|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Piękne i szczupłe do lata :)
Cytat:
To jakiś kosmos, jako, że biegam we wtorki i czwartki (teoretycznie) rano, to we wtorki i czwartki rano ZAWSZE JEST BEZNADZIEJNA POGODA.Już wiem. Napiszę tutaj, że będę biegała we wszystkie dni, poza wtorkiem i czwartkiem. MOże pogod da się nabrać... ![]() BTW - zastanawiam się nad przejściem na SB. Bo niby zniknęło mi 4 cm z brzucha (nie mogę w to uwierzyć, mmoże źle się zmierzyłam? ) A na wadze dalej to samo! To frustrujące... Nie wiem czy kontynuować dalej R, czy przenieść się na SB... doradźcie
|
|
#3602 |
|
Zadomowienie
|
Taaak, postanowienia były, do maja miało być idealnie, a tu jest coraz gorzej. Muszę wziąć się w garść, jednak zupełnie mi nie idzie. Dieta dietą, ale ćwiczeniaa...
Jak myślicie ile i w jakim czasie uda mi się schudnąć jeśli będę jadła ok. 1000 - 1100 kcal dziennie i ćwiczyła: - hula hop 30 min, - skakanka 15 min, - ćwiczenia na nogi i pośladki ze strony "wdziek..."? Mhm, jak łatwo mówić. Zastosowanie się do tego przynajmniej tydzień uznam za przełom. ![]() Choć może akurat... ;> |
|
|
|
#3603 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam do Was pytanie, otoz od tygodnia stosuje galenic cellureverse-serum wyszczuplajace no i dodtkowo myje sie specjalna naturalna szczotka, masujac ten moj cellulit na udach. No i zaczly mi pekac naczynka i wychodzic zyly. Straszne siniaki mi sie robia. Wiem ze wszystkie te zabiegi pobudzaja krazenie, ale czy Wy tez macie takie skutki uboczne? HELP ME bo boje sie ze bede miec zylaki :/
przepraszam ale chyba moje pytanie nie do tego watku ;p Edytowane przez vadi Czas edycji: 2008-04-11 o 08:35 Powód: post pod postem |
|
|
|
#3604 |
|
Raczkowanie
|
gossiakk - u Stosowania takiej intensywnej sciernej kuracji na razie zaprzestan bo to moze sie zle skonczyc no i jak najszybciej wybierz sie do dermatologa
|
|
|
|
#3605 |
|
Zakorzenienie
|
can't be perfect - nad daniem zdjęcia się zastanowię, obiecuję
ale uwierzcie, wciąż jest co zrzucać. z 64 kg przy 171 cm brakuje mi do szczęścia jeszcze przynajmniej 4 kg, a 6 by było absolutnym ideałem i marzeniem ![]() eweelinaa - na moje oko to 1000-1100 kcal to za mało. Nie żebym była taka mądra, bo sama usiłuję się teraz wybijać ponad 1200-1300, ale naprawdę powinnam pochłaniać ok. 1600-1700 i do tego będę dążyć. Oczywiście zgodnie z R, żeby chudnąć ![]() I dołączam się do pytania Siris o skuteczność ewentualnego przerzucenia z R na SB..? Chociaż ja jeszcze trochę na R na pewno zostanę, ale warto pomyśleć. |
|
|
|
#3606 |
|
*sportaddict*
|
No więc odpowiadam na pytania:
1. 1200 kcal/dobę to ABSOLUTNE MINIMUM jeśli chcecie chudnąć z tłuszczu i do wakacji nie... przytyć! 2. Jasne, że można z R na SB, sama tak zrobilam i do tego to zdrowa, mądra dieta, dużo białka, zero głodzenia, polecam ![]() A w ogóle to zauważyłam już jak mi się ładnie spłaszcza brzuch i dziś po raz pierwszy od dość dawna poczułam się całkiem całkiem zgrabna ![]() eweelinaa91 - poczytaj trochę ten wątek i poczytaj o treningu HIIT. jeśli ćwiczysz, dietujesz i nie chudniesz, to znaczy, że dieta do wymiany i ćwiczenia pewnie też ![]() gosiakk - niektórzy mają tendencję do pękających naczynek, więc najpierw spróbuj masować rzadziej i znacznie delikatniej, a jeśli to nic nie da, to niestety - odpuść... |
|
|
|
#3607 |
|
Zakorzenienie
|
vadi - jesteś naszą boginią
w takim razie zacznę coraz poważniej przemyśliwać przejście na SB ![]() Dobrze, że dzisiaj Siris nie biega, to chociaż nad Warszawą słońce świeci... ![]() Dzisiaj po południu przyjeżdża na dwa dni moja mama, więc jeszcze zanim przybędzie sobie trochę potreninguję, tylko odpocznę po śniadanku Będziemy szukać sukienki na wesele, idziemy do teatru, do kina, no i pewnie trochę też jeść... ale jak pójdziemy gdzieś na tak zwane miasto, postaram się dobierać potrawy jak najbardziej zgodne z R. Najwyżej co nieco pozrzucam na talerz mamie albo jej co trzeba pozabieram
|
|
|
|
#3608 |
|
Raczkowanie
|
Muszę sie wam pochwalić...moja dieta przynosi efekty...
|
#3609 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3610 | |||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() Cytat:
właśnie machnęłam 50 min pilatesu a wczoraj szłam na wykład, wyszłam z domu, lunęła na mnie pompa, po 30 sek. byłam tak mokra, że zawróciłam ![]() na szczęście nie było listy ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3611 |
|
Wtajemniczenie
|
dzis pierwszy raz od 3 tyg zjem garstke makaronu doprawionego przyprawami - czy to wielki grzech?
|
#3612 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a) nic b) przytyję a potem będę chudnąć c) przytyję d) schudnę e) umrę ![]() ?
|
|
#3613 |
|
Zadomowienie
|
A co to jest to SB o ktorym tak piszecie?
|
|
|
|
#3614 |
|
Raczkowanie
|
|
#3615 |
|
Rozeznanie
|
Jednak jestem grzeczna i jem ok. 1350 kcal
|
#3616 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3617 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny...a czy wy pijecie kawe na diecie? Może ona ma jakiś wpływ na diete? Bo ja np. nie wyobrażm sobie ranka bez gorącej kawki, a w dzień również piję ale ricore....Nie wiecie ile może mieć taka kawka kalorii? Tzn. taka z mleczkiem i cukrem? Bo po kawce nie chce mi się tak jeść...
|
#3618 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
inaczej nie funkcjonuję... ale piję czarną, sypaną bez cukru
|
|
#3619 |
|
Raczkowanie
|
Może trzeba będzie się nauczyć do czarnej? W sumie cukier i śmietanka to nic dobrego
Co dzisiaj jecie na obiad?
52...51...50...49 kg. Edytowane przez vadi Czas edycji: 2008-04-11 o 15:44 Powód: post pod postem |
|
|
|
#3620 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3621 |
|
Raczkowanie
|
To od jutra czarna kawka
|
#3622 |
|
Rozeznanie
|
ja kawy nie piłam nigdy, przestawiłam się na gorzką herbatę, ale i tak uważam, że jest niedobra i po R wrócę do słodkiej
|
#3623 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3624 |
|
Zadomowienie
|
a ja herbatę gorzką od dziecka piję
- tata to smakosz herbaty i nauczyłam się jakoś że cukier zabija smak herbaty. u mnie rodzinka dziś rybę zapiekaną na obiad ma, a ja zjadłam razowego z łososiem i starczy, wieczorem tylko mega jogurta
|
|
|
|
#3625 |
|
Raczkowanie
|
ja właśnie piję sobie zieloną herbatkę bez cukru a na obiad gotuje mi się brukselka, którą uwielbiam...
|
#3626 |
|
Rozeznanie
|
Ja tez pijam bez cukru jakos od 10 lat
i teraz nie wyobrazaj sobie wypic poslodzonej Ale najlepiej jak jest z cytrynka ) A tak w ogole to dzisiaj mi sie udalo i wyszlam pobiegac i jestem z siebie dumna hehe
|
|
|
|
#3627 |
|
Rozeznanie
|
a ja zaraz będę miała moją podwieczorkową ucztę
|
#3628 |
|
Raczkowanie
|
Zdradź co dobrego będziesz szamać
|
#3629 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki Madallllena
a czy ten dermatolog jest taki konieczny? Czy lekarz moze mi powiedziec jak skutecznie zwalczyc cellulit? Gdyby byl na to jakis zloty srodek to nikt by sie z roznymi metodami nie meczyl :/
|
|
|
|
#3630 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje Vadi, sprobuje tak jak mowisz narazie zaprzestac drakonskich masazy. A myslicie ze sypana kawa jest lepsza od rozpuszczalnej jesli chodzi o wplyw na diete i odchudzanie? Ja pije tylko rozpuszczalna ale na szczescie sporadycznie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:07.

To jakiś kosmos, jako, że biegam we wtorki i czwartki (teoretycznie) rano, to we wtorki i czwartki rano ZAWSZE JEST BEZNADZIEJNA POGODA.
) A na wadze dalej to samo! To frustrujące... Nie wiem czy kontynuować dalej R, czy przenieść się na SB... doradźcie 

inaczej nie funkcjonuję... ale piję czarną, sypaną bez cukru
Ale najlepiej jak jest z cytrynka