|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mafia Parówkowa-parówkożercy 2
Miruś, po długich i ciężkich cierpieniach - nareszcie koniec sesji.
![]() Gratuluję fajnej pracy. ![]() Pauluś, Tatry, to pewnie dopiero latem. Jeszcze nie wiem, czy pojadę. Ale chciałoby się, chciało. ![]() A co u Ciebie? ![]() Ło matko, ale jestem przeokropnie zmęczona. ![]()
![]() |
#3602 |
Zakorzenienie
|
Westik, graty!
![]() zdolne te nasze parówy są ![]() Mirell, a dobrze. miałam ostatnio mały zabieg, miałam takiego szpecącego pypciora na pysku, więc go laserem dziabąąąąąąąg, dziabąąg i teraz czekam, aż się zagoi. Mam nadzieję, że szybko i że będę ładniej wyglądać ![]() Buziaki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3603 |
Zakorzenienie
|
Bri, dziękuję.
![]() ![]() Nawet powiem nieskromnie, że jestem z tej sesji zadowolona. ![]() ![]() Trzymam kciuki, żeby buzia zagoiła się szybciorem. ![]()
![]() |
#3604 |
Zakorzenienie
|
![]() A ja za 2 miesiące kończę szkołę. Nareszcie! Z drugiej strony - matura ![]() Jeszcze się porządnie uczyć nie zaczęłam. ![]() Wypijmy za sesję Westi! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3605 |
Zakorzenienie
|
Pauluś, nie martw się, na pewno dobrze Ci pójdzie. Przecież bystrzacha jesteś i jak nie Ty, to kto?
![]() ![]() A powiedz... co ostatecznie zdajesz, gdzie się wybierasz? ![]() I dziękuję. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3606 |
Zakorzenienie
|
A już tam
![]() ![]() ![]() Zdaję ang R - ustny i pisemny. Pisemny "luzik" ![]() Oprócz tego R geografia ![]() ![]() ![]() Wybieram się na organizację produkcji filmowej i tv. Strasznie się na to nakręciłam, a dostać jest się niezwykle trudno. Może nie aż tak jak na aktorstwo czy reżyserię, ale trudno. No i czekają mnie egzamin występne. ![]()
![]() |
#3607 |
Zakorzenienie
|
No helołłłłłłłł! Paula. podziwiam, że Ci się sssce kuć geografię. jakoś nie lubiłam tego przedmiotu mimo, że ogólnie ciekawy jest.
ale spoko, loko. tak jak Westik napisała - jak nie Ty, to kto? dobrze będzie, nie martw się. nasze kciuki też działać będą ![]() ![]() kurka, zima ciągle a ja już mam dosyć, czuję się jak słonica, wszystko mnie boli i ciągle chce mi się pić ![]()
![]() |
#3608 |
Zakorzenienie
|
Westuś zdolniacho gratki wielkie za pomyslnie zaliczona sesję
![]() ![]() ![]() Paulus następna zdolniacho Ty sie nie stresuj matura pójdzie jak z płatka,ale podziwiam Geografia ![]() ![]() ![]() Briduś usuniety dziabag sie juz zagoił?? Zima niedługo pójdzie precz, podobno 8marca ma byc 14stopni ![]() ![]() Mirulka extra że masz nową, fajna pracę ![]() ![]() Wiecie co...Będe miała "chyba" dzidziusia-chyba-tzn zrobiłam test i sa dwie krechy teraz do gienia zeby potwierdził. Kurcze ale Sobie przywiezliśmy prezent urlopowy z Zakopanego ![]() Trzymajcie kciuki prosze zeby wszystko bylo ok ![]() Kocham was ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3609 |
Zakorzenienie
|
Aj, właśnie mi się nie chce geo kuć.
![]() ![]() ![]() ![]() Bri mi się też ciągle chce pić ![]() ![]() ![]() bombka ale mam trzymać, żeby był czy żeby nie było? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3610 |
Zakorzenienie
|
Paula zeby był ma sie rozumiec
![]() ![]() 30-tka na karku, wiec bardzo mnie taka mała fasolka ucieszy Edytowane przez bombka666 Czas edycji: 2009-02-24 o 20:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3611 |
Zakorzenienie
|
No to trzymam kciuki
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3612 |
Zakorzenienie
|
Bombkuuuuuuuuuuuuula!
![]() ![]() ![]() ![]() Ale faaaaaaaaajnie, to będzie nasze pierwsze parówkowe dziecię ![]() Będziemy ciotkami!! ![]() To ciągłe sikanie też mnie dobija ![]() zwłaszcza w pracy ![]()
![]() |
#3613 |
Zakorzenienie
|
dobre dobre mała parówka we mnie rosnie
![]() ![]() Jasne ze dam znac,jak tylko umowie sie na wizyte i z niej wroce,he he. Trzymajcie sie Cioteczki ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3614 |
Zakorzenienie
|
Pauluś, nie bój się geo. Wiem, że pozmieniali, ale testy - przynajmniej w założeniu - muszą być na podobnym poziomie, więc nie powinno być źle. Zresztą, Ty jesteś zdolna bestia, to żadne egzaminy Ci nie straszne. O polskim i angielskim nie piszę, bo to oczywista oczywistość, że Ci dobrze pójdzie.
![]() Będziemy trzymać za Ciebie kciuki - z Mafią nie zginiesz. ![]() Bombeczko, ojej! ![]() Daj znać, jak będziesz miała jakieś wieści! Trzymam kciuki za Ciebie i za malutkie Bombeczątko! ![]() ![]() I dziękuję. ![]() Briii, wiosna już niedługo, dasz radę. ![]() ![]() ![]() Ok, lecę. Trzeba brać się za przygotowania do następnej sesji. ![]() Trzymajcie się! ![]() ![]()
![]() |
#3615 |
Zakorzenienie
|
Westik, Ty jesteś naukoholiczką, wieeeeeeeeesz???
![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3616 |
Zakorzenienie
|
Podzielę się z Wami moją wczorajszą historią
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=313731 Masakra, jestem Gerrardem ![]() Oj tak, zgadzam się z tym. ![]()
![]() |
#3617 |
Zakorzenienie
|
Briii
![]() Nie jestem. ![]() Gdybyście widziały ile mam do nauczenia się na czerwiec... ![]() ![]() Jeszcze nawet nie zaczęłam. ![]() Jest fajnie. ![]() Paula, czytałam. ![]() ![]() ![]() Dzięki temu wątkowi poleciałam w podskokach na stronę gg, żeby ściągnąć nową wersję. Niestety, nie chciał zmienić się status (z niedostępnego na dostępny). Nie wiem, co jest grane. Odinstalowałam dziada. ![]()
![]() |
#3618 |
Zakorzenienie
|
Tez czytałam, rano
![]() U mnie też nowe gg nie chce działać, ale może i dobrze. niech je udoskonalą to dopiero z nim powalczę.
![]() |
#3619 |
Zakorzenienie
|
Ale Westi, za to będziesz niedługo szacowną panią prawnik.
![]() Nie, nie, nie wrzucałam tego. Nawet nie miałabym jak, bo w starym gg nie ma takiej opcji. Zresztą to nowe gg, które wczoraj zainstalowałam z musu, jest do d... Wróciłam do starego ![]() Spadam się uczyć. ![]() ![]()
![]() |
#3620 |
Zakorzenienie
|
Paula
![]() A może ktoś znajomy włamał Ci się na gg i potajemnie wrzucił to zdjęcie? ![]() Albo zrobił to sam Steven Gerrard? ![]() ![]()
![]() |
#3621 |
Zakorzenienie
|
I znowu wszystkich wywiało
![]() Bombkaaaaa, byłaś już? ![]()
![]() |
#3622 |
Zakorzenienie
|
![]() Byłam i jakaś struta chodzę od tego czasu. Nie dowiedziałam sie niczego konkretnego,W pon badania krwi moze sie sytuacja rozjaśni. Ciąża może być za wczesna wiec niewidoczna jak powinna,na dodatek pojawily sie plamienia. ![]() Biore jakies prochy żeby-jak to powiedział lekarz- zaopiekować sie tym co tam się dzieje.Za 3 tyg znów wizyta, powinnien sie pokazać juz zarodek,może wtedy będę spokojniejsza. Ja to mam dar do wkręcania sie ![]() Przeczytam cos a potem myślę....Tż powiedział ze mi zabierze komp albo odetnie internet ![]() ![]() Trzymajcie kciuki ![]() Buziam mocno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3623 |
Zakorzenienie
|
Bombko będzie dobrze, parówy trzymają mocno kciuki
![]() ![]() Trzymaj się ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3624 |
Zakorzenienie
|
Bombeczko
![]()
![]() |
#3625 |
Zakorzenienie
|
Bombkula
![]() szybko ten test zrobiłaś chyba, nie? to pewnie dlatego. a plamienia się zdarzają, więc nie ma powodu do zmartwień, czekamy w takim razie dalej ![]() ![]() kciuki oczywiście trzymamy ![]()
![]() |
#3626 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Jutro pobiorą mi krew,mam nadzieje ze wyniki będą szybko i wtedy zobacze czy Beta wysoka i według wytycznych lekarza ,który to tydz ![]() Paula ,Westik ![]() Zmykam do łóżka poleżec jeszcze troszku ![]() A wy co porabiacie?? Znów coś wizaż muli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3627 |
Zakorzenienie
|
Ja się dziś opierdzielam, oglądam jakieś zaległe filmy. muszę się jednak zaraz ruszyć do sklepu, a tak bałdzo bałłłłłłdzo mi się nie chce
![]()
![]() |
#3628 |
Zakorzenienie
|
Bombeczko, trzymam kciuki. I mam wieeelką nadzieję, że wszystko będzie ok.
![]() ![]() Nie robię nic specjalnego. ![]() Właśnie skończyłam się uczyć, a teraz chyba się po obijam, bo jestem jakaś strasznie zmęczona. ![]()
![]() |
#3629 |
Zakorzenienie
|
jestem łamaga.
mam stłuczoną (skręconą, obitą? - sama jeszcze nie wiem) kostkę w prawej girze, bo mi jednego schodka zabrakło w pracy ![]() zaraz jadę do lekarza ![]() wróciłam ![]() z girą w gipsie na 2 tygodnie ![]() mam głupawkę ![]() ![]() ![]() i skręcenie stawu skokowego i coś z więzadłem. boskoooooo ![]()
![]() Edytowane przez Bridget Czas edycji: 2009-03-04 o 18:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3630 |
Zakorzenienie
|
Oj Briśka, Briśka.
![]() Bidulko, uważaj na siebie. Przynajmniej trochę sobie odpoczniesz w domku (?). ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.