Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-16, 12:10   #3601
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
poszukaj zdjec a watku-Jelonek wklejala -wyglada cudnie tez mi sie wydawalo ze wole push upy..i dalej mi sie wydaje ale Jelonek mnei przekonala do niego
Bo wyglada pieknie Jak juz chce testowac z miekkimi to przynajmniej porzadny se kupie
(no dobra..i sliczny )
Ja w miękkich źle się czuję, lubię czuć że mam stanik Mam kilka miękkich i nie chodze. A o prześwitujących to już wogóle nie ma co mówić (majtek prześwitujących tez nie lubie )

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 12:11   #3602
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Bardzo chętnie, zwłaszcza, że nie nadążam z ich jedzeniem i na stoliku w domu rośnie słodyczowa sterta - codziennie coś przynoszę. Okazuje sie ze nawet w pracy nie jestem bezpieczna

Co to jest Flamenco
Aleś nadrobiła wątek Flamenco to biustonosz (o, Gajuś już Ci podała linka), jest miękki, ale rzuć okiem na moje poprzednie posty, są tam zdjęcia na dziewczynach z wizażu, naprawdę cudnie wygląda. W nim to dopiero byś się nie mogła opędzić i coś czuję, ze Twój Luby przestałby być taki grzeczny jak ostatnio wspominałaś

Gajuś, tak w słoiczku 100ml/35zł, ale wydajna niesamowicie

Edit- Hosenko masz kilka miękkich ok, ale czy prawidłowo wg zasad, dobranych? Coś czuję, że nie bardzo.
A tylko taki miękki może super kształtować.
Właśnie mam na sobie Emily czarną Curvy Kate, model cały miękki, a kształt piersi jest w nim niesamowity (również wklejałam post do fotek tego modelu).

Edytowane przez Jelonek
Czas edycji: 2009-02-16 o 12:13
Jelonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 12:22   #3603
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jelonek Pokaż wiadomość
Aleś nadrobiła wątek Flamenco to biustonosz (o, Gajuś już Ci podała linka), jest miękki, ale rzuć okiem na moje poprzednie posty, są tam zdjęcia na dziewczynach z wizażu, naprawdę cudnie wygląda. W nim to dopiero byś się nie mogła opędzić i coś czuję, ze Twój Luby przestałby być taki grzeczny jak ostatnio wspominałaś

Edit- Hosenko masz kilka miękkich ok, ale czy prawidłowo wg zasad, dobranych? Coś czuję, że nie bardzo.
A tylko taki miękki może super kształtować.
Właśnie mam na sobie Emily czarną Curvy Kate, model cały miękki, a kształt piersi jest w nim niesamowity (również wklejałam post do fotek tego modelu).
No myślisz że moja mała główka pomiesci tyle informacji z 8 stron Aż tak genialna nie jestem

Jelonku, rozumiem ze od rozmiaru dużo zalezy, ale mi chodzi tu nie tyle o kształt piersi, co o samo uczucie na skórze
W biustonoszu z samego cieniutkiego materiału źle sie czuje.

Luby przestał być grzeczny, ale jeszcze musze nad nim popracować

Instagram

Stary 2009-02-16, 12:26   #3604
Jelonek
Zakorzenienie

W każdym razie ja usztywnianych z Mileny nie znam osobiście bo nie lubię takich.
Natomiast radzę poczytać opinie na wątku o konkretnych modelach, bo pushit zdaje się zamawiała kilka push-upów również (foty też wklejała) i wypadają mniejsze niż tabela pokazuje, są rozciągliwe, zabudowane często i niektóre "rakietują" (znaczy biust wygląda z boku zwłaszcza jak kaczy dziób bądź rakieta właśnie ) co jest średnio seksowne jak dla mnie
A jak mniej grzeczny to dobrze pracuj pracuj
Stary 2009-02-16, 12:32   #3605
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
W każdym razie ja usztywnianych z Mileny nie znam osobiście bo nie lubię takich.
Natomiast radzę poczytać opinie na wątku o konkretnych modelach, bo pushit zdaje się zamawiała kilka push-upów również (foty też wklejała) i wypadają mniejsze niż tabela pokazuje, są rozciągliwe, zabudowane często i niektóre "rakietują" (znaczy biust wygląda z boku zwłaszcza jak kaczy dziób bądź rakieta właśnie ) co jest średnio seksowne jak dla mnie
A jak mniej grzeczny to dobrze pracuj pracuj
O mamuś... Ja zabudowanych nie lubie, tak samo jak z szeroko rozstawionymi miseczkami ... O szpiczastym efekcie już nie wspominając nawet
Zapowiada sie wiec długa lektura ...

Instagram

Stary 2009-02-16, 12:51   #3606
lizzie
Zadomowienie

Hej dziewczynki, widzę że temat stanikowy na tapecie, chyba też będę musiała poczytać wątek o staniczkach bo mam wrażenie że też noszę źle dobrane A nigdy nie trafiłam na nikogo kompetentnego w sklepie żeby mi dobrze doradził...

Ale dziś jestem szczęśliwa, kupiłam wreszcie sukienkę na wesele i jestem z niej tak zadowolona jak chyba nigdy z żadnego zakupu (nawet kosmetycznego). Do tego kosztowała tak niewiele że grzechem byłoby zostawić ją w sklepie.

Isa, widziałam w ZARA te buty które wklejałaś kilka dni temu, kosztują 450zł ale na żywo wyglądają nawet fajnie.

Nosku, wiesz że ta maska Clinique 15-min ma być wycofana? Ma ją zastąpić ta nowa co weszła, w tubce I teraz nie wiem czy nie kupić sobie szybciej tej 15-min bo jak na wiosnę jej już nie będzie w sklepach Udało mi się dziś wyprosić nawet sporą próbkę tej nowej, mam nadzieję że ilość kwasu salicylowego w niej mnie nie zabije.
Kupiłam też peeling ten Exfoliating Scrub, przyniosę ci jego próbkę na najbliższe spotkanie to sama przetestujesz czy jest wystarczająco ścierający
Stary 2009-02-16, 12:57   #3607
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
A
Gajuś, tak w słoiczku 100ml/35zł, ale wydajna niesamowicie

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki, widzę że temat stanikowy na tapecie, chyba też będę musiała poczytać wątek o staniczkach bo mam wrażenie że też noszę źle dobrane A nigdy nie trafiłam na nikogo kompetentnego w sklepie żeby mi dobrze doradził...
Bo w aklepach panie potrafia najczesciej albo krzywo patrzec albo wciskac to co pasuje na oko albo ewentualnie podawac towar.I do tego ostatniego najlepiej sie nadaja..Ja wiele rozumiem ale wyszkolony personel w sklepie z bielizna to jakis osmy cod swiata jest..
No i w sklepach jest malo rozmiarow
Poczytaj sobie bo warto

Cytat:
Ale dziś jestem szczęśliwa, kupiłam wreszcie sukienkę na wesele i jestem z niej tak zadowolona jak chyba nigdy z żadnego zakupu (nawet kosmetycznego). Do tego kosztowała tak niewiele że grzechem byłoby zostawić ją w sklepie.
Gratulacje dobrego zakupu
Cytat:
Isa, widziałam w ZARA te buty które wklejałaś kilka dni temu, kosztują 450zł ale na żywo wyglądają nawet fajnie.
Ile??poszaleli jak nic.
Nosku, wiesz że ta maska Clinique 15-min ma być wycofana? Ma ją zastąpić ta nowa co weszła, w tubce I teraz nie wiem czy nie kupić sobie szybciej tej 15-min bo jak na wiosnę jej już nie będzie w sklepach Udało mi się dziś wyprosić nawet sporą próbkę tej nowej, mam nadzieję że ilość kwasu salicylowego w niej mnie nie zabije.
Kupiłam też peeling ten Exfoliating Scrub, przyniosę ci jego próbkę na najbliższe spotkanie to sama przetestujesz czy jest wystarczająco ścierający[/quote]
Wycofuja te w sloiczku?
Cytat:
O mamuś... Ja zabudowanych nie lubie, tak samo jak z szeroko rozstawionymi miseczkami ... O szpiczastym efekcie już nie wspominając nawet
Zapowiada sie wiec długa lektura ...
Nie lubisz jak ci piersi stoja jak rakiety? zartujesz
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 13:00   #3608
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

lizzie no właśnie wiem dlatego każdy zapas się przyda ja testowałam tą nową, ale po jednym użyciu ciężko mi coś powiedzieć, no może tyle że zostaje po niej brokat na twarzy
który dość ciężko zmyć..
Narazie 15minutową widzę jeszcze wszędzie ale chyba lepiej kupić od razu jeśli Ci się bardziej spodoba
A peelingu już się nie mogę doczekać Kupiłaś go ponownie?

Strasznie mnie kusi jakieś serum na noc, albo olejek Clarinsa, albo Decleora

biegam

Edytowane przez noseknosek
Czas edycji: 2009-02-16 o 13:01
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 13:04   #3609
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Nie lubisz jak ci piersi stoja jak rakiety? zartujesz
Jakoś nie Ale jesli Samiec wyzna kiedyś że takie preferuje to jestem skłonna do poświeceń

Instagram

Stary 2009-02-16, 13:12   #3610
lizzie
Zadomowienie

Cytat:

Bo w aklepach panie potrafia najczesciej albo krzywo patrzec albo wciskac to co pasuje na oko albo ewentualnie podawac towar.I do tego ostatniego najlepiej sie nadaja..Ja wiele rozumiem ale wyszkolony personel w sklepie z bielizna to jakis osmy cod swiata jest..
No i w sklepach jest malo rozmiarow
Poczytaj sobie bo warto
Na pewno poczytam, mam teraz tydzień ferii więc nadrabiam zaległości w różnych dziedzinach

Cytat:
Gratulacje dobrego zakupu
Dziękuję Naprawdę, tak się cieszę, myślałam że poszukiwanie sukienki to będzie koszmar a tymczasem to była pierwsza która dziś przymierzyłam Jest dokładnie taka jaką chciałam.

Cytat:
Ile??poszaleli jak nic.
No, cena niezła, jak na ZARE trochę sporo, zwłaszcza, że było dużo ładniejszych po 250zł.

Cytat:
Kupiłam też peeling ten Exfoliating Scrub, przyniosę ci jego próbkę na najbliższe spotkanie to sama przetestujesz czy jest wystarczająco ścierający
Wycofuja te w sloiczku?
[/quote]

Tak mi powiedziała pani w Sephorze, więc chyba kupię sobie wcześniej tą maseczkę.

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
lizzie no właśnie wiem dlatego każdy zapas się przyda ja testowałam tą nową, ale po jednym użyciu ciężko mi coś powiedzieć, no może tyle że zostaje po niej brokat na twarzy
który dość ciężko zmyć..
Narazie 15minutową widzę jeszcze wszędzie ale chyba lepiej kupić od razu jeśli Ci się bardziej spodoba

Tak, peeling kupiłam ponownie bo tamtego zostało mi na jakieś 3-4 użycia a jestem z niego naprawdę zadowolona, dobrze ściera ale ja mam cerę wrażliwą więc to ścieranie nie jest na pewno jakieś extra bo by mnie inaczej podrażnił. A maseczkę pewnie kupię, mam nadzieję że tak w kilka dni nie zniknie ze sklepów, dziś się trochę spłukałam więc kupię ją gdzieś za jakieś 2 tygodnie dopiero.
Stary 2009-02-16, 13:13   #3611
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
który dość ciężko zmyć..

Brokat?

Nosku poczytaj sobie w sieci o tych olejkach na biochemii urody.Mozesz sobie zamowic oleje z mazidel aobo z bu i sama zmajstrowac cos podobnego.
Podstawa tych olejow jest najczesciej olej z orzechow laskowych ,jesli chodzi ci o nawilzanie to inne sa lepsze
POczytaj bo mnie tez kusily strasznie a teraz moj zapal oslabl.
Cytat:
Jakoś nie Ale jesli Samiec wyzna kiedyś że takie preferuje to jestem skłonna do poświeceń
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-16, 13:16   #3612
truheart
Zakorzenienie

Hej dziewuszki czytam was piąte przez dziesiąte, cały weekend jakis dziwny, w sobotę siostra urodziła maluszka, okazało się, że ma jakąś ogólna infekję organizmu i coś jeszcze, leży na neonatologii i nie wiadmo co dalej, robia badania i nic nie mówią, w ogóle zakręt, nie możńa go odwiedzać ani oglądać, młoda się stresuje i cała rodzina razem z nią jade tam zaraz. Buziaki.
Madziu, Aga, łapcie mnie na kom jutro, bo nie wiem czy będę tutaj.
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 13:18   #3613
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Hej dziewuszki czytam was piąte przez dziesiąte, cały weekend jakis dziwny, w sobotę siostra urodziła maluszka, okazało się, że ma jakąś ogólna infekję organizmu i coś jeszcze, leży na neonatologii i nie wiadmo co dalej, robia badania i nic nie mówią, w ogóle zakręt, nie możńa go odwiedzać ani oglądać, młoda się stresuje i cała rodzina razem z nią jade tam zaraz. Buziaki.
Tru Ty sie nie denerwuj tylko wszystko pewnie dobrze bedzie :glasiu :
xxxDAGMARAxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 13:20   #3614
noseknosek

Cytat:
Na pewno poczytam, mam teraz tydzień ferii więc nadrabiam zaległości w różnych dziedzinach
zazdroszczę
Cytat:
Napisane przez lizzie
Dziękuję Naprawdę, tak się cieszę, myślałam że poszukiwanie sukienki to będzie koszmar a tymczasem to była pierwsza która dziś przymierzyłam Jest dokładnie taka jaką chciałam.
Dziewczyny a czy ja na chrzest w czerwcu potrzebuję sukienki? chyba tak?
Cytat:
Napisane przez lizzie
Tak mi powiedziała pani w Sephorze, więc chyba kupię sobie wcześniej tą maseczkę.
W razie czego zawsze jest Allegro, tam ta maseczka jest nawet w tubkach (ja miałam taką w tym nowym zestawie Clinique) i tak chyba się ją wygodniej aplikuje.
Cytat:
Napisane przez lizzie
Tak, peeling kupiłam ponownie bo tamtego zostało mi na jakieś 3-4 użycia a jestem z niego naprawdę zadowolona, dobrze ściera ale ja mam cerę wrażliwą więc to ścieranie nie jest na pewno jakieś extra bo by mnie inaczej podrażnił. A maseczkę pewnie kupię, mam nadzieję że tak w kilka dni nie zniknie ze sklepów, dziś się trochę spłukałam więc kupię ją gdzieś za jakieś 2 tygodnie dopiero.
W kilka dni raczej nie zniknie Pewnie też rozważę większy zapas, bo potem będzie jak z peelingiem Biotherm

gajuś ja się już trochę zagłębiałam w BU, ale jakoś mnie robienie takich rzeczy nie bardzo kręci. Jakoś sobie nie ufam w tej kwestii i wolę gotowce

tru trzymaj się jakoś i nie stresuj

biegam
Stary 2009-02-16, 13:27   #3615
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxDAGMARAxxx Pokaż wiadomość
Tru Ty sie nie denerwuj tylko wszystko pewnie dobrze bedzie :glasiu :
Cytat:
tru trzymaj się jakoś i nie stresuj
Dzięki Słonka, ja to się trzymam, ale tak mi żal tego okruszka, lewdo co przyszedł na świat, a tu już go męcza badaniami i zabiegami, welflon ma wbity w główkę
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 13:34   #3616
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Oluś trzymam mocno kciuki za maluszka siostry, oby wszystko było w porządku i dobrze się skończyło

To gdzie sie spotykamy i o której? Manu, np. 16:30 gdzieś przy wejściu od rynku?

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 13:41   #3617
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
zazdroszczę

Dziewczyny a czy ja na chrzest w czerwcu potrzebuję sukienki? chyba tak?

W razie czego zawsze jest Allegro, tam ta maseczka jest nawet w tubkach (ja miałam taką w tym nowym zestawie Clinique) i tak chyba się ją wygodniej aplikuje.

W kilka dni raczej nie zniknie Pewnie też rozważę większy zapas, bo potem będzie jak z peelingiem Biotherm
No na chrzest to na pewno Ja mam o tyle problem że będę świadkową więc nie mogę założyć np. małej czarnej choć bardzo bym chciała
Wiem że ta maska jest na All, ale mam nadzieję że uda mi się ją jeszcze dorwać w sklepie. Przetestuję dziś lub jutro tą nową i zobaczę która lepsza. A właśnie Nosku, poratujesz mnie malutką próbeczką tej maseczki 15-min? Przyglądałam się tej nowej, ale brokatu w niej nie widać, chyba że dopiero na twarzy wyjdzie

Cytat:
Dzięki Słonka, ja to się trzymam, ale tak mi żal tego okruszka, lewdo co przyszedł na świat, a tu już go męcza badaniami i zabiegami, welflon ma wbity w główkę
Oej, tru, współczuję Rzeczywiście taki maluszek i już go męczą w szpitalu. Mam nadzieję ze wszystko będzie dobrze. Wenflon wbity w główkę
Stary 2009-02-16, 13:43   #3618
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Oleńko ścickam kciuki za maleństwo no i za ciebie i za małego Adaśka

Idę dzisiaj do fryzjera ściąć końce zniszczone bo już mam takie miotełki że szok, i kupię też sobie coś na objętość włosów, widziałam z welli taki spray do stosowania na gorąco, który powoduje że włosów jest optycznie więcej,.
No i chcę okrągłą drewnianą szczotę do modelowania.
Stary 2009-02-16, 13:48   #3619
noseknosek

Cytat:
No na chrzest to na pewno Ja mam o tyle problem że będę świadkową więc nie mogę założyć np. małej czarnej choć bardzo bym chciała
Wiem że ta maska jest na All, ale mam nadzieję że uda mi się ją jeszcze dorwać w sklepie. Przetestuję dziś lub jutro tą nową i zobaczę która lepsza. A właśnie Nosku, poratujesz mnie malutką próbeczką tej maseczki 15-min? Przyglądałam się tej nowej, ale brokatu w niej nie widać, chyba że dopiero na twarzy wyjdzie
No pewnie, że poratuję, obiecałam i pamiętam o tym jakby Ci się coś jeszcze spodobało to pisz śmiało, mam dużo małych pojemniczków
Niedługo będę potrzebować jakiejś maseczki, bo kończę Avenkę

biegam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-16, 13:50   #3620
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
Oej, tru, współczuję Rzeczywiście taki maluszek i już go męczą w szpitalu. Mam nadzieję ze wszystko będzie dobrze. Wenflon wbity w główkę
U takich maluchów to standard, że wenflony zakłada się w tym miejscu
True, trzymaj się ciepło i postaraj się w miarę możliwości uspokajać siostrę, żeby tylko pokarmu ze stresu nie straciła.
Trzymam kciuki żeby wszystko się dobrze skończyło
Stary 2009-02-16, 13:55   #3621
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
No pewnie, że poratuję, obiecałam i pamiętam o tym jakby Ci się coś jeszcze spodobało to pisz śmiało, mam dużo małych pojemniczków
Niedługo będę potrzebować jakiejś maseczki, bo kończę Avenkę
Dziękuję bardzo Porównam wtedy te maseczki i kupię tą co się lepiej sprawi na mojej twarzy. U mnie właśnie z pojemniczkami problem, bo jeszcze nie zdążyłam zamówić tych na Allegro ale coś ci wyszukam na te peelingi

Cytat:
U takich maluchów to standard, że wenflony zakłada się w tym miejscu
True, trzymaj się ciepło i postaraj się w miarę możliwości uspokajać siostrę, żeby tylko pokarmu ze stresu nie straciła.
Trzymam kciuki żeby wszystko się dobrze skończyło
O rany, nie wiedziałam. Niemniej jednak jest to straszne i życzę Olu żeby twoja siostra mogła zabrać maluszka jak najszybciej do domu
Stary 2009-02-16, 13:57   #3622
noseknosek

lizzie jeśli nic nie znajdziesz to nie rób sobie problemu i po prostu weź peeling ze sobą - zrobimy próbkę na miejscu, wezmę pojemniczki

biegam
Stary 2009-02-16, 14:10   #3623
rzyrafka
Zakorzenienie

Gupie forum- znowu nie zaznacza mi cytatów

Tam są gruszkiiiii
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?threadid=310815

z serii ktokolwiek widział, ktokolwiek wie:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?threadid=310998
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 14:19   #3624
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
lizzie jeśli nic nie znajdziesz to nie rób sobie problemu i po prostu weź peeling ze sobą - zrobimy próbkę na miejscu, wezmę pojemniczki
Nosku, już znalazłam pojemniczki. Wolę zrobić próbki w domu bo o ile ten peeling do twarzy to waży malutko, to tego do ciała jest 700g i razem z pudełkiem waży chyba ze 2 kilo
Stary 2009-02-16, 15:20   #3625
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cześć dziewczynki

przejrzałam, co tu za potworne ilości postów nastukałyście i postanowiłam po egzaminach zgłębić temat biustonoszy. Może i dla mnie pokrzywdzonej przez naturę gdzieś jest rozmiar i odpowiednia bielizna.

Właśnie powinnam się uczyć, a zamiast tego zastanawiam się, na jaki kolor pomalować paznokcie.

Wczoraj powalczyłam trochę ze swoimi kompleksami i dołkiem z soboty i kupiłam sobie białe dresowe spodenki w Decathlonie - są szerokie i do kolan i nie wyglądam w nich tak chudo. Właśnie się w nich snuję po domu i poprawiam sobie humor swoimi szerokimi białymi nogami.

Zabijcie mnie, ale nie mogę się skupić na nauce.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 15:27   #3626
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki

przejrzałam, co tu za potworne ilości postów nastukałyście i postanowiłam po egzaminach zgłębić temat biustonoszy. Może i dla mnie pokrzywdzonej przez naturę gdzieś jest rozmiar i odpowiednia bielizna.

Właśnie powinnam się uczyć, a zamiast tego zastanawiam się, na jaki kolor pomalować paznokcie.

Wczoraj powalczyłam trochę ze swoimi kompleksami i dołkiem z soboty i kupiłam sobie białe dresowe spodenki w Decathlonie - są szerokie i do kolan i nie wyglądam w nich tak chudo. Właśnie się w nich snuję po domu i poprawiam sobie humor swoimi szerokimi białymi nogami.

Zabijcie mnie, ale nie mogę się skupić na nauce.
Polecam picie magnezu, mi bardzo pomagało a też rozpraszało mnie wszystko co tylko możliwe. Do tego miałam lepszą pamięć
Stary 2009-02-16, 15:30   #3627
noseknosek

Melduję wszystkim, które nie wiedzą jak wydać pieniądze że w Body Shopie promocja 3 w cenie 2

biegam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-16, 15:50   #3628
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
Melduję wszystkim, które nie wiedzą jak wydać pieniądze że w Body Shopie promocja 3 w cenie 2
Ech... będziesz się smażyć w piekle
Stary 2009-02-16, 15:56   #3629
noseknosek

Cytat:
Ech... będziesz się smażyć w piekle
staram się jak mogę

biegam
Stary 2009-02-16, 16:10   #3630
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Nosku, jak mogłaś

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości