|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
kolory naszych dusz zmieszały się ze sobą
nie chcemy się zbliżać, by nie mieć się od kogo później oddalać? granice naszych ciał zupełnie zniknęły cud przytulenia nie będzie nas drugi raz chcę Cię takiego jak kiedyś obecność sama teraz nie wystarczy tylko mnie kochaj nieczytelne sygnały radość podszyta strachem obiecaj, że słowa nie zgasną natrętnie psuła Twoj idealny świat najgorsza tortura, jaką znam, to zmuszać się do snu zawsze znajdzie się ktoś, kto pragnie dokładnie tego samego, co Ty już dawno nie ma mnie w Twoich planach |
![]() ![]() |
![]() |
#3602 |
Zadomowienie
|
ja mam jeden taki miłosny opis na gg (moze komuś się spodoba) :
" ...wszędzie Go szukam, dla Niego chcę życ - wbrew potępieniom " |
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
Raczkowanie
|
` Jesli jest noc musi byc dzien, jesli łza – usmiech
![]() ` musisz przestać Go kochać, rozumiesz ! ? -rozumiem . więc już Go nie kochaj .! - dlaczego ?! bo ja tak nie umiem .. ` Łatwiej zadowolić kobietę, która dużo oczekuje od mężczyzny, aniżeli mężczyznę, który od kobiety niczego już nie oczekuje. ` To jest mój sen ten sen zawstydza mnie Zachłanna i zła wciąż więcej chcę. ` Nie potrzebuję faceta aby czuć się dobrze, robię co chcę... ` bo życie to gra dla silnych dam ! ` życie depcze wyobraźnie... ![]()
#3604 |
Wtajemniczenie
|
wziął kilka dni wolnych od życia.
za dużo kurestwa jest wszędzie!
#3605 |
Przyczajenie
|
Cześć. Ja mam dość nietypową sprawę dotyczącą opisu... Czy ma może któraś z dziewczyn w swoim zbiorze [w co wątpie] lub mogłaby coś skleić. No to chodzi o to, że w mojej okolicy grasuje zboczeniec i chciałabym ostrzec dziewczyny bo one nic nie wiedzą. Ale zamotałam... ;| To pilne...!
![]() |
#3606 |
Wtajemniczenie
|
TiScatteroUnaFoto i AnusiaPn dziękuje
![]() ukradłam kilka ![]() __ to nie fabryka snów..
#3607 |
Raczkowanie
|
![]()
Przez chwile popatrz jeszcze wstecz ... <3
Mały Plan i małe sny będą wielkie gdy powiesz mi ze wierzysz w nas i pomoc chcesz. 'zabrakło im wiary w siebie..a tak niewiele trzeba aby wyszło słońce..' `Waleczny Rycerz.?` Raczej `Zakochany Wariat.!` I nie dziw się, że miłość może być taka i jeszcze wtedy, gdy skarbie pokochasz wariata. "........ i tylko serce bije tak jak bić powino......" ![]() bo szczęściem moim Jesteś Ty... ![]() zarezerwowany dla mnie ! pachnący mną ! nie szuka innej ! ;* .. i obiecaj mi, że nie spóźnisz się o całe życie ... Że niby brak mi Ciebie ? No, chyba się chłopczyku przeceniasz. Zaufałam Ci, Lecz Ty mnie zawiodłeś, Uwierzyłam Ci, Lecz Ty uwierzyć nie potrafiłeś, Pokochałam Cię, Jednak miłość to obce Tobie uczucie .. </33 ;(( Miałeś wszystko, a teraz nie masz nic... ..i z Tobą być. -Nic więcej? -Nic.. Udawał,a Ona błądziła we mgle. .<33
![]() |
#3608 |
Raczkowanie
|
Urzekła mnie ta pioseneczka... Mam nadzieję, że i wam się spodoba... Adrianna Biedrzyńska - Z woli dusz Na górze dach, na dole ja,Na górze dach, na dole ja, mój Anioł Stróż i DNA. Tajemny kod, te geny, sploty, układ gwiazd i iskra w nas, co - wierzę - płonie, płonie, płonie. Gdzie ty - tam ja,Najbliżej, jak się da... OK - na górze dach... Na górze dach, to świata dach - i tyGdzie ty - tam ja. . . itd. / x 2 będę kochać cię co dnia. Czy całe życie miłość trwa,A kocham, kocham, kocham, kocham wreszcie, kocham, kocham, kocham, kocham tak, kocham, kocham, kocham wreszcie tak, jak nikt nigdy tak... kocham, kocham, kocham, żeby budzić się i żyć, by wykrzyczeć choćby wam, że to miłość, miłość, miłość! Gdzie ty - tam ja. . . itd. / x 2
#3609 |
Zadomowienie
|
''Krzywo patrzą się, NIENAWIDZĘ ICH!''
''Będę mówić to co chcę O tym co wciąż boli mnie!'' ''Jestem inna, czuję to Nie zrozumie mnie już nikt Wcale nie dbam o to więc Pieprz się! Milcz! Giń! '' Taki humor zwalony dzisiaj ;/ Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3610 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Podbijamy kino ![]() Nie ważne gdzie ważne z kim Strzeżcie się wszyscy.. Nadchodzimy MY pogromcy kin ![]() Normalnie jak w bajce.. Kinomania i to jeszcze z Nimi.. Tylko coś takiego zdołałam wymyśleć. Może coś wybierzesz ![]() Dla mnie to miłość Dla ciebie tylko gra... Ty możesz zaryzykować Ale ja chcę mieć pewność.! Tylko to co kochasz sprawia ci największą przyjemność |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3611 |
Zakorzenienie
|
powaliło mnie to
![]() ![]() ____ sens nie w złotówce. Jestem dyspozytorem własnych torów Potrafię słodko - kwaśna być jak chilli gdy się wkurzę Szlag nas w jednym miejscu przetnie. nie pytaj kiedy, bo napewno wiesz gdzie. Patrząc w tafle, w której odbiciu wszystko wygląda na łatwe.
![]() |
#3612 |
BAN stały
|
A może takie tajemnicze, takie praktycznie o niczym, nic nie wnoszące ale żeby poczuł się zagrożony..by nie byl pewien swojej pozycji hmm ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3613 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3614 |
Zakorzenienie
|
znak przeznaczenia.
bezimienna. słodko gorzka. bez happy endu. koncert deszczu. twoje oczy obiecują siódme niebo. szczęśliwą być. dobranoc dziewczynki (;
#3615 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3616 |
Rozeznanie
|
mam nadzieje ,ze zly sen ,ze obudze sie i zaczne nowy dzien
niezapomniany cieply usmiech Twoj,potrafi ogrzac najzimniejsza noc.. kazda chwila spedzona razem to szczescie ,ktorego nigdy nie oddam Szanowny Ziomalu!Abonament jest chwilowo niedostepny,musi wytrzezwiec
#3617 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
DGE to te zdarte wokale.. ![]() Sprawdzam to chropowate gówno.. zimny kraj, zimny kraj zimna wóda.. to DGE skur.wielu..!! 40 milionów serc bije tutaj.. ![]() jak didżej rżądzi woskiem ,Gural rządzi tym co jest szorstkie .. DGE joł, te rzeczy sie tutaj dzieją.. ![]() nie bądz błaznem, Gural zbiera na plazme..!! ![]() rymów w ch.uj ma, miota nimi jak katapulta.. koncerciwo.. xD p.s też byłam na jego koncercie, i powiem ze to kur*a pie*dolony bandyta mikrofonu!!! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3618 |
Rozeznanie
|
tamia <3
już nie moge się doczekać,kocham kolesia ![]() zrozumiałam z wiekiem ,że się taka urodziłam ! to ma być ta,dla której wszytko poświęcisz ! zwyczajnie niezwyczajni . niebieska butelka w tysiącach kolorów . nie zatrzyma nas nikt idziemy prosto na szczyt ! ![]()
#3619 |
Rozeznanie
|
![]()
rzuć wszystko i chodź się całować (ubóstwiam ten opis)
![]() bądźmy tak żałośnie , radośnie niedorośli !. I przebacz to,że w życiu mym innych za Ciebie często brałam... ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3620 |
Raczkowanie
|
klęski się zdarzają..
nikt ich nie uniknie, dlatego czasem lepiej przegrać bitwę i swoje marzenia niż zostać pokonanym, nie wiedząc, po co się walczyło.. ludzie walczą, aby żyć, a nie, by popełniać samobójstwa.. muszę zmajstrować sobie uśmiech, uzbroić się weń, schronić się pod jego opieką, mieć czym odgrodzić się od świata, zamaskować swe rany, wreszcie wyćwiczyć się w noszeniu maski.. radość nie ma argumentów, smutek ma ich mnóstwo.. skutkiem tego właśnie jest tak okropny i tak trudno nam się z niego wyleczyć.. odczuwam wyłącznie głęboki smutek widząc, jak bóg karze swoje dzieci za ich niezliczone głupstwa, za które tylko on sam jest ostatecznie odpowiedzialny; uważam, że tylko jego nieistnienie mogłoby Gg usprawiedliwić.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3621 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
" to DGE skur.wielu weź se to przeliteruj. " " to ten bit. ha.! " " to ten styl wirujący jak Joshimitsu. " " 40 milionów serc bije tutaj. zimny kraj, zimny flow, zimna wóda. " " Ci ci przyszli już poszli a Gural trwa nadal. " " Na pewno chciałbyś zamknąć mnie za mur bit. " " Miażdżę całą scenę jednym mixtape'm. " " Nie bądź błaznem Gural zbiera na plazmę. " " Czy to wytwórnia ku**a czy to burdel na kółkach. " " Dobrze o tym wiesz, że ja mam to co chcesz. " GuElOPe " To PDG stylu synu. " " Wiesz co się stało ? PDG przy***ało. " " StoProcent serca i duszy. " " Sprawdź to szczylu masz tu StoProcent stylu. " " My robimy te manewry tuu. "
![]() |
#3623 |
Zakorzenienie
|
świat jest pusty
odkąd poszedłeś nie można żyć bez materii uśmiechu ponad twoimi ustami jesteś dla mnie szeregiem zielonych liter dźwięczących miło jesteś płaskim listem, który można całować nie czując nic. Twoje imię wypisane nisko przypomina sierść kota i przeciąga się podłużnie, gdy je wymawiam chciałabym cię dotknąć tak, jak dotykam twojego imienia wpatrywać się w nieruchome okno i usnąć wtulona w zapach po tobie |
![]() ![]() |
![]() |
#3624 |
Wtajemniczenie
|
A gdybym była snem? Czy chciałbyś dłużej śnić? Posądze cię o kradzież mojego serca .... ;* Zycie jest piękne , a potem się trzezwieje . Aniele mój, szukałam Cię, kiedy szczęście porwał wiatr ... Mój świat umierał w snach, myśli wrogiem stały się... Mam tylko jedno marzenie.. żeby to co jest dla mnie najważniejsze straciło znaczenie...' By móc zawrócić czas i przeżyć te chwile jeszcze raz... W szarej codzienności w pogoni za marzeniami... Być dla siebie Aniołami to jest magiczne.. "...Przepraszam,ze nie pasuje Ci do butów...wybacz,ze nie jestem Tobie pod kolor...przepraszam ,ze odstaje od Twojej normy..." mieć znów 7 lat... taki bez problemów świat... Nagle tak cicho zrobiło się w moim świecie bez Ciebie… "Traktuje ją jak powietrze" - lecz bez powietrza żyć nie można. Pustka. Pustynia. Nic. Ja sam tutaj jestem. Ja sam. Miłość lubi półmroki, półśrodki i półkroki. Szalona?...Tak! Szczęsliwa?...Tak! Kochana?...Nie! Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić... - przysłano mnie tu, bym został Twoim księciem z bajki. - to jakiś żart?! - ależ skąd? - nigdy nie będę kolejną plastikową. pieprzoną księżniczką. ZROZUMIANO?! |
![]() ![]() |
![]() |
#3625 |
Rozeznanie
|
~ Po prostu popadłam w nieszczęsny ‘sama-to-sobie-zrobiłaś’ nastrój
~ Cały mój nastrój wyleciał przez okno ![]() ~ Czasami życieMoże być słodkie i miłe,że wszystkoNabiera ciepłegoKoloru ~ Potem na czworakach szukaliśmy w świetle latarni czterolistnej koniczynki ![]() ~ Dziwne że coś nas boli,może boleć ze zdwojoną siłą,kiedy słyszymy to z ust innych ![]() ~ Złość bywa czasami przydatna ![]() ~ Postanowiłam zmienić politykę. Będzie tak, jak ja chcę! ![]() ~ Wiesz jakie to miłe,kiedy widzisz,że komuś podoba się coś,co lubisz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3626 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ufam Ci.Pamiętaj.Mimo,pomimo,w brew. ChoĆ bywa ciężko moje zaufanie nie gaśnie. Ufam Ci do granic.Wiem, że czasem bywa źle. Jak zaufaĆ to tylko Tobie.Wiesz o tym.Mimo wszystko takie coś możeee ![]() ![]() Cytat:
Imprezowo??? Dupiato! Z bratem :/ Rodzice out to [twoje imie] sie ma niańczyĆ :/ No na baaaank :/ impreza ominięta.Niańczenie brata. Cudowne chwile z małym braciszkiem :/ poimprezowane! co do 2 jakoś nic fajnego mi do głowy nie wpada ![]() Cytat:
![]() Jeszcze nie odkryłam siebie tak Żebyś był pewien że mnie dobrze znasz Ta pewnośĆ dziś Cie zgubi... jestem całkiem inna zmieniam się gdy tylko zechce... _____________________ Maybe Angels Will Take Care Of Me. . . Kocham to życie kiedy ma styl Kiedy Nie Nudzi Mnie Żadna Z Chwil Teraz zycie ma pazur ;] Co mnie nie zabije, to mi lotto ![]() dzisiaj skromniutko takie o ,skacowani ludzie tak mają ![]()
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3627 |
BAN stały
|
Hej, potrzebuję opisów, że idę na mecz mojej ukochanej drużyny
![]() _________________________ _________________________ Serce tak duże, a tak mało osób, które mogę obdarzyć miłością. |
![]() ![]() |
![]() |
#3628 |
Raczkowanie
|
żadna wycieczka do ciepłych krajów nie jest tak piękna jak wyprawa pod babską spódnicę ; d
trzymam Twoją dłoń to my, motyle i ćmy nie jestem gotowa, by odejść tak bez słowa poszybować chociaż raz ponad czas czekanie wzmaga strach kochanie, z odległością nie wygramy z oczekiwania rodzą się najbardziej łapczywe myśli kocham wspomnienie o Tobie, chociaż już nie Ciebie i dać sercu to, na co zasługuje niewolnicy w białych koszulach pozwól mi wziąć się za rękę, opowiedzieć o miłości dwojga ludzi |
![]() ![]() |
![]() |
#3629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zawsze daje taki jak ide na mojego Lecha Poznań ![]() 'tam gdzie ponad 25 tys ludzi ma takie samo marzenie..' 'ul. Bułgarska 5/7.. kibicuje ![]() 'dooo boju Lech Poznań.. zwycięstwo czeka nas.. Do boju Lech Poznań.! MECZ' 'za Lechem przemierzamy cały świat.. jesteśmy zawsze tam gdzie nasz 'Kolejorz' gra.! MECZ' oczywiście musiałam wpisać mojego 'Lecha' ![]() ![]() miłego kibicowania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3630 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Do bojuuu....! Meczyk.Śląsk Wrocław <3 [twoje imie] na szpiluuuu (na meczu ![]() Meczowooo...Śląsk Wrocław Górą! Kibicujee mojej drużynie.Śląsk Wrocław [mecz] <3 I tylko pomponów brakowaĆ będzie.Śląsk Wrocław Górą! takie cuuuuś może byĆ ![]() _________ Z tobą, to nie ma nawet o czym poziewać...
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:39.