|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3602 |
Zakorzenienie
|
Żeby jeszcze praca była fajna, to jakoś by lżej było.
A tu słabo płatna i sme wiecie jaka atmosfera... w ogóle od jakiegoś czasu to te france wszystko mi zrzucają na głowę: Czasem już niewyrabiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
Zakorzenienie
|
No kurcze a czemu to tak nie dosc ze robisz i to duzo i wiadomo jak kazdy ale masz swoje rpoblemy to jeszcze wiecej Ci musza ladowac... co za ludzie.... przeciez wiadomo ze kazdy ma czasem taki problem czy inny a zaraz sie przeciez nie bedzie wychwalac w pracy prze wszystkimi bo co to kogo obchodzi...ech ludzie... za grosz taktu ....
#3604 |
Zakorzenienie
|
Tak to już jest. Dziś np wyprowadzałam coś co zawaliła koleżanka, w sumie chodziło o to że podpisywała takie wydruki kiedy ja byłam ale ona je robiła więc żeby wszyscy dookoła wiedzieli że to ONA a nie Ja robiła to się podpisywała, a mówiłam. Przecież nieraz jedna za drugą coś robi jak ta druga ma nawał pracy i zawsze spoko, ale nie ona ona zawsze jojczy jak ona ma dużo do roboty i ile to ona dzisiaj zrobiła. Ja nie mam takiego zwyczaju choć pod względem objętości funduszy mam do księgowania 5 razy tyle co ona. No ale mniejsza o to akurat w pracy nie lubię się użalać nad sobą i narzekać. No i okazało się że teraz to wszytsko trzeba powypinać z kartotek, podrukować jeszcze raz i podpisać się muszę ja, no i latać do kilku osób bo to parę osób podpisuje. Oczywiście ja to robiłam, ona stwierdziła że nie może tego zrobić bo na wydruku wyjdzie jej imię i nazwisko: tere fere nazwisko wychodzi na samym dole i już nieraz obcinałyśmy, a po drugie mogła się na na mnie zalogować. No ale ok ja się prosić nie będę, tak że cały dzień się z tym użerałam, ale zrobiłam i pokazałam jej ha. Jedyne co to dałam jej żeby sobie pod swój fundusz wpięła 15 wydruków czyli jakieś 1/3 no i to do swoich dokumentów Max pół godzinki roboty, to wyjechała z tekstem"aż tyle" no to ja jej w końcu na to " to trzeba było aż tyle nie pospisywać jak Ci mówiłam"
![]() No ale już mam to za sobą. ![]() Idę gotować obiad na dziś i na jutro, tylko musze ten przepis Kasi na tą zapiekankę znaleźć. Aha nie kupiłam serka topionego ![]() ![]() Zrobiłam zakupki na obiad na cały tydzień, więc mam to już z głowy. Wolę tak bo jak chodzę codziennie to zawsze coś niepotrzbnego kupię, coś ba masę niepotrzebnych żeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3605 |
Zakorzenienie
|
Olivka a ze tak zapytam macie sklep a ty w nim nie pracujesz???
Nie lepiej na swoim biznesowac niz w takiej atmosferze pracowac?? |
![]() ![]() |
![]() |
#3606 |
Zakorzenienie
|
Mamy stażystkę, wiesz darmowa siła robocza. No i mój mąż ją sprawdza i siedzi z nią. Ale na prawdę świetna dziewczyna. Nasz sklep w tym miejscu co był to nie zarabiał na siebie, teraz go przenosimy i dajemy sobie parę miesięcy jak nie pójdzie to albo próbujemy z ciuchami używanymi albo likwidujemy. Przez pierwsze pół roku w sklepie siedzieliśmy tylko y, mąż od 9 do 15 ja po pracy do 18. Ale miejsce jest beznadziejne, o ile na początku był jeszcze ruch to teraz tragedia zdarza się że przez cały tydzien nic nie sprzedamy. Więc dokładka maskaryczna. Tak to ja pracuję i jestem ubezpieczona, jakbym miała nie mieć wypłaty i jeszcze płacić sobie ZUS to bym chyba musiała spod ziemi wykopać. Ruch nie jest większy jak my jesteśmy, więc lepiej jeszcze pracować. No teraz się przeniesiemy w lepsze miejsce więc mam nadzieję że ruszy, jak nie to walniemy tym bo już tyle czasu dokładamy że to się z celem mija.
Więc dlatego nie pracuję w sklepie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3607 |
Zakorzenienie
|
Olivka, Mischoko, myślę, że ciąża na Wigilię to wyborny pomysł, musimy dać radę
![]() ![]() Olivka, ja też średnio zarabiam, 1300 zł na rękę, gdybym nie dawała korków z Angola to byłaby ogólnie mizeria, mąż na szczęście lepiej zarabia. A może zacznijcie sprzedawać ciuchy przez internet? ![]() ![]()
#3608 |
Zakorzenienie
|
Myśleliśmy już o tym. Na razie próbujemy tak zobaczymy co będzie potem. Na pewno tak łatwo się nie poddamy. Nie ma mowy
![]() Cieszę się że Ci się nasz pomysł podoba ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3609 |
Zakorzenienie
|
Kurcze a mi sie wydawalo ze jak wlasny biznes sie ma to tak rozowa
Dobrze ze mnie oswiecilas jak to naprawde wyglada i ze to wcale takie supi nijest cos swojego miec Co do kupna przez neta ja rowniez jestem za !!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3610 |
Wtajemniczenie
|
Ja tez chce aniolka pod choinke
![]() Co prawda wypatruje juz jakis objawow, ale jak narazie nic a nic ![]() Myslicie ze jak w piatek zrobie bete to wyjdzie juz cos? Bo lece do polski i chcialabym zrobic. Dla mnie im wczesniej bede wiedziala o ciazy tym lepiej ze wzgledu na to ze wczesniej bede mogla wziasc cos na podtrzymanie. Glupia, nie wiem czym ja sie ludze ![]() ![]()
#3611 |
Zadomowienie
|
Cześć Lejdis!
Ja tylko na chwilę - kuruję się nadal, ciut mówić już mogę, ale jeszcze głównie szeptam ![]() Kathi ![]() ![]() ![]() ![]() Domi - to ja myślałam, że Ty jednak dostałaś tę @ - ooo, to może się okazać, że to faktycznie to, bo to był u Was taki spontan spontaniczny ![]() ![]() Michoko - a Ty już zdrowa? Mąż też, co??? ![]() Dziewczynki - Olivko, Ali, Japoneczko, Sylu, to mówicie żeby "żywe prezenty" pod choinkę dawać, tak? ![]() ![]() ![]() Tola - ładniusi salonik, a dowiedziałaś się już ile ma metrów??? Sptaj mężusia, sprawdźcie, bo na jakiś taki faktycznie duży wygląda, no! Ja się znów trochę martwię, bo mnie dół brzucha cosik często pobolewa, tzn. czuję go tak jakoś+jajniczki - umówiłam się szybko na wizyte jutro i wprost będę domagać się usg bo mi ostatnio tekla nie zrobiła i odtąd się niepokoję... - ale o 20:00 dopiero idę, a rano posiew sobie zrobię i biocenozę - trzymajcie kciuki, żeby już wszystko tam ładnie było!!! Proszę, będzie mi raźniej u tych wszystkich "miłych badań"! Sylu - no a wtedy co masz k na wtkresie zaznaczone to nie był właśnie termin owu lub blisko? wszak wcześniejsze skoki temp. się nie liczą bo o 10 godz. więc może normalnie byłyby niżej i właśnie od tego dnia z k Ci temp. wzrosła, nie? Zatem pewnie wszystko ok, ale na becie się nie znam zupełnie ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-11-17 o 19:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#3612 |
Wtajemniczenie
|
Jane trzymam kciuki za to zeby wszystko tam na dole bylo oki
![]() ![]() Mnie przez caly weekend bolaly jajniki, raz jeden raz drugi juz myslalam ze moze odnalaza sie moja owulacja czy jak ![]() Olivka z ta sprzedaza prze internet to bardzo dobry pomysl ![]() ![]() ![]() Domi cos mi tu pachnie fasolka ![]() Mischoko odeslalas kompa???
#3613 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tam jest tempka z 10tej bo chodzilam spac o 4tej ![]() ![]()
![]() |
#3614 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zobaczymy najgorsze w rodzinie tzn rodzice i rodzeństwo, każdy coś doradza ale łatwo się mówi, no i można się przekaonać że to ciężki kawałek chleba jak się samemu spróbuje. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3615 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co dziewczyny aż pogadam o tym z mężem jak wróci mieliśmy niby poczekać z taką sprzedażą przez neta, ale może zaczniemy już teraz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3616 |
Zakorzenienie
|
Olivka przeciez np takie allegro kup teraz jest malo odplatne i nie musisz firmy rejestrowac a sprzedawac jako prywatny sprzedawca prawda??
Przynajmniej u nas tak jest nie jestem pewna w POlsce No dziewczynki to prezenty pod choinke zamowione ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3617 |
Zakorzenienie
|
Właśnie , hmmm ja za grzeczna nie byłam ale może Mikołaj się zlituje
![]() No niby nie musisz, na początku zawsze można na koncie prywatnym które mam a później można ewentualnie otworzyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#3618 |
Zadomowienie
|
Dzięki Syluś
![]() ![]() A do Polski to tak sobie lecisz do rodzinki czy do gina właśnie jakoś specjalnie? Długo schodzi lot z Norwegii do Polski??? Zuzia - ojej, doczytałam, że Ty biedulko potłuczona ![]() Olivka - dawaj ciuszki na allegro, nie ma na co czekać, jasne! Już zaczniesz na punkty pracować, a co ![]() Kathi - tylko się nie obrażaj, że ja po czasie z życzeniami - szczerze Ci życzę wszystkiego NAJ ![]() Hej - gdzie reszta dziewczynek???? Jak ja jestem to Was nie ma lub takie zagadane, że i tak nie widzą ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-11-17 o 17:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#3619 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() A z mezem porozmawiaj na temat sprzedazy w necie ![]() ![]()
![]() |
#3620 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teraz to juz sie na maksa wkrecilam Hi hi, widze ze jednak jakies szanse sa. Czekam teraz jak mi wykres zaznaczy owulke ![]() Leci sie tylko 1,5 godzinki i lece wlasnie do lekarza No i teskno mi troche do rodzinki, a ze bilety tanie to szkoda nie wykorzystac.
![]() |
#3621 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam, nie mam siły czytać, może jutro dam radę...
Humor mam totalnie do bani, siedzę i wyję, ale nie będę tu smęcić... Przyszłam tylko napisać, jak wizyta u lekarza. No więc podobno moje dziecko będzie listopadowe, a nie grudniowe, tak w ogóle to juz jestem gotowa do porodu i mój gin obstawia, że w następnym tygodniu urodzę. Kazał mi się umówić na wizytę na 01.12, ale powiedział, że raczej jej nie doczekam. Miki waży ok. 2900 - 3000 g, rozwarcie jest na jakiś 1 cm, szyjka krótka. Tyle. Sorki, ale nie mogę więcej pisać.
#3622 |
Zakorzenienie
|
Bądź dobrej myśli.
Mojego męża dalej nie ma ![]() Miałam strasznie pracę pisać ![]() ![]() ![]() Zmykam oglądać TV. Syla życzę Ci żeby jutro twoja temp jeszcze bardziej urosła i już tam została ![]() Papa |
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Zakorzenienie
|
Tola
![]() ![]() Napisz jeśli możesz Boże co się stało? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3624 |
Zakorzenienie
|
Olivko! O mnie i Mikołaja się nie trzeba martwić, z nami wszystko ok. Dziękuję.
![]()
#3625 |
Zadomowienie
|
Tak zajrzałam jeszcze do Was po Asterix`ie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3626 |
Zadomowienie
|
Loni - widzę Cię
![]() ![]() Dawaj, bo zaraz muszę w końcu trochę nauk poczytać ![]() O i Domi jest - co Wy tak się nieładnie do mnie nie odzywacie, ha? Domi - odp. na pytanka, odpowiadaj ![]() ![]() ![]() Edit: I jeszcze Ali jest - hej no, co tak zamilkłyście???? Chwilkę se pogadamy, a co ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-11-17 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#3627 |
Zakorzenienie
|
Tolus Kochana trzymaj sie tam
![]() ![]() Jane studiuje w Rzeszowie, tak tak ![]() ![]() A wogole to juz po fasolce...ok 18 przyszla @ i nie byly to zadne plamienia jak w piatek, krowa @-wata rozchulała sie na dobre. Co zasmuciło mojego Tz. Ja sie troche ucieszyłam, dlatego, ze jeszcze w Anglii pod koniec troszke hulalismy, zdarzylo mi sie pociagnac to i owo, wiec teraz bede mogla sie fizycznie przygotowac. W pierwszej kolejności musze zakupić folik. No i bedzie trzeba sie zabrac za moja prace mgr, mieszkanie i inne sprawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3628 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A w sumie nic ciekawego ![]() ![]() Mój mąż dalekooooooooooooo (aż w Ustce) a ja w podkarpackim ![]() Wraca dopiero 12. grudnia ![]() To juz 3 nasza rozłaka w tym roku, ale co tam. Damy radę ![]() Co nas nie zabije to nas wzmocni ![]()
"Nie wystarczy pokochać, Trzeba jeszcze umieć Wziąć tę miłość w ręce, I przenieść ją przez całe życie." ![]() Edytowane przez loni Czas edycji: 2008-11-17 o 19:31 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3629 |
Zakorzenienie
|
Jane, jak tam chorubsko?pokonane? liczę też na Ciebie,że pod choinkę dasz naszemu gangowi prezent w postaci fasolki w swoim brzuszku
![]() Olivka, dawaj ciuchy na allegro!! to dobry pomysł ![]() ![]() ![]() Tola, widocznie Mikuś spieszy sie na Mikołaja, chcę już w tym roku dostać jakis prezent ![]() loni, nic ciekawego? no co Ty, opowiadaj co u Ciebie ![]() ![]() Domi, to może postarsz się na Gwiazdkę o fasolkę? czy poczekasz jeszcze?
#3630 |
Zadomowienie
|
O ja - to się w końcu odezwałyście: Domi i Loni!
![]() No gratuluję tempa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fajnie wyszło: Domi i Loni ![]() ![]() Domi - to się nie martw, poukładasz sobie wszystko lepiej i lepiej będzie! Tz ze wszystkim innym najpierw zdąży i będzie git! ![]() Loni - co to znaczy nic? Zdrowaś? A jam chora - ale już cosik gadam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:54.