata fanem piłki nożnej nie jest, więc zostaje mi telewizor
Ps.: Co prawda brat to fan piłki nożnej, ale wątpie czy by chciał jechać.. No cóż... |
|
|
|
#3603 |
|
Zadomowienie
|
Wchodzisz na stronę You Tube. U góry po prawej masz "search for". Wpisujesz tam, co Cię interesuje, czyli zapewne "smolarek"
Enter i gotowe ![]() Ale nie sądzę żeby było już coś z wczorajszego meczu... |
|
|
|
#3604 |
|
Konto usunięte
|
Zrobiłam tak jak mówisz i coś nie bardzo mi wyszło
No cóż ja to jednak ciołek jestem, chyba poczekam na Waszą pomoc Ale znalazłam coś fajnego 13 dni z życia Ebisia ![]() Dzień 1 – piątek, 29 września Dwa gole Smolarka w meczu z Hannoverem zapewniają Borussii Dortmund remis. Ebi ma tym bardziej powody do radości, że dzięki kontuzji Nelsona Valdeza po raz pierwszy w tym sezonie gra w wyjściowej jedenastce BVB. W meczu z Hannoverem 96 strzela dwie bramki – jego premierowe w tej rundzie. Radość Polaka jest tym większa, że to dopiero pierwsze trafienie napastnika w Niemczech po ponad półrocznej przerwie. Dzień 2 – sobota, 30 września Dzień po meczu z Hanowerem, piłkarze Borussii mają o godzinie 10 luźny trening. Polak nie przykłada się do zajęć. Gdy piłkarze BVB stoją i omawiają spotkanie z poprzedniego dnia, Ebi siedzi znużony kilka metrów obok. ( ) Po zajęciach rozdaje autografy, a następnie godzi się na rozmowę z nami. – Ale mam tylko pół godziny, bo potem czeka mnie wizyta u dentysty, a wieczorem będę wypoczywał przed wyjazdem na kadrę – mówi Polak.Dzień 3 – niedziela, 1 października W niedzielę Borussia ma kolejny trening, potem Ebi spotyka się na obiadzie z Sebastianem Tyrałą, a o godzinie 17 ogląda wtelewizji mecz Bayer Leverkusen – Schalke 04 Gelsenkirchen. Owizycie u stomatologa już zapomniał, bo okazała się zupełnie niegroźna i skończyło się jedynie na rutynowej kontroli. Ebi kładzie się wcześnie spać, bo rano czeka go samolot do Frankfurtu. Dzień 4 – poniedziałek, 2 października Pierwszy dzień zgrupowania reprezentacji w Muelheim. Smolarek przylatuje jako jeden z pierwszych reprezentantów. Ebi planuje zwiedzić pobliskie miasteczko Hannau, gdzie kiedyś mieszkał dwa lata, gdy jego ojciec Włodzimierz był zawodnikiem Eintrachtu Frankfurt. Jednak z planów nic nie wyszło, bo zabrakło czasu. Dzień 5 – wtorek, 3 października Tego dnia selekcjoner Leo Beenhakker zarządza dwa treningi. Ebiego Smolarka znowu niesie. Widać, że już wypoczął po meczu z Hanowerem. Ciężko mu wytrzymać w miejscu i słuchać wykładów trenera. W połowie porannych zajęć popisuje się przed liczną grupą miejscowej Polonii gimnastyką artystyczną, za co zbiera spore oklaski. (Cwaniaczek, znów zbiera punkty )Dzień 6 – środa, 4 października Reprezentacja ma w Muelheim zaplanowane dwa treningi. Czas wolny Ebi wykorzystuje na udzielanie wywiadów, czym wyróżnia się na tle pozostałych kadrowiczów. Przed odjazdem na popołudniowy trening wraz z Janem de Zeeuwem długo oglądają latające nad hotelem samoloty. Dzień 7 – czwartek, 5 października Reprezentacja opuszcza Muelheim i udaje się w długi lot w stronę Azji. Polacy dolatują do Ałmaty w środku nocy, a piłkarze dowiadują się już na miejscu, że zakwaterowani zostali w hotelu położonym w górach, kilkadziesiąt kilometrów od stadionu. Jakby tego było mało spóźnia się po nich o kilkadziesiąt minut autokar. Wszyscy są wściekli, ale nie narzekają – przynajmniej przed dziennikarzami. Dzień 8 – piątek, 6 października W Kazachstanie reprezentacja przygotowując się do meczu trenuje na skrawku trawy, który w niedalekiej przyszłości ma być rozbiegiem skoczni narciarskiej. ( Dzień 9 – sobota, 7 października Ebi przedłuża nadzieje na awans do Euro 2008. W meczu z Kazachstanem strzela jedynego gola, a po meczu odważnie narzeka na warunki, jakie w tym kraju stworzone zostały reprezentacji. – To skandal – mówi Ebi, zdając sobie sprawę, że jako bohater meczu może sobie pozwolić na mocniejsze słowa, bez obaw o konsekwencje. Dzień 10 – niedziela, 8 października Reprezentacja przylatuje z dalekiego Kazachstanu o godzinie 6 rano. Już o 10 holenderski selekcjoner zaplanował lekki rozruch, potem obiad i tradycyjną drzemkę. Od 16 piłkarze mają wolne i mogą robić, na co mają ochotę. Jedyny warunek – powrót o 23. Smolarek wraz z Jackiem Krzynówkiem i Arkadiuszem Radomskim idą do włoskiej restauracji, gdzie jedzą kolację do godziny 22, a następnie wracają do hotelu. Dzień 11 – poniedziałek, 9 października Tego dnia zaplanowany był tylko jeden trening o godzinie 17, ale trwający za to aż do zmierzchu. Po wyczerpujących zajęciach piłkarze marzą o szybkim powrocie do hotelu. Odjazd autokaru opóźnia Smolarek, który każdemu kibicowi z Polski i Niemiec daje autograf. Widać, że w tym momencie jest już najpopularniejszym polskim zawodnikiem. ( )Dzień 12 – wtorek, 10 października Reprezentacja odlatuje w końcu do kraju, ląduje na lotnisku w Pyrzowicach na Śląsku, a stamtąd udaje się do hotelu w Tychach. Korzystając z właściwości cudownej piramidy piłkarze mają okazję pozbyć się złej mocy. ( ) Wieczorem mają trening na chorzowskim gigancie. Wszystko wskazuje na to, że Ebi ponownie zagra w pierwszym składzie.Dzień 13 – środa, 11 października Wielki dzień Smolarka. Polak w 9. i 18. minucie strzela dwa gole, dzięki którym zdobywamy nieoczekiwanie kolejne trzy punkty. Ebi jest oczywiście najdłużej przepytywanym przez dziennikarzy zawodnikiem reprezentacji. Potem, stojąc koło autokaru, dzwoni do Holandii do rodziców. W nocy czeka go powrót do Dortmundu, ale o meczu w Chorzowie długo jeszcze będzie pamiętać. Nie tylko zresztą on. |
|
|
|
#3605 |
|
Konto usunięte
|
to było w Przeglądzie Sportowym
|
|
|
|
#3606 |
|
Konto usunięte
|
Ja tam to na nieoficjalnej stronie reprezentacji znalazłam
![]() Jak się powtarza, to przepraszam a może akurat ktoś nie czytał ![]() Ps.Co tu tak pusto dziś? Dziewczyny, mamy weekend! |
|
|
|
#3607 |
|
Konto usunięte
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;2934691]Ja tam to na nieoficjalnej stronie reprezentacji znalazłam
![]() Jak się powtarza, to przepraszam a może akurat ktoś nie czytał ![]() Ps.Co tu tak pusto dziś? Dziewczyny, mamy weekend![/QUOTE] no właśnie? dlaczego tak tu pusto? ma ktoś fotki z wczorajszego meczu? bo ja szukałam, ale nic nie znalazłam
|
|
|
|
#3608 |
|
Zakorzenienie
|
napisałam posta, a się nie zapisał
no więc szukałam na youtube, ale nie ma jeszcze niczego, a ze zdjęciami będziecie musiały poczekać na talcie, bo ona jest mistrzem wyszukiwania zdjęć z meczów ![]()
|
|
|
|
#3609 |
|
Konto usunięte
|
znalazłam jedno, ale nie wiem nawet czy z tego meczu
![]() bo na blogu o Ebim była info. o meczu i dołączona ta fotka
|
|
|
|
#3610 |
|
Zadomowienie
|
Tak. To na pewno z wczorajszego meczu
![]() Czekamy na więcej. |
|
|
|
#3611 |
|
Konto usunięte
|
Fajne zdjęcie
Ja mam takie pytanko, czy te zielone kwadraty na koszulkach BVB coś znaczą, czy to tylko taki bajer??
|
|
|
|
#3612 |
|
Konto usunięte
|
więcej fotek nie znalazłam...
|
|
|
|
#3613 |
|
Zakorzenienie
|
hejo wszystkim
fajne foto prosimy o więcej ![]() Tricomi ja mistrzynią wyszukiwania fotek pierwsze słysze
|
|
|
|
#3614 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;2934983]Fajne zdjęcie
Ja mam takie pytanko, czy te zielone kwadraty na koszulkach BVB coś znaczą, czy to tylko taki bajer?? [/quote]to jest logo ich sponsora
|
|
|
|
#3615 |
|
Rozeznanie
|
witam
|
|
|
|
#3616 |
|
Zadomowienie
|
Ja znalazłam jeszcze takie 2 zdjęcia z wczorajszego meczu. Średnio udane, ale widzę, że Was chyba interesują ogólnie zdjęcia z tego meczu, więc zamieszczam
|
|
|
|
#3617 |
|
Zakorzenienie
|
Firletko ale zaraz dostaniesz
|
|
#3618 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3619 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3621 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3622 |
|
Zadomowienie
|
Ojej, przepraszam...Moje apogeum zaglądania na tamten wątek przypadło mniej więcej na środek Mundialu, kiedy to studiowało się Boruca, tworzyło się nowy przedmiot - ebiologię itd. ![]() Później większość "starych" dziewczyn z tamtego wątku się "wyprowadziło", pojawiły się nowe i jakoś tak nie chciałam tam się wpychać na siłę
|
|
|
|
#3623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3624 |
|
Zadomowienie
|
No coś Ty!!! Przecież zawsze jestes tu mile widziana. Poza tym, udzielałaś się w tym wątku od samego początku, niemal do końca. Dopiero jakoś niedawno trochę "znormalniałaś"
W przeciwieństwie do nas. Nas głupota sie dzielnie trzyma ![]() Ja w na przystojniakach, to nie udzielałam się już hoho Gdybym miała nadrobić te 500 stron, to bym chyba do reszty zgłupiała
|
|
|
|
#3625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czas najwyższy wrócić ![]() oj przestań zresztą Ty powinnaś wracać bezapelacyjnie bo stanowisz część trzonu który tworzył ten wątek od podstaw
|
|
|
|
|
#3626 |
|
Zadomowienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;2934597]
Dzień 3 – niedziela, 1 października W niedzielę Borussia ma kolejny trening, potem Ebi spotyka się na obiadzie z Sebastianem Tyrałą, a o godzinie 17 ogląda wtelewizji mecz Bayer Leverkusen – Schalke 04 Gelsenkirchen. Owizycie u stomatologa już zapomniał, bo okazała się zupełnie niegroźna i skończyło się jedynie na rutynowej kontroli. Ebi kładzie się wcześnie spać, bo rano czeka go samolot do Frankfurtu. /quote] ![]() ![]()
|
|
#3627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co racja to racja |
|
|
|
|
#3628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie przepytał go ' te Tyrała jaki mamy dzisiaj dzień' zanim pozwolił mu jeśc obiad |
|
|
|
|
#3629 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale to prawda, byłam od początku
|
|
|
#3630 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.

Ja też bym chciała pojechać, ale niepełnoletnia jestem i mi nie pozwolą, buuuu 
na meczu w Bydgoszczy jacyś kibole sie zaczęli bić, bo cośtam z flagą było :/ a policja i ochroniarze nic, ehh.... jedynie po chwili weszło ochroniarzy troche więcej, ale tylko by sobie stać, bo dzielił ich płot 
Enter i gotowe 
) Po zajęciach rozdaje autografy, a następnie godzi się na rozmowę z nami. – Ale mam tylko pół godziny, bo potem czeka mnie wizyta u dentysty, a wieczorem będę wypoczywał przed wyjazdem na kadrę – mówi Polak.
) Wieczorem mają trening na chorzowskim gigancie. Wszystko wskazuje na to, że Ebi ponownie zagra w pierwszym składzie.

Ja mam takie pytanko, czy te zielone kwadraty na koszulkach BVB coś znaczą, czy to tylko taki bajer?? 

Ojej, przepraszam...