..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::.. - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-03, 07:11   #3601
carmelova
Zakorzenienie

Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..

Cytat:
Napisane przez tiara Pokaż wiadomość
Hej kochane ja wciaz nieobecna. Zaliczenia w niedziele poszly mi calkiem niezle tzn jeszcze ocen nie ma ale raczej do przodu. Ciagle nie robie nic innego niz kucie i praca i tak bedzie przez najblizsze 3 tygodnie, wiec niestety bede Was zaniedbywac...

Waga na razie u mnie znowu stoi ale za to dzis wymiarki polecialy i od poczatku Sb zrzucilam juz:

biust: 4 cm
pod biustem: 4 cm
talia: 5,5 cm
pas:5 cm
podbrzusze: ok 5 cm ( ten wymiar zawsze mam inny, tu najbardziej pecznieje przed okresem i wystarczy ze cokolwiek zjem i mam bebech wydety)
biodra:5 cm
kazde z ud: po 4 cm
łydka: 1 cm
ramie: 1,5 cm

Jestem zadowolona z tych spadkow ale duuuzo przedemna Od jakiegos czasu nic zupelnie mnie nie kusi. Chyba juz calkowicie przyzwyczailam sie do SB.

Buziaki i milego dnia. Odezwe sie w wolnej chwili, co nie znaczy, ze szybko.
No pięknie ! Kami ciesy
Dzisiaj od rana do wieczora bede na uczelni i pewnie zjem cos zakazanego.
Pa laski
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-03, 07:16   #3602
Paseczkowa
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny
Zazdroszczę Wam tych zgubionych kilogramów.. Mi jakoś ciągle nie idzie I zaczynam od początku, po raz milionowy.. Pozostaje mieć nadzieje, że tym razem się uda
Paseczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-03, 07:45   #3603
elffee
Zadomowienie

GG do elffee Send a message via Skype™ to elffee

Cytat:
Napisane przez Lady Lemon Pokaż wiadomość
Dziewczyny,
całe 7 dni wytrzymałam bez grzeszków, i dzis musiałam się wieczorem opchać ok. 1/3 czekolady i sok kubuś banan/jabłko/brzoskwinia 330 ml czułam ogromną potrzebę i nie mogłam się oprzeć
jest sens ciągnąć 1. fazę? czy te grzeszki są jakieś bardzo poważne?
ja bym sie tym w ogole nie przejmowala i ciagnela dalej I faze. wy dziewczyny za bardzo przesadzacie. ja wiem jak bylo ze mna, na I fazie zjadlam i batony, i frytki i placki a schdlam 8 kilo.
Stary 2008-06-03, 08:36   #3604
Domi22
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez elffee Pokaż wiadomość
ja bym sie tym w ogole nie przejmowala i ciagnela dalej I faze. wy dziewczyny za bardzo przesadzacie. ja wiem jak bylo ze mna, na I fazie zjadlam i batony, i frytki i placki a schdlam 8 kilo.
O i to jest bardzo madra i dobra mysl! W koncu dieta zmienia juz tak bardzo nasz styl odzywiania, ze jakis pojedynczy grzeszek nic nie zmieni i nie zaszkodziWięc głowa do gory bo bedzie dobrze!

Zaręczyny - 1.05.2009
Ślub - 05
.06.2010
Domi22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-03, 08:48   #3605
elffee
Zadomowienie

GG do elffee Send a message via Skype™ to elffee

Cytat:
Napisane przez Domi22 Pokaż wiadomość
O i to jest bardzo madra i dobra mysl! W koncu dieta zmienia juz tak bardzo nasz styl odzywiania, ze jakis pojedynczy grzeszek nic nie zmieni i nie zaszkodziWięc głowa do gory bo bedzie dobrze!
nasza dieta jest dobra bo jesli sie popelni grzech to nie koniec swiata i tak naprawde mozna spokojnie isc dalej. nie tak jak te kapusciane czy jakies, kiedy trzeba konkretne dania jesc i jak sie zje co innego to wszystko idzie na marne.
Stary 2008-06-03, 11:09   #3606
lolly_girl
BAN stały

dzien dobry

dzisiaj jakos tak się zmierzyłam i mogę się pochwalic tym, ze od początku diety jakies 5 cm mi w bioderkach spadło co do wagi to nie wiem bo się nie ważę choc wiem, że to błąd
lolly_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-03, 11:23   #3607
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez HulaGirl Pokaż wiadomość
witam

czy moge sie przyłączyć?

od dzisiaj zaczynam SB, mam nadzieję tym razem wytrzymać dłużej niż na wszystkich poprzednich dietach

dzisiaj było:
Ś: wieśniak, pół szklanki maślanki
O: pierś z kurczaka+warzywa na patelnie
K: jajecznica z pomidorem

może być?

o dziwo nie jestem wogóle głodna
Hej! Witamy. Tak jak już dziewczyny pisały - powinnaś zjadać ok. 5 posiłków w ciągu dnia. Powoodzenia!

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;7756178]Ja mam z Walmarku taki http://allegro.pl/item370894461_blon..._otylosci.html
Nie wiem jak cenowo czy porównywalny, ale ten mogę polecić, bo już 2gie opakowanie kupiłam [/quote]

Ja mam właśnie taki błonnik, ale nie biorę go codziennie, a jedynie od czasu do czasu i max 2 tabletki dziennie.

Ja jestem z siebie zadowolona, bo wczoraj teściowa zabrała nas (mnie z mężem i szwagierkę z narzeczonym) na pizzę, a ja nie jadłam, tylko "grin ti" wypiłam

Kurcze, jak jestem szczuplejsza to więcej mi się rzeczy chce. Mam ochotę się opalić, pójść do kosmetyczki czy na zakupy, to niestety troszkę zgubne "hobby" ale dziś znów mnie czekają, Wybieram się do makro po żelowe wkładeczki do butków (KIWI), fajna promocja jest, więc kupię różne rodzaje.
Nigdzie nie mogę znaleźć czerwcowego Shape... Może dziś się uda

Pogoda jest piękna, słońce świeci, suuuuppperrrrrrr
Stary 2008-06-03, 11:31   #3608
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Wybieram się do makro po żelowe wkładeczki do butków (KIWI), fajna promocja jest, więc kupię różne rodzaje.
Nigdzie nie mogę znaleźć czerwcowego Shape... Może dziś się uda
A co to za wkładeczki? Ile kosztują?
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-03, 11:45   #3609
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
A co to za wkładeczki? Ile kosztują?
W Makro są w cenie promocyjnej ok.10-11 zł (normalna cena ok.15)
To żelowe wkładki do różnego rodzaju butków - sandałków, japonek, wkładki pod piętę itp. i z tej serii jest też taki spray zapobiegający otarciom

Teraz zobaczyłam, że dziś mój 30 dzień na plaży, czyli miesiąc za mną
Stary 2008-06-03, 11:50   #3610
natalaplo
Rozeznanie

hej dziewczyny

jestem tu "w miare nowa", załozyłam watek ze chciałabym schudnąć 15 kg
bo przytyłam po ukracji hormonalnej... w tamtym wątku wszystko opisałam, jak to wyglądało... przytyłam 20 kg ale juz 5 spadło jakby ktos chciał to prosze poczytac (cała moja historia) bo bez sensu jest to wszystko powtarzac

za niecałe 4 tyg biore ślub... chciałabym wazyc jeszcze 5-6 kg mniej... skierowano mnie tu... naczytałam sie o diecie plaz poludniowych i chyba by mi pasiła

tylko ze ja pracuje... od 7 do 15... po 16 jestem w domu...

macie jakies propozycje jadłospisu dla osoby pracującej? tak zebym mogla na szybko cos w pracy 2-3 razy zjesc? dodam ze pierwszy posiłek jem w pracy, zaraz po przyjsciu...

prosze Was o pomoc!
jestem gotowa od jutra zacząc pierwszy etap

wracam do Dukana
64 - 62 - 60 - 58

cel ostateczny - 55 kg
58 - 57 - 56 - 55
natalaplo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-03, 11:58   #3611
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalaplo Pokaż wiadomość
hej dziewczyny

bo przytyłam po ukracji hormonalnej... w tamtym wątku wszystko opisałam, jak to wyglądało... przytyłam 20 kg ale juz 5 spadło jakby ktos chciał to prosze poczytac (cała moja historia) bo bez sensu jest to wszystko powtarzac

za niecałe 4 tyg biore ślub... chciałabym wazyc jeszcze 5-6 kg mniej... skierowano mnie tu... naczytałam sie o diecie plaz poludniowych i chyba by mi pasiła

macie jakies propozycje jadłospisu dla osoby pracującej? tak zebym mogla na szybko cos w pracy 2-3 razy zjesc? dodam ze pierwszy posiłek jem w pracy, zaraz po przyjsciu...

prosze Was o pomoc!
Witamy!

ja także pracuję i śniadanie jem w pracy.

Godziny moich poisiłków:
8.30 - 9.00
11.30
14.00
16.30
18.30 - 19.00

Na śniadanko możesz zrobić np. omlet z warzywami i zabrać ze sobą, przekaska - zawijasy z warzyw i wędliny drobiowej, serek wiejski itp., pieczona pierś z kurczaka i warzywa. Jest wiele możliwości
Powodzenia!
Stary 2008-06-03, 12:07   #3612
natalaplo
Rozeznanie

Cytat:
Witamy!

ja także pracuję i śniadanie jem w pracy.

Godziny moich poisiłków:
8.30 - 9.00
11.30
14.00
16.30
18.30 - 19.00

Na śniadanko możesz zrobić np. omlet z warzywami i zabrać ze sobą, przekaska - zawijasy z warzyw i wędliny drobiowej, serek wiejski itp., pieczona pierś z kurczaka i warzywa. Jest wiele możliwości
Powodzenia!
ten omlet do pracy to dobry pomysł
to juz zmieniłam sobie podpisik, od jutra zaczynam! bo dzis juz razowca zjadłam kawałek i jabłuszko

dzięki za rade

a moze jest tu ktos kto jak ja po hormonach walczy?

wracam do Dukana
64 - 62 - 60 - 58

cel ostateczny - 55 kg
58 - 57 - 56 - 55
Stary 2008-06-03, 12:41   #3613
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
W Makro są w cenie promocyjnej ok.10-11 zł (normalna cena ok.15)
To żelowe wkładki do różnego rodzaju butków - sandałków, japonek, wkładki pod piętę itp. i z tej serii jest też taki spray zapobiegający otarciom
O, to super, może też się zainteresuję, bo buty mnie zawsze obcierają, a makro mam pod nosem Dzięki

Cytat:
Teraz zobaczyłam, że dziś mój 30 dzień na plaży, czyli miesiąc za mną
Gratulacje!!

Cytat:
hej dziewczyny

prosze Was o pomoc!
Witaj

Masz szanse schudnąć na SB te 5-6 kg

Co do "pracowych" posiłków, możesz robić wszelkie sałatki (żeby były z białkiem, to albo z jajkiem, albo z rybą, albo z kurczakiem) - przygotować wieczorem, schować do lodówki i zjeść na śniadanie. Na pewno będzie szybko Możesz też robić omlety, zabierać gotowane jajko albo orzechy (np na przekąskę), serek wielski i warzywka do niego w pudełku, robić sobie na miejscu zawijaski (półprodukty też można zabrać w pudełku.

Jeśli chcesz tam jeść trzy posiłki, to wychodzi śniadanie, przekąska i obiad. Jeśli dwa, to masz szanse na ciepły obiad w domu Ale biorąc pod uwagę godziny pracy, lepiej jeść ten obiad koło 14-15.
Jeśli masz w pracy dostęp do mikrofali, możesz zabrać sobie jakieś mięso czy rybę i warzywa (sałatkę albo np gotowane brokuły) i podgrzać sobie. Jeśli obiad będziesz jadła na zimno, to chociaż kolację sobie rób na ciepło.
Stary 2008-06-03, 14:13   #3614
natalaplo
Rozeznanie

te sałatki mi pasuą

i te zawijanki tez, i omlet... az dziwne to, ze tyle dobrego jedzonka

dodatkowo cwicze na stepperku i agrafce, którą uwielbiam! fantastycznie walczy sie z nią z cellulitem i uda chudną duuuzo szybciej w moim przypadku, ale agrafka to juz od kilku lat uwielbiam

jezeli chodzi o pory jedzenia to najbardziej by mi pasowało 7.00, 10.00, 13.00, 16.00 a kolacji nigdy nie jadałm... nie moge spac potem... najwyzej wmusze cos w siebie o 18.00-19.00...

a np piers z kurzcaka smazona na lyzce oliwy... mam patelnie beztłuszczową ale i tak kilka kropel oliwy wyamga... to pasuje to diety? moje ukochane pomidory z jogurtem naturalnym i cebulką tez?

i jak wygląda kwestia przypraw...?

i czy słatki mozna zalewac jogurtem nat, np takie z jajkiem i ogórkiem i szczypiorkiem...? ja uwielbiam jogurty naturalne!!!

i czy omlet smazy sie na oliwie? czy jak...
znalazłam takie przepisy
http://dietaplazpoludnia.ilonka.org/...id=4&Itemid=45

one są ok?

wracam do Dukana
64 - 62 - 60 - 58

cel ostateczny - 55 kg
58 - 57 - 56 - 55
Stary 2008-06-03, 14:17   #3615
lolly_girl
BAN stały

Cytat:
te sałatki mi pasuą

i te zawijanki tez, i omlet... az dziwne to, ze tyle dobrego jedzonka

dodatkowo cwicze na stepperku i agrafce, którą uwielbiam! fantastycznie walczy sie z nią z cellulitem i uda chudną duuuzo szybciej w moim przypadku, ale agrafka to juz od kilku lat uwielbiam

jezeli chodzi o pory jedzenia to najbardziej by mi pasowało 7.00, 10.00, 13.00, 16.00 a kolacji nigdy nie jadałm... nie moge spac potem... najwyzej wmusze cos w siebie o 18.00-19.00...

a np piers z kurzcaka smazona na lyzce oliwy... mam patelnie beztłuszczową ale i tak kilka kropel oliwy wyamga... to pasuje to diety? moje ukochane pomidory z jogurtem naturalnym i cebulką tez?

i jak wygląda kwestia przypraw...?

i czy słatki mozna zalewac jogurtem nat, np takie z jajkiem i ogórkiem i szczypiorkiem...? ja uwielbiam jogurty naturalne!!!
co to jest ta agrafka?

piers możesz smazyc na oliwie z oliwek jak najbardziej.
pomidorki z jogurtem i cebulką jedz na zdrowie byleby jogurt najlepiej był beztłuszczowy i bezcukrowy (np danone)

co do przypraw to możesz dawac wszystko (nawet sól nie jest zabroniona ale jak wiadomo, lepiej mniej jej używac bo zatrzymuje wodę w oragniźmie)

i sałatki możesz zalewac jogurtek, na górze napisalam jakim najlepiej
Stary 2008-06-03, 14:23   #3616
natalaplo
Rozeznanie

agrafka, czasem nazywana motylkiem to przyrząd do cwiczen ud i ramion, jak wpiszesz na allegro "agrafka" to wyswietli ci sie ich mnóstwo a kosztują 10-15 zł, mozna oglądać tv i cwiczyc, efekty są, tylko na początku trzeba uwazac, mogą byc zakwasy

ta dieta jest podejrzanie pyyyszna... własciwie rezygnuje tylko z fast-foodów, ale nie az z takim bólem... z bólem z owocków i razowca... ale to przeciez dwa tyg najgorsze jogurt nat. pije zawsze danona bez ukru, niskotłuszczowy bo nie wydaje sie az taki kwasny

to jeszcze dziewczynki poprosze Was o wiarygodny link z tym co mozna w pierwszej fazie i z tym co nie, bo jeden znalazłam i jest tam np feta light a ja kocham fete light!

powaznie ją mozna?

i obiecuje juz ze nie bede zadawała az tylu pytan :P

wracam do Dukana
64 - 62 - 60 - 58

cel ostateczny - 55 kg
58 - 57 - 56 - 55
Stary 2008-06-03, 14:27   #3617
lolly_girl
BAN stały

Cytat:
agrafka, czasem nazywana motylkiem to przyrząd do cwiczen ud i ramion, jak wpiszesz na allegro "agrafka" to wyswietli ci sie ich mnóstwo a kosztują 10-15 zł, mozna oglądać tv i cwiczyc, efekty są, tylko na początku trzeba uwazac, mogą byc zakwasy

ta dieta jest podejrzanie pyyyszna... własciwie rezygnuje tylko z fast-foodów, ale nie az z takim bólem... z bólem z owocków i razowca... ale to przeciez dwa tyg najgorsze jogurt nat. pije zawsze danona bez ukru, niskotłuszczowy bo nie wydaje sie az taki kwasny
powiem Ci, ze wlasnie tak jest ta dieta jest smaczniutka i daje efekty
Stary 2008-06-03, 15:20   #3618
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:

to jeszcze dziewczynki poprosze Was o wiarygodny link z tym co mozna w pierwszej fazie i z tym co nie, bo jeden znalazłam i jest tam np feta light a ja kocham fete light!

powaznie ją mozna?

Poważnie można fetę light

Ta strona z przepisami, którą podałaś wyżej - jest ok, sama z niej korzystam jak chcę coś sprawdzić.

Jest też wątek z przepisami na wizażu, można czerpać z niego inspirację

A bez owocków da się przetrwać, chociaż u mnie to też z bólem Ale już drugi tydzień nie jem, zgrzeszyłam tylko jedną małą truskaweczką, bo nie mogłam się oprzeć
Stary 2008-06-03, 15:23   #3619
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Cytat:

powaznie ją mozna?

Ja też w to nie wierzyłam, a schudłam już 7,5 kg.... tyyyle dobrego można jeść i się chudnie .. dieta cud. Co możesz jeść jest na 1 str tego wątku, a super przepisy na wątku SB z przepisami.
Powodzenia
A ja właśnie wypiłam koktajl truskaweczkowy ... tylko mnie garło cos boli i to mnie martwi bo jutro wylatuję ... wrrr
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-03, 15:26   #3620
Nija_
Zakorzenienie

Melduję, że dziś drugi dzień mojego drugiego podejścia do pierwszej fazy i czuję się zdecydowanie lepiej, może dlatego, że więcej jem

Dzisiaj np. zjadłam już pomidora, 3 plasterki odtłuszczonego żółtego sera, zupę (kostka rosołowa warzywna z Knorra z kalafiorem ), sporo pieczarek, zaraz idę po serek wiejski, a na kolację będą kotlety sojowe z duuuużą ilością zielonej sałaty, rzodkiewek i pomidorów

Już czuję, że mam bardziej płaski brzuch
Dieta cud
Stary 2008-06-03, 16:01   #3621
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

A ja dziś też duuużo jem

Ś: owsianka z truskawkami
P: kutak w galarecie z pomidorem
P: koktajl z truskawkami i siemieniem
O: warzywka z żółty serem na patleni podsmażone
gdzieś tam kilka pistacji .....
i potem jeszcze wszamię resztę warzywek z patelni ...

jakoś tak dziś mój żołądek to studnia bez dna ...
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-03, 16:06   #3622
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez Nija_ Pokaż wiadomość
Melduję, że dziś drugi dzień mojego drugiego podejścia do pierwszej fazy i czuję się zdecydowanie lepiej, może dlatego, że więcej jem

Dzisiaj np. zjadłam już pomidora, 3 plasterki odtłuszczonego żółtego sera, zupę (kostka rosołowa warzywna z Knorra z kalafiorem ), sporo pieczarek, zaraz idę po serek wiejski, a na kolację będą kotlety sojowe z duuuużą ilością zielonej sałaty, rzodkiewek i pomidorów

Już czuję, że mam bardziej płaski brzuch
Dieta cud
Hm, to co jadłaś na śniadanie? Ten ser i pomidora? Wydaje mi się, że to trochę mało treściwe - śniadanie ma Ci rozkręcać metabolizm, dawać energię ca dzień. Jeśli za mało zjesz rano, wieczorem możesz mieć napady głodu. I pieczarki są ok na diecie, ale mają bardzo mało wartości odżywczych, pamiętaj o tym - dużo wody, ale malutko witamin, minerałów, kalorii.

Nie pamiętam, czy to Ty pisałaś, że jesteś wege?
Stary 2008-06-03, 16:16   #3623
natalaplo
Rozeznanie

w takim razie juz sobie robie sałatke z fety, rzodkiewki, ogórka i jogru nat. do pracy na jutro na drugi posiłek, zawijaski warzywno-szynkowe na trzeci

ale co na pierwszy? hmm... moze serek wiejski z rzodkiewkami

na obiadek rybka pieczona z pomidorkami i pomidorki ze szczypiorkiem i jogurcikiem

na kolacje moze jajko...

chyba dobra rozpiska?

wracam do Dukana
64 - 62 - 60 - 58

cel ostateczny - 55 kg
58 - 57 - 56 - 55
Stary 2008-06-03, 16:45   #3624
Domi22
Rozeznanie

Ja tylko na chwilke bo caly czas sie uczem, a niedlugo na basen jade...
Moj obiadek: makaron pelnoziarnisty pene z mieskiem chudym mielonym, pieczrkami i pomidorami - cos a'la spagetti - bardzo pyszne
Potem bylo kilka truskawek...
a wieczorem bedzie wiesniak

Zaręczyny - 1.05.2009
Ślub - 05
.06.2010
Domi22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-03, 17:11   #3625
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
w takim razie juz sobie robie sałatke z fety, rzodkiewki, ogórka i jogru nat. do pracy na jutro na drugi posiłek, zawijaski warzywno-szynkowe na trzeci

ale co na pierwszy? hmm... moze serek wiejski z rzodkiewkami

na obiadek rybka pieczona z pomidorkami i pomidorki ze szczypiorkiem i jogurcikiem

na kolacje moze jajko...

chyba dobra rozpiska?
Proponuję małą zmianę kolejności

sałatka z fetą
zawijaski
serek wiejski
ryba
<tu możesz wstawić np jakieś orzeszki>
jajko na kolację, może dorzuć sobie jakieś warzywka, żeby było bardziej sycące i miało witaminy
Stary 2008-06-03, 17:14   #3626
natalaplo
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Proponuję małą zmianę kolejności

sałatka z fetą
zawijaski
serek wiejski
ryba
<tu możesz wstawić np jakieś orzeszki>
jajko na kolację, może dorzuć sobie jakieś warzywka, żeby było bardziej sycące i miało witaminy
no to juz ustalone
jakos jestem dobrze nastawiona, to dobrze

wracam do Dukana
64 - 62 - 60 - 58

cel ostateczny - 55 kg
58 - 57 - 56 - 55
Stary 2008-06-03, 17:16   #3627
lolly_girl
BAN stały

a ja dzisiaj taaaka glodna jestemmyslicie ze moge o tej porze zjesc kanapke?
Stary 2008-06-03, 17:43   #3628
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Yoyoyoo

Paseczkowa pokazała swoją twarz pięknie

No chyba jakiś dzień jedzeniowy dziś bo ja wszamałam pół paczki otrąb i paczkę słonecznika w pracy omg nigdy tak nie miałam... pewnie z nerwów, bo dziś ważyły sie moje losy, a tu promotor powiedział że wszystko zależy od pani w dziekanacie i jutro się będę tam dobijała, bo w środę dla interesantów dziekanat zamknięty, ale to sprawa wagi życiowej więc muszę złamać zasady!!! trzymać kciuki

No a od jutra w pracy jedzonko sponsoruje szef, jak to bywa w sezonie, gdy pracuje sie o wiele więcej godzin i namówiłam koleżanki na GreenWaya i będą nam codziennie przywozić Sprytna jestem... tym bardziej, że Księgowa tez jest na SB to ona mnie poparła też. Mam nadzieję, że nie tylko są tam zdrowe produkty ale i zdrowo przyrządzane

Rano nie miałam czasu zrobić sobie jedzenia do pracy, złapałam tylko słodzik i aromat i po drodze z TŻ wstąpiliśmy do sklepu no i proszę: ser biały chudy, jogurt naturalny, wieśniak, słonecznik, otręby, dla niego truskawki, a pani tak patrzy i się pyta czy to moje jedzenie, no i ja potwierdziłam, a ona na to, że by umarła z głodu. Pośmialiśmy się, bo TŻ powiedział, że on facet i tak je i żyje. Nie miałam czasu tłumaczyć pani, że białko tak fajnie napycha

Lolly
co do kanapki, to zależy o której idziesz spać, skoro musisz imo

Witam nowe dziewczynki

PS: można przytyć od otrąb pszennych lub owsianych?

mam kota na gorącym dachu mojej głowy . . .
Ahcak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-03, 17:45   #3629
lolly_girl
BAN stały

Ahcak, wydaje mi sie , ze mozna

a spac to ide kolo 2
Stary 2008-06-03, 17:57   #3630
KALLISTE
Rozeznanie

Hej siostry

Mam pytanie- na I fazie mozna siemie lniane lub otręby jeść? Chyba nie, nie? Bo moja ciocia chce przejsc na Sb i sie pyta. A ja powiedzialam ze nie bo w koncu mają węgle. W kasiązce nie pisze o tym lub nie doczytałam dobrze. I teraz nie wiem...

Ostatnio od około tygodnia lub dłużej meczy mnie zgaga. Mozliwe ze przez owoce? Jem zawsze kiwi i banany najczęsciej. Kurcze, teraz tez mnie męczy Czuje jak pali w przełyku i mnie mdli tak dziwnie. Nie wiem czemu tak mam. A moze to przez ostatnie grzechy-były słodycze i fast foodów sporo. Sama nie wiem. Moze Wy coś wiecie siostry na ten temat?

PS. Od jutra założyłam sobie ze nie grzesze i zadnych węgli nie jem oprócz koktajlu wieczorem. Poza nim tylko SB I faza. Musze sie oczyscic z tych złych rzeczy które ostatnio wchłonęłam
KALLISTE jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości