|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: egzamin praktyczny z kosmetologii
A ja jestem wrecz pewna że punktów obcinać nie będą( sorka która mnie uczyła jest w komisji egzaminacyjnej i mowiła że nigdy nie obcinają i nie obcinałi punktów bo w przeciwnym razie nikt by nie zdał tego egzaminu bo każda z nas jaką gafe zrobiła)
|
![]() ![]() |
![]() |
#3602 |
Przyczajenie
|
Dziewczynki Drogie
Nie martwmy się tak ![]() Nie wiem czy Was to pocieszy ale na poniższym linku są statystyki i patrząc na nie mniej się stresuje ![]() http://bip167.lo.pl/pliki/Spraw_zaw_...uslug_kosm.pdf Hmmmm.... Po głębszej analizie naszych błędów stwierdzam że jesteśmy świetne, bo popatrzcie jakie błędy robiły dziewczyny które myślę że nie zdały: (w pierszszych przykładach jest mniej więcej dobrze a w tych następnych "niektórzy zdający, nieliczni..." to śmiać mi się chce i nie dziwie się że zawalili) także głowa do góry i damy rade ![]() http://rckpiu.edu.pl/jola/rckpiu/oe/...ch_cz_1kom.pdf "Wskazania : klientka będzie miała ładne, zadbane paznokcie" ![]() ![]() Edytowane przez Miiami Czas edycji: 2010-06-28 o 11:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
Wtajemniczenie
|
Miiami "Wskazania : klientka będzie miała ładne, zadbane paznokcie"
![]() Dobre, ja znam jeszcze lepsze, sorka mi opowiadała, miała to wrecz zanotowane po sprawdzeniu prac i raz na pracowni czytała nam np. przed oczyszczaniem twarzy klientki prosze ja aby sie wysmarkała lub nakładam maske na twarz klientki w włączam lampe utwardzającą sebum.....Naprawde jest sie z czego pośmiać i nie powiem te teksty bardzo pocieszają! ![]() Edytowane przez malwus20 Czas edycji: 2010-06-28 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#3604 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
hahahahahah, w tym linku jest więcej takich gigantów ![]() Dlatego ja nie sądze żeby to było błędem że ktoś wybrał peeling drobny czy enzymatyczny, ale np. jak kilka dziewczyn u mnie zrobiło parafine no to śmiać mi się chciało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3605 |
Wtajemniczenie
|
Oj jeszcze nie,wyjeżdżam 1 sierpnia wiec jeszcze sporo czasu,teraz biorę sie za siebie,trzeba troche zrzucic brzuszek
![]() ![]() Ja już sie nie przejmuje egzaminem,było minęło,nie zdam to pójde za rok i nic sie nie stanie,jestem dumna że ukonczyłam szkołe pomimo choroby i wogóle przy 2 dzieci,i nikt mi nie powie że umiem mniej bo byłam na zaocznych,tak tylko ja czasem co tydzien po 2 lub 3 dni jezdziłam na zajęcia i u mnie bardzo dużo nas nauczyli,co prawda na ciało było mniej zabiegów ale napisałam egzamin.Czasu nie cofne wiec tylko po cichu mam nadzieje że sie uda,zawsze mysle pozytywnie ![]() Pozdrawiam ![]()
#3606 |
Wtajemniczenie
|
Wiki80 No to ja mam do Ciebie pytanie .Chodziłaś na dzienne czy zaoczne???????????Bo ja chodziłam na zaoczne i to co dziewczyny na dziennych przez 5 godzin dziennie,to my na zaocznych po 10 godzin siedziałyśmy w sobotę i w niedzielę ...Więc niech mi nikt nie pisze ze dziewczyny z zaocznych są beeeeeeeeeeee a z dziennych potrafią więcej...........Bo ja w kuwałam nocami żeby miec te wyniki co mam...i niczym się to nie różniło od dziennych...........
A czy ja napisałąm że dziewczyny z zaocznych są bleeeeeeeeeee??? Chodziłam na dzienne ![]() Edytowane przez malwus20 Czas edycji: 2010-06-28 o 13:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#3607 |
Przyczajenie
|
to u mnie panienka napisała zamiast peniuar to pisuar myslałam ze umre ze śmiechu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3608 |
Raczkowanie
|
A jak ja powiedziałam dziewczyną że użyłam enzymatycznego to się ze mnie śmiały ;/
#3609 |
Przyczajenie
|
Pisałam egzamin poprawkowy-pisemny,bo praktyczny miałam już zaliczony rok temu i zdałam miałam 42 na 50 z 2 części 16 na 20 jupiiiii w sierpniu tylko po dyplom
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3610 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3611 | |
BAN stały
|
Cytat:
no to się cieszę. ja teraz oddalam sie w całości pracy- podczas wakacji mamy mały ruch - i to jest odpowiedni czas na szkolenia i zmianę oferty czyli dużo pracy przede mną... ... fajna mamuśka z Ciebie... podziwiam Cię - szkoła- dom - dzieci :/ szacunek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3612 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny czy któraś z was chodziła do TEB w Zielonej Górze?? chciałabym się dowiedzieć jak tam jest??
|
![]() ![]() |
![]() |
#3613 |
Raczkowanie
|
Czyżby dziewczyny oddały się całkowicie wakacją ?
![]()
#3614 |
Zakorzenienie
|
Ja się staram
![]()
#3615 |
Przyczajenie
|
Na to wygląda....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3616 |
Raczkowanie
|
Ja polecam szkołe "omega" w kielcach zajecia prowadzi pani Ania jest młoda, ale ma bardzo ogromna wiedze i naprawde potrafi nauczyć, bardzo sie do tego przykłada. W ciagu roku bo wczesniej miałysmy z inna, nadrobilismy caly materiał bardzo dokładnie i o wenektazjach tez wiadzałysmy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3617 |
Przyczajenie
|
To widze ze sie zmieniło troche w Omedze, bo jak ja sie zapisywałam do szkoły(nie chodziłam do omegi) to niezbyt korzystne opinie o niej słyszałam dlatego zrezygnowałam z niej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3618 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dziewczyny coś wątek zamarł. macie jakieś plany na wakacje,a może ktoś już wyjezdża niedługo?podzielcie sie jakie macie plany? ja 2 sierpnia wyjezdżam z rodzinką nad morze do Niechorza kolo Rewala,mam nadzieje że pogoda dopisze,a termin musi byc taki bo mój TŻ ma tak tylko urlop. pozdrawiam! ![]()
Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie... Kosmetologia i wizaż - moje życiowe pasje Blog Edytowane przez Basia8212 Czas edycji: 2010-07-01 o 08:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
Przyczajenie
|
![]()
Laseczki na wakacjach;p ale wrócą pewno jak będzie kilka dni do wyników a wtedy to forum będzie wrzało
![]() Ja co do wakacji to nie mam jakiś wielkich planów;p bo niestety pracuje, morze mam na miejscu. (Basiu właśnie do Niechorza mam jakieś 20 km ![]() ![]() tyle że wybiore się chyba na woodstock i jakoś w sierpniu do Krakowa na 2 tygodnie ![]() ![]() Edytowane przez Miiami Czas edycji: 2010-07-01 o 11:03 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3620 |
Przyczajenie
|
a ja za chwile wychodze do pracy dzisiaj pierwszy dzień trzymajcie kciuki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
Raczkowanie
|
A ja siedze i nudze sie jak mops ;(
Ostatnie egzaminy przede mna i mam nadzieje, ze sesja bedzie juz z glowy. |
![]() ![]() |
![]() |
#3622 |
Zakorzenienie
|
ja na wakacjach właśnie będę bezrobotna, właściwie od dziś już jestem, więc korzystam i załatwiam kurs wizażu i stylizacji paznokci
![]() nie wyjeżdżam nigdzie, może jakiś weekend nad Soliną ![]() ![]() Basiu śliczne masz to nowe zdjęcie w awatarze ![]()
#3623 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Taki kurs wizażu super,ja jestem samoukiem,kocham malowac,a paznokcie miałam w szkole,ale na kurs tez bym poszła,tylko narazie fundusz brak,może w przyszłym roku ![]() ![]()
![]() |
#3624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3625 |
Przyczajenie
|
witam ziewczyny no to mamy problem nie wiem co bedzie z tymi dodatkowymi kartkami bo wedle prawa i regulaminu dodatkowych kartek nie ma prawa być. a te co były dane chyba nie bedą liczone dzwoniła do oke.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3626 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no to chyba cos ci sie pomylilo wiesz bo od wiekow w szkolach dawaja kartki i jakos nie bylo z tym zadnych problemow wiec takie gadanie jest zbedne bo tylko schizujesz tutaj reszte dziewczyn. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3627 |
Wtajemniczenie
|
ja chce zobaczyc gdzie jest takie prawo i zapiska w regulaminie,bo niewiedziałam,możesz podac linka?
#3628 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3629 |
Przyczajenie
|
Ja też pierwsze słyszę, u nas w szkole kartki były zawsze
|
![]() ![]() |
![]() |
#3630 |
Przyczajenie
|
u mnie w szkole tez nie dawali zadnych kartek,bo mowili ze odgornie jest narzucone ze nie mozna,mialysmy sie zmiescic na tych co dali z OKE ;( od poczatku nam to uswiadamiali... i juz w ciagu roku cwiczylysmy na 8 srtron a tu w tym roku i tak bylo 7 ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:05.