|
|
#3601 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: MY STYLE DIARY po polsku II
Cytat:
|
|
|
|
|
#3602 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3603 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bylabym bardzo wdzieczna za fotki tej bluzeczki sabcia-myszka, fajne zestawiki wkleilas, najbardziej podoba mi sie ostatni z biala bluzka ,ktora jest sliiiczna i jeszcze te baletki mniaaam a sukienka lezy jak dla mnie okdawno nic nie prezentowalam wiec wkejam kilka propozycji. Sa dosc podobne, a to dlatego ,ze ja bardzo lubie zestawienia koszul i wszelich kolnierzykow z innymi rzeczami np sweterkami lubie wygladac troche jak geek chic powtarzaja sie rurki i baletki lakierowane1. koszula czarna ,pod spodem czarny long 2. koszula i sweter w romby, nosze go tez z biala koszula wtedy wystaja ladne mankiety 3 koszula i nowy czerwony sweterek - w koncu skusilam sie na cos czerwonego 4. granatowa bluzka, przy dekolcie ma dwa guziczki, jest bardzo prosta i wlasnie dlatego mi sie podoba, pod spodem bialy top |
|
|
|
|
#3604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo fajny pasek, ostatnio kupiłam podobny, z tym że nie lakierowany, Twój z trenczykiem prezentuje się świetnie A przy okazji mam pytanie Jak myślicie, czarny pasek (w takim stylu) pasuje do bluzeczki w każdym kolorze?
|
|
|
|
|
#3605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najbardziej mi sie spodobal 1 zestaw i ta czarna koszula, skad ona i za ile
|
|
#3606 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki ![]() Dobrze że masz zwykły, a nie lakierowany bo mój się strasznie rysuje Ja przymierzałam do różnych bluzek i kolorów. Ładnie prezentuje się z czarnymi,czerwonymi,biały mi. Do pastelowych kolorów moim zdaniem nie za bardzo pasuje - jest zbyt masywny no i do tego czarny. Moim zdaniem do pasteli taki pasek w kolorze białym byłby o.k |
|
|
|
|
#3607 |
|
Zadomowienie
|
Ja też dawno nic nie wklejałam więc pora na moje wypociny:
Zdjęcia grzybka VILA dla Praline, wybacz mi kiepską jakość ,ale gimnastykowałam się jak mogłam ,żeby cokolwiek było widać
|
|
|
|
#3608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oooooo jaka fajna ![]() dziękuję za pamięć też taką chcę !!! koniecznie granatową!Coś Ty, super widać! no i ładnie w niej wyglądasz. o! |
|
|
|
|
#3609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba masz rację ![]() Szkoda, że nie było białych tam gdzie kupowałam Udało mi się zdobyć go za 12 zł A taki lakierowany ile kosztuje? Były białe?
|
|
|
|
|
#3610 |
|
Zadomowienie
|
Mój ukochany zakup z ostatniego czasu -bluzka a może raczej sukienka z H&M , można z nią kombinować do woli
1 z paskiem 2 jak wyzej 3 z kamizelką 4 z bluzką w grochy 5 z bolerkiem 6 z marynarą |
|
|
|
#3611 |
|
Zadomowienie
|
1 znana powszechnie na forum tunika z Cubusia
2 tunika, którą zamierzam wystawić na allegro, bo wciąż mam wrażenie ,że jestem na nią za stara i mam do niej za duży kredens co widać na drugiej fotce4 sukienka z H&M w wersji saute 5 z czerwonym paskiem 6 z musztardowym paskiem podoba mi się najbardziej |
|
|
|
#3612 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Do granatowej jasne,że będzie pasować 12 zł Ja za swój płaciłam 39,90 w Orsay'u - szukałam wszędzie i tylko tam były (na allegro są fajne fasony ale to zwykłe paski na biodra a nie na talie ). Owszem były białe, ja osobiście chciałam czerwony ale nie było Buziaki |
|
|
|
|
#3613 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wszystkie bardzo ładne. W sukience wyglądasz zjawiskowo. Się nie mogę napatrzeć. Podobają tez mi sie te szarości. Fajnie wyglądają te buty, ładnie się "zużyły" ![]() W ten zestaw bym wskoczyła od razu http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4179919 Jedno ale mama do tego zestawu http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4179879, trochę mi się kłóci ta wystająca bluzka, mam wrażenie, że jest tam zbędna. A i śliczny grzyb ![]() P.S. Co to za aparat? Zadowolona jesteś?(wybacz ma ciekawość, ale właśnie nabyłam nikona, ale do końca nie byłam przekonana czy Canon czy nikon)
Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona).
|
|
|
|
|
#3614 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3615 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mam pytako - czy takie zapiecie jest wygodne? tzn czy pasek nie rozpina sie? i czy mozna go do spodni nosic?
|
|
|
|
|
#3616 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
koszule mam dlugo, kupiona w Zarze ,ceny nie pamietam...SarahMoon, sukienka z H&M bardzo mi sie podoba z paskami i bez rowniez Satine, wklej prosze swoja bluzke z bufkami
|
|
|
|
|
#3617 |
|
Zadomowienie
|
Ya
dziękuję za miłe słowa, sukienka kupiona w sekundę z dzieckiem na ręku,nawet bez mierzenia więc jestem szczęsliwa ,że wogóle pasuje tylko biust by się większy przydał do tego dekoltu apropos wystającej bluzki to mam taką tyle ,że krótką więc moze z nią spróbuję.. A aparat to Canon EOS 10D , mam go już ponad 3 lata więc dawno zdążył mi się znudzić. Wcześniej też miałam analogowego Nikona ze świetnymi obiektywami i z bólem serca przeżuciłam się na Canona, bo Nikony cyfrowe były wtedy jeszcze trochę zacofane w stosunku to Canonów. Do fotografii amatorskiej jest świetny ,ale przy długich naświetleniach powstają martwe pixele. Na razie nie myślę o zmianie aparatu chociaż w głowie mam juz wymarzony model. imp18 Dzięki AsikL Pasek jest mega wygodny, z miękkiej skórki ,kupiony w lumpeksie i zupełnie go nie czuję na sobie. Do spodni bym go nie założyła ,bo za krótki, starcza go tylko na talię
|
|
|
|
#3618 |
|
Zakorzenienie
|
kochane moje !
mam pytanie . . co pasuje do zwykłej białej bokserki ktora sięga mi za pupę . . bardzo mi sie podoba jest sliczna ale nie wiem z czym moge ją łączyć itepe . .
|
|
|
|
#3619 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo unusual, widze ta cudowna bransoletke, jest piekna
Jesli dobrze widze to Promod, prawda?? Tez ja chcialam, ale niestety w Poznaniu nie bylo czerwonych http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4178305 |
|
|
|
#3620 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co się tyczy aparatu, to przez ostatnie pól roku przeczytałam setki wypowiedzi, porównań itd i zdecydowałam się na nikona d70s z obiektywem nikkora 18-70... nie wiem czy dobrze zrobiłam, bo dziś jest pierwszy wolny wieczór od tygodnia i jak chciałam się pobawić to się okazało, że nie ma karty... Zobaczymy to moja pierwsza lustrzanka cyfrowa, parę lat się tłukłam na samych lustrach i byłam przeszczęśliwa, ale sporo to kosztuje teraz. Zostawiłam sobie dwa, ale leżą w pokrowcach od roku nie macane... Kiedy ja będę miała czas?
Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona).
|
|
|
|
|
#3621 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Po prostu brak mi slow. Nos ja jak najczesciej!
|
|
#3622 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ps: ile kosztowała Cie ta sukienka?
|
|
|
|
|
#3623 |
|
Wtajemniczenie
|
Sarah w longu z kamizelką wyglądasz bardzo szczupło. Sukienka bombowa, ładnie dobrałaś paski i świetnie się prezentujesz
. Ładny grzybek. Z all?
|
|
|
|
#3624 |
|
Zakorzenienie
|
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4179919
bardzo ladnie
|
|
|
|
#3625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty i tak masz balony patrząc na to zdjęcie w sukience![]() Świetne zestawy...bardzo mi się podobają...
|
|
|
|
|
#3626 |
|
Zadomowienie
|
Ya
Chyba mamy podobne zainteresowania Moja ukochana lustrzanka też leży odłogiem i ciągle sobie obiecuję ,że coś na przekór zrobię na filmie,ale brak czasu..Nobody Mi też brak słów, bo ja nie przyzwyczajona do takich komplementów, pozostaje mi tylko podziękować skromnie.. greenmagda Dziękuję , sukienka kupiona za bagatela 39,90 i to bez promocji więc jak mogłam nie wziąćVanillacafe Dziękuję , grzybek z allegro, firma VILA ,sporo ich było na aukcjach side85 Te balony to efekt push-upa , niestety to już szczyt jego możliwości , no chyba ,że jeszcze sobie skarpetkami upcham
|
|
|
|
#3627 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3628 |
|
Wtajemniczenie
|
sarah - wrszcie sie doczekałam twoich zestawów. wyglądasz cudownie w bluzeczke/sukieneczce H&Mu, tak szczuplutko, dla mnie bomba. na innych zestawach of course tez fajnie, ale moim zdecydowanym faworytem jest ta bluzeczka.
|
#3629 |
|
xxyy
|
![]() zdjecie 1,2 - bluzka plus rybaczki wersja z czarnym lancuszkiem ![]() zdjecie 3- bluzka plus rybaczki wersja z koralami zdjecie 4- sweter, bluzka, spodniczka - wersja z paskiem zdjecie 5- wersja bez paska zdjecie 6- tunika rybaczki prosze o ocenke i komentarz - co zmienic, co dodac
|
#3630 |
|
xxyy
|
i co proponujecie do tej tuniki?
jakie dodatki? zupelnie nie mam na nia pomyslu.. czy nosic ja do spodni czy spodnicy? wydaje mi sie ona taka bez wyrazu, a jak kupowalam bardzo mi sie podobala
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:33.

a sukienka lezy jak dla mnie ok