|
|
#3601 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Staraczki 2019 cz. 4
[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;87516021]Ja mam bezpłatny OvuView-wpisuje temperaturę, obajwy różne. Można swoje dodawać notatki. Jestem zadowolona. Jedynie reklamy się pojawiają, ale mi to nie przeszkadza.Kiedy testujesz?
Wysłane z mojego LG-K500n przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]Jak @ nie przyjdzie. Czyli gdzieś 28.01 (30dc). Ale skoro mam te lipne testy ciążowe, które były gratis do owulacyjnych to może zrobię coś wcześniej, żeby się utwierdzić w tym, że to tylko ciąża urojona ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na razie jadę na tabletkach. Bez zgody lekarza nic nie robimy. Boje się, ze jakby było coś znów nie tak, to miałabym wyrzuty sumienia. Ja dostałam @ 3.01, a zabieg miałam 4.12. Najpierw miałam dwa dni plamienie. A robiłaś sobie test owu? Ja dostałam 16 dni po pozytywnym owu. Dzięki. Wujek dalszy, rzadko go widywałam, ale kiedy mój dziadek zaniemógł to go odwiedzał, zabawiał, jak dziadek był swoje ostatnie chwile w szpitalu, a ten wujek był tez s szpitalu na badaniach, to tez przychodził i pomagał mojej mamie i jej siostrze w opiece nad dziadkiem, czy czasem został z dziadkiem jak one jechały coś zjeść (bo przez całe 3 tygodnie na zmianę były z dziadkiem nawet w nocy). Mam bardzo duży szacunek do wujka i jestem mu bardzo wdzieczna za to co robił dla dziadka. Ale pogrzeb masakra. Człowiek jest rozbity jeszcze po #, nie tak dawno chowaliśmy dziadka i było tego wszystkiego za dużo. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#3603 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3605 |
|
Konto usunięte
|
Hej dziewczyny. Ja dzisiaj jadę z mężem i rodzicami do mojej chrzestnej w odwiedziny. Boję się trochę tego spotkania. Ostatnio widzieliśmy się na moim ślubie we wrześniu. Pewnie będą obserwacje, czy już widać brzuch. Mamy dać im zdjęcia z wesela. Ciekawe, jak będzie.
|
|
|
#3606 | ||
|
Raczkowanie
|
[1=1a9c51b4548d89d11e721d2 36c99b8ab04e98e50_62b39ef 2e88cf;87516384]Hej dziewczyny. Ja dzisiaj jadę z mężem i rodzicami do mojej chrzestnej w odwiedziny. Boję się trochę tego spotkania. Ostatnio widzieliśmy się na moim ślubie we wrześniu. Pewnie będą obserwacje, czy już widać brzuch. Mamy dać im zdjęcia z wesela. Ciekawe, jak będzie.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] A wiedzą o staraniach? Cytat:
Cytat:
![]() a oczy które podchodzą łzami gdy widzi sie ciezarne czy male bobasy to nie tylko zaburzenie psychiczne i depresja ktora trzeba leczyc. to sa emocje. W 1ciaze zaszlam w 1cs, po # mowie dobra od wakacji (2019) zaczniemy działać pewnie tez szybko pyknie, jeszcze na dulhastonie i wiesiolku? Phi co to dla Nas! myslalam... 4cs nic, do tego plemienia przdd @. Wiec cholera wie moze jakies wczesne poronienia były? Zaczelam kolejny semestr na studiach i odpuscilismy chiwilowo starania i od nowego roku miały być 'luźne' starania aż do skutku . luzne- hehe dzisiaj 26dc a pierwszy test był zrobiony 3dni przedwvzoraj i biało... Cycki mi zaraz pekna ale juz cykl w głowie spisalam na straty. Wiec cos w tum jest. Nie jesteśmy wszystkiego w stanie przewidzieć ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3607 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ale dziś pospalam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3608 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Ja się już nie mogę doczekać testowania, a dopiero 7 dni minęło jeszcze parę dni poczekam. Planowam testować w sobotę, ale chyba zrobię w czwartek/piątek pierwszy test
|
#3609 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To mamy podobnie. Ja spisałam cykl na straty no ale może jednak coś. ja w niedzielę planuję. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3610 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry ☕️
Ja zarwałam nockę przez serial na Netflixie „Mesjasz”. Już dawno nie miałam czasu na takie maratony serialowe. Głowa trochę odpoczywa psychicznie, nadeszło odmozdzenie, a serial mega ciekawy... Najgorzej jak włączę następny odcinek to znowu nie będę umiała przestać oglądać ![]() Muszę przetransportować Euthyrox chyba w okolice łóżka i nastawić chyva wcześniejszy budzik na niego, wkurza mnie ze nie można od razu po nim nic jeść i rozwala mi to poranek codziennie, wy dziewczyny jak bierzecie (te które biorą)? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3612 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam euthyrox przy łóżku i pierwsze co jak się obudzę to biorę. Czasem jeszcze złapie drzemke, ale to chyba nie przeszkadza 🤪
|
|
|
#3613 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Ja wstaje, biorę letrox i idę szykować się do pracy lub kręcę po mieszkaniu. Po 30 minutach-godzinie jem śniadanie i piję słabą herbatę. Kawę piję 2 godziny po leku Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Jakie bierzecie suplementy, a jakie Wasi TŻ-ci? Edytowane przez Ewelinatir Czas edycji: 2020-01-19 o 12:02 |
|
|
|
#3614 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czasem mi się zdarza że jeszcze się zdrzemnę po zjedzeniu tabletki ![]() U mnie dzisiaj 30 dzień cyklu, @ nadal nie ma, zaczęłam od paru dni mierzyć temperaturę i wzrasta od paru dni Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3615 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=a79790139dd0658ebd8b23c e8e3846ca00e1de31_65bd820 1a8975;87516032]Jak @ nie przyjdzie. Czyli gdzieś 28.01 (30dc). Ale skoro mam te lipne testy ciążowe, które były gratis do owulacyjnych to może zrobię coś wcześniej, żeby się utwierdzić w tym, że to tylko ciąża urojona
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]no to będziemy razem wariować ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- dzień dobry 🤣 ja ostatnio przeginam - właśnie wstałam niektórzy będą jeść obiad a ja śniadanie 🤣 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3617 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry niestety @ dzisiaj do mnie zawiła
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3618 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale powiem wam, że byłam wczoraj na imprezie z koleżankami z podstawówki i wiadomo, że to taki wiek, że wieksza połowa już ma dzieci lub jest oczekująca... 3/4 z nich albo ma problemy z zajściem albo miało czy poroniło... to jest masakra co się dzieje. Takich historii co się wczoraj osłuchałam to aż mnie głowa boli ![]() I nie chodzi mi o to, że się ciesze, że inni też mają problemy, tylko o to, że nawet nie wiemy jaka duża jest skala problemów i ile dziewczyn walczy i stara się latami. Koleżanka która zaliczyła wpadke zaraz po maturze, o drugie dziecko stara się już prawie 8 lat ![]() Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3619 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale powiem wam, że byłam wczoraj na imprezie z koleżankami z podstawówki i wiadomo, że to taki wiek, że wieksza połowa już ma dzieci lub jest oczekująca... 3/4 z nich albo ma problemy z zajściem albo miało czy poroniło... to jest masakra co się dzieje. Takich historii co się wczoraj osłuchałam to aż mnie głowa boli ![]() I nie chodzi mi o to, że się ciesze, że inni też mają problemy, tylko o to, że nawet nie wiemy jaka duża jest skala problemów i ile dziewczyn walczy i stara się latami. Koleżanka która zaliczyła wpadke zaraz po maturze, o drugie dziecko stara się już prawie 8 lat ![]() Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- U mnie plamienie po przytulankach mimo brania dupka. Więc pewnie nici z tego cyklu. Znowu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3622 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3623 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny chyba środowisko oddziałuje na takie problemu z płodnością, trudno tłumaczyć to inaczej? Kiedyś chyba tak nie było żeby ludzie musieli się latami starać i do tego tyle poronień... chyba że kiedyś o tym nie mówiono?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3624 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie najbliższe dwie kuzynki też po poronieniach. Jedna stara się o dziecko od dwóch lat, mialybysmy podobny termin lipcowy i i ja i ona poronilysmy, tylko ona miała biochemiczną a ja na późniejszym etapie.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
problemy z płodnością też były, chociaż zdecydowanie mniejsze i faktycznie nie mówiło się tyle o tym
|
|
#3626 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny . Dzisiaj zrobiłam test owu i sa dwie piekne mocne kreski
i teraz pytanko do was . Byly przytulanki i wczoraj i dzisiaj 3 razy .. ale moj partner juz pojechal do DE .. myslicie ,ze dzisiejsze przytulanki mogly cos zdzialac ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez tak myślę. Kiedyś się o tym tez tyle nie mówiło, wiadomo mamy teraz lepszy przepływ informacji. Do tego dochodził jeszcze wstyd. U mnie na pewno ze starszego pokolenia jest ciocia, która kilkukrotnie poroniła, nigdy nie urodziła żywego dziecka. Mama mi mówiła, że chyba 5 razy była w ciąży. Mnie nawet bratowa mówiła, że pewnie gdybym nie zrobiła testu to bym poroniła i nawet nie wiedziała, że jestem w ciąży. Ale po 2 miesiącach bez okresu to już podejrzane. Chociaż moja przyjaciółka dowiedziała się o ciąży jak była w 4 miesiącu. Miała bardzo nieregularne @, a ze ma nerwice to wszelkie objawy zwalała na nerwice. Po 4 miesiącach dopiero stwierdziła, że coś jest nie tak. Ma zdrowego 6 latka ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3628 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wiadomo że trochę przez palce na to trzeba patrzeć ale i tak przy takich częstych stosunkach to nasieniem się nie ma kiedy zregenerować Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ostatnio ponoć znów badania pokazały, że jednak metoda co dzień jest ok. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3630 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz I do tego on sam lubi tzn w sumie dobrze sie dobralismy bo oboje bardzo lubimy przytulanki
Edytowane przez beata19961996 Czas edycji: 2020-01-19 o 21:29 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:29.

Przykro mi z powodu wujka 

a oczy które podchodzą łzami gdy widzi sie ciezarne czy male bobasy to nie tylko zaburzenie psychiczne i depresja ktora trzeba leczyc. to sa emocje. W 1ciaze zaszlam w 1cs, po # mowie dobra od wakacji (2019) zaczniemy działać pewnie tez szybko pyknie, jeszcze na dulhastonie i wiesiolku? Phi co to dla Nas! myslalam... 4cs nic, do tego plemienia przdd @. Wiec cholera wie moze jakies wczesne poronienia były? Zaczelam kolejny semestr na studiach i odpuscilismy chiwilowo starania i od nowego roku miały być 'luźne' starania aż do skutku . luzne- hehe dzisiaj 26dc a pierwszy test był zrobiony 3dni przedwvzoraj i biało... Cycki mi zaraz pekna ale juz cykl w głowie spisalam na straty. Wiec cos w tum jest. Nie jesteśmy wszystkiego w stanie przewidzieć 

jeszcze parę dni poczekam. Planowam testować w sobotę, ale chyba zrobię w czwartek/piątek pierwszy test

niektórzy będą jeść obiad a ja śniadanie 🤣 

i teraz pytanko do was . Byly przytulanki i wczoraj i dzisiaj 3 razy .. ale moj partner juz pojechal do DE .. myslicie ,ze dzisiejsze przytulanki mogly cos zdzialac ?