|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe Tableciary plotkary :-)
Cytat:
no niby i tak opcja jest ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze i nas zrobila ciociami hehe to juz niedlugo nam fotke jakas wklei hehe albo niedlugo sie odezwie i powie, ze sobie za duzo nadziei narobilysmy.... i ze ona dalej w "dwupaku" i dzidzia sie jeszcze nie wybiera, zeby ciotki ja mialy juz ogladac ![]()
![]() |
#3603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nasza Gizelcia ma fajny opis na gg ![]() Huraa!!! Schudłam już 14kg!!!! Jeszcze tylko 8!!!! Kocham moja Oliwie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Zakorzenienie
|
Nikitko takie mieszkania, o ktorych mowie chodza naprawde tanio, mysle, ze byloby was na nie stac....
![]() tylko tacy ludzie to maja pecha, ktorzy traca takie mieszkania, bo kiedys wylozyli kupe kasy zeby je kupic a pozniej jak przychodzi do tej licytacji to nie wiem jak to jest, ale wiem, ze oddaliby nam moze ze 2 tys. zlotych........odliczajac nasz dlug5 tys. porabane.... i niesprawiedliwe... moze sprawiedliwe dla tych wszystkich, ktorzy zrobili z domu meline itp i kasa na picie zawsze sie znalazla zamiast na oplaty, ale sa tez osoby poprostu, ktorych nie bylo stac na utrzymanie takiego mieszkania
#3605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
WOW to strasznie duzo schudla ![]() ![]() ![]() mam nadzieje, ze od tego anemii sie nie da nabawic ![]() Gizelciu dobra wiadomosc, a jak bedziesz miala troszke czasu to zajrzyj do nas ![]() ![]()
![]() |
#3606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz pisałam do gmniny o kwaterunkowe mieszkanie ale dostałam odp odmowna że mamy za duzy metraz i takie tam, fakt mieszkamy w mieszkaniu 64m2 ale jest nas duzo moi rodzice w jednym pokoju brat w jednym i my w trójke w jednym, chciałabym miec dwa pokoiki nawet malutkie ale swoje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3607 |
Zakorzenienie
|
Kasiu fajne to co mi wyslalas
![]() tylko czemu jeszcze z przodu sie nie odwrocil ![]() ![]() ![]()
#3608 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zbywaja no.. ciezko z tymi mieszkaniami ![]()
![]() |
#3610 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3611 |
Zakorzenienie
|
zieeewww.. a my wstalysmy jakos usnelam i terazhc hodze jak mucha w smole wstlam tylko zeby :amciu:
echhhh..... mam dosc siedzenia w domu ![]()
#3612 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
Jeszcze nie urodziłam ![]() U nas koncza sie remonty i nie mialam internetu. Dopiero mezus zalaczyl mi przed chwilką. Nawet nie mam kiedy nadrobic zaleglosci w czytaniu. Odezwe sie do was na dniach. teraz musze uciekac bo jedziemy na zakupy. Jutro mam tesciow. musze przygotowac cos dobrego i upiec ciacho. Buziaki
#3613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super Karolinko że sie odezwałas ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3614 |
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczynki
![]() Ray super brzuszek ![]() Kinia fajna sprawa a tymi karnetami na basen,a suknia i garnitur mi sie bardzo podobaja ![]() Pomidora dobrze ze metoda poskutkowala na dzieciaczki,przynajmniej twoje gardlo odpocznie choc troszke ![]() Mezatko wszystkiego najlepszego dla taty ![]() Kachula dobrze ze piesek juz lepiej sie czuje ![]() Gizelciu ale szybko udalo ci sie zrzucic tyle kilogramow ![]() Nikitko dobrze ze @cie nawiedzila A ja wrocilam nawet zadowolona z zakupow ![]() ![]() Zmykam jakas kolacje zjesc,a andrzejki tez spedze w domu sama,bo tz w pracy |
![]() ![]() |
![]() |
#3615 |
Zakorzenienie
|
a ja myslalam ze bedziemy witac kolejna obywatelke
![]() ja mam problemy ze spaniem niby kaza na boku spac w ciazy a mi jakos to nie wychodzi mam wrazenie ze brzuch mi opada i ciazy na te strone... do tego dzidzia czesto sie tam usadawia w tym boku i odbija sie nozkami od materaca hehe... nie wiem czy dlatego ze spada tak czy na tak po prostu lubi ![]() no i siedze w domu mnie czeka az mi sie plakac chce oszaleje
![]() |
#3616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3617 |
Zakorzenienie
|
A ja z zajęć wróciłam.Opłacało się- miałam zajęcia z moim przystojnym wykładowcą
![]() Troszkę zła jestem, że nie możemy wyjść ma Andrzejki i P. pracuje cały weekend ![]() ![]() Ja też się dziewczynki cieszę, że moja metoda poskutkowała ![]() ![]() Karolinko, tylko uważaj na siebie przy tym remoncie. Nikitko, my tez się za TBSami rozglądaliśmy. Nie wiem czy doczytałaś, ale tam jest taka mała klauzula, że TBS może podnosić czynsz jak mu się podoba. W Bydgoszczy mamy do czymienia z sytuacjami, kiedy są kupcy na zamieszkane lokale i TBS tak winduje ceny, że nikt nie jest w stanie tych mieszkań utrzymać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3618 |
Zakorzenienie
|
pomidora ja cie podzwiam caly weekedn sama a ja bede teraz ciagle sama... nie dos ze caly tydzien siedze sama w domu ze mam dosc to w weeked mojemu mezowi sie nie chce wyjsc nigdzie i mjsze gnic nie mam sily juz az wyc sie chce....
teraz po swietach ma same loty za granice ze go prawiemc nie bede widziala fajnie ![]() ![]() musze gleboo oddychac i sie suspokoic bo zaraz wybuchne doslownie jakims rykiem.. i rozpeta sie burza...a szkoda mi dzidzi denerwowac a tak chcialam isc do kina rano umylam wloski ulozylam umalowalam sie i co.. siedze w dresach bo juz 20 i nigdzie nie wyjde ![]() ![]()
#3619 |
Zakorzenienie
|
Ray, mam nadzieję, że twój mąż nie zostawi cię samej w takim ważnym momencie. A on nie może w tym czasie wziąć urlopu czy coś? A w ogóle to co robi twój mąż? Jest pilotem?
![]() Nio, sama będę siedzieć. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem wiem pomysle nad tym ![]() ![]() ja mykam na film z synkiem bede oglądać buziolki dziewczynki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
Zakorzenienie
|
Hehe, pewnie pierścienie będziesz oglądać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3622 |
Zakorzenienie
|
nie ne jest pilotem ale ma prace zwiazane z lotnictem konstruje rzeczy do samolotow a ze firma jest zagraniczna to czesto ma wyloty szkoleniowe spotkania itp.. niby fajnie zobaczy sobie troche swiata bo loty ma w najrozniejsze zakatki swiata mowilam mu zeby na marzec zapowiedzial ze nie leci nigdzie bo ja rodze itp... ale czy sie uda nie wiem on jest podjarany tymi lotami.... a ja bede gnic w domu dobrze ze mama mieszka niedaleko... przynajmniej mam do kogo buzie otworzyc bo tak sama jak palec wszyscy zajeci pracuja czy cos...
normalnie same czarne mysli mam jeszcze jak pomysle ze swieta spedzam z tesciowa to az mi sie odechciewa swiat...
#3623 |
Zakorzenienie
|
Dla pocieszenia ja też spędzam święta z moimi okropnymi teściami, do których nawet nie zostaliśmy zaproszeni. A do tego nawet nie mogę pokazać złego humoru, bo mam teściową ciężko chorą, więc wszyscy się nad nią litują i pozwalają jej robić różne świństwa
![]() ![]() Ray, a tobie się znowu marudka włączyła ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niom zgadłaś teraz reklamy ![]() wiecie co mam jutro iść do księdza zapytać sie czy da mi zaświadczenie żebym mogła podac mała do chrztu dziewczynka kończy rok i nie jest ochrzczona bo jej mamusia uparła sie ze ja mam byc chrzestna małej Amelki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3625 |
Zakorzenienie
|
Pomidorko ja tez dzis w domciu u mamy siedze, ale nawet jakos nie mam ochoty na zabawy
![]() Nikitko ciesze sie, ze suknia sie podoba, ale jak mowisz, my maluszki musimy najpierw wszystko przymierzyc ![]() Karolinko dobrze, ze sie odezwalas do nas i ze wszystko u Ciebie ok Misiu widze, ze prezentowe zakupki sie udaly ![]() Gizelciu jak Ty zrzucilas tyle kilo ![]() ![]() ![]() Ray i Pomidorko nie dolujcie sie swietami z tesciami, bedzie dobrze, bo Wasi mezowie beda z Wami i to jest najwazniejsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3626 |
Zakorzenienie
|
Ja już teraz tez bym nigdzie nie wyszła, posiedzę w domku, bo za tydzień znowu mam gości "hotelowych" u siebie, to skorzystam z wolnej chaty
![]() A teściów jakos przeżyje, zacisnę zęby i pomyslę, że następnego dnia będziemy już u moich rodziców. Zresztą, nawet P. woli święta u moich niz u swoich rodziców, więc pewnie szybko się zwiniemy. To będzie odwalenie obowiązku i tyle ![]() Wiesz, w tej sukience którą pokazałaś, najbardziej podoba mi się koronka przy dekolcie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gizelcia jadała gotowane piersi bez smaku i wszystko gotowane i chude to i pewnie od tego schudła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3628 |
Zakorzenienie
|
No i nie oszukujmy się: praca przy dziecku jest wyczerpująca. Trochę podczas tego biegania się gubi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja pojde przymierzac ta suknie, to postaram sie wziac aparat i pstryknac fotke, jak to wrealu wyglada ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:28.