|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy III
Kobiety co wy z tym hadrysiem całym - kto to wogóle jest
![]() Byliśmy u pediatry, wszystko OK - jednak to była trzydniówka - poznać po kuleczkach na karku, które się robią - pierwsze co zapytała pediatra po opisie objawów to czy wypacałam z tyłu główki kuleczki - ja takie gały - jakie kuleczki i rzeczywiście - z tyłu główki pod skórą wyczuć kuleczki - to potwierdzenie, ze to trzydniówka ![]() Poza tym OK, przepisała nam różne specyfiki na wyjazd - mam nadzieję, że nie będą potrzebne ![]() Vigantol dalej dajemy 2 kropelki, możemy przejść na NAN3, ale nie musimy. Widać już 3 ząbka - górną jedynkę Byłam na urodzinkach u kumpeli - tzn byłyśmy w Katowicach w knajpce na piwku i pieczywku czosnkowym - mniam, a potem wróciłam i poszliśmy na spacerek, po drodze R. zachciało się kebaba, więc mieliśmy dłuższy spacerek i pół godz temu wróciliśmy ![]() ewa.nea myślałam nawet dziś o Tobie i właśnie miałam pisać co się z tobą dzieje Dobrze, że się odzywasz i mam nadzieję, że będziesz teraz częsciej zaglądać lea no to miałaś głośne wejście - hehehehehe
|
#3602 |
|
Zakorzenienie
|
Minisiu Hadrys to tworca bizuterii.. dosc orginalnej.. http://www.hadrys.pl/ do mnie nie przemawia(ja wole blyskotki i bardziej kobiece i delikatne bizu) choc szczerze mowiac zachwycilam sie rosyjska ruletka
a kebab za moim tz tez ostatnio chodzi.. no i przez ciebie zrobie sobie pieczywko czosnkowe
|
#3603 | |||
|
Zadomowienie
|
Weronko to dla Ciebie
Dziękuję baaaardzo za wszystkie kciukasy i dobre słowa . Cytat:
Cytat:
i wszystkich zaskoczę bo to zupełnie coś innego niż ostatnio . Postanowiłam podrżnić waszą ciekawośc ![]() Cytat:
Zmykam do łóżka bo rano nie wstanę. Buziaczki
|
|
#3604 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam sie tylko szybciutko przywitać i zmykam, bo dużo pracy dziś mam
|
#3605 |
|
Zakorzenienie
|
hej my mamy HADRYSIA bez słów
http://www.hadrys.pl/index.php?mod=2...aczka_bez_slow Toruń bogatszy o nową fontannę super jest uśmiałam sie wczoraj setnie Pola nonstop staje na nóżkach zwariuję ... nagle ma straszne ciśnienie na chodzenie ![]() ewa.nea a i dziś świętuje Weroniczka
|
|
#3606 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam, ja też tylko króciutko. Dziękujemy za kolejną porcję życzeń. Miłego dnia!
|
#3607 |
|
Zadomowienie
|
a ja jeszcze krocej. wiczorem nadrobie zaleglosci. milego dnia
|
#3608 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie.U nas na reszcie pada deszcz może sie troszkę ochłodzi
Nockę miałyśmy straszną Nikola cały czas się wierciła ,spala z nami .chyba to ząbki bo już sie przebiła dolna dwójka ![]() Miałam jechac dziś na odwiedziny do mojego chrześniaka ale TŻ nie wyjechał mi autem z garażu.(parkuje tak ciasno ze ja nie mogę wyjechac)no i klapa choc może spróbuję co tam lakierowanie by się przydało
|
|
|
|
#3609 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie chyba rozsypię z nerwów Wiki znowu w nocy miała 39,5 cos nie działa na nia ten antybiotyk
jade z nia dzis znowu do lekarza |
|
|
|
#3610 |
|
Zakorzenienie
|
JOANNA16 trzynajcie się !!!
|
|
#3611 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do parkowania to przypomnialas mi historie z mojego ostatniego pmsu. przed okresem wszystko mnie w****ia no i na spacerze (szlismy do krawcowej) natknelismy sie na samochod zaparkowany na calym chodniku bylam wsciekla no i wyciagnelam z wozka kartke i dlugopis i napisalam mu: jak parkujesz baranie!!!! jak wkladalam mu za wycieraczke to wyszedl od kogos z domu.. no i taki o******* zebral odemnie za ten samochod ze nawet nic nie powiedzial.. Cytat:
|
|
#3612 |
|
Zakorzenienie
|
byłam u lekarza Wikusia ma zapalenie jamy ustnej ;(dostała zastrzyki co 12 godzin
dziewczyny mówię Wam że chyba oszaleje |
|
|
|
#3613 |
|
Zakorzenienie
|
Witam!
U nas dziś chłodniejszy dzień, ale nie pada. Od jutra podobno wracają upały. Byłam już dziś z Klaudią u lekarza z tym jej katarem. Jak zwykle poza katarem nic się nie dzieje. Dostała znowu zyrtec. I nie dajemy już wit D Teraz śpi a jak wstanie to jadę po buty dla siebie. Jakieś ładne klapeczki chcę sobie kupić. kropka u nas w Garwolinie tez tak debile parkują na chodnikach, że z wózkiem trzeba wyjeżdżać na ulicę ![]() Karo jakoś wyjedziesz. Jak coś zarysujesz to Tż się nauczy porządnie parkować ![]() Patrilla potwierdzam- urocze z Was kobietki ewa fajnie, że się odezwałaś
|
|
#3614 |
|
Wtajemniczenie
|
a w krakowie czasem debile też jeżdżą po drogach, mają nieprzystosowane obuwie do jazdy (np. sandałki z trzech pasków i do tego podkolanówki te cieniutkie) i nie mogą znaleźć hamulca, co czasem kończy się kraksą, rozbitymi samochodami i małymi dziewczynkami które wpadają w histerię na dźwięk słowa "policja".....
![]() uhhhhhh musiałam
|
|
|
|
#3615 |
|
Zadomowienie
|
a ja jak dorwe takiego gnojka ( nie wazne ile ma lat) to o***** go z gory na dol i z powrotem a jak nie ma na kogo wrzeszczec to pcham sie z wozkiem tak zeby mu zarysowac auto! ja z dzieckiem na ulice wychodzic nie bede o nie ! w przyplywie lagodnosci dzwonie na policje i oni zawsze zaraz przyjezdzaja
|
#3616 |
|
Konto usunięte
|
eve, ja bardzo lubię czytać biografię ciekawych osób, ostatnio wpadła mi w ręce biografia Coco Chanel, milutka lektura.
ewa, jasne że Cię pamiętamy, powiem więcej, nawet tęskniłyśmy za Wami. teraz nadrabiaj zaległości i pisz na bieżąco. normalnie, też zajrzałam na strone tej biżuterii, masz rację, iwka, nazwy wymiatają. .. a xantia wybrała taką zwyczajną nazwę. Jak dla mnie ta biżuteria jest ok , ale na kimś, sama bym takiej nie włożyła. Zresztą, ja wcale nie noszę biżuterii, tylko obrączkę- ale to tez tylko w niedzielę. ![]() Xantia, ja tez dziś mam dużo pracy!!! (to oczywiście żart )karo, nim podejmiesz jakies drastyczne kroki, to skontaktuj się z najbliższym warsztatem , warto się zorientować wcześniej, że lakierowanie jednego elementu to nie taki tani interes. ![]() JOANNA, Ja jestem w pracy, dzien drugi. ![]() czyli bede was meczyc calz dzien. kurde, nie wiem, co na tej klawiaturze ponaciskalam, ale zrobila mi sie niemiecka... jak naciskam z to wskakuje y, i na odwrot, nie umiem zrobic przy pomocy alt zadnego polskiego znaku. niech ktos madrz mi napisze jak to odkrecic.
|
|
|
|
#3617 |
|
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;7980850]kurde, nie wiem, co na tej klawiaturze ponaciskalam, ale zrobila mi sie niemiecka...
jak naciskam z to wskakuje y, i na odwrot, nie umiem zrobic przy pomocy alt zadnego polskiego znaku. niech ktos madrz mi napisze jak to odkrecic. [/quote]W panelu sterowania wybierasz klawiaturę i przestawiasz język
|
#3618 |
|
Wtajemniczenie
|
na pasku zadań na dole powinnaś mieć takie ikonki z "pl" i klawiaturką... [jak nie, to prawym myszki kliknij w pasek i tam ustaw żeby pokazywało pasek języka], przyznam się szczerze, że często mi się zdarza kliknąć coś i to zmienić, i nie mam pojęcia które ustawienia są prawidłowe, ale jak zmienisz na te drugie niż masz teraz to powinno być ok
|
|
|
|
#3619 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3620 |
|
Rozeznanie
|
Joanna trzymamy kciuki, by zastrzyki pomogły. ucałuj od nas Wikusię
|
#3621 |
|
Konto usunięte
|
ale w tym sek dziewczyny, ze na pasku jest ustawiony jezyk polski, w panelu sterowania tez, to sie zmienilo na skutek jakiegos skrotu na klawiaturze...
![]() w domu, jak Maks trzaska po klawiszach to tez sie czasem tak robi, wtedy trzeba zresetowac kompa i jest ok, ale tu nie moge chyba zresetowac, bo siedze na tym glownym kompie, tu jest ten caly serwer itd... wiec jak zresetuje to chyba ludziom, ktorzy w tej chwili korzystaja z neta..., to im tego neta popsuje...
|
|
|
|
#3622 |
|
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;7981060]ale w tym sek dziewczyny, ze na pasku jest ustawiony jezyk polski, w panelu sterowania tez, to sie zmienilo na skutek jakiegos skrotu na klawiaturze...
![]() w domu, jak Maks trzaska po klawiszach to tez sie czasem tak robi, wtedy trzeba zresetowac kompa i jest ok, ale tu nie moge chyba zresetowac, bo siedze na tym glownym kompie, tu jest ten caly serwer itd... wiec jak zresetuje to chyba ludziom, ktorzy w tej chwili korzystaja z neta..., to im tego neta popsuje... [/quote]![]() Za reset stawiam piwo jak się spotkamy
|
#3623 |
|
Zakorzenienie
|
lea35 my mamy nową klawiaturę ostatnia Polcia subtelnie załatwiła wyrywając klawisze
![]() powiem wam że kołysanki mini mini chyba bardziej lubię niż Pola ![]() a a Pola na wakacjach była z 2 miesiące młodszą Marysią i jedno z mo0ich ulubionych zdjęć skoro tak wam sie podobamy
|
|
#3624 |
|
Wtajemniczenie
|
tam są chyba dwie opcje, polski zwykły i polski z jakimiś liczbami
poza tym też kwestia klawiatury. kurrrde naprawdę lewa jestem, ale nigdy tego nie mogę zapamiętać.próbuj! a my trzymamy kciuki
|
|
|
|
#3625 |
|
Konto usunięte
|
Xantia, to nie jest smieszne.
a jak wpadniesz na Slask, to ja cala skrzynke stawiam. ... i ogory na zagryche.
|
|
|
|
#3626 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, to że regularnie podczytuję Wasz wątek to już wiecie. Po raz kolejny gratuluję pięknych bobasków.
Chyba Wam ich pozazdrościłam, bo w piątek ukazały mi się na teście (a właściwie kilku) 2 piękne kreseczki. Strasznie się cieszę i na pewno będe korzystała z rad zawartych w Waszym wątku
|
|
#3627 |
|
Rozeznanie
|
passion - wielki gratulacje !!!
lea - musisz wybrać język polski. mi się tak przestawia w moim kompie na język polski 214 i wtedy przeskakują litery. wybierz tak kilka razy. jeśli sie nie da to wybierz ten 214, a potem ten polski. może wkońcu poskutkuje |
|
|
|
#3628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3629 |
|
Zakorzenienie
|
passionfruit oooo jeny wielgaśne gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
|
|
#3630 |
|
Raczkowanie
|
lea moze ja Cie poratuje
Nacisnij Shift i Ctrl równoczesnie i polskie znaki powinny wrócić. Mam nadzieje ze sie uda
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.

jakie kuleczki i rzeczywiście - z tyłu główki pod skórą wyczuć kuleczki - to potwierdzenie, ze to trzydniówka 

choc może spróbuję

niech ktos madrz mi napisze jak to odkrecic.