|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część 3.
Dziewczyny, ja się zastrzelę, mam te próbki do oddania (Nu miałam nawet na zlocie)
![]()
#3602 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Na zlocie to ja miałam nosopląs ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
Zakorzenienie
|
Agnsyko, gdybym mogła prosić o odłożenie Nu edp
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Zakorzenienie
|
Ja też, wprawdzie przetestowałam co chciałam, ale wiadomo, że nie wszystko ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3605 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3606 |
Zadomowienie
|
Rose Kashmirie Rosines
![]() Rose Absolue Stella Ogródek Nilowy
Szukam FM Musc Ravageur, L'Artisan Safran Troublant, ![]() Edytowane przez Narnijkar Czas edycji: 2008-03-17 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#3607 |
Zadomowienie
|
Poszukuję kropelki Mandragore, Ogródka Nilowego, Stelli Sheer, Stelli Rose Absolute, w zamian oddam duszę i ciało (i próbki ze zbiorku).
#3608 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Aktualnie Rozpaczliwie Poszukuję:
- Cinnamon Bun - Nemo - Tsukimi - Intense N. Kamali - Must Extract - Burnt Sugar - Note Vanillée Oddam: - Safari - Safran Troublant - Equus - Must de Cartier EDT - Euphoria - Zagorsk - Pink Sugar - Angel - Versace Crystal Noir - Coco M. Chanel - Comme Une Evidence - OI - OI Dry Oil - BCDK - Mauboussin EDP - DV - Deep Red Hugo Boss - Midnight Lempicka - L LL - Lempicka EDP - DKNY By Delicious - Eau Parfumee Extreme Bvlgari - Summer White Avon - Celine Oriental Summer - Femme Montblanc - Le Feu Edytowane przez -mimbla- Czas edycji: 2008-03-20 o 09:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#3609 |
Zadomowienie
|
Ozłocę za:
Costes 888 CdG Timbuktu Cuir Ottoman i inne ciekawe niszowce, których nie znam. Dużo na wymianę. Edit: I jeszcze szukam New Haarlem Bond no.9 Do oddania inne Bondy: Bleeker Street, Chez Bond, Fire Island, Riverside Drive. Wszystkie fabryczne. Edytowane przez gwaihally Czas edycji: 2008-03-18 o 11:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#3610 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3611 |
Zakorzenienie
|
Wieczorem zrobię fotki ubytku tych fabrycznych próbek Libere i Heapy Heart. Trochę mi szkoda tej mini OI, ale myślę ze się dogadamy
![]()
http://bluegirl-ewa.blogspot.com/ Edytowane przez bluegirl Czas edycji: 2008-03-18 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#3612 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() ![]() Piszę PW i zaraz to jakoś dogadamy ![]()
![]() |
#3613 |
Zakorzenienie
|
Mam:
-I love love -Lolite ciasteczkową -Innocent -Addict -In white -Diesel ++ -Neblina YR -Rush -Tumulte -Brit Red -Miss Dior Cherie -Neonature Souffle -Mexx Fly High Woman i Man -Euphoria męska i damska -Kate Moss -Les Belles migdałowe -Aquolina migdałowa -Prade klasyk -Diorissimo -mogę odpsikać odrobinkę Miry Bai,OI i Theoremy Espirit -Masaki Masako -męskie Obsession Night -męskie Incanto pour homme Salvatore Ferragamo -CKin2U męskie i damskie w saszetce -Ange ou Demon w saszetce -Mure et Musc -Budoir -Dzing! -Dior Higher Energy -Nu edt -Pink Sugar -Insolence -Ogródek Nilowy -Gloria -Shalimar edt -Cristobal PH -Tumulte PH Szukam rozpaczliwie: -Amour de Cacao -Musc Ravageur -Ambra Sultan i Extreme -Stella in Two -Historie d'eau -Lou Lou -Fleur dOranger -Iris Pallida -Voleur de Roses -La Chasse aux papillons -Bois Farine -Mechant Loup, -Piment Brulant, -Douce Amere, -Datura Noir, -Fumerie Turque, -Miel De Bois, -Rousse, -Un Bois Vanille ![]() za poszukiwane próbki chetnie oddam tez cos z wątku wymiankowego ![]() Edytowane przez yoona Czas edycji: 2008-03-21 o 09:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#3614 |
Zadomowienie
|
Bois Farine...
Poratuje ktoś kapką?
#3615 |
Wtajemniczenie
|
Mam:
*Inspiration Lacoste *Amor Amor Cacharel *Jungle Elephant Kenzo *Addict Dior *Neonatura Cocon Yves Rocher *Emporio She Armani (złote) *Rush Gucci *Wish Chopard (miniatura) *Amour Toujour Clarins (miniatura) *Euphoria CK Poszukuje (moze byc ociupinka, na wypróbowanie): *Amour de Cacao (i ogólnie wszystko co z kakao i czekoladą związane ![]() *Un Bois Vanille *Aquolina, Chocolovers EDT *La Perla, Eclix *Sephora, Capricieuse? Vanille Chocolat EDT *Bvlgari, BLV Notte EDP *Britney Spears, Fantasy EDP *Bvlgari, Omnia EDP *Lolita Lempicka (jabłuszko) *L de Lolita *Thierry Mugler, Angel EDP *Innocent TM *Organza Indecence Givenchy |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3616 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3617 |
Zadomowienie
|
Bardzo bardzo poszukuje:
Kenzo Jungle Słonik La Basier du Dragon Cartier (EDP lub ekstrakt) By Dolce & Gabana (jego szczególnie!) EdM Hermes Aquolina Pink Sugar oraz wielu innych których nie znam ![]() W zamian służę próbkami: Belle de Minuit Roma Agent Provocateur Angel Rose Absolue YR Malabah Bright Crystal L'eau par Kenzo |
![]() ![]() |
![]() |
#3618 |
Raczkowanie
|
taiwa - Interesuje mnie Belle de Minuit. Może wybierzesz coś z mojego mini zbiorku?
Organza (klasyczna) Rockin' Rio Escada Wish Chopard Hot Couture EDP Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
Zakorzenienie
|
rozpaczliwie poszukuje Habanity, chociaz malusiej, malusienkiej kropeluni, bede dozgonnie wdzieczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3620 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
Zakorzenienie
|
kce bardzo bardzo,ale nie sadze zebys cos ode mnie znalazla w ramach odwdzieki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3622 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam w zamian: L de LL fabryczną próbkę OI niezbyt dużą ilość (ok.0,5-1ml) jabłuszko EDP - mogę odpsikać do atomizerka (np. 5 ml lub więcej). Pozostałe - mogę zrobic odlewki po ok.1,5-2 ml. Edytowane przez amanda-1a Czas edycji: 2008-03-21 o 09:04 Powód: literówki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Zadomowienie
|
Bois Farine...
Kto mnie kapką poratuje?
#3624 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() PW skrobne popołudniu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3625 |
Zakorzenienie
|
taiwa - co powiesz na Smoka EDP za Belle de Minuit? (Jeśli masz tylko jedną "porcję" i idzie ona do Nadii, to w drugiej kolejności interesuje mnie Malabah)
|
![]() ![]() |
![]() |
#3626 |
Zadomowienie
|
Witam
Posiadam i chętnie się podzielę: Próbki (o - odlewki, p - producenta, r- rezerwacja): 1. 212 sexy men Herrera (ok. 1 ml, p) 2. Antaeus Chanel (duża ok. 3 ml, p) 3. Ouarzazate CdG (ok. 1 ml, o) 4. Madness (ok. 2 ml, o) 5. Fleur d' Orangeur Lutens (ok. 0,5 ml, o) 6. Soir de lune (ok. 1 ml, o) 7. Passion Boisee Frapin (ok. 1 ml, o) 8. Sables AG (ok. 2 ml, p) 9. L'eau blue Issey (ok 1 ml, o) 10. Body Kouros (ok. 1 ml, p) 11. Gucci ph II (ok. 1,5 ml, p) 12. A men (ok. 1,5 ml, p) 13. Givenchy ph blue label ( ok. 1,5 ml, p) 14. Theorema (ok. 1,5 ml, p) 15. L de LL (ok. 1 ml, o) 16. London Dunhill (ok 2 ml, p) 17. Allure homme (ok. 1,5 ml, p) 18. Boss Edition electric (ok. 2 ml, p) 19. Cedre SL (ok. 1 ml, p) 20. Hugo Energise (ok. 2 ml, p) 21. Baldesarini (ok. 1 ml, o) 22. Essenza di Zegna (ok. 1 ml, p) 23. Zagorsk (ok. 1 ml, o) 24. Terre Hermes (ok. 1 ml, o) 25. Voleur de roses (ok. 1 ml, o) 26. Scent Intense (ok. 1 ml, o) 27. Gucci Rush for men (ok. 1 ml, o) 28. Chanel Egoiste (ok. 1 ml, o) 29. Fleur du male (ok. 1 ml, o) 30. Cologne Mugler (ok. 1 ml, o) 31. Image ph (ok. 1 ml, o) 32. Gaiac (ok. 1 ml, o) 33. Idole (ok. 1 ml, o) 34. Declaration (ok. 1 ml, o) 35. Equus (ok. 1 ml, o) 36. Etra (ok. 1 ml, p) 37. Pi (ok. 1 ml, o) 38. Antidote (ok. 1 ml, p) 39. Eternity ph (ok. 1,5 ml, p) 40. Boss szary (ok. 1,5 ml, p) 41. Light blue ph (ok. 2 ml, p) 42. Carthusia uomo (ok. 1, ml, p) 43. Le male (ok. 1,5 ml, p) 44. Essential lacoste (ok. 1,5 ml, p) 45. V Valentino ph (ok. 0,5 ml, p) 46. Sun sander men (ok. 1 ml, p) 52. Puma Jamaica (ok. 0,5 ml, p) 53. NR for him (0,5 ml, o) 54. Allure homme cologne (ok 1,5 ml, p) 55. En passant F. Malle (ok. 0,5 ml, o) 56. Prada homme (ok. 0,5 ml, p) 57. Rocabar (ok. 1 ml, o) 58. Villoresi Wild Lavender (ok. 1 ml, p) 59. l' artisan Navegar (ok. 1,5 ml, p) 60. Lolita Lempicka EDP (ok. 1 ml, o) 61. Blonde Versace (ok. 1 ml, o) 62. Birmane (ok. 2 ml, o) 63. Eau de fier AG (ok 1 ml, o) 64. Park Avenue Bond (ok 2 ml, p) 65. RWD Obligue (ok. 1 ml, o) 66. Black Cashmere (ok. 2 ml, o) 67. Mahora (ok. 1 ml, o) 68. Arcus amouge (ok. 2 ml, p) 69. Reflection Amouge (ok. 2 ml, p) 70. Jubliation XXV Amouge (ok. 2 ml, p) 71. Lolita Midnight (ok. 2 ml, o) 72. Vetiver Oriental SL (ok. 0,5 ml, o) 73. Borneo 1834 SL (ok. 1 ml, o) 74. Bois Oriental SL (ok. 1 ml, o) 75. Cardinal Heeley (ok. 0,5 ml, o) Poszukuję: Lutensy: Cuir Mauresque, Douce Amere. F. Mallle: Angeliques sous la pluie CdG Sweet: Wood Coffee, PG Harmatan Noir, Olivier Durbano Rock Crystal Incense Norma Kamali zasadniczo ww, ale może skuszę się na coś innego ![]()
![]() Edytowane przez Santorio Czas edycji: 2008-03-23 o 07:42 Powód: korekta listy |
![]() ![]() |
![]() |
#3627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zmiana ! - ROZPACZLIWIE SZUKAM, NA TEN MOMENT, ODROBINY OCEAN DREAM Giorgio Beverly Hills ![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-03-21 o 09:02 Powód: LITERÓWKA |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3628 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() ![]() Mam jeszcze trochę innych ciekawostek- zaraz wypiszę ![]() ![]() Tym się moge podzielić: - Central Park - Ambre Calypso - Tea for Two - Fleur d'Cassie - Histoire D'eau - Teint Neige - Vanille Aoud - Vanille Exquisive - Givrine - Fou d'Absinthe - Yerbamate - Mure et Musc - Mure et Musc Extreme - Fou d'Absinthe - Heliotrope - Mechant Loup - Songes - A La Nuit - Dzing! - Mandragore - Ambre Sultan - Premier Figuer - Salt Air - Ombre Rose |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3629 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3630 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Z powyższej listy interesowały by mnie (tych nie znam): Fleur d'Cassie Vanile Exquisive Mandragore Premier Figuer Ale wiesz sama zadecyduj. U mnie masz interesujące Cię próbki już zarezerwowane ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:05.