|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odchudzamy sie ZDROWO i SKUTECZNIE! (bez diety "cud")
Dziękuję
![]() Margo - żadna tragedia i nie ma co się załamywać... dalej do przodu. Rower to dobry pomysł... z pewnością poprawi Ci się humor ![]()
![]() |
#3602 |
Zakorzenienie
|
Italiaanko co sądzisz o diecie SB? w poniedziałek się ważę i jak żadnych ubytków nie będzie planuję przejść na tą dietę.
#3603 |
Rozeznanie
|
italiaanko! bardzo Cie prosze jak bedziesz miała chwile to zerknij na moje pytania w poscie 3577
![]() zalezy mi na fachowych odpowiedziach ![]()
moje ubranka na wymiane ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=187039 wejdz i zobacz i ksiązki ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=186983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3604 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() 2. Myśleć ![]() 3. Się średnio znam, ale łoptka to chyba może być z różnego mięsa ![]() 4. http://www.kulturystyka.pl/artykul380/ ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3605 |
Zakorzenienie
|
chciałam się pochwalić.. wczoraj na siłowni trenerka mnie wazyła i mierzyła, schudłam kolejne kilo (dalej trzyma się kilo na tydzień), ubyło mi procentów BF i przybyło mięśni
![]() tylko wody mam ciagle za mało ![]()
#3606 |
Rozeznanie
|
dziekuje Ci bardzo italiaanko!
![]() ciesze sie ze wróciłas i mozna sie o wszystko pytac ![]() w takim razie bede wliczała te mleko jako produkt białkowy a nie wegle tak jak niektórzy mi mówili. a co myslisz o suszonych sliwkach? odrzucic? ![]()
moje ubranka na wymiane ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=187039 wejdz i zobacz i ksiązki ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=186983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3607 |
Wtajemniczenie
|
Zmniejszam właśnie zdjęcia dla tureckich znajomych :P dlatego wkleję i tutaj troszkę
![]() ![]() ![]() ![]() 1. Kızıl Kule - Czerwona wieża, 33 metrowa budowla z czerwonej cegły, zbudowana w roku 1226; 2. Tersane - doki, zbudowane w XII wieku; 3. Na statku z paparazii ![]() ![]() 4. Widok na wzgórze, widoczne są także góry Taurus; 5. Zdjęcie ze statku także, widać i innystatek od tyłu ![]() 6. Mój tata ![]() Na 1,2,3 widać także obwarowania Twierdzy Bizantyjskiej (XIIIw.) Obwarowania o długości ponad 6 km pną się malowniczo w górę, na szczycie wzgórza znajduje się sama twierdza. Podczas rejsu można było także przejść przez jedną z jaskiń, a następnie skoczyć ze skały o wysokości 10m, na były materace do opalania, przejechać się na "bananie", nakarmić skaczące ryby, na skałach zobaczyć można było kozy w ich naturalnym środowisku, do delfinów niestety szczęścia nie mieliśmy. Załoga świetna: tańczyli, oblewali wodą, jakże interesujące rozmowy się prowadziło :P chcieli uczyć się polskiego ![]() cdn ![]()
![]() |
#3608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3609 |
Wtajemniczenie
|
Dalej...
1. Statek jeszcze raz, pokład na górze i widok na wzgórza, miała być widoczna jaskinia piratów, ale nie objeło :P; 2. Plaża przed hotelem, zachód słońca i widok na wzgórze ![]() 3. Jedno ze stanowisk na bazarze, a wszystkich było mnóstwo; 4. Zdjęcie z busem, błotnik po prawej odleciał w "wypadku" o którym pisałam troszke wcześniej ![]() 5. Ja (na ręku mam małego żółwia ![]() ![]() ![]() ![]() 6. Ja i Mamuś moja przy fontannach ![]() cdn ![]()
![]() |
#3610 |
Wtajemniczenie
|
I ostatnie
![]() ![]() 1. Żeby nie było, że się obijałam ![]() ![]() 2. Obok dolmuszy, musiałam uwiecznić te piękne przystanki: banana i ananas ![]() ![]() 3. Plaża, ulica, my i flaga turecka ![]() 4. Dorwałam też polską ![]() 5. W hotelu z obsługą ![]() ![]() 6. I zdjęcie z "za***iście dobrze" :P na bazarze, dał nam trzy gratisy ![]() ![]()
![]() |
#3611 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a dietka jak ? udalo ci sie utrzymac ??? bo ja bym na wakacjach nie dala rady ![]() ps ja mialam dzisiaj dzien rozpusty ![]() ![]() ![]() no pierwsza siegnelam ; ( a zdjadlam tez chyba najwiecej ze wszystkich ;/ (torciki czekoladowe, orzechowe , jakies ciasteczka itd) i w drodze do domu stwierdzilam ,ze i tak mialam sobie zrobic takie male pozegnanie z anglia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3612 |
Zakorzenienie
|
piękne zdjęcia Italianko
![]() ja na wyjazd muszę czekać do sierpnia ![]() a egzamin z meteo zaliczyłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3613 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3614 |
Zakorzenienie
|
Italiaanko, piękne zdjęcia
![]()
#3615 |
Zakorzenienie
|
Italianko piekne zdjecia, a wspomnienia pewnie jeszcze piękniejsze. Z wyglądu przypominasz mi trochę moja przyjaciółkę
![]() April gratuluję zdania egzaminu ![]() Anitko nie przejmuj się.Ja też jak idę na impreze to ciężko jest mi sobie czegokolwiek odmówić. Spalisz na pewno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3616 |
Zakorzenienie
|
italiaanko- cudne zdjęcia
![]() ![]()
#3617 |
Raczkowanie
|
April gratuluje egzaminu
![]() ![]() mam prośbę, głównie do Italianki ![]() 1)owsianka+mleko+rodzynki 2)40 dkg truskawek z 1/2 jogurtu nat bez cukru ale za to z łyżką miodu 3)200 g gotowanej piersi z kurczaczka kawałek gotowanego selera i pietruszki i sałatka z ogórka,pomidora,1/2 papryki, 2 rzodkiewek i kubka jogurtu-pół zjadłam z obiadem drugie jako podwieczorek 4)sałatka z pomidora,1/3 ogórka kawalka papryki i 2 dużymi łyżkami półtłustego twarożku. Herbata czerwona 4 kubki ,niecała butelka wody niegazowanej Wieczorem biegałam ale krócej niż zwykle.Po bieganiu nic nie jadłam. Mam coś zmienić?czy mogę jogurt który ma 2-3% tłuszcvzu mieszać z produktami węglowodanowymi-bo wyczytałam na forum że sie nie łączy węgli z tłuszczami? ![]() P.s.jak dziś szłam do domu to na klatce upojnie pachniało naleśniczkami chyba ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3618 |
Zakorzenienie
|
nie chce mi się uczyć
![]() ![]() robię wszystko, byleby tylko nie siedzieć w biologi ![]() nie zaliczę tego ![]() ![]() i mam ochotę na czekoladę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3620 |
Zakorzenienie
|
jak pisałam wczesniej mam 25 lat,a jadlam zawsze mało np.dzisiaj zjadłam
-8 rano kawa i wielka miska mleka z musli -14.30 salatka i 2 kromki chleba(salata,olwiki,ser, jajko,papryka,seler,pomid or,pieczrki,dresing) -chałwa -jednego jezyka i garsc paluszkow jabłuszko -19.00 tost z serem i 2 parowki -teraz pije herbatke i pewnie z 2 jeszcze wypije i czuje sie okropnie najedzona bleee |
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
Zakorzenienie
|
Italianko, bardzo ładne zdjęciam, takie pozytywne i optymistyczne!
![]() Ale dobrze, że już jesteś tutaj z nami, widzisz ile już pytań do Ciebie po samym powrocie ![]() Ja właśnie wróciłam do domku. Ostatnio całe nie na nogach. Padam. Jutro zakończenie roku i.. WAKACJE! ![]() ![]() ![]() Dzisiaj byłam na pierwszej turze zakupów, póki co bardzo skromnie, tylko kamizelka, opaska, okulary i czeszki. W planach jeszcze jakieś spodenki, japonki lub delikatne sandałki, torebka, może jakaś bluzka fajna wpadnie w oko ![]() ![]() Póki co lecę sobie zrobić pazurki ![]() Ach, zapomniała bym.. u mnie bilans dnia w miarę OK ![]() ![]() A jak tam u Was? Elianko, April - gratulacje dla Was bardzo, bardzo serdeczne! ![]()
#3622 | |||
Wtajemniczenie
|
Napisałam i mi się nie wysłało
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Aanitko - nie jestem na redukcji od dobrych 2 miesięcy ![]() Co do Turcji - mało jadłam, szkoda było czasu... ale nie odmawiałam sobie niczego, kto wie kiedy znów tam wrócę i skosztuję ich lodów i prawdziwej baklawy ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Zakorzenienie
|
wypiłam odzywke białkową... fuu niedobra była
![]()
#3624 |
♥
|
italianka gratuluje zostania medatorem pewnie dawno juz zostałas a ja dopiero teraz zauwazyłam ale to taki szczegół
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3625 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Elianko - to dzięki Tobie, widzałam na BO - Dziękuję ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3626 |
Zakorzenienie
|
No to sumując to co dzisiaj zjadłam
![]() śniadanko 6:00 kromka z mięskiem i warzywkiem + kawka z mlekiem II śniadanie w pracy parówki 2 morlinki (te małe, wiem, wiem ale miałam nieodpartą na nie ochote od dawna), bułeczka, 2 herbatki ziołowe, grejpfrut czerwony Obiad młoda kapustka z mięskiem Podwieczorek niestety brak ![]() Kolacja serek wiejski z pomidorkiem i cebulką (nie wiedziałam, że takie połączenie jest tak dobre) I jak mimo iż nie było podwieczorku?
#3627 |
Zakorzenienie
|
nie ma za co
![]() ![]()
#3628 |
Raczkowanie
|
jestem!jestem!jestem!
![]() egzamin na 5 ![]() italiaanko -jejkuś ![]() ![]() aprilku ![]() ![]() mademoiselle jeanne - jak pazurki ? ![]() jutro doczytam resztę, bo zasypiam.. ![]() Kolorowych dziś ![]()
#3629 |
Raczkowanie
|
Dzięki Italianko
![]() ![]() Mam wielką prośbe:czy mogłybyście wkleić linka albo napisać choć jeden dzień prawidłowo skomponowanej diety-takiej na redukcję-ale bez szaleńst,bez monotematyczności?z podaną ilością? Wiem że wyszukiwarka nie gryzie,ale co mam wpisać?Dieta?To chyba wszystkie wątki mi sie pokażą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3630 |
Wtajemniczenie
|
Mam nadzieję, że będzie dobrze
![]() ![]() Lilly - z ilością czego? Gramów? Dla każdego będzie to inaczej - najpierw obliczasz swoje zapotrzebowanie, potem wyliczasz ile białka, tłuszczy, ww i komponujesz posiłki, by się wszystko zgadzało. W tym wątku wklejałam już jadłospis Pingwinka i swój, jeśli nie znajdziesz to wyślę Ci jakieś przykłady jeszcze ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.