|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Konto usunięte
|
Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#3602 |
Zakorzenienie
|
Daysy ciśnienie wg mnie masz normlane.
![]() zielony motylek no to daj fotke na modelce ![]() Rosette buty z gowikara przynajmniej te koronkowe, są nieco sztywne ale bardzo wygodne ![]() Może idź jeszcze przymierz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() już mam 14 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3605 | |||||
Zakorzenienie
|
Witam Wasz wszystkie łiiiikendowo
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3606 |
Zakorzenienie
|
Szalenie podobaja mi sie te buty i mają ró,zne rozmiary od 33! do chyba 41...
ale jak dla mnie to sa trochę drogie, zresztą narazie nie oglądałam nic na mieście... Jak na mieście brzydkie bedą w takiej cene to kupie wtedy te ładne ![]() http://www.allegro.pl/item511044126_..._40_33_40.html |
![]() ![]() |
![]() |
#3607 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam z growikara i nie idzie odczuć tych 8cm.
Daysy, bałabym się takiego cienkiego obcasa. Edytowane przez popscene Czas edycji: 2008-12-19 o 10:21 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#3608 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem ja kiedyś maiłam butki 10cm na takim obcasie i to nie jedne ... bo jak byłam młoda i szczupła była na kursie dla modelek więc nie mam zbyt wielkich problemów z obcasami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3609 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja bym miała, zwłaszcza jak zacznę szaleć na parkiecie, wypiję dwie lampki wina to nie ręczę za siebie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3610 |
Zakorzenienie
|
popscene a fotek butków nie dałas
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3611 |
Wtajemniczenie
|
Chiba dawałam.
Mam takie tycie zdjęcie. Noga w nich naprawdę "dostojnie" wygląda. Edytowane przez popscene Czas edycji: 2008-12-19 o 10:40 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#3612 |
Zakorzenienie
|
takie mnie nie satysfakcjonuje, chcę na Twojej girce
![]() ![]() ![]() Ponado wylegujesz się cały dzień w łóżku co jest nie fair ![]() Pomogłabyś mi umyć okna, zapłacę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3613 |
Zakorzenienie
|
Kochana ja to szlałam na weselu koleżanki, siostry ciotecznej a potem następnej koleżankki w moich złotych szpilkach nie wiem ile maja dokładnie 8 albo 10 i suuuuuper się wybawiłam, swoją drogą buty baaaaardzo wygodne , tylko pod koniec nad ranem to mnie trochę piekły stopy pod spodem ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3614 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A dużo masz tych okien? Ja moje wszystkie obskoczyłam w sobotę ![]() Dzisiaj zapraszamy teściów i robię burito na kolację, pierwszy raz w życiu. Mam nadzieję, że się nie potrujemy ![]() Aaa, a zdjęcie z syrki dostaniesz, jak będzie mi się chciało zrobić zdjęcie. Czyli następnym razem jak będę je zakładać, bo zakładam raz na kilka dni, żeby nie zapomnieć jak wyglądają. Tak samo zresztą obrączki ![]() Edytowane przez popscene Czas edycji: 2008-12-19 o 10:47 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3615 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
zamowilam ![]() Cytat:
ale i tak kazalam soibie dorobic wiecej koronkowych swiecacych akcentow Cytat:
kupilismy WYBOROWA za 18.11 zl za sztuke,. szczescie jak nie wiem u nas w ostrowie to 19.52 moglam miec najtaniej a w kaliszu 26 km dalej w makro za taka sswietna cene Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
brzuch sam nie tyje...trzeba cos robic zeby do tego dopuszczac, pamietajcie ![]() |
||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3616 |
Zakorzenienie
|
hhehe dobre
![]() Własnie to nie fair że są pośród nas kótre legalnie wylegują się w domu ![]() A niektóre ledwo żyją bo dogorywają w pracy... nie wiem co będzie u mnie z tymi świętami... bo mama moja źle się czuję a ja dopiero wolne mam od wigilii więc nie mam pojęcia co będzie ze sprzątaniem ![]() Acha.... byłam wczoraj w Makro to taki market dla tych co mają swoje sklepy i kupują tam za okazaniem karty. Ja nie mam swojej działalności ale... koleżanka pozyczyła mi kartę ![]() Kupiłam TŻ 1.2kg żelek w takim pudle wielkim ![]() ![]() ![]() Kupiłam sobie też dresing w takiej butli prawie litrowej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a swoja droga tez robie zakupy w makro w koncu moj tz ma firme, takze czesto tam jezdzimy.. ja zawsze kupuje popcorn solony do robienia w mikrofali mmmm pychaaaa |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3618 |
Zakorzenienie
|
zostały mi tylko 4 okna do umycia tylko po zewnętrznej stronie
![]() ![]() ![]() w miasteczku south park, byla kiedyś kwestia butiro pooruszona. I ten grubas chodził i śpwiewał.: Taco taco taco burito ![]() ![]() ![]() Daysy wiemy co to makro ![]() i robimy tam zakupy mimo braku karty ![]() Ale wam powiem że niektóre rzeczy są dorgie ![]() Kiedyś był szał na makro ale teraz... phi ![]() ![]() Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2008-12-19 o 11:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
Wtajemniczenie
|
Hehehe
![]() ![]() To dużo masz tych oknów, przykro mi ![]() A mnie od kilku dni wkurzają włosy i znalazłam fajną fryzurę i po ślubie idę się obciąć. Pokazywałam TŻtowi zdjęcie, to aż mu się oczy zaświeciły, on lubi mnie w krótkich. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3620 |
Zakorzenienie
|
Sorki za wyjasnienie co to jest Makro... yyyy... nie wiedziałam że jest to w kilku miastach
![]() Zgodze sie z tym , że niektóre rzeczy mają bardzo drogie i nie opłaca się ich kupować... Ale najbardziej podobały mi się gigantyczne opakowania np. galaretka 5 kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#3622 |
Zakorzenienie
|
popscene no całkiem łądniutka i romantyczna ta fryzurka iihih Ja cię znam tylko z włosków już lekko zapuszczonych
![]() No a okien mam 5 ale jedno jest w dużym pokoju więc ma te trzy skrzydła ![]() i dwa okna są drewniane podójne, co mnie wkurza, bo przez odpowietrzniki, włazi brud, kurz i sadza (w bloku na przeciw palą w piecach) i pająki, i to do środka okna :/ A na wymianę nowych okien to mnie nie stać. Muszę czymś te dziurki zakleić, jakieś pomysły? Na szczęście w śrosdku już wszytskie umyłam uf uf. Może w poniedziałek wieczorem się wezmę, tylko że wracam z robienia paznokci ![]() ![]() Daysy jest 29 sklepów Makro w całek polsce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Wtajemniczenie
|
Żona mojego kuzyna obcięła się maszynką, bo miała dosyć swoich włosów, w sensie czasochłonności. No i nawet dobrze wygląda, ma odpowiednią czaszkę do tego i teraz się tak obcina.
Ja mam trochę tak płasko na czubku, że mogłabym talerze na głowie nosić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3624 |
Zakorzenienie
|
Nie wiedziałam że jest tych Makro az tyle :P
Dzięki za info ![]() a tata i brat trzepia dywany , przyniosa choinkę z piwnicy i wniosą zakupy które zrobimy... Tato piecze ciasta na święta, makowce, szarlotkę i takie tam.... bo jest mistrzem cukiernictwa ![]() Więc oni też obijac się nie będą ale są też prace, które zawsze wykonywałyśmy z mamą ... mama pierogi ja ryby smażyłam... bój brat na 100% ryb nie tknie bo nie je ch i źle się czuje jak je smażymy, zresztą mama moja też w ogóle żanej ryby w życiu nie tknęła a jak była z moim bratem nad morzem na wczasach to oboje haftowali 5 dni!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3625 |
Zakorzenienie
|
a ja kocham ryby mniam mniam, chociaż zapaszek jaki zostaje po smaczeniu jest fujj, ale jest jakiś posób na to tylko nie pamiętam jaki yhm.....
|
![]() ![]() |
![]() |
#3626 |
Zakorzenienie
|
Moja mam do tego stopnia była wrażliwa na zapach o smażeniu że jak mój tato smażył ryby o 8 rano a mama wracała o 16 z pracy to od razu do kibelka szła i wymiotowała albo było jej słabo pomimo takiego czasu i wietrzenia mieszkania, obok rybnego przebiega wstrzymując oddech... teraz to nawet się przyzwyczaiła i nawet może sama rybę usmażyć ale blada jest przy tym jak ściana więc oszczędzamy jej tej przyjemności jak się da...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja buczałam bo oglądalismy "Love story"i mnie zasmucił i zdołował ten film ![]() A mój Tż nie wiem czy woli mnie w krótkich czy w długich, w każdym razie odkąd się znamy mam od zawsze dłuższe niż za ramiona, a do slubu to mam nadzieje, że już do pasa będą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3628 |
Raczkowanie
|
Cześć, dziewczyny. Właśnie męczę się z tekstem zaproszeń... Jak ma skierować zaproszenie do mojej mamy, która ma nowego partnera, jestem z Nim na Ty, a do mamy chyba trzeba się zwrócić "... zapraszają Mamę...", tak?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3629 |
Zakorzenienie
|
ja dla wszytskich mam taka samą regułkę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3630 |
Zakorzenienie
|
Ja kupię zaproszenia w tej hurtowni i może wódkę jeszcze w tym roku, bo pytał się
Tż naszej znajomej co ma sklep czy by nam zamówiła z hurtowni a czy my moglibysmy odkupić po cenie zakupu więc niby sie zgodziła ale tak do końca nie wiemy co i jak... czyli nie znamy dokładnie ceny za butelke. Dzis ma być u niej przedstawiciel handlowy z hurtowni to ona się dowie coś o tych podwyżkach , które mają byc od przyszłego roku i dam nam znać co i jak... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:34.