|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek dla tych, których waga wskazuje 3-cyfrową wartość...
witajcie
|
|
|
|
#3602 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki witajcie co tu tak cicho no jak nam watek padnie to ja nie wiem co zrobie a gdzie ja takie znajde co beda mnie wpierac.aha witamy nowa pania i zycze powodzenia i wytrwalosci powiedz moze jakie masz plany na osiagniecie celu?A wy kochane moje tak juz sie pewnie zasiedzialyscie w kuchniach i porzadki robicie na swieta ze czasu nie macie tu zajrzec szybko sie tu zglaszac i pisac bo bede krzyczec
|
#3603 |
|
Raczkowanie
|
Witamy nową trzycyfrówkę!
Taki u nas ziąb, że od kilku nie biegałam, bo boję się kolejnego zapalenia oskrzeli. Waga tak sobie skacze miedzy 81 a 82 (a wg. planu miało już być 79 ), a z dietą różnie. Muszę trochę przed świętami docisnąć, bo na święta będzie dużo leniuchowania i dobego ciasta. Ale jak tu docisnąć, skoro biegać się nie da. Najgorsze, że właśnie jestem na etapie, przy którym mogę biec całe 30 minut bez przerw, a jak trochę się polenię przez mróz, to nie wiem w jakiej będę formie. Pluszowa Misiu, ale będziesz laska na tej zabawie sylwestrowej! Madziu, życzę duuużo pożytku z nowych zakupów !
Edytowane przez cAnalia Czas edycji: 2009-12-13 o 21:01 |
|
|
|
#3604 |
|
Raczkowanie
|
Obecnie ważę 116-117 kg. Dokładnie zważę się rano. Wymarzona waga - 60 kg. Na razie - odstawiam słodycze i swoją ukochaną colę
. Zamieniam na rybki, warzywka itp itd... Jedzenie niskokalorycznych rzeczy, bez konkretnej diety. To chwilowo, a potem chcę spróbować dietę Dukana albo Zone. Póki co muszę poczytać, pomyśleć... Bo jeszcze dokładnego planu nie ma No i trzeba się zmusić do ruszenia tego wielkiego tyłka do biegania - ambitne plany rezygnacji z tramwaju kiedy kończę zajęcia o rozsądnej godzinie. Od jutra zaczynam, fajnie, że nie jestem sama
|
|
|
|
#3605 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko niektórym CIĘŻKO,oj ciężko...
|
|
|
|
|
#3606 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też witam Cię Żanetko serdecznie i czekamy aż się zważysz
|
#3607 |
|
Wtajemniczenie
|
Zanetka1990 witam i ja
a moze cos wiecej o sobie nam napiszesz :P moze dasz fotke zebysmy cie lepiej poznaly ![]() u mnie tez z dieta taaaaaaak kiepsko ze az odechciewa mi sie pisac, bo wiekszosc z Was tak pieknie leci z wagi a najgorsze jest to ze ostatnio mimo iz chce i wiem ze musze schudnac (bo z sadelkiem czuje sie zle ) to nic nie robie w tym kierunku ja niewiem czy to ten okres zimowy tak na mnie dziala bo jakos mniej ruchu niz latem eh..
|
|
|
|
#3608 |
|
Raczkowanie
|
Również witam serdecznie i dziękuję za miłe przyjęcie
Coś o sobie? Hm... Mieszkam obecnie w Poznaniu, mam 19 lat :P Studiuję sobie... Nie wiem co jeszcze mogłabym napisać A co do zdjęcia - niestety nie posiadam aparatu i zdjęć też nienawidzę (z wiadomych przyczyn :P) Ale jak będę miała okazję się pstryknąć to postaram się Wam pokazać
|
|
|
|
#3609 |
|
Zadomowienie
|
no co do wagi to tez nie mam sie czym pochwalic ale pogadac zawsze warto nawet o byle czym dziekuje za komplement ale do alski to mi jeszcze ho ho ho i jeszcze troche
Zanetko cole zastap cola zero ja ja pije na diecie dukana i jest calkowicie dozwolona jako zastepstwo slodyczy no ja musze przed swietami sie oczyscic troche i wziasc sie w karby bo mam zamiar odstapic troche od diety na swieta a nie chce zeby po swietach byl wieeeeelki problem
|
#3610 |
|
Raczkowanie
|
Witam.
A jak chodzi o przepisy to robię bigosik, sałatkę z rybką, rybę po grecku, serniczek, jabłecznik, pierożki z mąki pełnoziarnistej. Witam nową koleżankę, można powiedzieć , że w moim wieku. ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#3611 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu, poprawię Ci w tabelce jak nazbiera się troszkę poprawek
Fiolusiek, chyba miałaś rację, że można mówić, że facet nam nie leży pod żadnym względem, a później jego drążenie i tak robi swoje... na to wygląda, że zaczęłam się spotykać na poważnie z tym adoratorem z klasy Ech, nie wiem czy to nie rozpierniczy tego co między nami jest
|
#3612 |
|
Zadomowienie
|
Tersko no nie wierze ja to sie mowi chodzil chodzil i wychodzil droge do twojego serca
no to w taki razie zycze powodzenia w rozwiajniu sie znajomosci a co do rodzicow to nie martw sie pewnie niedlugo pokaze im ze ty jestes wazniejsza nic ich nadopiekunczosc
|
#3613 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Misiu
Ale zaczynam mieć normalnie motylki w brzuszku no i 1,5 kg w dół
|
#3614 |
|
Raczkowanie
|
Witam Dziewczyny!
![]() A więc dzisiaj rano dokładnie się zważyłam... I aż strach pisać - 116,4 kg. No nic... Trzeba zacząć z tym walczyć po raz kolejny - miejmy nadzieję, że tym razem skuteczny. |
|
|
|
#3615 |
|
Zadomowienie
|
Zaneta napewno ci sie uda
ja tez mialam bardzo negatywne podejscie do diety bo nigdy mi sie nie udawala a teraz mam za soab prawie 16kg i jestem z tego dumna a jak sobie przypomne te moje 110kg to mi sie ciezko odrazu robi i wiem ze tobie tes sie uda Tereska milosc odchudza heheh wiem cos o tym bo jak poznal;am mojego meza to byl wlasnie czas mojej nienagannej figury bo zaczelam chudnac i wszytscy mi mowili ze milosc odchudza i oczywiscie czlowiek staje sie piekniejszy
|
#3616 |
|
Zakorzenienie
|
Żanetko, oczywiście ja też się przyłączam do trzymania kciuków żeby Ci się udało
Pluszowa Misio, kawał dobrej roboty odwaliłaś z tą dietką i zdecydowanie się z Tobą zgadzam, że można być z tego powodu dumnym Ale teraz to jest coś innego, normalnie takie mrowienie w żołądku A tak się zarzekałam, ze nic z tego nie będzie
|
#3617 |
|
Raczkowanie
|
Gdzie Wyście znalazły tych amatorów większej ilości ciała? :P Bo ja jakoś nie mam szczęścia
|
|
|
|
#3618 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3619 |
|
Raczkowanie
|
A coś gdzieś konkretniej?:x Sorry, że odbiegam od tematu no ale..
|
|
|
|
#3620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3621 |
|
Wtajemniczenie
|
Hehe jesli chodzi o mnie to na portalu randkowym zalozylam kiedys konto lovecity.pl niewiem czy jeszcze istnieje
no i tak sie poznalismy, potem pojechalam na randke w ciemno do Niemiec (oj chyba juz kazdy zna moja opowiesc tu bo lubie sie tym chwalic ) potem byla rozlaka jedna, druga.. i wkoncu niedkonczylam studiow, rzucilam prace i wyjechalam na stale do Niemiec i od prawie 2 miesiacy jestem najszczesliwsza mezatka |
|
|
|
#3622 |
|
Raczkowanie
|
A ja studiuję na Polibudzie, niby tam tyle chłopa
Aaa... Szkoda gadać :P Żeby któryś z nich się zainteresował osobą moich rozmiarów .
|
|
|
|
#3623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w sumie też skończyłam, jedną, drugą, trzecią szkołę, później studia i jeszcze później rozstałam się z ostatnim exem, popadłam w depresję i żeby się ratować zapisałam się do szkoły policealnej, bo gdyby nie ta szkoła to pewnie dawno by mnie tu z Wami nie było i właśnie tam poznała Maćka Na początku moje nastawienie było bardzo negatywne (zresztą pisałam o tym), byłam wręcz na 100% pewna, że nic z tego nie będzie, a tu nagle wszystko się zmieniło i to przez jego upór, bo ja byłam bardzo na nie, a od drążył i drążył, a nawet męczył Więc jak widać, niezbadane są wyroki Boskie i miłość może przyjść w najmniej oczekiwanym momencie Kasiu, nawet nie wiedziałam, że jesteś tak szalona żeby jechać w daleki świat na randkę Ale bardzo się opłaciło jak widać No i jak ten czas leci, dopiero co stanęłaś na ślubnym kobiercu, a tu już tyle czasu minęło
|
|
#3624 |
|
Raczkowanie
|
ja swojego TZ poznałam na studiach, ale ważyłam wtedy jakieś 25 kg mniej
Teresko, ale niespodzianka z Twoim Wielbicielem, gratuluję i trzymam kciuki! |
|
|
|
#3625 |
|
Zakorzenienie
|
Wierzcie, facet, który poważnie myśli o życiu nie patrzy na to jak wygląda, ale na to co ma w głowie i jaka ogólnie jest. Wiem to po sobie, bo Maciek jest ciutkę niepełnosprawny fizycznie i zupełnie mi to nie przeszkadza, bo w głowie ma po kolei
|
#3626 |
|
Raczkowanie
|
zgadza się. nie miałam wcale na myśli tego, ze wartość człowieka spada kiedy waga rośnie. Nigdy tak nie myślałam ani ja, ani mój TZ.
|
|
|
|
#3627 |
|
Zadomowienie
|
kochane moja ja mojego meza tez przez neta poznalam i po pol roku przyjechal do mnie odrazu na tydzien i ten tydzien byl najwspaanialszy na swiecie po czym wyjechal na jedne dzien bo rano obudzilam sie i zobaczylam jego samochod a on czekal na mnie pod domem i oznajmil ze nie potrafil bezemnie wytrzymac nawet dnia czasu a zaznaczam ze mial do mnie 180km no i zabral mnie ze soba na tydzien potem on do mnie przyjkedzdzal na wekeend takze praktycznie od momentu pierwszego spotkania sie nie rozstawalismy i tak zostalo do dzis pomimo tego ze jestesmy ze soba prawie 3 lata nie umiemy bez siebie nigdzie sie ruszyc i ciagle nam siebie malo
ahh jak ja uwielbiam o tym pisac i mowic bo wtedy sama mi sie buzia usmiecha a co do facetow preferujacych rozmiar xl to jak na takieg trafisz to przynajmniej wiesz ze liczy sie dla niego twoje wnetrze a nie cialo i ze jest dojrzalym madrym facetem a i potem nie bedzie rozczarowania bo wzial cie juz z nadmairem kg i widzial twoje cialo dla ciebie moze nie idelane a dla niego tak a taki facet co bierze chuda laske potem do niej mowi " boze nie moge na ciebie patrzec spalslas sie ja tuczony prosiak zrob cos z tym" a my tego napewno nie uslyszymy pozatym facet nie pies na kosci nie poleci :P
|
#3628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak ogólnie napisałam, bo Zanetka pytała gdzie można znaleźć amatorów większych babek
|
|
#3629 |
|
Zadomowienie
|
no nareszcie sie cos ruszylo na naszym forum bo smutno bylo ostatnio
wiecie co rozmarzylam sie przez te wasze opowiesci bo ja bym jeszcze raz chciala przezyc to co juz przezylam z moim mezem tak bardzo lubie wracac do tamtych chwil z reszta moj maz rowniez
|
#3630 |
|
Raczkowanie
|
też lubię się tak rozmarzyć
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:45.

), a z dietą różnie. Muszę trochę przed świętami docisnąć, bo na święta będzie dużo leniuchowania i dobego ciasta. Ale jak tu docisnąć, skoro biegać się nie da. Najgorsze, że właśnie jestem na etapie, przy którym mogę biec całe 30 minut bez przerw, a jak trochę się polenię przez mróz, to nie wiem w jakiej będę formie.
!
. Zamieniam na rybki, warzywka itp itd... Jedzenie niskokalorycznych rzeczy, bez konkretnej diety. To chwilowo, a potem chcę spróbować dietę Dukana albo Zone. Póki co muszę poczytać, pomyśleć... Bo jeszcze dokładnego planu nie ma

.