![]() |
#3601 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: MY STYLE DIARY po polsku II
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3602 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3603 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() bylabym bardzo wdzieczna za fotki tej bluzeczki ![]() sabcia-myszka, fajne zestawiki wkleilas, najbardziej podoba mi sie ostatni z biala bluzka ,ktora jest sliiiczna i jeszcze te baletki ![]() ![]() dawno nic nie prezentowalam wiec wkejam kilka propozycji. Sa dosc podobne, a to dlatego ,ze ja bardzo lubie zestawienia koszul i wszelich kolnierzykow z innymi rzeczami np sweterkami ![]() ![]() 1. koszula czarna ,pod spodem czarny long 2. koszula i sweter w romby, nosze go tez z biala koszula wtedy wystaja ladne mankiety 3 koszula i nowy czerwony sweterek - w koncu skusilam sie na cos czerwonego ![]() 4. granatowa bluzka, przy dekolcie ma dwa guziczki, jest bardzo prosta i wlasnie dlatego mi sie podoba, pod spodem bialy top |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo fajny pasek, ostatnio kupiłam podobny, z tym że nie lakierowany, Twój z trenczykiem prezentuje się świetnie ![]() A przy okazji mam pytanie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3606 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki ![]() Dobrze że masz zwykły, a nie lakierowany bo mój się strasznie rysuje ![]() Ja przymierzałam do różnych bluzek i kolorów. Ładnie prezentuje się z czarnymi,czerwonymi,biały mi. Do pastelowych kolorów moim zdaniem nie za bardzo pasuje - jest zbyt masywny no i do tego czarny. Moim zdaniem do pasteli taki pasek w kolorze białym byłby o.k ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3607 |
Zadomowienie
|
Ja też dawno nic nie wklejałam więc pora na moje wypociny:
Zdjęcia grzybka VILA dla Praline, wybacz mi kiepską jakość ,ale gimnastykowałam się jak mogłam ,żeby cokolwiek było widać ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oooooo jaka fajna ![]() dziękuję za pamięć ![]() też taką chcę !!! ![]() Coś Ty, super widać! no i ładnie w niej wyglądasz. o! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Szkoda, że nie było białych tam gdzie kupowałam ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3610 |
Zadomowienie
|
Mój ukochany zakup z ostatniego czasu -bluzka a może raczej sukienka z H&M , można z nią kombinować do woli
1 z paskiem 2 jak wyzej 3 z kamizelką 4 z bluzką w grochy 5 z bolerkiem 6 z marynarą |
![]() ![]() |
![]() |
#3611 |
Zadomowienie
|
1 znana powszechnie na forum tunika z Cubusia
2 tunika, którą zamierzam wystawić na allegro, bo wciąż mam wrażenie ,że jestem na nią za stara i mam do niej za duży kredens ![]() 4 sukienka z H&M w wersji saute 5 z czerwonym paskiem 6 z musztardowym paskiem podoba mi się najbardziej |
![]() ![]() |
![]() |
#3612 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Do granatowej jasne,że będzie pasować ![]() 12 zł ![]() ![]() ![]() Buziaki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3613 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wszystkie bardzo ładne. W sukience wyglądasz zjawiskowo. Się nie mogę napatrzeć. Podobają tez mi sie te szarości. Fajnie wyglądają te buty, ładnie się "zużyły" ![]() W ten zestaw bym wskoczyła od razu http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4179919 Jedno ale mama do tego zestawu http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4179879, trochę mi się kłóci ta wystająca bluzka, mam wrażenie, że jest tam zbędna. A i śliczny grzyb ![]() P.S. Co to za aparat? Zadowolona jesteś?(wybacz ma ciekawość, ale właśnie nabyłam nikona, ale do końca nie byłam przekonana czy Canon czy nikon)
Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona).
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3614 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3615 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3616 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() SarahMoon, sukienka z H&M bardzo mi sie podoba z paskami i bez rowniez ![]() Satine, wklej prosze swoja bluzke z bufkami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3617 |
Zadomowienie
|
Ya
dziękuję za miłe słowa, sukienka kupiona w sekundę z dzieckiem na ręku,nawet bez mierzenia więc jestem szczęsliwa ,że wogóle pasuje tylko biust by się większy przydał do tego dekoltu ![]() apropos wystającej bluzki to mam taką tyle ,że krótką więc moze z nią spróbuję.. A aparat to Canon EOS 10D , mam go już ponad 3 lata więc dawno zdążył mi się znudzić. Wcześniej też miałam analogowego Nikona ze świetnymi obiektywami i z bólem serca przeżuciłam się na Canona, bo Nikony cyfrowe były wtedy jeszcze trochę zacofane w stosunku to Canonów. Do fotografii amatorskiej jest świetny ,ale przy długich naświetleniach powstają martwe pixele. Na razie nie myślę o zmianie aparatu chociaż w głowie mam juz wymarzony model. imp18 Dzięki AsikL Pasek jest mega wygodny, z miękkiej skórki ,kupiony w lumpeksie i zupełnie go nie czuję na sobie. Do spodni bym go nie założyła ,bo za krótki, starcza go tylko na talię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3618 |
Zakorzenienie
|
kochane moje !
mam pytanie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
Zakorzenienie
|
Ooo unusual, widze ta cudowna bransoletke, jest piekna
![]() Jesli dobrze widze to Promod, prawda?? Tez ja chcialam, ale niestety w Poznaniu nie bylo czerwonych ![]() http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4178305 |
![]() ![]() |
![]() |
#3620 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co się tyczy aparatu, to przez ostatnie pól roku przeczytałam setki wypowiedzi, porównań itd i zdecydowałam się na nikona d70s z obiektywem nikkora 18-70... nie wiem czy dobrze zrobiłam, bo dziś jest pierwszy wolny wieczór od tygodnia i jak chciałam się pobawić to się okazało, że nie ma karty... Zobaczymy to moja pierwsza lustrzanka cyfrowa, parę lat się tłukłam na samych lustrach i byłam przeszczęśliwa, ale sporo to kosztuje teraz. Zostawiłam sobie dwa, ale leżą w pokrowcach od roku nie macane... Kiedy ja będę miała czas?
Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona).
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3621 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3622 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ps: ile kosztowała Cie ta sukienka? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Wtajemniczenie
|
Sarah w longu z kamizelką wyglądasz bardzo szczupło. Sukienka bombowa, ładnie dobrałaś paski i świetnie się prezentujesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3624 |
Zakorzenienie
|
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4179919
bardzo ladnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3625 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Świetne zestawy...bardzo mi się podobają... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3626 |
Zadomowienie
|
Ya
Chyba mamy podobne zainteresowania ![]() Nobody Mi też brak słów, bo ja nie przyzwyczajona do takich komplementów, pozostaje mi tylko podziękować skromnie.. greenmagda Dziękuję , sukienka kupiona za bagatela 39,90 ![]() Vanillacafe Dziękuję , grzybek z allegro, firma VILA ,sporo ich było na aukcjach side85 Te balony to efekt push-upa , niestety to już szczyt jego możliwości , no chyba ,że jeszcze sobie skarpetkami upcham ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3627 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3628 |
Wtajemniczenie
|
sarah - wrszcie sie doczekałam twoich zestawów. wyglądasz cudownie w bluzeczke/sukieneczce H&Mu, tak szczuplutko, dla mnie bomba. na innych zestawach of course tez fajnie, ale moim zdecydowanym faworytem jest ta bluzeczka.
#3629 |
xxyy
|
![]() zdjecie 1,2 - bluzka plus rybaczki wersja z czarnym lancuszkiem ![]() zdjecie 3- bluzka plus rybaczki wersja z koralami zdjecie 4- sweter, bluzka, spodniczka - wersja z paskiem zdjecie 5- wersja bez paska zdjecie 6- tunika rybaczki prosze o ocenke i komentarz - co zmienic, co dodac ![]()
#3630 |
xxyy
|
i co proponujecie do tej tuniki?
![]() wydaje mi sie ona taka bez wyrazu, a jak kupowalam bardzo mi sie podobala
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.