![]() |
#3601 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Luty 2021 cz.II
Cytat:
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3602 | |
Zakorzenienie
|
Kaewso - nie uciekaj od nas
![]() Co do butelek to też kieruję się opiniami zaufajpoloznej i kupiłam Aventa 0. Zacznę od niej bo jest tańsza od comotomo. ![]() I ja kupuje od razu 120ml (bo w sklepie dziecięcym u mają mają 60ml i 120ml). I potem zwyczajnie zmienię smoczek na 0+ jak mała będzie większa ![]() Zresztą najlepsze jest to, że my tu bierzemy te polecane a dzidzia może totalnie tego niezaakceptowac i będzie wolała jakieś zwyklejsze ![]() Bierzesz to wiaderko (organizer) od mamyginekolog do mycia? Bo ja wstępnie nie chciałam. Ale z drugiej strony, skoro chusteczki higieniczne używać się powinni tylko przy wyjściu z domu to przyda się coś takiego. A z trzeciej strony, to nie wiem czy za każdym przebraniem pampersa będzie chciało mi się lecieć po wodę ![]() ![]() Też widziałam że MG ma ten płyn z nacomi. To robiąc zamówienie też dorzucę do koszyka. ![]() Cytat:
![]() Znajoma w ciąży z nerkami wylądowała dwa razy w szpitalu. Bo ponoć łatwiej o wszelkie choroby na nerkach w ciąży. Dlatego ja prewencyjnie pijam/jadam żurawinę. Trzymam kciuki, żeby to nie były nerki jednak ![]() Szoszoszo - usg dzisiaj miałaś czy tylko omówienie wyników? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Marga - a jak twoja wizyta dzisiaj? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
Zakorzenienie
|
Od jutra jestem w czerwonej strefie
![]() ![]() ![]() ![]() W ogóle nie myślę o tym co będzie z badaniami i lekarzem. Wcale ![]() ![]() Znaczy ironizuje. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#3604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie nie wiadomo czy to nerki. Oby nie. Co to za organizer od mamy ginekolog? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#3605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3606 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój powiat pod Warszawą na szczęście się nie łapie. Najbardziej mnie wkurzyło ograniczenie ilości osób w sklepach, pamiętam jak stałam ponad godzinę parę razy pod Lidlem żeby wejść, teraz bym się posikała na tym parkingu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja to się teraz martwię, że przez tą ograniczona liczbę miejsc w autobusie nie dotrę na wizytę do lekarza na drugi koniec miasta. Ale fakt, zamknięte silownie to dla niektórych biznesów już raczej przysłowiowy gwóźdź do trumny.. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3608 |
Zakorzenienie
|
Nie oglądałam konferencji... znowu siłownię zamknęli?
Co jeszcze pozamykali i ograniczyli? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3609 |
Zadomowienie
|
U nas po wizycie wszystko ok
![]() ![]() Nairobi cieszę się, że u Ciebie również wszystko dobrze. A jak się czujesz psychicznie? Jeśli chcecie ładne i fajne jakościowo ciuszki (moim zdaniem lepszy materiał niż Newbie) zerknijcie sobie na Lindex ![]() ![]() A na grupę wrzucę Wam zaraz zdjęcie jaki mamy stojak nad łóżeczko zamiast karuzeli, potem można na ziemi ustawić i dowolnie zmieniać zabawki. Koszt mały, a jak macie zdolnego partnera to ogarnie ![]()
![]() |
#3610 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Limit osób w sklepach będzie wynosił 5 na jedną działającą kasę Działalność gastronomiczna będzie możliwa od 6 do 21, potem możliwe tylko wydawanie posiłków na wynos Zakaz organizacji imprez okolicznościowych takich jak wesela Maksymalnie 1 osoba na 7 metrów kwadratowych w kościołach Zgromadzenia publiczne dozwolone do 10 osób W transporcie publicznym nie może być zajętych więcej, niż 50 proc. miejsc siedzących lub 30 proc. wszystkich miejsc Uczelnie wyższe i szkoły średnie przechodzą na nauczanie zdalne (poza zajęciami praktycznymi) zamknięte zostają aquaparki, baseny i siłownie Może już przeczytałaś, wklejam to ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3612 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3613 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie rozumiem, dlaczego zamykają baseny, siłownie. Zamiast też ograniczyć ilość osób i odległość. Restauracje zostawili otwarte (dzięki bogu), więc jak dla mnie baseny czy siłownie też mogli zostawić otwarte... Eh Marga - super,że z małym wszystko jest w porządku! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3616 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3617 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3619 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
Zadomowienie
|
I się jeszcze wkurzyłam, że baseny zamknięte
![]()
![]() |
#3622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3623 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3624 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3625 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3626 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
A najgorsze jest to, że tu nie tylko o kasę chodzi a o rozwijanie pasji dzieci ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bol jest masakryczny jak kamień schodzi. Najlepiej aby zrobili USG. Mój powiat też w czerwonej strefie. Nie wiem czemu bo zachorowań mało ale ja już nie czytam wiadomości i nie śledzę fb. Mniej wiem tym spokojniejsza jestem. Powrzucalam parę rzeczy do koszyka na allegro i kwota 200 zł. A nic takiego nie brałam. Tz płacił to trochę wyrzuciłam co by chlopina się nie przeraził ![]() Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
![]() |
#3628 | ||||||
Zakorzenienie
|
Kaewso, nie cytuję Twojej wiadomości, bo dłuuuuga, ale miło Cię widzieć, nie porzucaj nas! Też mi się wydawało, że możesz się poczuć dotknięta, ale na pewno żadna nie miała złych intencji
![]() Z darmowymi wysyłkami - świetnie rozumiem, też się nie piszę na takie akcje z podawaniem danych, nawet jeśli mam dostać coś za bezcen. Płyn z Nacomi przegapiłam! Muszę na niego popatrzeć. A z butelką - szczerze mówiąc, nie wiem. Na początku miałam w koszyku w Liskach tą z Comotomo, potem w ramach redukcji wywaliłam i teraz nie mam pojęcia, muszę jeszcze poczytać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Pewnie jest tak, jak mówisz, że to faktycznie łapki ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja na przykład w ciąży bardzo polubiłam vinted. Bardzo przemawia do mnie też idea kupienia czegoś z drugiej ręki, jeśli jest w dobrym stanie, bo naprawdę na świecie jest TYLE przedmiotów, że jak można dać czemuś drugie życie, zamiast kupować nowe, to ja jestem bardzo, bardzo za tym. Są tam rzeczy, które mi się podobają, i sporo takich, które mi się nie podobają w ogóle. Staram się wyszukiwać po firmach, które chcę, i nie oglądam setek stron badziewia. Najlepsze dla mnie jest to, że wszystko jest online. Wiem, że przy zakupach ubraniowych to nie zawsze jest plus, ale ja reaguję alergicznie na sklepy stacjonarne, teraz prawie wszystko kupuję w necie ![]() Cytat:
![]() Nie miałam dziś usg, lekarz robi mniej więcej co drugą wizytę, teraz stosunkowo niedawno miałam połówkowe (niecałe dwa tygodnie temu), we wtorek drugi raz połówkowe, bo wzięłam dodatkową wizytę gdzie indziej, żeby mógł być mąż, więc nie miałam absolutnie ciśnienia. Zwłaszcza że odkąd czuję ruchy, to chyba jestem spokojniejsza ![]() Dziś tylko omówienie połówkowych, bieżącej morfologii i moczu (chyba ciąża mi służy, bo naprawdę w życiu nie miałam takich wyników... no poza tarczycą, która wymagała wsparcia, ale ona i przed ciążą była trochę biedna), badanie szyjki na samolocie i L4. Lekarz mówił też, że mogę sobie darować tą szczepionkę na grypę, skoro jest taki problem z dostaniem ich, ale że bezwzględnie chciałby, żebym się szczepiła na krztusiec, ale to koło 30. tygodnia dopiero, o ile pamiętam, więc spoko. No i skierowanie na krzywą, ale to już chyba pisałam o tej radosnej wieści ![]() Cytat:
Nie wiem też, co będzie dalej, poprzednio mój lekarz przyjmował normalnie, teraz... no, o ile nie zarazi się w szpitalu (a mówił, że jest masakra), albo gdzie indziej, to pewnie też. Z badaniami poprzednio też nie było problemu dla ciężarnych (w enel-medzie). Ale ogólnie to źle to wszystko wygląda ![]() Cytat:
A jak u Ciebie? Coś ostatnio pisałaś, że nastrój nie bardzo, wysyłam dużo pozytywnej energii! Lindex jest bardzo fajny! Te napy to też fajny patent, tylko trzeba patrzeć, bo to nie wszystkie modele ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3629 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3630 |
Zakorzenienie
|
Przyszedł mi otulacz muślinowy z Ali. Powiem Wam, że jest milszy w dotyku niż muślinowe pieluszki z liskow
![]() Zapłaciłam za niego coś koło 30 zł, nie umiem wstawić linka bo korzystam z apki Ali. Nie śmierdzi, jest ładnie wykonany. Screenshot_20201015_205607_com.alibaba.aliexpresshd.jpg Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.