|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dziewczyny od opisów - Poznajmy się :)
ja też idę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3602 |
Zakorzenienie
|
Czyli też Ci się spodobała ?
![]() Dobranoc ![]() ![]()
#3603 |
Wtajemniczenie
|
Kamma no podoba mi się, chociaż z takiego kształtu wolałabym granatowy z takiego materiały jak ... hmm no z takiej cienkiej skórki co czasem na butach jest
![]() ![]() ![]() ![]() Tak wgl. to dzień dobry! Nawet fajnie mi się spało, ale mogło być lepiej. Do 1 czytałam "Buszującego w zbożu" - strasznie się wciągnęłam i gdyby nie moja mamusia, to pewnie bym przeczytała całą ![]() Jak wyschnę jadę do lekarza. Pewnie mi antybiotyk przepisze ;(,ale z gorączką i migdałkami jakoś mi lepiej. Chociaż to wszystko teraz w oskrzela idzie :/ Edytowane przez daciaaaaaa Czas edycji: 2009-01-19 o 10:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#3604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dodam zdjecie ![]() Oj bienda daciaa ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3605 |
Wtajemniczenie
|
Kamma właśnie coś takiego
![]() Gdzie ją dorwałaś? :p Mam zwolnienie do środy, a więc w czwartek odwiedze ten busz ![]() ![]() Wspominałam, ze mam poj****ą wychowawczynie? Otóż kolezanka mi napisała, ze nie byla na 3 pierwszych lekcjach (ugryzł ja jakis pies na ulicy i chodzi teraz regularnie na szczepionki) czyli: matma (wychowawczyni){byl sprawdzian}, niemiec (baby nie ma bo w ciazy) i informatyka (wychowawczyni) {trzebabylo przygotowac i wydrukowac jakis tam referat sobie w domku} i za to ze jej nie bylo na matmie dostała 1 i na infie tez dostała 1. -.-' cholerua jasna, ze tacy ludzie po naszym globie spaceruja ... Gada ciagle, że my ja cieeegle oszukujemy i wmawiamy jej rozne historie. oj calkowite dno. czarna, duża {dla mnie za duża} http://allegro.pl/item524020668_swie...na_nowosc.html inna ;] http://allegro.pl/item523779889_tren...tmosphere.html czarna sztruks http://allegro.pl/item525007447_supe...s_czepek4.html Edytowane przez daciaaaaaa Czas edycji: 2009-01-19 o 12:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#3606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc raczej Ci nie pomogę (; ehh, dziewczęta dziś mam urodziny. ale nie czuję się staro. wszyscy dają mi ciągle 16 lat ale to i dobrze. wyglądamy w końcu na tyle, na ile się czujemy czyż nie? (;
![]() |
#3607 |
Wtajemniczenie
|
http://allegro.pl/item523779889_tren...tmosphere.html
mam prawie taka samą. tylko moja jest w szachownice i różowe gwiazdk i. ale ogólnie kształt taki sam ![]() a zaraz jak mi się załaduje, lece oglądać dalszą część Zmierzchu. ![]()
#3608 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sto lat. sto lat. sto lat. sto lat. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ja mam rocznikowo 16 lat ![]() ![]()
![]() |
#3609 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wszystkiego, co sobie wymarzysz, Kochana ![]()
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3610 | ||
xoxo
|
Cytat:
a gdzie masz ten tatuaż? nie żałujesz? ja to jestem starasznie napalona na tatauaż taką małą gwiadke na lewym nadgarstku od zewnatrz (nie wiem jak to dokładnie wytłumaczyć) tylko boje się że za 2 lata mi się nie znudzi, albo przestanie podobac i lipa;/ Cytat:
super jest uwielbiam ją przez lato, wiosne nosić niedawno wróciłam do domu. u fryzjera byłam;D wysiedziałam się troche. a jutro wycieczka klasowa do kina;D na madagaskar 2 ;D
![]() |
#3611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.swistak.pl/aukcje/3112603...OLDSCHOOL.html prosze link. Z tych co podałaś najbardziej mi sie podoba ta "inna" ![]() ![]() agatte Wszystkiego co naaaaj ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3612 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ii wlasnie.. a jak robilas tatuaz to bolalo bardzo? ![]() i wogole jak tam u Was dziewczyny? ; ** ten dzien był okropny .. tyle sprawdzianów .. ale mniejsza z tym .. znów była mojego faceta (moja byla przyjaciolka,odbiłam jej go,ale to juz po tym jak skonczylysmy sie przyjaznic) chciala nas skłócic,wymysla rozne sciemy .. poprotu to juz podchodzi,juz pod jakaąs obsesje z jej strony .. nie mam siły.. ; ) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3613 | |
Zakorzenienie
|
dziękuje wszystkim kochane moje
![]() Cytat:
czy bolało? trudno to określić. to zależy czy to uczucie można przypisać do bólu. da się przeżyć. w pewnych miejscach jak mi robił w ogóle nie czułam, w niektórych bardziej. to takie coś jak drapanie tylko, że mocniejsze. ale lepiej nie sugerować się moją opinią, każdy inaczej znosi ból (;
![]() |
#3614 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() co do workowatych toreb: http://www.allegro.pl/item534399170_...orek_nowa.html http://www.allegro.pl/item534402806_...orek_nowa.html takie ekstra to one nie są. Edytowane przez daciaaaaaa Czas edycji: 2009-01-19 o 17:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3615 |
Raczkowanie
|
agatte
![]() ![]() ![]() co do tatuaży. to ja chcce tylko nie taki na całe życie xD coś małego, tylko zastanawiam się gdzie. może na kostce albo nad... ewentualnie łopatka... ah dzisiaj dzień tragedia. nienawidze poniedziałków! :/ i w dodatku własnie angola miałam xD ale ze mnie osioł jest haha;] aż gościowi współczuje że z takim tumanem musi pracować ;D Co u Was?
'ponoć szukamy szczęścia tylko dlaczego w kłamstwach, pięściach, pogardliwych treściach, w opowieściach, w chorych głowach, na przedmieściach gdzie tynk odpada ze ścian... szczęście? kwestia podejścia!'
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3616 |
Wtajemniczenie
|
O, Aneczka nasza
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3617 |
Zakorzenienie
|
U mnie hmm lenie sie cały dzien na caaałego
![]() ReBBinus też nie znosze poniedziałków ;l nie wiem dziewczynki , która najładniejsza ? doradźcie ![]()
#3618 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() na tą 1 też mnie ciągnie, ale nie wiem. tak jak juz pisałam, ze moze sie za duza okazac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
Zakorzenienie
|
Agattee stoooo lat ;*
dzis poklocilam sie z kumpela z klasy... w sumie mam z nia dobry kontakt ale dzis nie wytrzymalam i wybuchłam... a wszystko przez to ze się czepiała, że niby metalowa ze mnie (ta ciekawe w ktorym miejsscu) a zrobilam sobie na 18stke akryle i wogole, ze sie zmieniam, ze sie inaczej ubieram... wczesniej to zawsze glany i czarny kolor a teraz tak bardziej kolorowo, kobiecoo.... i zaczela mi wyrzuty robic... gdyby to zrobila jeszcze na uboczu... to nie przy wszystkich znajomych.. boze ale mi glupio bylo.. wiec sie z nia wzielam.. teraz nie wiem czy dobrze zrobilam... ale wkurza mnie juz to.. robienie wszystkiego byu inni byli szczesliwi.... ehh... Sorki laskyy ale musialam sie wygadac.. ;*
#3620 |
Zakorzenienie
|
moze mi sie ją uda jutro zobaczyc na zywo
![]() Wiecie co wyskakuje mi cały czas, że mam wirusa trojana... wrr bede pewnie musiała windowsa przeinstalować ![]()
#3621 |
Raczkowanie
|
torba to jak dla mnie zdecydowanie ta pierwsza.
DorotaComa nie moge ludzi którzy wtrącaja sie do tego kim jestem, jak wyglądam. Ja mam taką jedna, w dodatku sąsiadke z bloku, która cały czas ma do mnie jakieś bóle... dzisiaj przyszłam do szkoły ( moja szkoła jest malutka, więc coś nowego to zawsze sensacja) i miałam tak zawiązane sznurówki w kratke xD nie wiem czy wiecie o co kaman. no i własnie ta moja sąsiadka zaraz zaczęła sie nabijać, znaczy nie tak wprost ale widziałam że cały czas na moje buty gapi:/// co jej to przeszkadza... no to tyle żali ![]() aktualnie nadrabiam zadania z polskieg ehhhh umrę... całuję Was ![]() ![]() jeszcze jedno xD ta skleroza zakochałam się w piosence Hinder without you pewnie juz ją słyszałyście ale musiałam ![]()
'ponoć szukamy szczęścia tylko dlaczego w kłamstwach, pięściach, pogardliwych treściach, w opowieściach, w chorych głowach, na przedmieściach gdzie tynk odpada ze ścian... szczęście? kwestia podejścia!'
Edytowane przez ReBBinus Czas edycji: 2009-01-19 o 19:32 Powód: ;D |
![]() ![]() |
![]() |
#3622 |
Zadomowienie
|
Agattee - również dołączam się do życzeń (;
widzę, że rozmawiałyście o torebkach. widziałam dzisiaj idealną w EMPIKU ( ![]() ![]() chyba ją kupię.. tylko 15 zł, szok! ostatnio nie mam szczęścia do zakupów : szczególnie torebek i kolczyków. co pójdę bez pieniędzy to milion rzeczy bym kupiła, jak już mam pieniądze to nie mam czasu lub nie ma nic ciekawego. a, i dobija mnie fakt, że wy śpicie sobie do 12, a ja mam jeszcze tydzień do ferii ![]() a, dzisiaj się zakochałam ![]() nie wyrabiam już. w starszej klasie są tacy dwaj *__* sama nie wiem, który jest ładniejszy, aaa! < 3 jeden brunet, drugi blondyn. blondyna już dawno wylukałam - mega słodki, a jego kolega brunet - jeszcze słodszy, o ile jeszcze się da! ![]() ![]() ![]() po prostu musiałam się wygadać, wybaczycie?! wybaczycie, na pewno ![]()
#3623 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mi tez wyskakiwalo ostatnio, ze mam trojana, potem ze mam jakiegos robaka, a teraz juz nic. -.- jak kilka razy trojan mi wyskakiwal to klikalam tam zeby usunal program tego trojana, ale i tak tego programu mojego nie czaje xD letes ja wybaczam :d Edytowane przez daciaaaaaa Czas edycji: 2009-01-19 o 19:42 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3624 |
Raczkowanie
|
ah proste że wybaczymy ;D po to jesteśmy żeby sie można było wygadać
![]() haha to jak to mówią koledzy :urodzaj masz . aż dwóch ![]() Ja też tak miewam, ale staram się trzymać jednego jak narazie;] ja tez nie mam szczęścia do zakupów, bo zawsze sobie wyobraże to co chce mieć, ale nigdzie tego nie dostane i rezygnuje z innych rzeczy ;D haah taki głupek ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3625 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
to już czołówka ![]() nic tylko ich zjeść ! ![]() kamień z serca. ![]() a w załączniku moja nowa LOVE ![]()
Na końcu wszystko będzie w porządku, a jeśli nie jest w porządku to znaczy, że to nie jest koniec. zakochana od ponad roku! ![]() Edytowane przez letes Czas edycji: 2009-01-19 o 19:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3626 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój się nie chce usuwać, ani leczyć , zainfekował sie na każdym dysku [tak mi powiedział mój brat, który jest w technikum informatycznym] powiedział, że chyba musze windowsa przeinsatlowac a to się wiąże z dłuzszym czasem bez neta.nich to ![]() letes ja też wybaczam ;] Ale wiesz co do tych chłopakow to często te najwieksze słodziaki są największymi dupkami co zmieniają laski jak rękawiczki, u nas też pare takich jest i jak tylko się na mnie spojrzą z jakimś uśmiechem to mi się śmiac chce ![]()
![]() |
#3627 |
Wtajemniczenie
|
Kamma dziekuje
![]() wam tez sie wydaje, ze ta dacia {daci, daciu} tak slodko brzmi? a moze to skutek mojej choroby ![]() Edytowane przez daciaaaaaa Czas edycji: 2009-01-19 o 20:00 Powód: a b c d e f g h i j k l ... :D |
![]() ![]() |
![]() |
#3628 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ten brunet jest taki cichutki i taki słodki w tym, że jest taki skromniutki. ![]() może i pozory mylą, ale... ![]()
![]() |
#3629 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
o tak tak. u mnie też jest taki cichutki brunet. boski. ale lubimy się. może on nawet coś więcej. xD jest prze świetny i gra w kosza . ![]() ah moja prawdziwa miłość do mnie napisała <3 jestem w niebie ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3630 | ||
xoxo
|
Cytat:
Cytat:
co ja obchodzi twój styl przeciez można coś zmienić w swoim ubirze itd.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:40.