![]() |
#3601 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV
nema_ ja się gościnnie podczepię pod wątek, ale muszę Ci to powiedzieć: kartka jest CUDOWNA! świetny pomysł na środek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3602 |
Gość
|
Oj miło mi bardzo... mam nadzieję, że TŻtowi się spodoba - wszytsko prosto z serca. Robiąc to aż się zastanawiałam, czy nie jest aż nadto wylewna i romantyczna, ale co tam. Jak kochać to na całego ;P
|
![]() |
![]() |
#3603 |
Zakorzenienie
|
Super!
![]()
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3604 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
no wiec stosowalam: - maska henna treatment waxx (nie wiem czy dobrze napisalam) - szampon i balsam do wlosow seboradin niger - maseczke z olejku rycynowego i zoltka - no i bralam skrzypowite w tabletkach naprawde taka kuracja dziala nemo przesliczna kartka i nie za bardzo wylewna, sama nie oszczedzilabym takich slow
![]() |
#3605 |
Gość
|
Dziekuje dziewczyny
![]() |
![]() |
![]() |
#3606 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3607 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
no skrzypowita jest najlepsza na wlosy
![]() |
#3608 |
Zakorzenienie
|
Svinecko
Odnośnie Skrzypowity- nie zauważyłyście wysypu na twarzy jakichś krostek....no wiecie ogólnie pogorszenia cery? Ktoś mi kiedyś tak powiedział, że takie może być działanie skrzypu ![]() Nemo piękna kartka, super pomysł !!! Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3609 |
Gość
|
Dzien dobry
![]() Dzisiaj na nogach juz o tej nieludzkiej porze, bo za nianie robię dla swojej siostrzyczki ![]() |
![]() |
![]() |
#3610 |
*sportaddict*
|
cześć dziewczyny
![]() ![]() ![]() Nemo - bardzo fajny pomysl ![]() Mam nadzieje, ze nasza cudowna poczta dostarczy na czas i prezenty, i moja sukienke na wigilie, bo inaczej jestem u ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3611 |
Zakorzenienie
|
cześć babeczki
![]() pewnie mnie nie kojarzycie, wypowiadałam się w poprzedniej części "wymarzonego pierścionka" ale niewiele. NIe mam czasu na pisanie ale podczytuję Was od czasu do czasu. nema_ bardzo fajny prezent, taki od serca ![]() dorinko odnośnie włosów polecam Vitapil, ja po skrzypowicie nie czułam się najlepiej. Vitapil może powodować mdłości, dlatego należy go łykać w trakcie posiłku. Moim zdaniem daje lepszy efekt od skrzypowity czy silcy. Miałam problemy z włosami - strasznie mi wypadały i właśnie vitapil przyniósł poprawę (ale nie od razu!). Z szamponów polecam Wam Dermenę i Radical ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki za rady, sprawdzę też Vitapil , swoją drogą można zwariować od ilości tych specyfików w aptekach ![]() Vadi trzymaj się , już niedługo odpoczynek...a WY z Tżem spędzacie Święta razem czy pół na pół....Mam nadzieję, że kiecka Ci dojdzie na czas...ostatnio sa cyrki z pocztą - albo coś idzie 1 dzień- tak ostatnio miałam z drugiego końca Polski ![]() Ja czekam na szeroki pasek, który zakupiłam do stroju świątecznego, też się martwię czy dotrze.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3613 |
Gość
|
Nie orientujecie się może o jakiś przeciwwskazaniach wiekowych co do kremu Activ Futur od L'oreala? Bo wlasnie uzylam go ze dwa razy i się zakochała w tym co robi z moją cerą. Jest genialny i idealnien nawilża, ale nie przetłuszcza skóry. Nie wiem tylko, czy nie ma jakiegoś progu wiekowego, ale z tego co probowałam wyczytać z instrukcji, to nic o tym wspomniane nie było.
|
![]() |
![]() |
#3614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3615 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Nemo zdolniacha z Ciebie...karteczka piękna ![]() Zuzaneczko widziałam ze Nas podczytujesz ![]() Vadi jeszcze troszke i zrobisz wielkie uffff ![]() ![]()
#3616 | |
Gość
|
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3617 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3618 |
Gość
|
Tak całkowicie z innej paki..
Wiecie co, tak patrzę na swoją siostrzyczkę - ma nieco ponad roczek - i po prostu nie dociera do mnie jak można takie dziecko krzywdzić? A tyle tego się słyszy w telewizji, więc w rzeczywistości jest pewnie tego jeszcze dużo więcej. Chyba powykręcałabym łapska, jak nie gorzej, takim co znęcają się nad bezbronnymi maluchami. Naprawde to jest ponad wszelkie pojęcie i... nieludzkie, bo ludzkie odruchy to troska i potrzeba opieki nad maleństwem. |
![]() |
![]() |
#3619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3620 |
Gość
|
Jedyne co mnie 'pociesza' to fakt, ze jak te osoby juz trafią do więzienia to tak samo jak pedofile są na najniższym szczeblu w więzieniu i nie mają tam łatwego życia.
|
![]() |
![]() |
#3621 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Gość
|
Mimo wszystko chyba i tak nasz kraj idzie do przodu w kwestii wykrywania i eliminowania takich sytuacji. Coraz wiecej instytucji powstaje i telefonów, pod które można zadzwonić o każdej porze dnia i nocy. Wiadmo, że ciągle mało. Ważne jeszcze jest bardzo, żeby ludzie 'obserwatorzy/sasiedzi' nie pozostali bierni, jak słyszą za ścianą, że coś jest nie tak.
|
![]() |
![]() |
#3624 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, cześć i czołem
![]() Dostałam podwyżkę ![]() Rok dobrej pracy, pochwała i ...... ![]() Szukałam nawet informacji w internecie ile % średnio dostaje się podwyżki co roku. Znalazłam info że 10%. Czy u Was też tak jest? To jakiś żart czy co???? |
![]() ![]() |
![]() |
#3625 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3626 |
Zakorzenienie
|
Gold ja się własnie zastanawiam kto te podwyzki dostaje bo na pewno nie ja. Zywnosc zdrozała o 40 % a moja pensja ani drgnie
![]()
#3627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3628 |
Zakorzenienie
|
Chodzi mi o takie zwykłe podwyżki, które nie zależą od ustaw w sejmie.
Chciałabym wziąć kredyt, więc to było dla mnie ważne. Ale przynamniej czuję że zrobiłam duży krok. Jestem pewna, ze moja praca jest więcej warta- dla mnie. Bo teraz jak ludzie idą na rozmowę i szef się pyta - ile chciałaby pan/pani zarabiać? to mnóstwo ludzi ze spuszczonymi głowami, wprost niepewnie mówi- 1200-1500. Są też tacy którzy mają nierealne wymagania, ale najczęściej ludzie popadają w skrajności. Jak szukają pracy to zanizają sobie wymagania, albo rzucają wygórowaną kwotę. Też kiedyś czułam się ,,mało lub średnio-warta". Tak to określę. A teraz nabrałam pewności, że takie pieniądze mnie nie zadowolą. Moim zdaniem to już duży krok- nie bać się wycenić więcej swoje umiejętności, bez poczucia winy, bez strachu. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3630 |
Gość
|
Złota rybko, jakby nie było - zawsze to jakaś podwyżka i gratuluje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:27.