|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Zadomowienie
|
Dot.: Poprawiamy maturę w maju 2009 :)
Co tu taka cisza dziewuszki ??;>
Ja już zakupiłam sobie przybory do szkoły ![]() ![]() No i próbuje sie uczyc ale słabo mi idzie i nie wiem jak się za to wszystko zabrać . No i ogólnie to jest wakacyjnie wiec w domu mnie nie ma zbytnio i nie mam jak tu pisać ![]() a-kuku! - powiem ci , ze mój kolega z klasy nawet prosił niektórych nauczycieli żeby go usadzili . Wiedział , że nie podoła z maturą i wiedział , że sam się do niej nie przygotuje więc wolał powtarzać klasę . Wyszło mu to na dobre i maturka poszła świetnie . Więc w niektórych sytuacjach ma to sens.
![]() |
![]() |
#3602 |
Zakorzenienie
|
Ja na razie nie kupuję nic, mam dużo ołówków, kilka brystoli a resztę będę kupować w czasie roku, bo nie wiadomo czego zażyczą sobie wykładowcy na zajęcia. Mam w zapasie kilka zeszytów A4 z wyrywanymi kartkami, najwyżej dokupię sobie jeszcze z 2 i koniecznie długopisy, bo zawsze gdzieś gubię
![]() Nie mam już lokatorki, znalazła pracę w swoich rodzinnych stronach ale nie martwimy się, bo w poniedziałek mamy już dużo umówionych spotkań. Ale chyba wybierzemy dziewczynę, która idzie na medycynę, mieszkają niedaleko od nas a jej mama bardzo prosiła o "zaklepanie" mieszkania. W sumie miałaby bardzo dobrze, bo uczelnia niedaleko, kilka minut pieszo a przez ulicę Gigant i blisko na praktyki ![]() Kobieta myślała, że łóżko też będzie musiała zawieść i była zdziwiona, że wszystko jest umeblowane ![]() Była dziś u nas rodzinka, wybraliśmy się na małe zwiedzanie na dwa autka. Jestem dumna, że mam bardzo mądrego braciaka, dzisiaj sobie z nim na spokojnie porozmawiałam i nie sądziłam, że mamy bardzo dużo wspólnych poglądów i zainteresowań ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3603 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Muszę się w końcu wziąść porządnie za nauke a taaaak mi się nie chce .. Wczoraj miałam się uczyć ale a to zakupy , a to obiad , a to film , a to mecz a to zawsze coś .. ![]() Ide zrobić herbatunię i do nauki . ![]() Adijjjjos Amigos ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3604 |
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj zaczęłam urlop - zaraz wezmę się za sprzątania a później wracam do lektury
![]() ![]() Nija opinię o stażu wypełnia pracodawca w całości czy ja mam tam coś powpisywać? Każdy mówi co innego ![]()
![]() |
#3605 |
Zakorzenienie
|
Nenya U mnie było tak, że opinię dostałam w urzędzie, w którym miałam staż. Sama nic nie wypisywałam, w ogóle nawet nie wiedziałam, że dostanę opinię
![]() ![]() Słyszałam, że w innych miejscach stażyści sami sobie pisali opinię a pracodawca podpisywał ![]()
![]() |
#3607 |
Zakorzenienie
|
A co tu tak pusto
![]() Nie zgadniecie co sobie kupiłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3608 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3609 |
Zakorzenienie
|
![]() <dźwięk najbardziej podobny do fletu, ale o wiele piękniejszy> Szczególnie na początku to brzmienie jest po prostu cudowne ![]() I jeszcze tutaj
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez Nija_ Czas edycji: 2009-08-22 o 22:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3610 | |
Wtajemniczenie
|
Chyba wszystkie wzięłyśmy sobie do serca prośbę Gwiazdy, żeby nie naspamować za dużo kiedy jej nie ma
![]() Cytat:
![]() ![]() Nie znam nikogo kto by umiał na tym grać, a tym bardziej nikogo kto to ma ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kompromitacja przed całym Wizażem ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3612 |
Zakorzenienie
|
Co tam u Was słychać?
![]() Mam nową współlokatorkę, w moim wieku, idzie na medycynę. Heh wiecie, że w tym samym dniu się urodziłyśmy ![]() ![]() Powiedziała mi kilka ciekawych informacji na temat uczelni medycznej w Katowicach. Na pewno o tym wiecie ale dodam jeszcze od siebie, że jeśli macie zamiar tam się uczyć to uciekajcie. Po tym co się nasłuchałam to aż strach ![]() Zmykam, idę pozwiedzać miasto, bo jest jakaś interesująca wystawa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3613 |
Zadomowienie
|
a ja próbuje sie uczyc..
wogóle ogladałam wczoraj po raz kolejny sex w wielkim miescie i zakochałam się w torbie , którą miała samantha .. boze jak ja chce taką torbęęęę!!!!! no i w listopadzie Jimmy Choo w H&M <33 ![]()
![]() |
![]() |
#3614 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam z miasta. Na staż wybrali kogoś innego
![]() Na razie nie mają żadnych ofert stażu/pracy. Kolejne pieniądze na staże i oferty będą w styczniu ![]() Kiedy przyjdzie moja fletnia pana ![]()
![]() |
#3615 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ołłł u nas na staże wyrzucają od razu i nie ma że nie chcesz ![]() Ja przerobiłam jakies 100str historii powszechnej prawa i na dzis wieczór mejbiii zostawie jakies 50 choc wątpie , zebym miala wieczorem czas. Zaczełam naukę od najciekawszych działów czyli prawo i postępowanie sądowe ![]() ![]() ![]() No i od jutra przechodze na diete melonową ![]() ![]() ![]() Mam jakoś strasznie duzo energii ostatnio aż mnie rozsadza ![]() ![]() ![]() Zmykam się ogarnąć i do TZa ![]() Adijoooos ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja czytam grubą księgę Kieniewicza- Historia Indii i przerabiam sobie książki z Historii Sztuki, które będę miała na studiach + english Przykładny uczeń ze mnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3617 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Na szczęście w tym roku akademickim zapowiada się tylko jeden , może dwa nudne i nieciekawe przedmioty ![]() ![]() Juz sie nie moge doczekać nowego roku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dla mnie ciekawe, jeśli chodzi o Indie. Lubię zagłębiać się w historię, religię interesujących mnie krajów. Jeśli zaciekawi mnie jakiś kraj to muszę dogłębnie poznać jego historię, kulturę + czasy teraźniejsze, to już jakaś choroba ![]() ![]() Może po skończeniu architektury pomyślę nad kierunkiem historycznym hehe ![]() Byłam na wystawie zdjęć różnych miejsc z lotu ptaka wykonanych przez Yann'a Arthus'a Bertrand'a. Na zdjęciach głównie były przedstawione problemy klimatyczne i społeczne ale też piękne widoki. Najbardziej utkwiło mi to: "Aby zapewnić standard życia ludzi zamieszkujących Amerykę Północną potrzeba 4 naszych planet, natomiast dla Afryki 2/3 planety" "Obecnie zużywamy 600l paliwa w tydzień, natomiast w 1950r. tyle samo zużyto w ciągu roku" Wystawa potrwa do 18 października. muszę zaciągnąć tam siostrę i koleżankę. Warto to zobaczyć i mieć świadomość jak żyją inni. Edytowane przez Deborah100 Czas edycji: 2009-08-24 o 19:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3619 |
Przyczajenie
|
Hey Dziewczyny,
Nie wiem czy w dobrym dziale pisze, ale zapytam. Mam taki problem, w maju nie zaliczyłam matury z matmy, dzisiaj miałam poprawkę sierpniową i coś czuję ze nie poszło mi tak, jak powinno. I tu moje pytanie: Czy w 2010r. w maju muszę wszystkie przedmioty pisać, czy mogę tylko matmę której nie mam zaliczonej? Byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedź. Szukałam w Google, na stronie OKE i nic dosłownie nie było napisane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3620 | |
Zakorzenienie
|
Jak ja ponad rok temu zaczynałam staż, to też mieli sporo ofert. Pamiętam, że mogłam sobie wybrać czy chcę urząd skarbowy czy urząd miasta - a to były te najlepsze oferty, oprócz tego było wiele "gorszych"
![]() A teraz ![]() ![]() Cytat:
![]() Chyba jest tu, na społecznościach, wątek: poprawka matury z 2010 roku, może tam będą wiedzieć.
![]() |
![]() |
#3621 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3622 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=347491&page=6
O ten mi chodziło ![]()
![]() |
#3623 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie no zdaje się tylko to czego się nie zaliczyło . Chyba , ze zmieniły się całkiem zasady matury 2010 w stosunku do poprzednich lat. Ucze sie i ucze i kurde taaaak mi się nie chce , ale nieubłaganie zbliżający sie termin egzaminu przeraża mnie.. wrr.. Ide troche poczytać i siuuuup do TZa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3624 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Wczoraj miałam już napisanego posta i mi database error go zeżarł ![]() ![]() U mnie po staremu tzn. nic nowego w sprawie studiów. Cierpliwie czekam do 8 września na ŚUM, a teraz kopletuje 'wyprawkę'- mam już czajnik elektryczny żeby sobie wodę na gorące kubki grzać ![]() ![]() ![]() Nija przykro mi z powodu tego stażu ![]() American współczuję tego, że musisz się teraz uczyć naprawdę. Mnie by chyba nic nie zmusiło, no może wyjątek zrobiłabym dla anatomii, ale na razie jej nie ruszam skoro nie mam pewności, że będzie mi to potrzebne ![]() Może mnie któraś oświecić kiedy Gwiazda wraca? Pojechała na dwa tygodnie? Pozdrawiam ![]()
![]() |
#3625 |
Zadomowienie
|
Jestem
![]() ![]() ![]() ![]() Nija ![]() American, Nebya może i ja zacznę już coś kupować do wyprawki ![]() Deborah gratuluję pracy ![]() Dziękuję, że za dużo nie pisaliście ![]()
![]() |
![]() |
#3626 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ejjj , co tak krótko ? ja tu oczekuje relacji -wyczerpującej! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3627 |
Zadomowienie
|
American opowiem wszyściutko ale jutro
![]() ![]() ps. łapali, a niektórzy nawet nauczyli się mówić "fajna laska" ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3628 |
Zakorzenienie
|
A ja w tym roku będę musiała zadowolić się wyprawką z Biedronki. W końcu mamy kryzys
![]() ![]() Przy następnej wizycie w Biedronce kupię kilka zeszytów, w papierniczym długopis i co, też będzie dobrze. Czasy "patrz jaki ja mam pióóóóórnik" już się skończyły ![]() Taaa, kryzys, a ja kupiłam najpotrzebniejszą rzecz na świecie - fletnię Pana ![]() ![]()
![]() |
#3629 |
Zadomowienie
|
witajcie, jestescie moją deską ratunku proszę o pomoc.
Powiedzcie proszę czy jezeli zaświadczenie odochodach wystawione jest z datą wcześniejszą niżeli 15lipca a uczelnia zastrzega sobie iż dokumenty powinny byćnie strasze jak 15sty moje szanse na uzyskanie miejsca w akademiku są znikome?? przebywam za granicą od początku lipca i nie mozliwe jest abym zaświadcenie miala z polowy lipca,nie wiem czy mogliby mi to uznać a uaktualniony dokument doniosabym. Nie jestem obecna podczas skladania dok.o akademik i to tez jest moim ogromnym stresem nie wiem co robic i myslec... ?;(
![]() |
#3630 |
Zadomowienie
|
Nie wiem jak to jest z akademikami ale wiem ,że u nas np jesli wymagali zaswiadczenia nie starszego niz 3 miesiące to jesli nawet ktos miał zaswiadczenie które miało 3 miesiące i jeden dzien to nie przyjmowali . Radze zadzwonić , przedstawic swoją sytuację i może się uda
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.