|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 20+ Gotowe Na Absolutnie Wszystko vol 3
podziękowała
kurcze guanta, słoneczko co ci ... tzn moge się domyślać , ale uśmiechnij się kochana ! Navi szajbko Twój avek również jest piękny, nawet nie zdążyłam pochwalić. aaaha i z okazji zbliżających się 5.000 postów ROBIMY IMPREZĘ
|
|
#3602 |
|
Wtajemniczenie
|
I post nr 5000 o małpie będzie
![]()
|
#3603 |
|
Zakorzenienie
|
dobra, a co mi tam!
ła ła ła, jeszcze drugi raz tyle i bede jak nasza pani moderator ![]() ej no, niech ktoras odpowie bo mi głupio
|
|
|
|
#3604 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() kurcze NAvi ale weź tak nie pisz nic tylko edytuj posta , bo te 5.000 tak ładnie wygląda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (to oczywiście był żart)
|
|
|
#3605 |
|
Zakorzenienie
|
hahahaha no wiem, tez mi szkoda
![]() ![]() ![]() dziękuję ![]() widze ze sie nie podzielicie ze mna swoimi przezyciami zwiazanymi z @... nie to nie ![]() ale sie obzarłam zelkami.. o ludzie. haribo tropifrutti . ała, boli mnie brzuch
|
|
|
|
#3606 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() żelki - jak ja to uwielbiam !!!!!!!!!!! strasznie podoba mi się piosenka FEEL "no pokaż na co cie stać" K O C H A N E M O J E - D O B R A N O C !
|
|
|
#3607 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I gratuluję zdobycia pięciotysięcznika
|
|
#3608 |
|
Zakorzenienie
|
ale moje pytanie dotyczyło tego ile dni się meczycie-czysta ciekawosc. ja 5-6
![]() ka.si skad ja kojarze ten tytuł.. hmm ![]() Rayne, dziekuję
|
|
|
|
#3609 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale teraz to się nie męczę, przed tabletkami to i w szpitalu parę razy byłam z powodu bólu. Ble, nie chcę tego wspominać, teraz jest znośnie.
|
|
#3610 |
|
Zakorzenienie
|
o rety az tak?
mnie boli w połowie strasznie, zgina do ziemi po prostu i wlasnie pierwszego dnia zawsze wieczor/noc co miesiac to samo...faktycznie nudne to ![]() edit: zmykam spac kobiałki. od ukochanego doczekalam sie slow, ze mnie rozumie i ze moglo mi byc wczoraj przykro. wow na przeprosiny nie liczylam oczywiscie wiec nie jest dla mnie szokiem ze ich nie otrzymalam ale podjecie proby zrozumienia czegokolwiek to juz i tak sukces. ehh ![]() no i znowu polnoc i cos czuje ze moge zapomniec o wyspaniu sie... trudno... buziaczki misiaczki
|
|
|
|
#3611 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Navi - pięciotysięcznik Gratki ![]() U mnie @ trwa 3 - 4 dni. Za to boli cholernie
|
#3612 |
|
Raczkowanie
|
Witam Dziewczyny z rana
Kolejny dzień pracy, jakaś załamka mnie chyba chwyta ![]() Ale nic trzeba to przyjąć z godnością, byle do trzeciej, spadam bo dużo pracy.... |
|
|
|
#3613 |
|
Zakorzenienie
|
heeloooo
ines własnie chyba będę musiała im coś delikatnie powiedzieć bo naprawdę mam dośc wymagają po prostu za dużo a już mam dośc mieć kogos non stop na głowie i czekać zadzwoni czy nie , wracać sie po nich bo my gdzieś jedziemy eh.... zdaj nam relację jak było na sexy dance bo sama jestem ciekawa navi ale żeś się rozgadała hihih to dobrze cieszę ja przy Was też się rozkręciłam hihihi teraz napewno się poprawi acha odnośnie pytanka o @ to trwa jakoś 4 dni własnie będę czekać w przyszłym tygodniu mam nadzieje że bez problemu przybędzie vibesko jak tam humore?? nie smutaj się ka.si wariatkooooo !!! sliczny avatorek kawkaaa a ranka o nasz sweett napewno jeszcze sobie śpi hihi jak ma wolne bossieee a ja dzis zwlec sie nie mogłam jest coraz gorzej mam nadzieje że przeż święta się troszke wyśpieeee hihihi już sie doczekać nie mogę , jej ja już chcę prezenty jechać kupować a tu konto jak na razie pusteeeee eh.... niech przelewają kasę bo ich normalnie zaszczele ![]() agapeusz a to dlaczego załamka ?? opowiadaj nam tu szybko i sie nie dołuj witammmm ines
|
#3614 |
|
Zakorzenienie
|
Navi, u mnie od niedawna jakies 4-5 dni... Kiedys nawet 7
.Teraz właśnie czekam az mnie ten "zaszczyt" spotka, bo brzuch boli już od paru dni a @ jak nie było, tak nie ma Znowu mi się dzisiaj nic nie chce ten tydzień chyba cały taki będzie...
|
#3615 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz 5-6 dni co 28
![]() Kiedyś coś się huśnęło i miałam 8 dni co 2 tygodnie, można było paść ... tak więc nie było wyboru i lecę na tabletkach. Niestety u mnie nie tak samo. 8h spóźnienia miałam wczoraj (od czasu jak najpóźniej dostawałam) no i stresa załapałam, bo jeszcze jakoś tak marnie się zaczęło.
|
#3616 |
|
Zakorzenienie
|
łaaaaa ale ciszaaaa
gdzie się podziałyście ?? a ja jutro lece do fryckaaaa lalalala.. już się doczekać nie mogę a teraz zjadłam pomidorka z cebulką i śmietanką i nie wiem co tu robić mam lenia strasznego
|
#3617 |
|
Zakorzenienie
|
hello
![]() czyli widze, ze wszystkie podobnie sie meczymy Ines tydzien ?! o matko ![]() co to ja jeszcze...aaa wlasnie, tez wstac nie moglam 4 razy wlaczalam drzemke ![]() mialam wstac umyc wlosy itd, ale nic z tego, nie mialam sily zwyczajnie... sweet pobudka
|
|
|
|
#3618 |
|
Zakorzenienie
|
to tak jak jaaaa !!! drzemak 4 razy i nić aż patrzę na zegarek o matkooo trzeba wstawać bo nie zdąże hihiih
|
#3619 |
|
Zakorzenienie
|
Zasypiam
![]() Mogłabym się dzisiaj wyrwać do Reduty ale tym samochodem smokiem mi sie nie chce tak daleko jezdzic w tym miesiącu nie mam juz kasy na paliwo wiec musi mi wystarczyc to co mam w baku teraz... No ale to i tak mi sie nie upiecze i pewnie bede musiala tam w tym tygodniu jechac. ![]() brrr. chce już sobotę.
|
#3620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na dodatek mleka nie było w lodówce (moja skleroza) więc kawa dopiero w pracy. Myślałam, że zasnę po drodze ...
|
|
#3621 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja bym tego nie zniosła ![]() moj budzik to taka delikatna piosenka santany, zeby budzic sie powoli i na spokojnie ![]() nie lubie takich natarczywych budzikow
|
|||
|
|
|
#3622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ten oto sposób efektem jest wstanie, bo jak jedno wyłączę to zawsze jest następne i co raz dalej. Ja po prostu śpioch jestem straszny
|
|
#3623 |
|
Zakorzenienie
|
mi wystarczą dwie drzemki
![]() ooo sweeeeeet!! jak sie czujesz chorowitku nasz sliczny? wyspana? |
|
|
|
#3624 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
niby trochę pospałam ale bardzo niespokojnie, mam straszny kaszel aż klatka piersiowa mnie boli dusi mnie strasznie. Ucho boli troszkę mniej.Tak więc jestem już do Waszej dyspozycji sasasasaedit: pierw mnie budzą a potem nic nie piszą
|
#3625 |
|
Zakorzenienie
|
xal ale masz budzonkooo
szok normalnie ja po kilku drzemkach zapalam światełko z lampki i wstaje sweet biedactwo :przzytul: weź syrop może troszkę przejdzie a ja siedzę i sama nie wiem co tu robić
|
#3626 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() biedactwo ja kiedys mialam zapalenie ucha z anginą i zapaleniem gardła i czyms tam jeszcze, to dopiero była jazda ![]() z tym kaszlem to nie dobrze, ale chociaz uszko nie dokucza... Cytat:
![]() musze tłumaczyc ten artykuł, ale co na niego spojrze to odswiezam wątek czy moze ktos nie napisal |
||
|
|
|
#3627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam też takie tabletki do rozpuszczania odksztuśne.
|
|
#3628 |
|
Zakorzenienie
|
navi ja to samo co chwila odświerzam
hihihi i teraz z koleżanką rozmawiałam przez komcia bo może pojedzie z Nami na Sylwka hihihi super by było bo z Nią to jest zawsze świetnie do LO razem do klasy chodziłyśmy i cały czas sie razem trzymamy sweet to jak masz nie bierz nic innego żeby nie mieszać :głaszcze: mam nadzieje że Ci przejdzie szybciutkooo !!
|
#3629 |
|
Zakorzenienie
|
nie smiejcie sie, ale dopiero zwrocilam uwage...
karaa jaki Ty masz erotyczny avek! ![]() pochlonelam kiwi.. ale pyyyyyszne bylo
|
|
|
|
#3630 |
|
Zakorzenienie
|
navi rozbrajasz mnieeeee
hihihih powiem Ci że tak będe wyglądać jak tylko od stycznia zacznę ćwiczyć a co hihi kolezanka ma mi odpowiedz dać wieczorem bosssieee żeby jechali hihih ![]() hm.. kiwi ja wczoraj jadłam ![]() jejciu ines biedna wisi a nie ma czasu się odezwać eh...
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:36.

. ała, boli mnie brzuch

ale teraz to się nie męczę, przed tabletkami to i w szpitalu parę razy byłam z powodu bólu. Ble, nie chcę tego wspominać, teraz jest znośnie.
mnie boli w połowie strasznie, zgina do ziemi po prostu i wlasnie pierwszego dnia zawsze wieczor/noc
na przeprosiny nie liczylam oczywiscie wiec nie jest dla mnie szokiem ze ich nie otrzymalam 

nie smutaj się
to tak jak jaaaa !!! drzemak 4 razy i nić aż patrzę na zegarek o matkooo 
nie wiem co tu robić