Wszystko o Avonie - Część II - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-02-07, 10:36   #3601
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
mnie woda Individual Blue juz przyszła z zamówieniem na 2 termin K02 a miała być dostępna dopiero 9 marca
a ja tą wodę dokupiłam miesiąc temu w COKu, jak mi nie przyszła wraz z zamówieniem na 1 termin z K02 na drugi dzień poszłam do COKu i tam sobie te wody stały na całej półce też mi odpisali, że woda ma być niby 9 marca, a w Coku bylo jej pełno i przez caly miesiac cala polka tej wody tam stala
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 10:37   #3602
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
mnie woda Individual Blue juz przyszła z zamówieniem na 2 termin K02 a miała być dostępna dopiero 9 marca

jest na stronie. w podpisie ma Reeva katalog do ściągnięcia, a ja mam jeśli nie chcesz ściągać a tylko obejrzeć .. czy to naprawde tak ciężko poszukać ?? na ostatnich stronach były nawet te linki podawane...
Juz znalazlam sama ale dziekuje

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 10:43   #3603
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:
tak pamiętam asiu_z, że Tobie ta woda przyszła i jeszce jednej osobie. Mam nadziej tylko, że od tego czasu co dostałyście barakujące wody toaletowe, nagle ich znów nie zabraknie

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 10:46   #3604
asia_z
Zakorzenienie

bardzo możliwe, że ją jeszcze dostaniesz, bo ja ją dostałam w zeszłą sobotę wtedy mi paczuszka przyszła
Stary 2007-02-07, 10:46   #3605
amber2046
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
ta lśniąca wersja to woda toaletowa a tradycyjne Extraordinary to woda perfumowana -więc wydaje mi się,że jest pewnie ta lśniąca jest mniej trwała
Dziękuję, też tak mi się zdawało, ale chciałam się upewnić.

Cytat:
Napisane przez lady-dark Pokaż wiadomość
Też mi się tak wydaje. lepiej juz kupic sobie ta klasyczną. Na pewno bardziej się opłaca. No chyba że tak kochasz ten zapach że chcesz kolekcjonować wszystko
Mam możliwość kupienia lśniącej za 1/3 ceny katalogowej, więc nawet przy uwzględnieniu, ze to mniejsza pojemność wciąż taniej wychodzi mi ta lśniąca wersja i dlatego rozważam ten zakup.

Zapach kocham moja mama, zresztą z wzajemnością.

Crucify Your Mind
amber2046 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 11:03   #3606
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
a ja tą wodę dokupiłam miesiąc temu w COKu, jak mi nie przyszła wraz z zamówieniem na 1 termin z K02 na drugi dzień poszłam do COKu i tam sobie te wody stały na całej półce też mi odpisali, że woda ma być niby 9 marca, a w Coku bylo jej pełno i przez caly miesiac cala polka tej wody tam stala
Cytat:
bardzo możliwe, że ją jeszcze dostaniesz, bo ja ją dostałam w zeszłą sobotę wtedy mi paczuszka przyszła
dzięki dziewczyny za pocieszenie , ja składam swojej konsultantce zamówienie 10 lutego a odbiór paczuszki mam 19 lutego-tak pisze na katalogu- więc mam nadzieje, że jednak mi również do tego czasu woda przyjdzie

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 11:12   #3607
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sally Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Avonomaniaczki - ja mam ten płynny wosk z tym że używa go syn i powiedział że chce go już zawsze mieć , wcześniej używał tej gumy do stylizacji włosów chyba z Joanny i różnych żeli -ale wosk zostanie już na zawsze w naszej łazience - no chyba że Avon nie będzie go produkował Jego największą zaletą jak mówi "młody"jest to że jest niewidoczny czyli nie ma już problemu z posklejanymi włosami a grzyweczka trwale "postawiona"i fryzurka się trzyma.To tyle na temat wosku mam nadzieje że ci troszkę pomogłam w opisie .
Dzięki za odpowiedź. Troszkę pomogła, ale nie za wiele, a to dlatego, że ja akurat mam długie i kręcone włosy i myślałam o zupełnie innym zastosowaniu wosku niż Twój syn Ale wypytaj jeszcze syna czy ten wosk się rozpyla tak jak np odżywki w sprayu i czy aby pompka się nie psuje?
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 11:39   #3608
misioczat
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
- scrub z oliwką - bardzo fajna konsystencja, zapach taki sobie, ale da się wytrzymać Ściera dość dobrze, ale chyba słabiej niż scrub z brązowym cukrem Cieszy mnie, że jest w pudełku a nie w tubce i łatwo go nabrać ile się chce.
(...)

- błyszczyk metaliczny Metallic Garnet - kolor taki jak na fotce, na moich ustach słabo go znać, ładnie się mieni.
O, a ja uwielbiam zapach tego scrubu I wydaje mi sie, ze sciera rownie dobrze jak Tropikalny

Blyszczyk sliczny teraz mnie korci, by go zamowic

Ja dzis odebralam paczke z 02. Wrazenia opisze jak wszystko wyprobuje
Moge tez porobic zdjecia. Jesli jestescie czyms zainteresowane, to piszcie.
Zamawialam:
1. blyszczyk pink a glow
2. intensywny peeling w platkach
3. plyn do kapieli szarlotkowy
4. antyperspirant active balance
5. zel miod i cytryna
6. kosmetyczka walentynkowa
7. duzy szampon imbir i mango
i mam probke In Bloom
misioczat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 11:45   #3609
sally
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Dzięki za odpowiedź. Troszkę pomogła, ale nie za wiele, a to dlatego, że ja akurat mam długie i kręcone włosy i myślałam o zupełnie innym zastosowaniu wosku niż Twój syn Ale wypytaj jeszcze syna czy ten wosk się rozpyla tak jak np odżywki w sprayu i czy aby pompka się nie psuje?
więc tak: pompka jest OK zużyta większa połowa wosku, rozpyla się bezproblemowo i niezatyka się ma konsystęcje prawie wody, piszesz że masz kręcone włoski (zazdroszę ) więc trudno powiedzieć jak się ten wosk zachowa czy aby nie będzie Ci sklejał kosmyków-loczków , ja sobie kiedyś raz psiknęłam na pazurki to mogę powiedzieć że poprostu usztwnił mi je ale już nie spryskuję bo za bardzo sztywne a młody "stawia grzywkę" więc jest OK jeszcze co mogę powiedzieć to to że pachnie zupełnie jak szampony Advance a dokładnie jak ten fioletowy bo nie wiem czy wszystkie tak samo pachną .To chyba wszystko co mogę powiedzieć .
sally jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 11:46   #3610
off-wietrzka
Rozeznanie

mam już wystawioną fakturę. w brakach tylko podkład w musie Almond (oczywiście dla mnie, a pilnie potrzebuję, bo mi się już wszystko pokończyło...), a wodę TTA in Bloom mam dostać alternatywną...
zestaw z białą herbatą, zaległe rękawiczki, żelowe poduszeczki do stóp, zestaw biżuterii Alsace, perełki brązujące, algowy żel oczyszczający z netto i jeszcze wiele innych rzeczy - wszystko to przyjdzie!!!
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 12:00   #3611
fagnes
Raczkowanie

Hej dziewczyny. Mam do Was ogromną prośbę - czy możecie wrzucić fotki bizuteri z k 4 i k4 (jaka kolwiek biuzuteria) Muszę polecic jakąś klientce a nie wiem ktora jest warta tych cen. Dzięki
fagnes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 12:17   #3612
madammme
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
mam już wystawioną fakturę. w brakach tylko podkład w musie Almond (oczywiście dla mnie, a pilnie potrzebuję, bo mi się już wszystko pokończyło...), a wodę TTA in Bloom mam dostać alternatywną...
zestaw z białą herbatą, zaległe rękawiczki, żelowe poduszeczki do stóp, zestaw biżuterii Alsace, perełki brązujące, algowy żel oczyszczający z netto i jeszcze wiele innych rzeczy - wszystko to przyjdzie!!!
witaj
mam proźbę jak przyjdzie ci paczka to opisz jake wrażenie sprawiają te poduszeczki żelowe
czy są tak jak w katalogu? czy warto je brać?
z góry dzieki
madammme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 12:21   #3613
Vrenth
Zadomowienie

MagJa, co do wosku to używa go mama (ja trochę podbieram). i rozpyla się powiedzmy jak odżywka, ale najlepiej mieć 3 ręce ;-) trochę ciężko się go używa bo opakowanie się ślizga w ręce (najprawdopodobniej syn sally nie ma tego problemu, bo ma większą dłoń). Wosk jest oczywiście cięższy od zwykłej odżywki w sprayu czy typowego lakieru, jednak jest dość dobry. nałożony na mokre włosy przed suszeniem jest praktycznie niewidoczny, ale utrwala fryzurę. mama stosuje nietypowo, bo właśnie przy suszeniu i potem nie, więc starcza na 2-3 dni (potem tylko przeczesze szczotką i włosy raczej wracają do stanu poprzedniego). ale tego bym się nie trzymała - ja trochę utrwalałam włosy przy kręceniu na wałki i działał nieźle. pompka w porządku (a mamie się już wszystkie spraye i dezodoranty do stóp avonowe popsuły, więc ma szczęście do tego). no to chyba tyle ode mnie
Vrenth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 12:27   #3614
Vrenth
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madammme Pokaż wiadomość
witaj
mam proźbę jak przyjdzie ci paczka to opisz jake wrażenie sprawiają te poduszeczki żelowe
z góry dzieki
a to jeszcze ja napiszę - poduszeczki są fajne, zwłaszcza dla osób (jak ja) rzadko chodzących na obcasach. testowałam chodzenie w tych samych butach z nimi i bez i powiedzmy że 2 razy mniej mnie bolą nogi z poduszeczkami, więc dłużej wytrzymam. prawdziwy test to będzie piątkowy bal fizyka, który muszę przetańczyć w szpilkach, to napiszę ile wytrzymałam (na studniówce w tych samych butach max. 3 godziny)
mają ten minus że w butach typu paseczki trochę uciekają (przy założonych rajstopach), ale będę to zmieniać taśmą dwustronną, powinno działać. w butach pełnych nie ma tego problemu.
Stary 2007-02-07, 12:32   #3615
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kaatiiaa Pokaż wiadomość
A z demo ta woda perfumowana True Glow faktycznie zapowiada się ciekawie, a flakonik faktycznie , tak jak ktoś to wcześniej stwierdził przypomina flakonik wód z oriflame a dokładniej z seri life circle
Cytat:
Napisane przez madammme Pokaż wiadomość
witaj
z góry dzieki
no niestety poduszeczki nie dla mnie, tylko dla koleżanki, więc ewentualne wrażenia mogę opisać jak ona mi opowie...
ale widzę, że Vrenth juz opisała...
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-02-07, 12:47   #3616
majula
Zakorzenienie

Witam
Cytat:
A z demo ta woda perfumowana True Glow faktycznie zapowiada się ciekawie, a flakonik faktycznie , tak jak ktoś to wcześniej stwierdził przypomina flakonik wód z oriflame a dokładniej z seri life circle
ja o tym pisalam

Cytat:
tak pamiętam asiu_z, że Tobie ta woda przyszła i jeszce jednej osobie. Mam nadziej tylko, że od tego czasu co dostałyście barakujące wody toaletowe, nagle ich znów nie zabraknie
mi tez te wody przyszly a sa na promocji w 05

a co do 05 biore tylko zel z mikrogranulkami
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 12:48   #3617
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Tego tez dokładnie jeszcze nie wiem
Ale to będzie chyba zageszczony żel pod prysznic, taki własnie w postaci galaretki. Pewnie najwiekszym jego walorem będzie zapach Taki pewnie bedzie to wesoły gadżet. Juz wiem że sobie którąś kupię, chociaż ubolewam nad tym że nie ma wanilii
A ja chyba nie będę miała cierpliwości do tych galaretek, jak trzeba będzie je dłonia wydobywać

Cytat:
Napisane przez misioczat Pokaż wiadomość
Moge tez porobic zdjecia. Jesli jestescie czyms zainteresowane, to piszcie.
Zamawialam:
1. blyszczyk pink a glow
2. intensywny peeling w platkach
3. plyn do kapieli szarlotkowy
4. antyperspirant active balance
5. zel miod i cytryna
6. kosmetyczka walentynkowa
7. duzy szampon imbir i mango
Moglabyś wkleić zdjęcia kosmetyczki walentynkowej?

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 13:07   #3618
Vrenth
Zadomowienie

ja sobie tak przeglądałam k04, choć jeszcze sporo czasu do zamówienia to mi wyszła lista że się przestraszyć można
- demo wody crystal aura na pół z mamą - obie zachorowałyśmy na ten zapach
- netto zestaw Arabian Glow - pędzel do pudru (bo mam beznadziejny), perełki (bo jak będę miała lepszy pędzel to je skończę), kosmetyczka (najwyżej pójdzie do wymiany) i kredka (mam Sunny Bronze, to będzie shimmering bronze - powinna być fajna). a za 39.90 się opłaca.
- netto bransoletka Shanti turkusowa, bo wreszcie jest w normalnej cenie 10.90
- dezodorant far away (pierwsza rzecz, której niezbędnie potrzebuję)
- świetlisty cień mystic - i tu pytanko: czy on jest w takim opakowaniu jak na zdjęciu, czy w tej tubce co był wcześniej?
- CT eyeliner blue
- SPA maseczka sake i ryż + emulsja do twarzy wody islandii + może mleko do kąpieli jak mama będzie coś zamawiać (też przynajmniej jedną rzecz potrzebuję)
- rozświetlający krem koloryzujący (jeśli zużyję dotychczasowy krem)
- lakier Sand Shimmer (być może, bo go lubiłam, ale może poczekam na netto)
- żel pod prysznic i peeling orzech + cukier, bo jak się kończy w k05 to trzeba. a poza tym też potrzebny
- grzebień (ten dwustronny, nie sferyczny) żeby kupić przeceniony wosk mamie ;-)
ładnie, nie ;-)
acha, jeszcze się pochwalę że dostanę ten naszyjnik Taline co nie przyszedł, a prawdopodobnie cały zestaw biżuterii, to jak tak, to kolczyki będę wymieniać z Wami

i mam jeszcze pytanie - czy braki mają jakąś "datę ważności"? bo zaraz po ukazaniu się oferty logo zamówiłam atomizer. nie przyszedł w pierwszym katalogu, w drugim, w trzecim, a potem już znikł z zamówienia i musiałam na nowo zamówić - to jest normalne, czy znowu jakiś ich błąd?

proszę o komentarze do mojej listy, zwłaszcza do cienia i czy perełki brązujące i pędzel do pudru zmieniły się jakoś radykalnie od tych zeszłorocznych świąt (bo to wtedy ten zestaw się chyba pojawił)
Stary 2007-02-07, 13:08   #3619
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez filtka Pokaż wiadomość
A czy zamawiałas moze podkład w musie? Bo ja zamawiam jutro i boje sie że mi nie przyjdą. A przyjdzie Ci tusz Pełnia Rzes z tym płynem do demakijazu?
ja mam zamówione 6szt podkładu w musie i 2 zestawy Pełnia rzęs-jutro sie okaże czy przyjdą

też jestem tego ciekawa
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-07, 13:13   #3620
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sally Pokaż wiadomość
więc tak: pompka jest OK zużyta większa połowa wosku, rozpyla się bezproblemowo i niezatyka się ma konsystęcje prawie wody, piszesz że masz kręcone włoski (zazdroszę ) więc trudno powiedzieć jak się ten wosk zachowa czy aby nie będzie Ci sklejał kosmyków-loczków , ja sobie kiedyś raz psiknęłam na pazurki to mogę powiedzieć że poprostu usztwnił mi je ale już nie spryskuję bo za bardzo sztywne a młody "stawia grzywkę" więc jest OK jeszcze co mogę powiedzieć to to że pachnie zupełnie jak szampony Advance a dokładnie jak ten fioletowy bo nie wiem czy wszystkie tak samo pachną .To chyba wszystko co mogę powiedzieć .
Dzięki raz jeszcze. Sama mam cienkie włosy i te moje loczki potrzebują właśnie delikatnego usztywnienia i jakby sklejenia, żeby się nie puszyły. Może zaryzykuje, jeszcze nie wiem. Na razie szukam opinii.

Cytat:
Napisane przez Vrenth Pokaż wiadomość
MagJa, co do wosku to używa go mama (ja trochę podbieram). i rozpyla się powiedzmy jak odżywka, ale najlepiej mieć 3 ręce ;-) trochę ciężko się go używa bo opakowanie się ślizga w ręce (najprawdopodobniej syn sally nie ma tego problemu, bo ma większą dłoń). Wosk jest oczywiście cięższy od zwykłej odżywki w sprayu czy typowego lakieru, jednak jest dość dobry. nałożony na mokre włosy przed suszeniem jest praktycznie niewidoczny, ale utrwala fryzurę. mama stosuje nietypowo, bo właśnie przy suszeniu i potem nie, więc starcza na 2-3 dni (potem tylko przeczesze szczotką i włosy raczej wracają do stanu poprzedniego). ale tego bym się nie trzymała - ja trochę utrwalałam włosy przy kręceniu na wałki i działał nieźle. pompka w porządku (a mamie się już wszystkie spraye i dezodoranty do stóp avonowe popsuły, więc ma szczęście do tego). no to chyba tyle ode mnie
Dzięki. W takim razie to mniej więcej to, o co mi chodzi. Też zamierzam go stosować na wilogtne włosy, też w małych ilościach. Oczywiście o ile kupię, bo gdybam nad tym woskiem i nad kremem do loków, a 2 na raz mi nie są potrzebne.
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 13:23   #3621
Limonatka
Zakorzenienie

Odebrałam właśnie pierwszą mini paczkę z K03. Gdyby któraś była zainteresowana, to mogę wieczorkiem wrzucić zdjęcia zestawu biżuterii Beleno (ciocia zamawiała, ale pozwoliłam sobie otworzyć delikatnie i obejrzeć )

I jeszcze jedno: produktu z minikatalogu na dzień kobiet wliczają się do opustu, prawda???

Limonatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 13:41   #3622
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Limonatka Pokaż wiadomość
Odebrałam właśnie pierwszą mini paczkę z K03. Gdyby któraś była zainteresowana, to mogę wieczorkiem wrzucić zdjęcia zestawu biżuterii Beleno (ciocia zamawiała, ale pozwoliłam sobie otworzyć delikatnie i obejrzeć )

I jeszcze jedno: produktu z minikatalogu na dzień kobiet wliczają się do opustu, prawda???

tak ,wliczają się
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 13:49   #3623
Ulaczek
Rozeznanie

powiem Wam że ja juz się pogubiłam z tymi katalogami dopiero mam zamówienia z 03, w paczce kat 04 a tu już 05 o jejku jejku
Ulaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 14:16   #3624
lady-dark
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
A ja chyba nie będę miała cierpliwości do tych galaretek, jak trzeba będzie je dłonia wydobywać
Dlatego jest takie opakowanie że można całą łapkę wsadzić
lady-dark jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 14:23   #3625
agusiia69
Zakorzenienie

mam pytanie dotyczące CT eyeliner blue jest on w kat 04, czy ktos już może go ma, albo ma inne kolory tej serii? Interesuje mnie czy ten tusz do kresek jest trwały i czy przy regularnym uzywaniu go starcza na długo?
Stary 2007-02-07, 14:25   #3626
drum_girl
Raczkowanie

podziękowania dla Asiuchny za katalog i mam pytanie jak zmierzyc rozmiar pierscionka Alsace w/g tych rozmiarow podanych w erracie nie zgadza sie probowalam nitka srednicę palca ale nie wychodzi
Stary 2007-02-07, 14:30   #3627
amber2046
Zakorzenienie

Pokusa była zbyt silna kupiłam lśniące Extraordinary. Sama nie wiem czy dobrze zrobiłam, ale 20zł jest chyba warte...

Crucify Your Mind
amber2046 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 15:25   #3628
anetapan
Raczkowanie

GG do anetapan
Smile Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Witam Was Kochane Avonki", oczywiście ślę Wielgachne Dzięki dla
Asiuchny za kat. 05....chociaż ja dopiero od 12.03 mogę zamawiać z 5tki ale z przyjemnością poczekam bo wypatrzyłam kilka rzeczy ciekawych, zwłaszcza nowości - błyszczyk, podkład Anew Beauty no i z demo i z wyprzedaży w katalogu jest cudny błyszczyk w różdżce - polecam jest boski, ale jeszcze tyle czasu że hoho.
aha z 03 robiłam pierwsze zamówienie i wszystko dostałam, narazie niewiele bo ostatnio zamawiam nawet po 4 razy z katalogu, Torba do perfum In Bloom - jest całkiem całkiem, ale dla kumpeli poszła (ona się nią zachwyciła).
ps. trochę ją podprasowałam bo po wyjęciu z woreczka była straaasznie pognieciona, a tak przez szmatkę ją pogładziłam i wygląda o niebo lepiej.
zaraz może fotkę wstawię...
anetapan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 15:45   #3629
smerfeta01
Zakorzenienie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3628768]Muszę w końcu pokupować sobie, bo cały czas na mamie żeruję Teraz biorę Far Away i właśnie w k05 chciałam kolejny i prosz Okazyja elegancka[/QUOTE]
też chciałam wziąśc sobie Far Away, ale w sumie moja mam używa, więc mogę czasem jej podkraść zresztą skusiłam się już na Solliden Oriflame, a teraz kupię w demo True Glow
smerfeta01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 15:46   #3630
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Limonatka Pokaż wiadomość
Prawda

Cytat:
Dlatego jest takie opakowanie że można całą łapkę wsadzić
Ja i tak nie lubię się bawić w takie coś

Cytat:
Napisane przez anetapan Pokaż wiadomość
zaraz może fotkę wstawię...
O, możesz wstawić, ja czekam

Aha, a czy dezodorant w sprayu Far Away długo się trzyma?

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości