|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najpiękniejsze Panny Młode 2010 cz. III
cześć ja juz po egazmie
jak nie to z bani witamy nową PM 2010
|
#3602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W jakim wieku jesteście??? Ja z moim TŻ załatwliśmy i wpłaciliśmy zaliczki za salę(wesele będzie w restauracji z hotelem). zespół, video i foto. Jutro wybieramy się do Kościoła. I Tobie tez radze się spieszyć ![]() I tak jak kubusewa pisze -reszta niech się sama chwali
|
|
#3603 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no to teraz ja: mamy sale - restauracja plus nocleg dla młodej pary (wpłacona zaliczka i podpisana umowa); zespół (umowa plus zaliczka); kamerzysta (zaliczka) no i Kośćiół godzina 17:00 i póki co to wszystko ![]() Kasia jakby co to krzycz pomożemy
|
|
#3604 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja również gorąco witam nową PM 2010
Ja mam załatwioną salę, kucharza z pomocami i obsługą, orkiestrę i prawie fotografa (tylko umowę podpisac i zaliczkę dac )
|
|
|
|
#3605 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam wszystkie pochłonięte w książkach i zapracowane PM 2010
![]() Kasiu, jak czujesz, że będzie dobrze, to tak będize Za Ciebie tancerko wciąż trzymam kciuki i też dasz sobie radę Co do buziaków, to my z TŻ ciągle dajemy sobie tzw "cmoka" przy rodzinie i nie jest to dla nas krępujące. Na weselu będziemy sie całować tak długo, aż gością sie piosenki skończa i nie będa mieli już co śpiewać Ale oczywiście bez języczka Ale gdybym miałą się teraz długo całować z TŻ przy rodzinie a oni zaczęli by nas dopingować do tego to już nie byłoby fajne ![]() U mnie śnieg prawie do kolan, a dziś szłam do PUPy a tam idzie się polna drogą, którą nikt nie odśnieżał Ale na szczęście poszłąm tam jak mróz już zaczął powoli puszczać i przynajmniej nie zamarzłam ![]() A i zapisałam się na bardzo fajny kurs, który bardzo mi się przyda Trzymajcie kciuki, bym się na niego dostała Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a Tancerka jeszcze nie pisałą egzamu? to ja nadal trzymam kciuki ![]() jeszcze moje jak zwykle mądre pytanie-Tancerka jak Ty masz wogóle na imię
|
|
#3607 |
|
Wtajemniczenie
|
zaminka my mamy jak na razie tylko sale zamówioną, a chcemy do końca stycznia już mieć jeszcze orhkiestre i fotografa/kamerzystę
kościół to dpowiero tak za 2-3 miesiące..a i dowiedziałam się że semestr na polibudzie będczie kosztował 1900 zł.. pierwy semestr opłaca mi rodzice a potem będe musiala radzić sobie sama.. mam nadzieję że znajdę szybko pracę.. Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2009-01-07 o 14:27 |
|
|
|
#3608 |
|
Zakorzenienie
|
głodna jestem dzitylkna śniadanie zjadłam płatki i to malutką porcję, a teraz nie chce mi się iść po chlebek
jakaś zupa jest, ale ja zup nie lubiękupiłam sobie chlebek i pączusia ![]() u nas we wro na polibudzie mój kierunek to 2.200 za semestr chyba
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-01-07 o 14:37 |
|
|
|
#3609 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja jestem teoretycznie na doecie ale mam kupiła frytkownicę i troszke zjadłam ![]() ja kontynuuję ochronę środowiska i było w zeszłym semestrze 1600 a teraz ma podrożeć do 1900.. to wyszlo na 4 miesiące na semestr od marca 475 zł miesięcznie a to "trochę" jednak jest. Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2009-01-07 o 14:39 |
|
|
|
|
#3610 |
|
Zadomowienie
|
Magda
|
#3611 |
|
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny!
Mam gorącą prośbę o podanie namiarów na kamerzystę z Kielc bądź okolic - chodzi mi o kogoś,kto robi śliczne filmy Będę wdzięczna za każdą informację.pozdrawiam ACzarna
|
#3612 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja zrobiłam pranie a zaraz będę krokieciki sobie na obiad odgrzewać
![]() U mnie na uczelni za moje MUZ też będę płacic jakoś 1900 za semestr.. Oczywiście o ile nic nie podrożeje
|
|
|
|
#3613 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj zalatana jestem rano byłam w pracy później na egzaminie, później znów na chwilkę w pracy, później posprzątałam w domu nastawiłam pranie, a teraz jem
|
#3614 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nadsal wykładasz towar?? a duzo chociaż płaca?możesz napisać ile na h? bo kiedyś rok temu w to się baiwąłm i dostawalam 5 zł/h |
|
|
|
|
#3615 |
|
Zakorzenienie
|
wykładam słodyczki a nabiał spisuję i robię taka listę zamówienia
|
#3616 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pozniej pracowałam na weekendy w sklepie odzieżowym i miałam całe 3 zł Ale dla biednego studenta, każdy grosz się liczy
|
|
#3617 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja dorwałam się do czekolady z ogromnymi orzechami i pochłonęłam pół.. to wszystko przez @ ... na coś muszę złożyć żeby wyrzuty sumienia zagłuszyc
a do zrzucenia tyle zbędnych kg... ehhhhh nie wiem kiedy się za to zabiorę w końcu![]() A Tancerka to Madzia
|
#3618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3619 |
|
Wtajemniczenie
|
e to w takim razie jeszcze mogę trochę jej zjeść
co za ulga
|
#3620 |
|
Zadomowienie
|
Ja jak mam @ to jem wszystko co jest do zjedzenia i przerwę robię sobie tylko na sen... Za to potem mi się nie chce jeść, bo mam zrobiony taki zapas
|
#3621 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3622 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi placa rodzice, ale oddaje im 340 zl stypendium naukowego, wiec duzo to mi w sumie nie placa ![]() najwiecej za szkole placilam na prywatnej uczelni jak chodzilam na licencjata, bo tam bylo 3000 za semestr. ale na szczescie tez w calosci lub wiekszosci zazwyczaj pokrywalo sie ze stypendium ![]() Cytat:
na razie dobrze mi idzie tylko, ze ja nie lubie slodyczy, wiec nie mam tylu pokus wokolo i nawet jak mam @ (np. teraz ) to zadne czekolady mnie nie ruszaja bardziej przemawia do mnie pizza ![]() ale cos mnie scielo z nog i sobie pospalam, ale teraz trzeba sie zabrac do roboty, bo na jutro mam stosik rzeczy do przeczytania. |
||
|
|
|
#3623 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam na 17:30 sem. licencjackie
nie chce mi się
|
#3624 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ohhhhh jak ja bym tak chciała nie lubić
|
|
#3625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jedynie zelki lubie, ale tez nie wszystkie. musza byc Haribo, bo sa takie fajne twarde ale nawet widzac zelki, jestem w stanie spokojnie obok nich przejsc czego juz nie jestem taka pewna przy pizzy, spaghetti czy nozce kurczaka
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-01-07 o 15:54 |
|
|
|
|
#3626 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo ja też obok słodyczków mogę przejść obojętnie ale obok wymienionych przez Ciebie rzeczy to już nie bardzo A mnie jeszcze straaaszliwie kuszą sałatki z różnymi sosami i z włoskim pieczywem mniaaaaam
|
|
|
|
|
#3627 |
|
Zakorzenienie
|
pizza
|
#3628 |
|
Wtajemniczenie
|
to ja Lain jestem totalne przeciwieństwo
jak mam na ochotę na coś słodkiego a szczególnie podczas @ to lepiej mi nie wchodzić w drogę dopóki czegoś takiego nie zjem no tak juz mam, a potem widać niestety efekty w za małych spodniach ![]() no ale przynajmniej masz zdrowsze ząbki o własnie apropo niedługo wizyta u dentystkki no ale to juz ostatnia póki co![]() mam nadzieję że kolokwia pójdą dobrze i nie będzie wieczorem jednego wielkiego wizazowego załamania... oby
|
#3629 |
|
Wtajemniczenie
|
ok już wiem
![]() mnie szlag jasny traffia i nie moge się na niczym skupic.. wkurza mnie narzekanie koleżanki która nie ma niby kasy na studia, a tipsy ma, soczewki ma, markowe ciuchy ma, dobre kosmetyki ma, ale na to pieniądze to są echh szkoda gadac.. Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2009-01-07 o 16:11 |
|
|
|
#3630 |
|
Wtajemniczenie
|
can't mnie też tacy ludzie w ogóle wkurzają... Po co narzekać na brak kasy jak się wie, że zaraz się przepieprzy na ciuchy albo kosmetyki z dwie stówki.. Albo moja współlokatorka się śmieje ze swojej mamy że cały czas narzeka że pieniędzy nie mają i im ciężko jak teraz dzieci na studiach po czym za 2 dni mama do niej dzowni i mówi że jej kupiła narzutę na łóżko za 300 złotych... Normalnie porażka
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:19.

jak nie to z bani 

Za Ciebie tancerko wciąż trzymam kciuki i też dasz sobie radę 
Trzymajcie kciuki, bym się na niego dostała 

nie chce mi się