|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
honey091.
przepraszam, nie mogłam pomóc, ale widzę, że reszta dziewczyn poradziła sobie z tym doskonale ![]() nydee. dziękuję ;* ulatuję jak z nieszczelnej butli gaz. ten list to znak, że jeszcze jesteś. porcja ciepłych złudzeń przenika do serc. uśmiechamy się plastikowo. strach nie istniał, nie miał prawa. chwaliłeś się biletem do szwecji. po raz pierwszy, skulona na tym fotelu, zaczęła się bać, że on mógłby przestać być częścią jej życia. nie wyobrażała sobie tego. zastanawiała się, dlaczego poczuła to akurat teraz. możesz mówić, że jej nie ma. w twoich smutnych oczach jest. nie mam już niczego dla ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3602 |
Raczkowanie
|
On odchodzi, a Ty zastanawiasz się co zrobiłaś źle...
Piękna?? Śliczna?? Idealna?? Lecz dla Ciebie kotku nieosiągalna... -Nie chcę wszystkiego... -A co chcesz ?? -Nic... Tylko mnie kochaj... Bo Ty zawsze wiesz co mi jest.... ![]() Nie pozwól, by czas i odległość zrodziły słowo ,,ZAPOMNIJ'' Ja dobrze wiem, że sa tysiace takich jak ja... Sto powodów by uciec i milion by nie wrócić... Mam wszystko o czym marzyłam.... Ten mój ideał, o którym śniłam ;] Twoje oczy- Moje małe, niebieskie, prywatne, najpiękniejsze niebo ![]() Wiele wybaczam... Ale nie zapominam.. ![]() Wiele z nich kradnę ;D Pozdrawiam ![]() ---------- Napisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Aaa i proźba dziewczyny ;] Macie może jakieś opisy coś w stylu, że straciłam swojego chłopaka już 3 raz , ale za każdym razem powracał.. I zeby wyrażało coś takiego, że nie chce go stracić już nigdy więcej i że najgorsze już przeszliśmy ?? Nie wiem czy dobrze to ujełam, ale chyba zrozumiecie ... ;] ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
Zadomowienie
|
hej ;*
pamietacie mnie jeszcze ;DD ? ale ja i tak na chwile xd problemy z komputerem ;/ ;D Została jedynie garść wspomnień i obraz twarzy, który tracił rzeczywiśtość z każdym upywającym dniem Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi Nie proszę o więcej.. niż możesz mi dać! Czy jeszcze kiedyś powtórzy się to, co zdarzyło nam się? `to była niezwykle czarująca opowieść.. nie ważne czego szukają inni ja mam ciebie ` <3 moja siła to jest mój cel. niedlugo wszystko nadrobie, obiecuje ;*!
#3604 |
Przyczajenie
|
*** Dostępna tylko na receptę:P
***Gdyby bóg nie wymyślił kobiety, facet zaje*ałby się na śmierć ***Przed rozmową ze mną, skonsultuj się z lekarzem, lub farmaceutom :P *** Kęsy zimowego powietrza dziewczynka zajada łyżeczką ![]() *** Codziennie budzę się piękniejsza, ale dziś to qrwa przesadziłam:P ***Szukasz idealnego faceta? Ja szukam wody w proszku, poszukamy razem? *** Tylko nie mów mamie, że się kochasz w chuliganie, że funduje ci co weekend ostre melanżowanie ' [!] . . ***książę z bajki? mam go w dupie! zostane niezależną księżniczką! *** Ty myślisz, że błyszczysz? Ch** tam błyszczysz, Ty nawet nie świecisz:P *** Autografy, kwiaty, prezenty itp. przyjmuje tylko w soboty ![]()
#3605 |
Raczkowanie
|
Szczęście wchłaniam powietrzem Od Ciebie zależy doskonałość W jednej chwili oddam się Nie chcę Cię przegrać Jesteś tym, kim powinieneś być Wciąż zapominam i robię herbatę dla dwojga.. Pamięć o nim nie chce zblednąć Rozmawiać a nie krzyczeć Szczęście tak niewłaściwe Słodkie cierpienie Niewytłumaczalnie opętałeś mnie Noc pełna łez, lodów i całej reszty Jesteś magiczny od dnia naszego pocałunku Twoje spojrzenie i uśmiech powoli bledną na tle prawdziwego wnętrza __________________ Pytasz po co tańczę? To jakbyś pytał po co oddycham. Testy Gimnazjalne
![]() |
#3606 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() coś ode mnie: płonę. tak gęste powietrze. owiń lekko mnie wokół ciała. jakbyś obawiał się że nie starczy ci mnie. tobą pachnę i płonę. wiem już co będzie gdy się całkiem zatracę. a ja z mym żalem tańczę wspaniale. stój. uwiąż swoje ręce. spójrz. toniesz w jej sukience. jakby świat się skończyć miał. to smutny fakt. że to nie miłość. ściskasz ją czule. więc ja go tule. zrób jeszcze więcej. to się poświęcę.
![]() ![]() |
![]() |
#3607 |
Raczkowanie
|
poddaj się temu pragnieniu skrywanemu w sercu.
mówisz, że już nic do stracenia nie masz, a wciąż stracić się boisz. czy to idący wybiera drogę, czy droga idącego? powiedz czy na tyle serca mam by obudzić się u Twoich bram znaleźć się w Twoim śnie? serca bicie tu zatrzyma nas zegar życia dawno stracił czas. to moje miejsce, tu zostać chcę. mija nas czas. odkrywam w sobie nieśmiałą świadomość, że życie mi coraz prędzej ucieka. Znowu w życiu mi nie wyszło. To my, marzący o wolności swoich myśli. Każdy inny, wszyscy równi. Wszyscy razem, każdy sam. I tak nie spotkamy się więcej i tak. I tak nie będziemy się więcej już znać. I tak nasze usta nie będą już ze sobą więcej grać.
#3608 |
Rozeznanie
|
magia już nie działa
spokojnie wibruje puls to Ty wyrywasz mnie z rąk codzienności jakieś wyjście czas znaleźć nastrojona na miłość w ogniu Twoich rąk biały dzień szara twarz szczęście moja to Twoja osoba może to nie była miłość ? z Tobą uciekam przed światem kolejny raz zgubiłam swój rozsądek już nie ochronisz mnie walczyć o siebie miałam szanse zadzwoń do Baśki jeśli liczysz na igraszki gdy ktoś miły by obrobić mi tyły poczuć wolność w sobie ___________________ dawno mnie tu nie było śliczne opisy Kochane ![]()
#3609 | |
BAN stały
|
Cudny. Kradnę.
Dziękuję. Bardzo mnie to cieszy, że się podobają. Cytat:
I kradnę ten jeden. _________________________ _____________________
_________________________ ______________ Ważny jest skutek lecz ważniejsza przyczyna. Dzieci gorszego Boga dla nich słonce nie chce wstać. Stoję w cieniu Waszym miast. Otwórz oczy a zobaczysz kto jest winien. Zobacz jak niewielu wychodzi na prostą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3610 |
Raczkowanie
|
To on..Ma w oczach jasne światła wszystkich wielkich miast..
już nie będziesz dla nikogo będziesz mój Przez pelargonie w oknie widzę ulic zbieg Siwy horyzont zawsze budził we mnie lęk bo po co gdzie indziej iść - nie wiem tam gdzie nie ma już dróg stanie mój drogowskaz... Ty co gwiazdy rozwieszasz ty wiesz będziesz, mój i sam się zdziwisz że aż tak, tego chcesz Kto wymyślił naszą miłość? w twoich oczach się przejrzałam
Zamykam sie w swoim świecie, a w pudełeczku trzymam biedronki, na szczęście. Mam jeszcze kamyczek, mały, trzymam go w lewej kieszonce. To on jest moim przyjacielem, a biedronki pocieszycielkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3611 |
Przyczajenie
|
Jeśli Cię pokocham, wejdź bez pukania, lecz dobrze to sobie przemyśl, Twoja dłuższa nieobecność sprawi mi ból...
Potrafię być sobą w tym fałszywym świecie pokazać, że nic o mnie nie wiecie!!! Na świecie jestem ja i 1.000 moich kopii... co jedna to gorsza... Tylu mężczyzn, a żaden nie dorównuje mojemu ![]() Co nie boli to nie życie co nie mija to nie szczęście
#3612 |
Raczkowanie
|
Little Ballerina - uh, kobieto Twoje też cuda ; * < 3
dzisiaj mało i na szybko, bo koniec karnawału ![]() ______________________ Stoję przed Tobą tu i teraz,
Nie zaraz. Nie wtedy. a w tamtej altanie uczyłam się pierwszy raz smaku twoich ust twoje włosy dawały mi schronienie przez te kilka dni obróć życie, postaw tak żeby leżało twoje słodko-gorzkie pocałunki oddawane w pośpiechu. idziesz już? uśmiechasz się szyderczo . mówisz - nic nie trwa wiecznie. zobaczysz, do Ciebie też po zmierzchu zawita samotność. i będziesz chciał powrócić... na ustach twych smak porannej kawy. wyśmiałam siebie. zapłakałam nad sobą. życie wystawi mi za kilka dni rachunek . poproszę o fakturę i kawa lepiej smakowała
#3613 |
Raczkowanie
|
"A to życie zachodu jest warte"!
Ważne, aby znaleźć smak szczęścia w codzienności... ...znalazłam Ciebie,gdzieś na końcu świata... Przyzwyczaić się nie mogę, że Cie mam ... ...zwiewne jak obłok, kruche jak dym... |
![]() ![]() |
![]() |
#3614 |
Rozeznanie
|
* Tam, gdzie spadają anioły .
* To mój teren, pod Jego ubraniem . * Mnie nie można zignorować . No cóż kociaku . ;p * Topię się w płatkach róż . * Jedyna w swoim rodzaju, lalka z porcelany . *Obgryzione paznokcie, ze strachu, że Cię stracę .
![]() |
#3615 |
Przyczajenie
|
Ja znam bardzo ciekawe przypadki, zakochują się co tydzień, aby móc uprawiać seks z miłości...
Już nie łudzę się że to ma sens...już nie oszukasz nigdy mnie... Nie myśl że wciąż będę tęsknić...utonąłeś w niepamięci... Wiem, że ja znalazłam niebo, nie ma w nim już miejsca dla Ciebie... Tysiąc kłamstw...złudzeń smak...kiedyś zapomnę...przegrałeś grę... Ja poczuć chce jak cudownie tak smakuje śmiech
![]() |
#3616 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki macie jakieś opisy, że już nie wytrzymuje z tym, bo wszystkich okłamałam i teraz nie umiem się do tego przyznać? Cos o kołamstwie .. Z góry dzięki ;*
Kiedy jestem z nim myśle wciąż o Tobie..Maiłeś być tym jednynym, niepowtarzalnym... |
![]() ![]() |
![]() |
#3617 |
Zadomowienie
|
Zostawiam ślad .
Myśli jak rzeka . Szary świat . Szczęście to jest gra . To są tylko żywe cienie . W ciasnych domach i tramwajach . Z lekkim sercem i sumieniem . Więc nie pytaj mnie dlaczego . Jutro niesie bagaż zwykłych spraw . Upij się deszczem . W taką pogodę niebo już całe spuchło od łez . W ukryciu jak złodziej . Bo żal najprostszych słów . Płacz, stać Cię tylko na to . W ogniu Twoich rąk . Zabieraj się stąd .
#3618 |
Raczkowanie
|
jakby cały świat zgasił światło, poszedł spać.
nie byłabym sobą, gdy byłabym inna. bo świat się jakoś dziwnie ułożył. co myślę, nie pytaj - sama nie wiem. halo! mi tu szaro. i lubię ten smak, gdy w ustach mam słowo 'fuck'. mój cały świat po prostu sobie weź. bo świat nie kończy się na słowach dwóch.
#3619 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A tu kilka opisów, ale nie wiem, czy się przydadzą . .: * Przepraszam za to, że skłamałam . Za to, że inaczej nie umiałam . * Żywię się swoimi kłamstwami . * Mam już dość . Proszę, zacznijmy od nowa . Koniec z kłamstwami ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3620 |
Rozeznanie
|
Jakby ktoś zgasił całe światło w moim życiu to po prostu poszłabym spać. |
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
Raczkowanie
|
Mój obecny:
obok masz mnie a ja Ciebie mam. ![]()
#3622 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no ja może spróbuję coś skleić. `do trzech razy sztuka. po raz kolejny Cię nie stracę.! `bo już znamy ten ból. wiemy jak to jest. `zostań już tylko ze mną. `ciężko jest tracić Cię i odzyskiwać na nowo ![]() `proszę, zapewniaj mnie, że już nigdy się to nie powtórzy `nie chcę przechodzić przez to znów. NZR ;* `Tyś mym upoważnieniem do szczęścia. nigdy już nie odchodź. `to, co najgorsze pozostaje daleko w tyle. <3 `za sobą mamy chwile słabości, prawda.?
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Raczkowanie
|
Głupie serce - najpierw szeptało mi do ucha bzdury, teraz wyje z bólu.
Padam na kolana i błagam żeby w końcu coś się wydarzyło Ludzie będą gadać i wszystko rozgrzebywać. Człowiek nie pochodzi od małpy, tylko od kury Szukam Cię wszędzie, idę na oślep drogą, którą kroczyłam za Tobą wcześniej. Serce już dyszy z bólu, ale dam radę. druga szansa dla nich nie ważna, ludzie nigdy się nie zmieniają. ' Gdybym mógł śnić, śniłbym tylko o tobie. I nie wstydziłbym się tego.' 'Pierwsza miłość odurza, upaja i takie tam. To niesamowite, jak wielka jest różnica pomiędzy czytaniem o czymś, oglądaniem o tym filmów, a doświadczeniem tego czegoś w prawdziwym ży*ciu, nie uważasz? '
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3624 |
Zakorzenienie
|
ludzie spoglądają na mnie z boku
różne rzeczy wnioskują z moich kroków. na szczęście nie można czekać, bo szczęście trzeba gonić. Nie widziałeś poza nią tu świata, tak jak Ty w niej ona też w Tobie zakochana... i choćbyś nie wiem jak przycukrował, nie spocznę na laurach. zobacz. dotknij. zostań. czaruj swoim szeptem i zostań. oprzytomniało szczęście. przecież musi być coś po drugiej stronie tęczy... chcę zwariować. sobą chcę być. szczęście ma Twój zapach. połóż dłoń na mym policzku przegoń wszystkie myśli złe . to grzech kochać Cię. gorzkiej kawy ciepły łyk. wspomnienia mokre od łez. zapomnę o wszystkim co się stało. zrobię Ci kąpiel pełną gwiazd opowiem o tym jak pachnie deszcz. znajdziecie coś w swoich zbiorach, o tym, że czeka mnie ważny dzień i to co ma się wydarzyć trochę mnie stresuje i jest dla mnie bardzo ważne? coś typu "chwila prawdy". będę wdzięczna.
Edytowane przez agattee Czas edycji: 2009-02-21 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#3625 |
Raczkowanie
|
![]() życie depcze wyobraźnię.
tu gdzie neony nigdy nie zgasną .. kłamstwa w tej grze nie lubię. piszę nocami o tym co dzieje się z nami .. im wyżej wejdziesz tym dłużej będziesz spadać . okłamywanie rzeczywistości . kocham Cię i nigdy Cię nie opuszczę .. - mówiłeś . więc gdzie teraz jesteś ?! jak w jednej z bajek. których banał wciąż rozczarowuje . trzymać Cię za rękę to szaleństwo. (; samotnie w tłumie szukała prawd .. zna na pamięć smutek . zna na pamięć deszcz .. tak , to znowu ja . szlachetne serce . raczej da się skaleczyć, niż samo zadraśnie ..
![]() |
#3626 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hm, może : - jestem tylko człowiekiem, konającym teraz .. - czasem i ja mam prawo konać . - wyrwać się. poddać się wiejącemu wiatru. - poza granicą własnej wyobraźni. - przygniotła mnie szara rzeczywistość. - a teraz ja, ja stworzę własną realną fikcję. ! nie wiem czy pomogłam . ;* ![]()
![]() |
#3627 |
Rozeznanie
|
Catch me if you can- złap mnie jeśli potrafisz
Tańcz, gdy w klubie błyszczy ultrafiolet Tracisz oddech ale wcale nie chcesz wzywać karetki Kocham tracić kontrolę.. Moje ciało po brzegi wypełnione jest namiętnością |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3628 |
Raczkowanie
|
unattainabl Kochana dziękuję
![]() ![]() _________________________ _________________________ _______ Czasami przyjaźń znika tak szybko jak miodek Kubusia... Ja sama...On z nią... Przy mnie łza...Przy niej on... ![]() Gdybym staneła przed Tobą nago umiałbyś mi spojrzeć w oczy?? ![]() Nie umieraj... Poczekaj na mnie... |
![]() ![]() |
![]() |
#3629 |
Przyczajenie
|
Dziś uwolnimy nasze marzenia
by wolne i kolorowe uleciały w świat. Rozsypała się nasza walizeczka A o to co między nami rozkwitło będziemy dbać razem - ty i ja. Gdzieś pośród drogi mlecznej dwa anioły czuwają i dbają by każdy miał swoją gwiazdę szczęśliwą Walizka pełna marzeń Gdzieś pośród łąk i zapachu ziół dwa anioły dbają by nasze marzenia lekkie i kolorowe po świecie fruwały. Gdzieś w drodze jest czas odpoczynku Czas dmuchawców i marzeń Niebieski smok i jego pani gwiazdy rozsiewają Tam gdzie zakwita światło i zakwita muzyka i my Nasza walizeczka zabiera nas czasem w dalekie podróże Anioł stróż oberwanych guzików Co nam dzisiaj podarował nasz kufer ze wspomnieniami? Wspomnienia cichutko układają się do snu Najpiekniejsze są listy nie wysłane "Przyjmuj spokojnie, co lata doradzają Z wdziękiem wyrzekając sie przymiotów młodości" I jeszcze mamy gwiazdy nad głowami, I jeszcze mamy walizkę pełną marzeń. To nieważne gdzie dziś powędrujemy, byleby droga zawsze była przed nami Dla tych, którzy w drodze, dla tych, którym bagaż zbyt wielki. A o to, co miedzy nami rozkwitło, będziemy dbać razem - ty i ja
#3630 |
Zadomowienie
|
Hej.
![]() także ten. dziewczynki, słuchajcie, miałabym prośbę - opis o pożądaniu, o wspólnych przyjemnych chwilach, o tym, że dwie osoby pragną się nawzajem. taki raczej niebezpośredni. ; ) znaczenie ukryte między słowami. wymyslam, wybaczcie. xD a teraz coś ode mnie : i świat istniał. istniał, ale zupełnie inaczej. pluszowe maskotki, zdjęcia i zapach Twój. wciąż tęsknię. niedopowiedziane. i urwane w pół. tylko teraz ma sens. kolorowy, bajkowy świat. i jest niemożliwe aby dusza mogła krwawić. a ja chcę krzyczeć, że tak nie chcę. mogę Cię ewentualnie kochać. że to dziś jest taka jedna szansa na sto. ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:35.