|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3603 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Zakorzenienie
|
bardzo możliwe, że ją jeszcze dostaniesz, bo ja ją dostałam w zeszłą sobotę
![]() ![]()
#3605 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zapach kocham moja mama, zresztą z wzajemnością. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3606 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3608 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Blyszczyk sliczny ![]() ![]() Ja dzis odebralam paczke z 02. Wrazenia opisze jak wszystko wyprobuje ![]() Moge tez porobic zdjecia. Jesli jestescie czyms zainteresowane, to piszcie. Zamawialam: 1. blyszczyk pink a glow 2. intensywny peeling w platkach 3. plyn do kapieli szarlotkowy 4. antyperspirant active balance 5. zel miod i cytryna 6. kosmetyczka walentynkowa 7. duzy szampon imbir i mango i mam probke In Bloom ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3609 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3610 |
Rozeznanie
|
mam już wystawioną fakturę. w brakach tylko podkład w musie Almond (oczywiście dla mnie, a pilnie potrzebuję, bo mi się już wszystko pokończyło...), a wodę TTA in Bloom mam dostać alternatywną...
zestaw z białą herbatą, zaległe rękawiczki, żelowe poduszeczki do stóp, zestaw biżuterii Alsace, perełki brązujące, algowy żel oczyszczający z netto i jeszcze wiele innych rzeczy - wszystko to przyjdzie!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3611 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny. Mam do Was ogromną prośbę - czy możecie wrzucić fotki bizuteri z k 4 i k4 (jaka kolwiek biuzuteria) Muszę polecic jakąś klientce a nie wiem ktora jest warta tych cen. Dzięki
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3612 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mam proźbę ![]() czy są tak jak w katalogu? czy warto je brać? z góry dzieki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3613 |
Zadomowienie
|
MagJa, co do wosku to używa go mama (ja trochę podbieram). i rozpyla się powiedzmy jak odżywka, ale najlepiej mieć 3 ręce ;-) trochę ciężko się go używa bo opakowanie się ślizga w ręce (najprawdopodobniej syn sally nie ma tego problemu, bo ma większą dłoń). Wosk jest oczywiście cięższy od zwykłej odżywki w sprayu czy typowego lakieru, jednak jest dość dobry. nałożony na mokre włosy przed suszeniem jest praktycznie niewidoczny, ale utrwala fryzurę. mama stosuje nietypowo, bo właśnie przy suszeniu i potem nie, więc starcza na 2-3 dni (potem tylko przeczesze szczotką i włosy raczej wracają do stanu poprzedniego). ale tego bym się nie trzymała - ja trochę utrwalałam włosy przy kręceniu na wałki i działał nieźle. pompka w porządku (a mamie się już wszystkie spraye i dezodoranty do stóp avonowe popsuły, więc ma szczęście do tego). no to chyba tyle ode mnie
|
![]() ![]() |
![]() |
#3614 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
mają ten minus że w butach typu paseczki trochę uciekają (przy założonych rajstopach), ale będę to zmieniać taśmą dwustronną, powinno działać. w butach pełnych nie ma tego problemu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3615 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
ale widzę, że Vrenth juz opisała... ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3616 | ||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a co do 05 biore tylko zel z mikrogranulkami ![]()
![]() |
#3617 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3618 |
Zadomowienie
|
ja sobie tak przeglądałam k04, choć jeszcze sporo czasu do zamówienia to mi wyszła lista że się przestraszyć można
- demo wody crystal aura na pół z mamą - obie zachorowałyśmy na ten zapach - netto zestaw Arabian Glow - pędzel do pudru (bo mam beznadziejny), perełki (bo jak będę miała lepszy pędzel to je skończę), kosmetyczka (najwyżej pójdzie do wymiany) i kredka (mam Sunny Bronze, to będzie shimmering bronze - powinna być fajna). a za 39.90 się opłaca. - netto bransoletka Shanti turkusowa, bo wreszcie jest w normalnej cenie 10.90 - dezodorant far away (pierwsza rzecz, której niezbędnie potrzebuję) - świetlisty cień mystic - i tu pytanko: czy on jest w takim opakowaniu jak na zdjęciu, czy w tej tubce co był wcześniej? - CT eyeliner blue - SPA maseczka sake i ryż + emulsja do twarzy wody islandii + może mleko do kąpieli jak mama będzie coś zamawiać (też przynajmniej jedną rzecz potrzebuję) - rozświetlający krem koloryzujący (jeśli zużyję dotychczasowy krem) - lakier Sand Shimmer (być może, bo go lubiłam, ale może poczekam na netto) - żel pod prysznic i peeling orzech + cukier, bo jak się kończy w k05 to trzeba. a poza tym też potrzebny - grzebień (ten dwustronny, nie sferyczny) żeby kupić przeceniony wosk mamie ;-) ładnie, nie ;-) acha, jeszcze się pochwalę że dostanę ten naszyjnik Taline co nie przyszedł, a prawdopodobnie cały zestaw biżuterii, to jak tak, to kolczyki będę wymieniać z Wami i mam jeszcze pytanie - czy braki mają jakąś "datę ważności"? bo zaraz po ukazaniu się oferty logo zamówiłam atomizer. nie przyszedł w pierwszym katalogu, w drugim, w trzecim, a potem już znikł z zamówienia i musiałam na nowo zamówić - to jest normalne, czy znowu jakiś ich błąd? proszę o komentarze do mojej listy, zwłaszcza do cienia i czy perełki brązujące i pędzel do pudru zmieniły się jakoś radykalnie od tych zeszłorocznych świąt (bo to wtedy ten zestaw się chyba pojawił) |
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3620 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
Zakorzenienie
|
Odebrałam właśnie pierwszą mini paczkę z K03. Gdyby któraś była zainteresowana, to mogę wieczorkiem wrzucić zdjęcia zestawu biżuterii Beleno (ciocia zamawiała, ale pozwoliłam sobie otworzyć delikatnie i obejrzeć
![]() I jeszcze jedno: produktu z minikatalogu na dzień kobiet wliczają się do opustu, prawda???
#3622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak ,wliczają się |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Rozeznanie
|
powiem Wam że ja juz się pogubiłam z tymi katalogami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3624 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3625 |
Zakorzenienie
|
mam pytanie dotyczące CT eyeliner blue jest on w kat 04, czy ktos już może go ma, albo ma inne kolory tej serii? Interesuje mnie czy ten tusz do kresek jest trwały i czy przy regularnym uzywaniu go starcza na długo?
![]()
#3626 |
Raczkowanie
|
podziękowania dla Asiuchny za katalog
![]() ![]()
#3627 |
Zakorzenienie
|
Pokusa była zbyt silna kupiłam lśniące Extraordinary.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3628 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam Was Kochane Avonki", oczywiście ślę Wielgachne Dzięki dla
Asiuchny za kat. 05....chociaż ja dopiero od 12.03 mogę zamawiać z 5tki ale z przyjemnością poczekam bo wypatrzyłam kilka rzeczy ciekawych, zwłaszcza nowości - błyszczyk, podkład Anew Beauty no i z demo i z wyprzedaży w katalogu jest cudny błyszczyk w różdżce - polecam jest boski, ale jeszcze tyle czasu że hoho. aha z 03 robiłam pierwsze zamówienie i wszystko dostałam, narazie niewiele bo ostatnio zamawiam nawet po 4 razy z katalogu, Torba do perfum In Bloom - jest całkiem całkiem, ale dla kumpeli poszła (ona się nią zachwyciła). ps. trochę ją podprasowałam bo po wyjęciu z woreczka była straaasznie pognieciona, a tak przez szmatkę ją pogładziłam i wygląda o niebo lepiej. zaraz może fotkę wstawię... |
![]() ![]() |
![]() |
#3629 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3628768]Muszę w końcu pokupować sobie, bo cały czas na mamie żeruję
![]() ![]() też chciałam wziąśc sobie Far Away, ale w sumie moja mam używa, więc mogę czasem jej podkraść ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja i tak nie lubię się bawić w takie coś ![]() O, możesz wstawić, ja czekam ![]() Aha, a czy dezodorant w sprayu Far Away długo się trzyma?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:30.