Byłe Tableciary plotkary :-) - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-30, 16:22   #3601
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Dot.: Byłe Tableciary plotkary :-)

Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
masz racje Nikitko life is brutal

a wiem, ze mozna tez podzwonic po spoldzielniach mieszkaniowych i popytac czy maja jakies mieszkanie zadluzone, ktoro bedzie do wykupienia (wiem, ze takie maja bo np jezeli my nie splacimy odpowiednio wczesnie naszego to wystapia o eksmisje, mieszkanie przejmie komornik- pomimo, ze jest to mieszkanie wlasnosciowe, wczesniej wykupione i wtedy rozpocznie sie licytacja mieszkania i bedzie je mozna wykupic)
takze mozecie sie tez tym zainteresowac, takie mieszkanie mozna naprawde tanio dostac... no i ciezko pewnie tez..

no niby i tak opcja jest tak do 100tys zł jestesmy w stanie , ale wiecej to nie za bardzo, mieszkamy niestety w warszawie a ceny niskie tu nie sa wiec nie wiem jak to bedzie
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-30, 16:22   #3602
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
No niestety znowu Emi bez neta jest

Ja22 nie ma na gg napisałam do niej moze sie odezwie, a własciwie to kto wie czy nas ciociami nie zrobiła czytałam styczniówki ze moze cos tam u nich Ja22 napisała ale tez nic cisza.

moze i nas zrobila ciociami hehe to juz niedlugo nam fotke jakas wklei hehe albo niedlugo sie odezwie i powie, ze sobie za duzo nadziei narobilysmy.... i ze ona dalej w "dwupaku" i dzidzia sie jeszcze nie wybiera, zeby ciotki ja mialy juz ogladac
Stary 2007-11-30, 16:24   #3603
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
moze i nas zrobila ciociami hehe to juz niedlugo nam fotke jakas wklei hehe albo niedlugo sie odezwie i powie, ze sobie za duzo nadziei narobilysmy.... i ze ona dalej w "dwupaku" i dzidzia sie jeszcze nie wybiera, zeby ciotki ja mialy juz ogladac

a nasza Gizelcia ma fajny opis na gg

Huraa!!! Schudłam już 14kg!!!! Jeszcze tylko 8!!!! Kocham moja Oliwie
Stary 2007-11-30, 16:26   #3604
mezatka07
Zakorzenienie

Nikitko takie mieszkania, o ktorych mowie chodza naprawde tanio, mysle, ze byloby was na nie stac....

tylko tacy ludzie to maja pecha, ktorzy traca takie mieszkania, bo kiedys wylozyli kupe kasy zeby je kupic a pozniej jak przychodzi do tej licytacji to nie wiem jak to jest, ale wiem, ze oddaliby nam moze ze 2 tys. zlotych........odliczajac nasz dlug5 tys.
porabane.... i niesprawiedliwe...

moze sprawiedliwe dla tych wszystkich, ktorzy zrobili z domu meline itp i kasa na picie zawsze sie znalazla zamiast na oplaty, ale sa tez osoby poprostu, ktorych nie bylo stac na utrzymanie takiego mieszkania
Stary 2007-11-30, 16:28   #3605
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
a nasza Gizelcia ma fajny opis na gg

Huraa!!! Schudłam już 14kg!!!! Jeszcze tylko 8!!!! Kocham moja Oliwie

WOW to strasznie duzo schudla
mam nadzieje, ze od tego anemii sie nie da nabawic
Gizelciu dobra wiadomosc, a jak bedziesz miala troszke czasu to zajrzyj do nas
Stary 2007-11-30, 16:32   #3606
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Nikitko takie mieszkania, o ktorych mowie chodza naprawde tanio, mysle, ze byloby was na nie stac....

tylko tacy ludzie to maja pecha, ktorzy traca takie mieszkania, bo kiedys wylozyli kupe kasy zeby je kupic a pozniej jak przychodzi do tej licytacji to nie wiem jak to jest, ale wiem, ze oddaliby nam moze ze 2 tys. zlotych........odliczajac nasz dlug5 tys.
porabane.... i niesprawiedliwe...

moze sprawiedliwe dla tych wszystkich, ktorzy zrobili z domu meline itp i kasa na picie zawsze sie znalazla zamiast na oplaty, ale sa tez osoby poprostu, ktorych nie bylo stac na utrzymanie takiego mieszkania

Wiesz pisałam do gmniny o kwaterunkowe mieszkanie ale dostałam odp odmowna że mamy za duzy metraz i takie tam, fakt mieszkamy w mieszkaniu 64m2 ale jest nas duzo moi rodzice w jednym pokoju brat w jednym i my w trójke w jednym, chciałabym miec dwa pokoiki nawet malutkie ale swoje
Stary 2007-11-30, 16:33   #3607
mezatka07
Zakorzenienie

Kasiu fajne to co mi wyslalas
tylko czemu jeszcze z przodu sie nie odwrocil

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-11-30, 16:35   #3608
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiu fajne to co mi wyslalas
tylko czemu jeszcze z przodu sie nie odwrocil

No szkoda szkoda
Stary 2007-11-30, 16:36   #3609
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz pisałam do gmniny o kwaterunkowe mieszkanie ale dostałam odp odmowna że mamy za duzy metraz i takie tam, fakt mieszkamy w mieszkaniu 64m2 ale jest nas duzo moi rodzice w jednym pokoju brat w jednym i my w trójke w jednym, chciałabym miec dwa pokoiki nawet malutkie ale swoje
dziwne, a podawalas ile osob mieszka w mieszkaniu??
ale zbywaja no..
ciezko z tymi mieszkaniami
Stary 2007-11-30, 16:37   #3610
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
dziwne, a podawalas ile osob mieszka w mieszkaniu??
ale zbywaja no..
ciezko z tymi mieszkaniami

No pewnie ze podałam nawet z własnego taty zrobiłam pijaka i jakiegos człowieka nie do życia i nic
Stary 2007-11-30, 17:04   #3611
Ray
Zakorzenienie

zieeewww.. a my wstalysmy jakos usnelam i terazhc hodze jak mucha w smole wstlam tylko zeby :amciu:

echhhh..... mam dosc siedzenia w domu
Stary 2007-11-30, 18:09   #3612
ja22
Zadomowienie

GG do ja22

Hej Dziewczynki
Jeszcze nie urodziłam

U nas koncza sie remonty i nie mialam internetu. Dopiero mezus zalaczyl mi przed chwilką.
Nawet nie mam kiedy nadrobic zaleglosci w czytaniu.
Odezwe sie do was na dniach. teraz musze uciekac bo jedziemy na zakupy. Jutro mam tesciow. musze przygotowac cos dobrego i upiec ciacho.
Buziaki
Stary 2007-11-30, 18:24   #3613
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja22 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki
Jeszcze nie urodziłam

U nas koncza sie remonty i nie mialam internetu. Dopiero mezus zalaczyl mi przed chwilką.
Nawet nie mam kiedy nadrobic zaleglosci w czytaniu.
Odezwe sie do was na dniach. teraz musze uciekac bo jedziemy na zakupy. Jutro mam tesciow. musze przygotowac cos dobrego i upiec ciacho.
Buziaki

Super Karolinko że sie odezwałas bo tu martwimy sie o ciebie podaj moze do siebie numer telefonu na PW gdyby cos sie działo to bedziemy w kontakcie
Stary 2007-11-30, 18:26   #3614
misia_25_26
Wtajemniczenie

czesc dziewczynki

Ray super brzuszek
Kinia fajna sprawa a tymi karnetami na basen,a suknia i garnitur mi sie bardzo podobaja
Pomidora dobrze ze metoda poskutkowala na dzieciaczki,przynajmniej twoje gardlo odpocznie choc troszke
Mezatko wszystkiego najlepszego dla taty
Kachula dobrze ze piesek juz lepiej sie czuje
Gizelciu ale szybko udalo ci sie zrzucic tyle kilogramow
Nikitko dobrze ze @cie nawiedzila
A ja wrocilam nawet zadowolona z zakupowcoprawda jeszce musze dokupic prezent dla tz i dzieciaczkow od znajomych,ale to juz za tydzien
Zmykam jakas kolacje zjesc,a andrzejki tez spedze w domu sama,bo tz w pracy
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-30, 18:27   #3615
Ray
Zakorzenienie

a ja myslalam ze bedziemy witac kolejna obywatelke hihi no ale poczekamy :P

ja mam problemy ze spaniem niby kaza na boku spac w ciazy a mi jakos to nie wychodzi mam wrazenie ze brzuch mi opada i ciazy na te strone... do tego dzidzia czesto sie tam usadawia w tym boku i odbija sie nozkami od materaca hehe... nie wiem czy dlatego ze spada tak czy na tak po prostu lubi

no i siedze w domu mnie czeka az mi sie plakac chce oszaleje

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-11-30, 18:54   #3616
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia_25_26 Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki

Ray super brzuszek
Kinia fajna sprawa a tymi karnetami na basen,a suknia i garnitur mi sie bardzo podobaja
Pomidora dobrze ze metoda poskutkowala na dzieciaczki,przynajmniej twoje gardlo odpocznie choc troszke
Mezatko wszystkiego najlepszego dla taty
Kachula dobrze ze piesek juz lepiej sie czuje
Gizelciu ale szybko udalo ci sie zrzucic tyle kilogramow
Nikitko dobrze ze @cie nawiedzila
A ja wrocilam nawet zadowolona z zakupowcoprawda jeszce musze dokupic prezent dla tz i dzieciaczkow od znajomych,ale to juz za tydzien
Zmykam jakas kolacje zjesc,a andrzejki tez spedze w domu sama,bo tz w pracy
Niom dobrze ze @ sie odnalazła
Stary 2007-11-30, 19:02   #3617
Pomidora
Zakorzenienie

A ja z zajęć wróciłam.Opłacało się- miałam zajęcia z moim przystojnym wykładowcą
Troszkę zła jestem, że nie możemy wyjść ma Andrzejki i P. pracuje cały weekend Ale to nic, jakoś to będzie
Ja też się dziewczynki cieszę, że moja metoda poskutkowała Mam nadzieję, że na długo
Karolinko, tylko uważaj na siebie przy tym remoncie.
Nikitko, my tez się za TBSami rozglądaliśmy. Nie wiem czy doczytałaś, ale tam jest taka mała klauzula, że TBS może podnosić czynsz jak mu się podoba. W Bydgoszczy mamy do czymienia z sytuacjami, kiedy są kupcy na zamieszkane lokale i TBS tak winduje ceny, że nikt nie jest w stanie tych mieszkań utrzymać Więc uważaj, jak będziesz nad tym myśleć. A Asia ma rację, warto popatrzeć na przetargi w spółdzielniach

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-30, 19:07   #3618
Ray
Zakorzenienie

pomidora ja cie podzwiam caly weekedn sama a ja bede teraz ciagle sama... nie dos ze caly tydzien siedze sama w domu ze mam dosc to w weeked mojemu mezowi sie nie chce wyjsc nigdzie i mjsze gnic nie mam sily juz az wyc sie chce....

teraz po swietach ma same loty za granice ze go prawiemc nie bede widziala fajnie jak mu kaza w marcu leciec to sie wsciekne zostane sama na porodowce z dzieckiem

musze gleboo oddychac i sie suspokoic bo zaraz wybuchne doslownie jakims rykiem.. i rozpeta sie burza...a szkoda mi dzidzi denerwowac

a tak chcialam isc do kina rano umylam wloski ulozylam umalowalam sie i co.. siedze w dresach bo juz 20 i nigdzie nie wyjde na spacer za zimno zbyt teraz bo ja kaszle jeszcze... sklepy pozamykane juz moglam isc dzis sobie do ryzjera glupia nie poszlam nastepnym razem nie bede sie zastanawiac
Stary 2007-11-30, 19:11   #3619
Pomidora
Zakorzenienie

Ray, mam nadzieję, że twój mąż nie zostawi cię samej w takim ważnym momencie. A on nie może w tym czasie wziąć urlopu czy coś? A w ogóle to co robi twój mąż? Jest pilotem?
Nio, sama będę siedzieć. Ale jutro mam cały dzień zajęcia a w niedziele sprawdzę prace klasowe, jakoś czas zleci Tylko Andrzejek mi żal troszku, bo chciałam sie pobawić trochę

28.09.2014

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-30, 19:12   #3620
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
A ja z zajęć wróciłam.Opłacało się- miałam zajęcia z moim przystojnym wykładowcą
Troszkę zła jestem, że nie możemy wyjść ma Andrzejki i P. pracuje cały weekend Ale to nic, jakoś to będzie
Ja też się dziewczynki cieszę, że moja metoda poskutkowała Mam nadzieję, że na długo
Karolinko, tylko uważaj na siebie przy tym remoncie.
Nikitko, my tez się za TBSami rozglądaliśmy. Nie wiem czy doczytałaś, ale tam jest taka mała klauzula, że TBS może podnosić czynsz jak mu się podoba. W Bydgoszczy mamy do czymienia z sytuacjami, kiedy są kupcy na zamieszkane lokale i TBS tak winduje ceny, że nikt nie jest w stanie tych mieszkań utrzymać Więc uważaj, jak będziesz nad tym myśleć. A Asia ma rację, warto popatrzeć na przetargi w spółdzielniach

Wiem wiem pomysle nad tym mama powiedziała ze ma znajomą w księgowości w jednej spółdzielni i da jej cynk że gdyby co to my jestesmy chetni jak juz pisałam do 100tys zł jestesmy w stanie wziąść kredyt

ja mykam na film z synkiem bede oglądać buziolki dziewczynki
Stary 2007-11-30, 19:15   #3621
Pomidora
Zakorzenienie

Hehe, pewnie pierścienie będziesz oglądać Ja też zerkam. To miłego wieczoru z synkiem

28.09.2014

Stary 2007-11-30, 19:15   #3622
Ray
Zakorzenienie

nie ne jest pilotem ale ma prace zwiazane z lotnictem konstruje rzeczy do samolotow a ze firma jest zagraniczna to czesto ma wyloty szkoleniowe spotkania itp.. niby fajnie zobaczy sobie troche swiata bo loty ma w najrozniejsze zakatki swiata mowilam mu zeby na marzec zapowiedzial ze nie leci nigdzie bo ja rodze itp... ale czy sie uda nie wiem on jest podjarany tymi lotami.... a ja bede gnic w domu dobrze ze mama mieszka niedaleko... przynajmniej mam do kogo buzie otworzyc bo tak sama jak palec wszyscy zajeci pracuja czy cos...

normalnie same czarne mysli mam jeszcze jak pomysle ze swieta spedzam z tesciowa to az mi sie odechciewa swiat...
Stary 2007-11-30, 19:21   #3623
Pomidora
Zakorzenienie

Dla pocieszenia ja też spędzam święta z moimi okropnymi teściami, do których nawet nie zostaliśmy zaproszeni. A do tego nawet nie mogę pokazać złego humoru, bo mam teściową ciężko chorą, więc wszyscy się nad nią litują i pozwalają jej robić różne świństwa Dobrze, że mąż jest po mojej stronie

Ray, a tobie się znowu marudka włączyła Nie daj się złamać, jeszcze nic nie wiadomo, może będzie w marcu. Nie wolno zakładać takich rzeczy z góry bo się nakręcasz i bedziesz coraz bardziej zdenerwowana. Z tego co pisałaś wcześniej wynika, że mąż strasznie cię kocha. Ktoś musi niestety pracować, żebyś mogła spokojnie ciążę nosić Nie denerwuj się, na pewno będzie dobrze

28.09.2014

Stary 2007-11-30, 19:49   #3624
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe, pewnie pierścienie będziesz oglądać Ja też zerkam. To miłego wieczoru z synkiem

Niom zgadłaś teraz reklamy

wiecie co mam jutro iść do księdza zapytać sie czy da mi zaświadczenie żebym mogła podac mała do chrztu dziewczynka kończy rok i nie jest ochrzczona bo jej mamusia uparła sie ze ja mam byc chrzestna małej Amelki
Stary 2007-11-30, 20:08   #3625
kina2807
Zakorzenienie

Pomidorko ja tez dzis w domciu u mamy siedze, ale nawet jakos nie mam ochoty na zabawy
Nikitko ciesze sie, ze suknia sie podoba, ale jak mowisz, my maluszki musimy najpierw wszystko przymierzyc
Karolinko dobrze, ze sie odezwalas do nas i ze wszystko u Ciebie ok
Misiu widze, ze prezentowe zakupki sie udaly
Gizelciu jak Ty zrzucilas tyle kilo w tak krotkim czasie? podziwiam
Ray i Pomidorko nie dolujcie sie swietami z tesciami, bedzie dobrze, bo Wasi mezowie beda z Wami i to jest najwazniejsze

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-30, 20:18   #3626
Pomidora
Zakorzenienie

Ja już teraz tez bym nigdzie nie wyszła, posiedzę w domku, bo za tydzień znowu mam gości "hotelowych" u siebie, to skorzystam z wolnej chaty
A teściów jakos przeżyje, zacisnę zęby i pomyslę, że następnego dnia będziemy już u moich rodziców. Zresztą, nawet P. woli święta u moich niz u swoich rodziców, więc pewnie szybko się zwiniemy. To będzie odwalenie obowiązku i tyle

Wiesz, w tej sukience którą pokazałaś, najbardziej podoba mi się koronka przy dekolcie Uwielbiam koronki, są takie delikatne

28.09.2014

Stary 2007-11-30, 20:21   #3627
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Pomidorko ja tez dzis w domciu u mamy siedze, ale nawet jakos nie mam ochoty na zabawy
Nikitko ciesze sie, ze suknia sie podoba, ale jak mowisz, my maluszki musimy najpierw wszystko przymierzyc
Karolinko dobrze, ze sie odezwalas do nas i ze wszystko u Ciebie ok
Misiu widze, ze prezentowe zakupki sie udaly
Gizelciu jak Ty zrzucilas tyle kilo w tak krotkim czasie? podziwiam
Ray i Pomidorko nie dolujcie sie swietami z tesciami, bedzie dobrze, bo Wasi mezowie beda z Wami i to jest najwazniejsze

Gizelcia jadała gotowane piersi bez smaku i wszystko gotowane i chude to i pewnie od tego schudła
Stary 2007-11-30, 20:27   #3628
Pomidora
Zakorzenienie

No i nie oszukujmy się: praca przy dziecku jest wyczerpująca. Trochę podczas tego biegania się gubi

28.09.2014

Stary 2007-11-30, 20:28   #3629
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już teraz tez bym nigdzie nie wyszła, posiedzę w domku, bo za tydzień znowu mam gości "hotelowych" u siebie, to skorzystam z wolnej chaty
A teściów jakos przeżyje, zacisnę zęby i pomyslę, że następnego dnia będziemy już u moich rodziców. Zresztą, nawet P. woli święta u moich niz u swoich rodziców, więc pewnie szybko się zwiniemy. To będzie odwalenie obowiązku i tyle

Wiesz, w tej sukience którą pokazałaś, najbardziej podoba mi się koronka przy dekolcie Uwielbiam koronki, są takie delikatne
Pomidorko mi tez to wlasnie sie najbardziej podoba
ja pojde przymierzac ta suknie, to postaram sie wziac aparat i pstryknac fotke, jak to wrealu wyglada

Mąż i żona...
Stary 2007-11-30, 20:29   #3630
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
No i nie oszukujmy się: praca przy dziecku jest wyczerpująca. Trochę podczas tego biegania się gubi
ale to db, bo kobietka chce jak najszybciej byc znow atrakcyjna, wiec wszystko jest jak trzeba: zajmuje sie dzidziusiem, a przy okazji wraca do formy, ten u gory dobrze to wszystko obmyslil

Mąż i żona...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości