![]() |
#3601 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 II
Synta
No to teraz migaczem wklejaj fotki stojącego ![]() Ciebie z nowymi bryllkami ! ! ! ![]() Kamila Wczoraj jak oglądaliśmy te fotki z Ciachcinka ![]() od momentu posadzenia Michałka w tej soli do pierwszej "konsumpcji" takiego ziarenka. ![]() Powiedz czy dzieci które tam były próbowały jeść te "groszki" ?? Garnuszki Ja wiem że Gwiazdą tego dnia był Olafek ![]() ![]() ale nie przerabiaj już więcej fotek na sephie ![]() Esti i Angie Was opisały ![]() ![]() Tak więc dawaj tylko kolorowe bo nie ma co "tuszować". ps ja też jeszcze u gina nie byłem ![]()
#3602 |
Zadomowienie
|
esti i ja ,i ja!!!!tez kcem!tez kcem!
dzis kolejna nocka w zasadzie w porzadku.tati zasnala o 21.a obudzila sie dopiero o 2.30.pozniej o 4.30 i wzielam ja juz do lozka bo mi sie nie chcialo siedziec.moja wina-moje lenistwo. wypracowalam sobie sposob na odkladanie tati do lozeczka bo tez sie rozbudzala jak julka i zaraz byl ryk.mi sie wydaje ze te dzieci sa juz za duze na tekie latwe przelozenie.jakies takie "nieporeczne" a sposob na przekladanie to takie ze jak wstaje ja odkladac to trzymam ja tak jak sie przenosi panne mloda przez prog.do tej pory jak sie nachylalam nad lozeczkiem (przy innym chwycie) to tati sie prostowala,prezyla i wyjec.a teraz delikatnie ja kolysze.tak jakby byla listkiem ![]() w nocy w miare ok za to w dzien nadrabia marudzeniem...jakas ona wiecznie niewyspana. KasiuL tati tez oglada zawsze te przeboje.najbardziej lubi teletubisie.w ogole ten teletubis co go dostala na urodziny to jej ulubiona zabawka. hadzi mysle ze czas najwyzszy sie wybrac skoro jeszcze nie byles ![]() monika olafcio exrta.sliczny z niego chlopczy.tylko go do chmurki przyczepic i smialo moze za sloneczko robic ![]() ![]() synta chyba pytalas o tego torta,malowalam go takimi specjalnymi mazidlami w tubkach.kupuje sie normalnie.dawaj fote w okularkach-nie tobie to oceniec jak w nich wygladasz:p golabku ja tati daje albo sucha bulke-uwielbia.albo normalnie robie kanapke z szynka i pomidorkiem i kroje na male kawaleczki i daje recznie albo wkladam do miseczki tati i sama je.raz ona,raz kaja ![]() u nas jest swietny lumpek.mniej wiecej co 2 tyg jest wyprzedaz dorosle rzeczy za 4 zl a dzieciece za 1zl.normalnie w dni dostawy to chyba 41.jutro ide,no chyba ze dzis bedzie ta wyprzedaz-zawsze patrze jak z tati na spacerze jestem.swietne tam sa rzeczy z zeta. dobra,spadam sprzatac.wczoraj wyczyscilam na blysk nasz pokoj,w mieszkanku ogolnie tylko posprzatalam.teraz czekaja mnie szafki,dwie szuflady za mna...
#3603 |
Wtajemniczenie
|
Hej!!
Wpadłam na moment... Poprawka do przodu!! Czyli III semestr zaliczony! Bylo baaardzo ciezko... co druga osoba kończyła warunkiem... Mi sie udalo, bo jako jedyna z niewielu bylam ubrana na galowo i zwrocil na to uwage... Reszta dziewczyn to dzinsy, makijaz jak na dyskoteke, swetry - masakra... pytania byly bardzo trudne... cos tam podukałam i zdałam... Ufff..... Ale stres mialam większy niz przed porodem!!! Dawno sie tak nie stresowalam... nie umiem odpowiadac ustnie... Własnie przyszedł zamowiony rowerek... pokazde zdjecia jak go poskladamy... przyszedl kompletnie w czesciach ![]() ![]() ![]() Ok ide do Mojego Tuptusia... grzebie w smieciach ![]() Odpisze pewnie jutro w pracy - tam mam chwile spokoju... Buzki ![]()
![]() |
#3604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po kapieli nie smaruje wita niczym, kapie go w hippie, nie smaruje go od 2 miesiaca zycia, a co do pupy, to przez dzien nie smaruje, cZasem posypie maka ziemniaczaną, a na wieczor troche sudokremu, ma lepsza dupke, niz wtedy jak co zmiane pieluchy smarowalam sudo... wszystkie dzieciaczki na fotkach super ![]() ![]() ![]() ![]() pozniej napisze wiecej
![]() |
#3605 |
Wtajemniczenie
|
Ja szybciorem przekażę wieści od Czarinki (przysłała sms'a).
Pisała dziś posta ale najpierw skasował go jej Kondziaczek a później Alcia i się poddała. Widziała, że Karol miał operację i że wszystko się udało. Cieszy się bardzo, trzyma kciuki za szybki powrót ze szpitala. Jest od poniedziałku u teściów. Michał zrobił niespodziankę i przyjechał w niedzielę. Jak na razie jest między nimi dobrze, choć jeszcze nie rozmawiali poważnie. Myśli, że wszystko jest na dobrej drodze. Ma nadzieję, że jakoś się ułoży. Pozdrawia nas wszystkich...
![]() |
#3606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
super wiesci od czarinki ![]() jak czytalam na szybko twojego posta julitka to myslalam ze zrobil niespodzianke (niemilą) i nie przyjechal wcale, ciesze sie ze są w komplecie, no to teraz tylko porzadnie nakladzie mu do glowy i bedzie dobrze ![]() ![]() ![]() kamila - super fotki w tej grocie solnej, u mnie niedaleko tez otworzyli, chcemy sie wybrac z witem, a jakie to wrazenie? czuc ten jod w powietrzu ![]() ![]() garnuszki - olafek super wygladal na swoich urodzinkach, ladnie go ubralas, bardzo mi sie podobaja taK UBRANI CHLOPCY, MY MAMY PODOBNE UBRANKO DLA WITA NA ROczek (sorki za capsa ![]() lachkasia - no to ci rosnie maly budowalniec ![]() fajne ma wloski nikus freddy - gratki za zdany egzamin no i za zaliczony semestr ![]() ![]() madzia - super wyszedl ci ten torcik, masz zdolnosci hihi i no i tatunia na zdjeciach super, fajny ma ten domek z tym zegarem na jedenj ze scianek, co to za zabwka napisz cps wiecej, bo chciualabym dla wita cos takiego, zeby mogl cos przy niej manipulowac sam, da sie z nia cos zrobic?
![]() |
#3607 |
BAN stały
|
Hadżi - Fifi nie brał soli do ust, ładnie się nią bawił, jak w piaskownicy. Niektóre dzieci nawet płakały, bo nie chciały wychodzić. Napradę polecam, Fifi mimo, że bardzo często wychodzimy i jesteśmy na dworze długo, nie ma kataru, bardzo ładnie śpi 2x po 1,5-2 godz. Widać, że to robi dobrze.
JA - jako, że mam od dziecka problemy z zatokami - też czuję się lepiej. Marto - jak to ująć - myślę, że czuć - poietrze jest śieżutkie jak naad morzem, polecam siadanie przy źródełku Temperatura idealna 19-20 stopni. Fifi wogóle jest najmłodszym dzieckiem w grupie. Dzisiaj było najciaśniej - razem z dziećmi było ok 20 - a to pomieszczenie nie jest wcale duże oto link dla ciekawskich - chodzimy właśnie do tej http://www.podjedlica.pl/jaskinia_solna.php |
![]() ![]() |
![]() |
#3608 |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Na początku i przede wszystkim składam życzenia naszym solenizantom: Filipkowi i Tatiance, a takze Januszowi ![]() Właśnie wróciłam do domu. Dziękuję wszystkim za kciuki i za dobre słowo ![]() ![]() Z Karolem już coraz lepiej. Dzisiaj nawet wstał 2 razy na kilka minut. Jak dobrze pójdzie, to moze już nawet w sobotę wypiszą go do domu ![]() ![]() Przepraszam, ale nie dam rady nic przeczytać, bo jestem zmęczona jak cholera. Dwie i pół godziny spędziłam w pociagu. Poza tym musze odespać to wszystko. A jutro do pracy na 8. Najgorsze jest to, że nie widziałam Emilki już dwa dni ![]() Dobranoc i do napisania jutro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3610 |
Wtajemniczenie
|
Basieńka
![]() ![]() Kasia333 ![]()
![]() |
#3611 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny i chłopaku!
Zacznę od wiadomości dla Basi. Bardzo się cieszę, że wszystko z tz dobrze, kamień spadł Wam z serca i nam również. Gorąco pozdrawiam i trzymajcie się! Moja nieobecność wynika z braku weny i zdrady z naszą-klasą. Ponieważ przyznałam się do winy to liczę na łagodny wymiar kary ![]() Czarinko bardzo się cieszę, że się układa między Wami, ale cieszę się po cichutku, aby nie zapeszyć ![]() Kamilko jak ja Ci zazdroszczę tych seansów w jaskini solnej! ![]() U nas w zasadzie ok. Teraz jesteśmy trochę przeziębieni, ja mam mega katar, wcześniej miał go Krystianek, ale mu zabrałam, coby dziecko nie cierpiało ![]() Odpowiadając na zadawane pytania powiem tak: Pupcię smaruję codziennie po kąpieli, ale w ciągu dnia nie (chyba, że ma odparzoną od jakiegoś ostrego jedzonka). Smaruję go po kąpieli mleczkiem Hipp, do kąpieli używam płynu Hipp i szamponu tej samej firmy. Uwielbiam ten zapach. Gołąbku ja bardzo rzadko gotuję specjalnie dla Krystianka. Prawie zawsze je to co my, tylko odlewam mu zupki przed dodaniem śmietany. No i oczywiście nie doprawiam tak bardzo. Lubi wszystkie zupy, a szczególnie kwaskowe (ogórkowa, barszcz, zalewajka, kwasek). Rano na śniadanko je bułeczkę z masełkiem i polędwicą (wszystko oddzielnie ![]() A dziś chciał sobie fasolki po bretońsku nałożyć, tzn. pociągnął garczek stojący na stole i nałożył sobie fasolkę na... podłogę ![]() ![]() ![]() Śmiga po domu, że hej! Cały czas trzeba za nim chodzić, bo wszędzie wlezie, mówi ślicznie ku-ku i kaka jak zobaczy kaczuszkę. No i -da- jak coś chce. "Śpiewa" jak usłyszy muzykę i tańczy. Na urodziny dostał rowerek, buciki i krzesełko-uczydełko (rewelacja!!!). Zdjęcia wkleję jutro, bo muszę pozmniejszać. A tu link do filmiku z urodzinek http://pl.youtube.com/watch?v=Cxurim9NR3U |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3612 |
Zadomowienie
|
hej!
Ja tylko na moment zameldowac,ze wczoraj po poludniu znowu siadl nam komp.Dzis juz jest naprawiony (za expresowa naprawe policzyli sobie dodatkowo 40 euro ![]() Poczytalam i krociutko: Esti,ja tez poprosze linka do slajdow z Julka ![]() Madzia,super Ci ten torcik wyszedl ![]() ![]() ![]() Garnuszki,Olafek przesliczny na zdjeciach,maly przystojniak! A z Ciebie piekna dziewczyna ![]() Madzia (jeszcze raz),to ze dzieci lapia sie w kroku to nic zlego,to nawet dobrze,ze interesuja sie tym "co maja w pampersie" ![]() Basiu,spokojnej nocki ![]() Kamila,super fotki,fajnie Wam tam w tym Ciechocinku... Ja Isia nie smaruje niczym po kapieli,praktycznie od samego poczatku; kremiku do pupy uzywam tylko wtedy jak widze jakies podraznienie/zaczerwienienie,co jednak bardzo zadko sie zdarza. Koncze,bo oczy mi klapia... |
![]() ![]() |
![]() |
#3613 |
Zadomowienie
|
Cześć Robaczki!
Przede wszystkim spóźnione, ale najszczersze życzenia urodzinkowe dla wszelkich jubilatów ![]() Cieszę się z Karolem Basi wszystko ok. ![]() Wczoraj byliśmy z Ulą w 3mieście lekarza. Ma AZS - forma BARDZO łagodna. Moze pójść we wszystkie strony. Modle się, zeby zanikło...Żeby nie pojawiały sie nowe alergeny i żeby wszystko się wyciszyło. Mamy przepisany jakiś puder do wcierania w zmiany (na chwilę obecną to tylko troszkę szorstka skóra, w krosteczkach drobniutkich jak kaszka manna, w kilku miejscach na ciele). Pocieszające jest to, że czerwone krostki gdy się pojawią to znikają po posmarowaniu lipobase, więc chyba jest dobrze.... Bo gdyby byłby to cięższy przypadek AZS to trzeba byłoby sterydów do likwidacji zmian. Nie wiem co Wam jeszcze napisać. Pani dr zrobiła na nas dobre wrażenie. Gorzej odwrotnie, bo spóźniliśmy się jakieś 15-20 min (pobłądziliśmy). Ona na nas czekała. Ulka darła się jak opętana w gabinecie (a zaczęła w samochodzie, bo już jej się znudziło w foteliku...), Generalnie zadyma i TZ sie śmiał, że teraz pani dr zapisze sobie, że jeśli te ludziki będą dzwonić to terminy najbliższe mam za 2 miesiące.... Idę się kąpkać... Nie pamiętam co jeszcze miałam Wam zapodać... |
![]() ![]() |
![]() |
#3614 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Niech ci słonko ciepło gra, niech twój uśmiech długo trwa, nie trać swej wesołej minki bo dziś są Twoje URODZINKI ![]() ![]() Bądź zdrowiutka, wesolutka, dla Rodziców kochaniutka ![]() ![]()
![]() |
#3615 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Z okazji Urodzinek Wiele Radosnych i Szczęśliwych Dni a przede wszystkim Zdrowego Tatusia ! ! ! ![]() Basienko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ikola Cholerka . źle że ASZ ale dobrze że łagodna wersja ![]() Powiedz, czy lekarka dała Wam jakieś wytyczne aby zmniejszyć/zniwelować te krostki ?? Czy macie się czego wystrzegać ?? Czytałem że im wcześniej wystąpi u dziecka ta dolegliwość tym gorzej. Tylko co co jest stwierdzenie "im wcześniej". Jak obecny wiek Uli ma się do tego uczulenia ??? Bardzo pocieszające jest to że ten Lipobase daje radę i mam nadzieję ów CudoPuder całkiem cofnie to cholerne badziewie. Pozdrawiam Bardzo Mocno ![]() ps Jak Kolano ?? Ana, napisz jakie objawy miał komp tuż przed padnieciem. Może z fakturki przetłumaczysz co zostało wymienione !!?? Miłego Dnia
Michałek ![]() ![]() Edytowane przez Hadżi Czas edycji: 2008-02-21 o 10:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3616 | |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Freddy - super że udało się zaliczyć kolejny semestr, zdolna z Ciebie dziołcha ![]() Czekamy na fotki nowego sprzętu Kubusia ![]() Dostajemy same świetne wiadomości, Karol Basi wraca do zdrowia, a teraz jeszcze wiadomość że Czarinka jest na dobrej drodze do zgody z Michałem!! Świetnie!! Ciekawe na ile Michał przyjechał, tak bym chciała żeby Czarina przekazała nam dobrą wiadomość że Michał zostaje lub że zabiera ze sobą rodzinkę, że będą już razem. Bo nawet jak się pogodzą, to on sobie znowu pojedzie i aż strach się bać i odpukać i w ogóle, ale wiadomo co to znowu będzie.... Nie obraźcie się dziewczyny, ale dla mnie takie życie na odległość to straszna rzecz i ja nigdy bym się na to nie zgodziła. Wiem, że napiszecie że życie bywa okrutne i czasami nie ma się wyboru, ale ja tam mam swoje zdanie na ten temat. Trzymam kciuki za pojednanie naszej skłóconej pary. Basiula - strasznie się cieszymy razem z Toba że już jest po wszystkim i teraz to już tylko będzie lepiej i lepiej i lepiej aż w końcu zapomniecie o tych przykrych chwilach. Dwa dni bez Emilki - ależ ona się dziś ucieszy na widok mamy ![]() Kamilko - a powiedz ile kosztuje taka przyjemność, za pobyt w tej grocie solnej płaci się jakoś za godzinę, ile mniej więcej to kosztuje? Cytat:
![]() No ale masz szczęście, wróciłaś skruszona więc Ci wybaczamy. Twoja Krysia zdolniutka, już sam bryka ![]() Robiłaś to losowanie rzeczy przez Krystianka - co wybrał? ![]() Czekamy na fotki ![]() Ikolu - cholera, a więc jednak AZS, no ale dobrze że to łagodna jak piszesz forma. A da się to wyleczyć całkiem?? Dobrze, że Pani zrobiła nas Was dobre wrażenie, a Wy nie musieliście - każdemu mogło sie zdarzyć ![]() Jak tam Twoje palenie??
![]() |
#3617 |
Zadomowienie
|
Emilko wszystkiego najlepszego z okazji roczku!!!
![]() ikola kurcze, przykro mi, że to jednak AZS, ale przynajmniej już wiesz co jest Uli i jak to leczyć. No i szczęście w nieszczęściu, że to łagodniejsza odmiana. Chyba coś przeoczyłam...palisz? Ana masz pecha do tego kompa. Kasia Klich powiedziałaby "Już się zepsułeś i wiem co zrobię, wymienię Ciebie na lepszy model" ![]() Angie pierwsze słyszę o losowaniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pozniej napisze cos wiecej ![]()
![]() |
#3619 |
Wtajemniczenie
|
Ciotki ! ! !
Może miałyście kontakt organoleptyczny z takim wózkiem: http://www.allegro.pl/item313366552_..._na_nozki.html Chętnie poczytam wszystkie Za i Przeciw . ![]()
#3620 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Ciocia Aga i WIkusia Garnuszki Olafek to super przystojniacha! Bardzo usmiechniety do tego! Brawo! Freddy gratuluje zdanej poprawki i zamkniecia semestru! Julitka super wiesci od Czariny. Oby tylko powazna rozmowa cos dala! Basiu zobaczysz Karol szybko wroci do pelni sil! A z Ciebie jest bardzo dzielna kobietka! Kaska fajny filmik z urodzinek. Ciesze sie, ze u Was wszystko ok. Ikola a jednak AZS. Szkoda, ale chyba najwazniejsze, ze jest diagnoza, a nie takie zgadywanki jak do tej pory. Bede trzymac kciuki, zeby ta lagodna forma jeszcze bardziej zlagodniala. Hadzi nie pomoge, bo nie macalam, ale wyglada dobrze. Wiki dzisiaj nas zadziwila: spala do 9 rano! Wprawdzie w nocy troche sie przebudzala, ale zasypiala od razu i spala caly czas w lozeczku. Kurcze nie wiem gdzie to zapisac, ze dziecko spalo 12 godzin. Z tego wszystkiego dzis tylko jedna drzemka, wlasnie spi, mam nadzieje, ze da mamie odpoczac. A my w koncu pozbylismy sie starego dywanu i lawy. Kupilismy nowe! ![]() Aha, wczoraj zadzwonili do mnie z pewnej firmy, do ktorej zlozylam papiery, zapraszaja mnie w poniedzialek na testy. Pojde, bo dlaczego nie sprobowac, nie mam nic do stracenia. Tak wiec trzymajcie w poniedzialek kciuki! ----- Esti wlasnie ogladnelam twoj filmik. Jestem pod wrazeniem! Sliczna Julenka! Edytowane przez AgaGuernsey Czas edycji: 2008-02-21 o 13:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#3622 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale mnie dzis głowa cisnie... w ogole zaspałam do pracy, nie zabrałam kanapek, nie zjadłam sniadania = porazka... Tz zaraz mi przywiezie bułeczki... troche nadrobiłam zaległosci... one shout - ja Kubusiowi przy kazdej zmianie pieluchy czyszcze chusteczkami i smaruje kremem... Po tych ostatnich cyrkach z zapaleniem siusiaka jakos wole dobrze przygotowac pupke do kolejnej pieluchy... lachkasiu gratki dla Nikusia za ząbka ![]() ![]() Madziu tort oczywiscie jak reszta - super... masz talent... ja w swoim zyciu upiekłam kilka razy ciasteczka i ciasto cytrynowe... ![]() gołąbku ja Kubusiowi daje do podgryzania cała krome chleba... i bułke... zeby sie zajął choc na chwile... ogolnie szyneczke juz teraz nie dziubie widelcem... jak jest miekka to z kanpka dostaje... Synta czekamy na zdjecia brylków... ![]() garnuszki zdjecia super... rosnie chłop jak nie wiem!!! Basiu to super, ze Karol powraca do zdrowia... za nim sie obejrzysz bedzie juz po rehabilitacji! ![]() Ikola czyli jednak AZS. Ale dobrze ze nie jest silna odmiana... Oby nie przerodzilo sie w nic gorszego tylko zeby zniknęło jak najszybciej!!!! Precz... precz świństwa ze skóry!!! Buzki dla Uli ![]() ![]() ![]() Aga u mojego Kuby to norma spania 12 godzin ![]() ![]() Powodzenia na rozmowie! Wzcoraj Kubusia odwiedziła ciotunia... moja kolezanka z liceum... Wiecie jak ten głupolek mały szalał??? Rany... chodził w kółko niej... smial sie... buziaczki przesyłam... na głowie stawa, zabawki wszystkie podawał ![]() ![]() ok zmykam popracowac... do 17stej jescze troche czasu... ----- Esti ja tez poprosze o slajdy Julciu !!!!!!
![]() ![]() |
![]() |
#3623 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Slemy tez spoznione zyczenia dla wszystkich Jubilatkow ![]() ![]() Nic nie czytalam ostatnio i nie wiem co u Was. U mnie jak tak dalej pojdzie to zawal murowany. Ada prawie wcale w nocy nie spi, tzn spi, jak ja wezme na rece i ululam a jak odkladam do lozeczka to jest wielki ryk i znowu musze siedziec z nia i bujac bujac bujac, nie wiem o co jej chodzi ale ja juz padam na nos. W dzien jest taka kochana, prawie wcale nie potrzebuje mojej uwagi, sama sie bawi, spiewa, tanczy, krzyczy kopie pilke ale w nocy wstepuje w nia jakis upior. Nie wiem jak dlugo tak jeszcze pociagne. Jesli chodzi o brzusio to czuje sie teraz tak jakbym nie byla w ciazy, normalnie zebym mogla tylko w nocy spac to by bylo luksio. W poniedzialek ide na wizyte do gina to czegos wiecej sie dowiem. Termin mam miedzy 19 a 23 wrzesnia. A od 3 marca wracam w koncu do pracy, nie wiem jak ja im powiem ze znow jestem w ciazy....chyba mnie moje kolezanki zjedza.... ![]() Dziewczyny, ktorych dzieciaki obchodzily juz roczek. Co przygotowywalyscie na przyjecie oprocz tortu? Bo ja nie mam pojecia jak to zorganizowac, ale chyba tylko na slodko bedzie. W zasadzie dziecakow nie bedzie, no coreczka mojej kolezanki starsza o rok od Ady, poza tym dziedkowie, moja siostra i chrzesni. Tak mysle ze kupie jeszcze jakies lody cukierki bedzie tort i tyle. Sama nie wiem. No i sie zastanawiam nad tym krzeselkiem uczydelkiem dla Adusi. Warto je kupic? Rowerek dostanie od dziadkow, nie wiem co chrzestny kupi, mam nadzieje ze nie krzeselko, bo bedzie miala dwa ![]() No to pa, moze pozniej cos skrobne ale nie wiem czy moj upiorek mi pozwoli. AgaG czy Tobie juz rosnie brzuszek? Bo mi sie wydaje ze ja mam juz taki duzy ze szok jak na ten poczatek 3 miesiaca. A wcale za duzo nie jem, slodyczy w ogole mi sie nie chce, tylko kwasne i zdecydowane smaki. Moze bedzie chlopczyk? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nasz witek ma taki wozek ![]() za: lekki zwrotny swietnie sie prowadzi rozklada sie do spania regulowany podnozek duzy, pojemny kosz na zakupy solidne pasy pieciopunktowe na poczatku dziwnie sie jezdzilo, bo to jednak trzy kola, ale teraz jest ok, jezdzi sie lekko, po krzywych chodnikach tez przeciw: nieregulowany przedni paląk pasow nie da sie rozlączyc, zeby osobno byly biodrowe a osobno na ramiona mielismy problem z kolkami, tzn. oponami, byla zle przycieta guma i zle wchodzila w rawkę czy obręcz nie wiem jak sie to pisze, tato przycial tą gume i jest ok, wozek (to moje zdanie) przeznaczony raczej dla drobniejszych w budowie dzieci, syn mojej kolezanki ma 14 miesiecy i mial ciasno jak go kolezanka probowala przypasowac do naszego wozka, jej syn wazy teraz 14kg ![]() nie uzywam okrycia na nozki, bo witkowi wystaje tylko nos spod tego okrycia, wiec mam maly czerwony kocyk i tego uzywamy jak macie mozliwosc to obejrzyjcie na zywca i przymierzcie michiego dysia - szkoda ze masz takie ciezkie nocki z adą, mam nadzieje ze szybko z tego wyrosnie, no i ciesze sieze brzuszek rosnie a ty sie dobrze czujesz
![]() |
#3625 |
Zadomowienie
|
Czesc
ikola,szkoda ze to jednak azs ![]() Dysiu,bardzo sie ciesze,ze tak dobrze sie czujesz (oby tak dalej ![]() Hadzi,ta czesc co sie zepsula na fakturze jest oznaczona jako "DDR KINGSTON 512 400 ",komp przed awaria "zachowywal" sie zupelnie normalnie,az w jednym momencie zgasl i nie szlo juz go wlaczyc. Wlasnie mialam Ci pisac,ze ten wozek ma Marta,ale juz mnie wyprzedzila i nawet podala wszystkie za i przeciw.Mnie sie on bardzo podoba i cena przystepna. Freddy,to masz malego podrywacza w domu ![]() Aga, ![]() Kasiu,fajny filmik z urodzinek,ale nie wiem czy to u mnie tak bylo widac czy tak jest po prostu nagrany,ze co kilka sekund zamazywal sie obraz ![]() ![]() Emilko,w Dniu Twoich PIERWSZYCH Urodzinek zyczymy Ci wszystkiego co najlepsze,usmiechu na buzince i bajecznego dziecinstwa! ![]() ![]() Isiek w dzien mnie totalnie wykancza,nie mam juz sil za nim latac ![]() ![]() W wannie tez MUSI stac,wstaje bez przerwy,co go posadze to ten juz do stania.Chodzi coraz ladniej ,stabilniej,za jedna reke to wrecz biega,sam jednak nie chce sie puscic ale mysle,ze to juz wkrotce. Acha! Chyba Dysia pytala o przyjecie na roczek.Ja robie na slodko,tzn.bedzie duuuuzy tort,kawa,moze jakies czekoladki kupie,a dla dzieci zrobie sandwicze z nutella (Madziu,wysle Ci kilka ![]() ![]() ![]() Koncze i ide Isia kapac,pozniej jeszcze zajrze. |
![]() ![]() |
![]() |
#3626 |
Wtajemniczenie
|
Wisienko
ja już się sam batem potraktuje ![]() ![]() Dziękuję na fotki ![]() Ana Aha, sypnęła się kość pamięci. Czy przy próbie włączenia ponownie systemu komp przypadkiem nie piszczał. ? Domniemywam że macie tylko jedną taką "cześć" wpiętą na płycie ??
#3627 |
Zadomowienie
|
Dziękujemy bardzo za życzenia urodzinkowe
![]() Emilka niedawno mi zasnęła, ale musze jeszcze rozpakować wszystkie rzeczy, które miała ze sobą u babci, takze jeszcze trochę mi zejdzie na sprzątaniu. Moze, jak mi się uda, to wrzucę zdjecia z urodzin, bo były takie "malutkie urodzinki" u moich rodziców. Moja mama zrobiła Emilce tort i w sumie to wszystko. My sobie popiliśmy go kawą, a Emisia soczkiem i tyle. Większe urodziny zrobimy chyba 2 marca, bo już wtedy Karol na pewno będzie w domu ![]() Takze na razie lecę. Do później..... ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3628 |
Wtajemniczenie
|
Ja tylko na chwile, odpisze tylko Dysi, bo widze, ze jest.
Po pierwsze bardzo sie ciesze, ze sie odezwalas. Dzisiaj o Tobie myslalam, no i chyba sciagnelam Cie myslami. Strasznie mi przykro, ze tak Wam Ada daje popalic w nocy. Naprawde trzymam kciuki, zeby to sie szybko zmienilo, zebys miala szanse odpoczac przed drugim dzieckiem. Wiktoria jakby to zrozumiala, ze mamusia musi troche pospac w nocy i w zasadzie od poczatku ciazy przesypia cala noc. Kochana corusia. Co do samopoczucia, to mam tak samo, czasami zupelnie nie pamietam, ze jestem w ciazy. Najbardziej zadziwiaja mnie moje piersi. W pierwszej ciazy od samego poczatku byly balony, nabrzmiale, bolace, z siateczka zylek. A teraz zupelnie nic. Takie jak przed ciaza z Wiki. Tez tak masz? Brzuch. No jest, ale nie ciazowy, tylko przejedzeniowy. W zasadzie nie jem nie wiadomo ile, ale apetyt mam. Zreszta ten brzuch po ciazy z Wika nie jest taki jak byl kiedys, dlatego mysle, ze tym razem szybciej bedzie widac, ze jestem w ciazy. Praca. Kochana, a musisz mówic od razu na wstepie, ze jestes w ciazy? Czy to cos zmieni? Zajarza, jak przyjdzie czas. Zreszta, co to je wszystkie obchodzi. To Twoje zycie! Ze smakami mam tak samo. Zdecydowane smaki! Ale tym sie nie sugeruje. A z jakiejs tam metody chinskiej wychodzi mi, ze bedzie corka. Z Wiktoria sie sprawdzilo, zobaczymy jak teraz? Co do roczku. U nas byly: nogi kurczaka z ryzem i salatka, tort i ciasto, zimna plyta i salatki. Do juterka! |
![]() ![]() |
![]() |
#3629 |
Zakorzenienie
|
jeszcze mialam napisac ikoli ze bardzo szkoda ze ulcia ma jednak to azs, ale pocieszajace jest to ze to lagodna odmiana, synek mojej kolezanki mial tez azs w lagodnym stopniu i do tego alergie na gluten, teraz ma 3 latka i po azs ani sladu, wiec trzeba miec nadzieje zeby leki na ule podzialaly i zeby szybko z tego wyrosla
hadzi - nie ma sprawy ![]() a co do wozka to ciezko mi bylo sie przestawic na prowadzenie tego nowego , bo tamten poprzedni nie byl taki lekki, rame mial bardziej rozbudowana w sensie ze bylo wiecej tych elementow aluminiowych, i to mi sie wydawalo takie dziwne, ale teraz jest ok i smigamy tym hauckiem namieszalam troche ana - moj witek tez w kapieli prawie caly czas stoi, siada tylko jak go myje, a soattnio dorwal z poleczki mydlo w kostce i tak zawziecie probowal je zlapac do łapek, a my z tztem tak sie z niego smialismy
#3630 |
Zadomowienie
|
Wklejam obiecane zdjęcia
![]() Nic szczególnego. Prawdziwe urodzinki urządzimy jak tatuś wróci do domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.