![]() |
#3601 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
jejku... strasznie dawno nie byłam w kinie....
a dwa tygodnie temu już jechaliśmy do kina, kiedy dostałam SMS-a, że moja koleżanka z w-wy jest w looblinie i zaprasza na spacer po botaniku - i jakoś nie miałam kiedy tego nadrobić, a ciągle nie wiedziałam mamma mia ![]()
#3602 |
Zakorzenienie
|
nie, no właśnie podejście było takie, że się nie różnią - raczej religijny aspekt jako część tego społecznego... po prostu praca z socjologii, a konkretnie z socjologii religii, notabene nie jestem osoba religijną, ale do podjęcia takiego tematu skłoniła mnie osoba pani profesor u której fajnie było pisać pracę, bo osoba życzliwa i bardzo kompetentna w swojej dziedzinie - a ponieważ nie mam zbyt emocjonalnego stosunku do religii tym łatwiej było mi spojrzeć na nią okiem badacza
![]()
#3603 |
Zadomowienie
|
Jednym z działów ochrony srodowiska w tym i zwierząt jest ETOLOGIA.
Etologia (z gr. ήθος - obyczaj) - dziedzina zoologii, zajmująca się szeroko pojętymi badaniami zachowania zwierząt, zarówno dziedziczonych jak i nabytych, ich aspektem przystosowawczym, rozwojem osobniczym, orientacją przestrzenną, zachowaniami społecznymi. Tak więc badałam sobie jak sprawowały się na torach wyścigowych klaczki czystej krwi arabskiej
#3604 |
Rozeznanie
|
SELKA ciekawa jestem wyników Twojej pracy. jak sobie pomyślę ile niebezpieczeństw będzie czekać na moje przyszłe dzieci to aż się boję.
a ja ostatnio byłam w kinie na rysunkowych gwiezdnych wojnach. może i fajna bajka, ale ile można męczyć ten temat. gdyby nie małż to w życiu bym tego nie oglądała |
![]() ![]() |
![]() |
#3605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() potrzebuję czegoś lekkiego i optymistycznego, żeby odreagować... tylko moja percepcja jest ostatnio mocno ograniczona - na przykład wczoraj w połowie filmu "jak w niebie" słodko zasnęłam na kanapie i monsz musiał mi końcówkę opowiadać... ciekawe czy nie narobię mu obciachu i nie utnę komara w kinie ![]() ![]()
![]() |
#3607 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ruda na Mamm Mia nie zaśniesz, za głośno będzie ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3608 |
Zakorzenienie
|
Idę spać- mężuś wzywa
![]() Miłej nocki dziewczynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3609 |
Zadomowienie
|
No patrzcie wzięło ją na wypełnianie obowiazków małżeńskich
![]() A wizaż ... A mój zasnął oglądając Troję ...
#3610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miłego dnia dziewczynki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3611 |
Zakorzenienie
|
My wczoraj dwa razy zabieraliśmy się za oglądanie filmu i dwa razy usnęliśmy
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3612 |
Rozeznanie
|
Hejka! Ale dziewczyny, zrozumiałyście mnie źle. Ja uwielbiam swoich zaocznych! Można z nim normalnie pogdać, bo zazwyczaj sa starsi, wiedzą o co im chodzi. A dziennych trzeba trzymać krótko. No i młodsze lata to jeszcze dzieciaki. A co do kasy to od kilku lat nie ma za zaocznych żadnych dodatków, co wiecej nasz szef nie pozwala odebrac sobie dnia wolnego.
Mój temat mgr: "Ocena produkcji biogazu na przykładzie składowiska odpadów Rokitno" A teraz pisze o wpływie odcieków na proces współfermentacji.
#3613 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, powariowały z tymi pracami, no...
ktoś spojrzy na twe lubelskie żonki i powie, ze tu taka inteligencja sie zebrała, kurcze... i pomyślalby kto,że na wschodzie to tak po tradycyjnemu, chlop wpracy, żona w kuchni ![]() selka, miałam pytać na czym byłas w kinie, ale już doczytałam. Ja oglądalam ostatnio taki film, zupełnie inaczej robiony niż większość. Once - fajna muzyka, i głównie o temat miuzyczny chodzi bo aktorami w filmie sa osoby,m ktore napisały i wykonaly utwory... Gdzieś czytalam że to "musical" a ja nie bardzo lubie musicale jakoś, ale ten jest specyficzny... polecam, choc rudej może nie, bo jednak film nie jest taki prosty i lekki - ciekawie isę go ogląda... a ja mam weekend pracowniczy nicky, wiem coś o weekendach z zaocznymi, wszystko fajnie tylko jak calą sobote albo niedzielę jestem sam bo mąż w pracy to przestaje byctakie atrakcyjne... |
![]() ![]() |
![]() |
#3614 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
nareszcie czytam temat i wiem o czym jest mowa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz ja ogólnie lubię kino takie bardziej ambitne i tak naprawdę to chętnie obejrzę sobie być może kiedyś Once - tylko akurat mam taki moment w życiu, że jestem na maksa zapracowana i zmęczona i dlatego trzeba mi takiego antidotum ![]() a jaszcze z bieżących filmów to chciałabym zobaczyć "Niebo nad Paryżem" i "Senność"... ale z moim wybieraniem się do kina, to powinnam chyba je po prostu zapisać w kajeciku i wypożyczyć na DVD za pół roku P.S. notabene bardzo lubię płytę Once Nightwisha, ale to już zupełnie inna historia...
![]() |
#3616 |
Zakorzenienie
|
a to i ja napisze moje tematy
![]() licencjat: "Bazy danych w zarządzaniu sprzedażą" a teraz męczę się z tematem: "Obiektowe modelowanie i analiza systemów informatycznych" ![]() ![]() a tak wogóle to jakos zimno strasznie dzisiaj ![]() a ja byłam dzisiaj na usg i widziałam pierwszy raz moją dzidzie ![]() ![]()
#3617 |
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Ale tu pustki, od wczoraj zero postów ![]() ![]() ![]() Miłego dnia laseczki |
![]() ![]() |
![]() |
#3618 |
Zakorzenienie
|
Uff dopiero wstałam, musiałam trochę zregenerować siły po wczorajszym dniu pełnym wrażeń - najpierw uczelnia, potem imieniny mamy czyli dużo gości i dużo sprzątania do północy
![]() Dziś nic nie robię, jedynie muszę trochę poprasować, a tak błogie lenistwo ![]()
#3619 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Once fantasstyczny i muzyka jest przepiekna po prostu, mamy ścieżkę dźwiękową i nie możemy się nasłuchać. Bardzo polecam!! |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3620 |
Rozeznanie
|
ale pustki
![]() a ja się uczę do obrony i już mi uszami te fitocenozy wychodzą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
Zakorzenienie
|
ja do 14:00 siedziałam nad pracą
![]() ale już się uwolniłam ![]() na obiad lasagna - miss.hot mnie natchnęła ![]()
#3622 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie pożegnałam męża....
![]() I zabieram się do pierwszego rozdziału pracy mgr ![]()
#3623 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja sobie przypominam czasy ślubu i robię zaproszenia dla znajomych. A po 19 jedziemy do Poniatowej, odwiedzić teściówkę. Mieliśmy nocować, ale chyba wrócimy, bo z tą moją zgagą, to ja zwariuję nie w swoim łóżku dodatkowo. Moja praca mgr "Badanie percepcji marek lansowanych przez producentów w woj. lubelskim". Eh, kiedy to było...
![]() |
#3624 |
Rozeznanie
|
uote=tola3804;9400540]A jak tam z tą Twoją pracą, o którą się starałaś?
A ja sobie przypominam czasy ślubu i robię zaproszenia dla znajomych. A po 19 jedziemy do Poniatowej, odwiedzić teściówkę. Mieliśmy nocować, ale chyba wrócimy, bo z tą moją zgagą, to ja zwariuję nie w swoim łóżku dodatkowo. Moja praca mgr "Badanie percepcji marek lansowanych przez producentów w woj. lubelskim". Eh, kiedy to było...[/quote] wygląda na to że nic z tego, bo nie zadzwonili. co prawda mąż mnie pociesza że do niego też mieli dzwonić w "następnym tygodniu" a zadzwonili dwa tyg później z propozycją pracy, ale co się będę oszukiwać. szukam dalej trzymam kciuki żeby zgaga cię opuściła ![]() ![]() a jakie marki badałaś? |
![]() ![]() |
![]() |
#3625 |
Zakorzenienie
|
Te, które w jakikolwiek sposób były związane z woj. lubelskim.
#3626 |
Zadomowienie
|
Hej, a ja wykorzystuję, że jest weekend i mąż ma wolne, więc spędzamy w trójkę miło czas.
Mnie też natchnęła i na obiad była ryba ze szpinakiem i serem zapiekana. Bardzo dobre. Podziekował ... ![]() ![]()
#3627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3628 |
Zakorzenienie
|
muza natchniuza
![]() a jak skończy się lasagna (bo mi taaaaaaka blacha wyszła, że na 3 dni starczy) to mam zamiar wypróbować ten nowy pomysł na kurczaka ziołowo - czosnkowego z Winiar, normalnie to rzadko stosuję takie patenty, ale kusi mnie łatwość przyrządzenia ![]() no i ten worek jest intrygujący he he
#3629 |
Zakorzenienie
|
Też go zakupiłam z ciekawości
![]()
![]() |
#3630 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja też dziś przyszalałam w kuchni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:50.