Oczekujące Panny Młode 2011! ;) - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-30, 09:45   #3601
Kinja
Przyczajenie

Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)

Witam wszystkich !!! wlasnie odkrylam to forum... ;D bo tak sobie siedze i czesto mysle co by tu wymyslec na ten nasz slub oczywiscie... pozdrawiam dziewczyny i ciesze sie ze sa takie fora...mam nadzieje sie czegos ciekawego dowiedziec...narazie zamowilismy sale... podoba nam sie i bardzo sie z tego ciesze ahhh ;D fajnie byc zakochanym
Kinja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 09:51   #3602
Mustique
Lena

Cytat:
Napisane przez Kinja Pokaż wiadomość
Witam wszystkich !!! wlasnie odkrylam to forum... ;D bo tak sobie siedze i czesto mysle co by tu wymyslec na ten nasz slub oczywiscie... pozdrawiam dziewczyny i ciesze sie ze sa takie fora...mam nadzieje sie czegos ciekawego dowiedziec...narazie zamowilismy sale... podoba nam sie i bardzo sie z tego ciesze ahhh ;D fajnie byc zakochanym
witaj Kinja!!! opowiadaj o sobie!!!!

i nie wyjechałam po teżeta. i tak bym nie zdążyła go odebrać, tylko by czekał!!! na szczęście jest w mega świetnym humorze i sam sobie przyjedzie do domku!!! o dziwo szybko się zgodził!!!
Stary 2009-08-30, 10:36   #3604
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

cobra nieźle sobie wykombinował ten twój TŻ ihi.

olka Ach Ci Tż. mój też zawsze mówił, że on się nie zna na zespołach żebym coś wybrała. Tegoc oznalazłam nawet nie chciał słuchać, ale coś mu sie ostatnio stało że ich posłuchał i mówi co mnie "jedziemy w piątek podpisać umowę z orkiestrą", no to pojedziemy pachnące wortki na śmieci?? Dobre hehe

senira niech Tż później żałuje jakie pyszne ciasto przesło mu koło nosa

Witaj Kinja

Mustique to może zrób Tż fajniutkie przywitanie w domku

A mi sie wczorajszy wypad na oiffko z przyjaciółmi i Tż udał. Posiedzieliśmy, pogadaliśmy.
Wczoraj moi rodzice byli u mamy Tż (bo jego tato oczywiście w pracy wyjazdowej) bo był jakiś festyn i właśnie się dowiedziałam, że Tz z mama przychodzą do nas dzisiaj na obiad hmm.

Lece pomóc mamie z tym obiadem.

Miłej niedzieli

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 11:09   #3605
cobra115
Zakorzenienie

Hej dziewczynki

Jak będę miała troszkę czasu to zlookam co naskrobałyście. Narazie się troszkę śpieszę na te dożynki I love wieś Miałam ciekawą noc z TŻ bo wracaliśmy od znajomych i wpadliśmy jeszcze na festyn no i moje kochanie przesadziło z %%% w nocy prawie nie spałam bo musiałam pilnować czy dobrze oddycha, bo ona czasami zapomina p o prostu lol
Stary 2009-08-30, 11:16   #3606
Stysik
Zakorzenienie

Cześć

Cobra115 a dzisiaj ciąg dalszy festynu i Twoja kolej?

Ma.ko a Wasi rodzice znali się jeszcze przed zaręczynami?

Kinja to miłego sprzątania a potem pewnie imprezka w gronie współlokatorów hi hi

Mustique Ma.ko ma rację - milusie powitanie zrekompensuje samotną podróż do domu

Dzisiaj się pogoda udała oby tak dalej może ja też się na jakiś festyn wybiorę

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Edytowane przez Stysik
Czas edycji: 2009-08-30 o 11:17
Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 11:18   #3607
cobra115
Zakorzenienie

Stysik no baaa mama już zapowiedziała, ze panowie dzisiaj prowadzą bo mój tatuś też był wczoraj w wesolutkim humorze

Ja lecę sie szykawać kąpiel itd.

Miłej niedzieli kobitki

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-30, 13:39   #3608
kopikos
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kinja Pokaż wiadomość
Witaj!
Przez weekend sporo PM-ek doszło. Ivona jak wróci będzie miała pokaźną grupkę do dopisania w kalendarz
Fajnie że jest nas coraz więcej

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

Jak będę miała troszkę czasu to zlookam co naskrobałyście. Narazie się troszkę śpieszę na te dożynki I love wieś Miałam ciekawą noc z TŻ bo wracaliśmy od znajomych i wpadliśmy jeszcze na festyn no i moje kochanie przesadziło z %%% w nocy prawie nie spałam bo musiałam pilnować czy dobrze oddycha, bo ona czasami zapomina p o prostu lol
Cóż On by bez Ciebie zrobił....

Udanej zabawy!
Stary 2009-08-30, 14:39   #3609
Mustique
Lena

powitanie jak powitanie.. ale muszę na prędce jakieś wytrawną kolację wymysleć a potem ją przyrządzić. mamy dziś tyle rzeczy do obgadania, że aż nie wiem jak sie do wszystkiego zabrać!!!! jedno jest pewne, będę drążyć temat aż się zgodzi!!! ... a czasu mało bo do pracy idzie pierwszego, a jak już się zakotwiczy w pracy to mało będę miała z niego pozytku!!!!
Stary 2009-08-30, 14:50   #3610
hecate5
Raczkowanie

[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;13974359]
Hecate5
moja bratowa też będzie rodzić w listopadzie tylko że na koniec miesiąca i moja przyjaciółka też jest w ciąży i również ma termin na listopada a co będzie miała Twoja bratowa bo u nas będzie dwie dziewuszki ma być Blanka i Sandra . Blaneczka będzie nawet moją chrześnicą [/QUOTE]

No lekarze mówia ze to dziewczynka ( ale dwie moje kolezanki tez miały miec dizewczynki a urodziły chłopczyków wiec póki co sie nie nastawiam) i jeśli sie sprawdzi to bedzie Amelka. Bardzo bym chciała żeby to byla dziewczynka bo na 8 dzieci w rodzinie jest tylko jedna dziewczynka. A i mojego kuzyna żona również jest w ciązy i termin na koniec stycznia A chrzestną będę albo ja i brat bratowej albo moj młodszy brat i siostra bratowej.

Kinja witaj Kiedy ten wielki dzień?

Dziewczyny a ja sie troche wkurzyłam i jednocześnie martwie bo brat bratowej przełożył ślub na 2011 z 2010 i boję sie zeby nie wybrał tego samego dnia co ja. Bo pewnie bratowa bedzie u niego świadkiem a u mnie brat i ciężko by im było pogodzić to Ale w sumie juz powiedziałam bratowej ze jej brat nie moze 7 maja wiec moze bedzie dobrze
Stary 2009-08-30, 14:57   #3611
Mustique
Lena

Hecate- pewnie bratowa komunikowała swojej rodzinie o ślubie twoim, i wzieli pod uwagę.
ja miałam podobna sytuację, gdybym przekładała na lipiec 2010. córka kuzyna wychodzi za mąż 17 lipca. na szczęście nasza prawdopodobna data będzie- 10! więc wszystko będzie ok. ale za to wesela tydzień po tygodniu. ale się wyszalejemy!!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-30, 17:09   #3612
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cześć Kochane Moje

Dzisiaj nie mam w ogóle czasu, przyjechała rodzinka z Łodzi i cały dzień latam z mamą w koło nich...
A w ogóle to wczoraj byłam w stanie takim jak TŻ cobry hi hi a dzisiaj się leczę...
Jutro w pracy poczytam i wszystko odpiszę!
Miłego popołudnia Misie Pysie

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 17:21   #3613
olka139
Raczkowanie

ma.ko a my dzis skontaktowalismy sie z zespolem no i tez mamy wybrac sie podpisac umowe,tylko troszke nas cena przerazili... :/

ide sie lenic moje mile ,pa
Stary 2009-08-30, 18:01   #3614
Mustique
Lena

Cytat:
Napisane przez olka139 Pokaż wiadomość
ma.ko a my dzis skontaktowalismy sie z zespolem no i tez mamy wybrac sie podpisac umowe,tylko troszke nas cena przerazili... :/

ide sie lenic moje mile ,pa
i ile płacicie????

ja się też lenię! teżet zasuwa przy garach ... chce mnie oczarować jakimś zagranicznym specjałem- mam nadzieję że mnie nie potruje!!!

a ja korzystam z neta, bo jutro wybywamy na dwa dni w ramach przedpracowniczego urlopu i brak neta nas czeka!!!! mam nadzieję że dziewcxzyny nie rozpiszecie się za dużo!!!!
Stary 2009-08-30, 18:18   #3615
kassshiraaa
Raczkowanie

Dzien dobry ;-)
Ja z moim narzeczeńcem wczoraj sponatnicznie pojechalismy do znajomych... Zostalismy u nich na nocke... fajnie było Dzisiaj bylismy na pokazie aikido, potem troszkę w domku tż a teraz siedze u siebie, bo on na nocke w pracy.... Planow totalny brak ...

Kiedy patrzy się razem w górę, niebo się przybliża...
kassshiraaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 19:29   #3616
olka139
Raczkowanie

Post Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
i ile płacicie????

ja się też lenię! teżet zasuwa przy garach ... chce mnie oczarować jakimś zagranicznym specjałem- mam nadzieję że mnie nie potruje!!!

a ja korzystam z neta, bo jutro wybywamy na dwa dni w ramach przedpracowniczego urlopu i brak neta nas czeka!!!! mam nadzieję że dziewcxzyny nie rozpiszecie się za dużo!!!!
4500zl...
Stary 2009-08-30, 19:53   #3617
kassshiraaa
Raczkowanie

Cytat:
4500zl...
uuu... to duzo. Ale jezeli zespol wart jest tej ceny i Was stac na przeznaczenie takiej kwoty na zespol to chyba w porzadku

Stary 2009-08-30, 20:06   #3618
bambusiek
Zakorzenienie

Dobry wieczór Dziewczęta

Ja tylko na parę chwil, bo wróciłam dopiero z weekendu na drugim krańcu Wielkopolski, ale o tym to może napiszę jutro (w pracy) jak nadrobię wiadomości od piątku.

No ale padam z nóg, więc do jutra
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 20:15   #3619
Mustique
Lena

Cytat:
4500zl...
my 2800. i tak cięzko nam jest to płacić!!! ale musimy jeszcze dodać parę setek bo jeszcze do tego będzie wynajmowany drużba. ciekawe ile on sobie krzyknie!!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-30, 20:26   #3620
kassshiraaa
Raczkowanie

Cytat:
do tego będzie wynajmowany drużba
nie rozumiem? jak to wynajmowany druzba??

Stary 2009-08-30, 20:29   #3621
olka139
Raczkowanie

Smile Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)

Nom duzo, z tym ze oni musza dojechac do nas 300km.Stac nas jak stac... :/ Ale to ta jedyna noc I wezme jakis co mi sie srednio podoba aby taniej a potem bede plakac ;p Moze jakos wspolnymi sialmi uzbieramy przez dwa lata hehe Czasem to dobrze,ze to tak dlugo jeszcze :P Bo kasy mozna uzbierac no nie?Albo przynajmniej zaplanowac,ze sie uzbiera...

no wlasnie o co z tym druzba chodzi?:P

Edytowane przez olka139
Czas edycji: 2009-08-30 o 20:30
olka139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 20:39   #3622
kassshiraaa
Raczkowanie

olka139, no pewnie przez taki okres czasu da sie odlozyc... my z moim tżtem planujemy odlozyc okolo 10 tysiecy zeby odciazyc troszke rodziców i samemu sobie zaplacic za kilka rzeczy...
co racja to racja - na zespole nie ma co oszczedzac

Stary 2009-08-30, 20:43   #3623
Mustique
Lena

Cytat:
Napisane przez kassshiraaa Pokaż wiadomość
nie rozumiem? jak to wynajmowany druzba??

gościu z "siekierką" który będzie prowadził wszelkie zabawy weselne, odgrywki gości, i "wyprowadzenie pana i pani młodej z rodzinnego domu... taka tradycja!!!

nasz druźba ma gadane i naprawdę jest świetny w tym co robi... byłam na ostatnim weselu i on tam druźbował, no poprostu te jego przyspiewki powalające!!!

Edytowane przez Mustique
Czas edycji: 2009-08-30 o 20:45
Mustique jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-30, 20:47   #3624
olka139
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kassshiraaa Pokaż wiadomość
olka139, no pewnie przez taki okres czasu da sie odlozyc... my z moim tżtem planujemy odlozyc okolo 10 tysiecy zeby odciazyc troszke rodziców i samemu sobie zaplacic za kilka rzeczy...
co racja to racja - na zespole nie ma co oszczedzac
nom na zespole i na jedzeniu tez nie ma co oszczedzac,ale jedzenie na szczescie u mojej cioci wiec najlepsze my tez planujemy odlozyc zeby rodzicom pomoc

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Cytat:
gościu z "siekierką" który będzie prowadził wszelkie zabawy weselne, odgrywki gości, i "wyprowadzenie pana i pani młodej z rodzinnego domu... taka tradycja!!!

nasz druźba ma gadane i naprawdę jest świetny w tym co robi... byłam na ostatnim weselu i on tam druźbował, no poprostu te jego przyspiewki powalające!!!
ahaaaa paniemaju
Stary 2009-08-30, 20:54   #3625
kopikos
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hecate5 Pokaż wiadomość
No lekarze mówia ze to dziewczynka ( ale dwie moje kolezanki tez miały miec dizewczynki a urodziły chłopczyków wiec póki co sie nie nastawiam) i jeśli sie sprawdzi to bedzie Amelka. Bardzo bym chciała żeby to byla dziewczynka bo na 8 dzieci w rodzinie jest tylko jedna dziewczynka. A i mojego kuzyna żona również jest w ciązy i termin na koniec stycznia A chrzestną będę albo ja i brat bratowej albo moj młodszy brat i siostra bratowej.

Moja siostra jak była 4 lata temu w ciązy to tydzień przed porodem robiła USG i lekarz stwierdził że na 100 % będzie chłopiec. Tak więc kupili dla Grzesia niebieską wanienkę, niebieskie ciuszki. Szwagier pomalował łóżeczko na niebiesko. A za tydzień... urodziła się Weronika

Ale ostatnio stwierdziliśmy że chyba miała rzeczywiście być chłopcem Straszny z niej łobuz...

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Dobry wieczór Dziewczęta

Ja tylko na parę chwil, bo wróciłam dopiero z weekendu na drugim krańcu Wielkopolski, ale o tym to może napiszę jutro (w pracy) jak nadrobię wiadomości od piątku.

No ale padam z nóg, więc do jutra

Weekend udany?

Parę dni wolnych a na forum cisza. Dziewczyny wracają do pracy - i znów zaczynają szaleć
Mam nadzieję że też będę mieć taką pracę, że zawsze będzie czas na wizaż

Cytat:

U nas mówią na takiego gościa wodzirej
Stary 2009-08-30, 20:55   #3626
Mustique
Lena

Cytat:
nom na zespole i na jedzeniu tez nie ma co oszczedzac,ale jedzenie na szczescie u mojej cioci wiec najlepsze my tez planujemy odlozyc zeby rodzicom pomoc

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

ahaaaa paniemaju
niekiedy te wszystkie zabawy prowadzi zespół, niekiedy drużba, czy wodzirej... u nas na naszej wiosce, taki zwyczaj- bez druźby ani rusz! a zresztą bardzo mi się podobają wesela z drużbami. te wszelkie przyśpiewki pod domem pani młodej, te schodzenie i mylenie pana młodego- coś pięknego!
Stary 2009-08-30, 21:13   #3627
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

cobra fajna noć hehe. Znam to - jak mój tż wypije i zje, to zaraz ma randkę z kiblem pół nocy, nad ranem się kładzie i po obudzeniu jescze pół dnia, ech ci faceci (ale ma tak tylko po wódeczce). W sobote idziemy na urodziny do znajomych i tez bedzie wodeczka i jedzonka i aż się boje heh.

Stysik tak, nasi rodzice znali się przed zaręczynami. To długa historia A mianowicie: Pierwszy raz spałam u mojego Tż po studniówce (bo sala w której mieliśmy studniówkę jest jakieś 500 metrów od domu Tż - tam też robimy weselicho) i moi rodzice stwierdzili, że trzeba by "podziękować" rodzicom Tż i wtedy spotkali sie pierwszy raz. później rodzice Tż zrekompensowali się moim i się zaczęło. Czasami spotkają sie na grilach, albo na imieninach (juz jak rodzina hehe) nawet raz rodzice Tż zaprosili moich w święta, ale w drugi dzień świat Bożego Narodzenia - szaleni. Alecieszzę się, że mają dobry kontakt.

Mustique jeśli chodzi o romantyczną kolację, to ja zazwyczaj przygotowywałam sałatkę grecką (pomidor, ogórek zielony, oliwki, kukurydza, ser feta i sos), do tego pieczywko czosnkowe i winko, albo pomidory z mozarella i poieczywkiem. Ale od kiedy Tż boi się jeść pomidory nie mam pomyślu na szybkie, romantyczne kolację - no cóż mało wymyslna jestem hehe.

hecate zróbcie wspólne wesele hehe. nie no żart. Ale może nie wezmą tego samego dnia. może Twoja bratowa powie bratu, że 7 jest zarezerwowany

Mustique wytrenujecie nogi i podszkolicie taniec

olka mnie cena też przeraziła, ale jak to stwierdził moj tata, "lepiej zapłacić więcej a mieć pewnośc, że goście beda się dobrze bawić. W końcu wesele robisz tylko raz" I chyba ma racje., Ale zrezygnowaliśmy z orkiestry na poprawiny, bo chcieli dodatkowy 1000zł, a weźmiemy znajomego Dj który weźmie duuużo mnej, bo tylko200-300zł.

U naś nie ma drużby, a jego sprawy "załatwia" orkiestra. oni przyjeżdżaja po Tż, z nim jadą do mnie i zabawiają gości. Ja nie lubię na weselu wodzirejów, bo wtedy goście nawet sapokojnie zjeść nie moga, bo non stop ich zagaduje hehe.

A u mnie dzisiaj obiadek sie udał. po obiadku mama Tż jeszcze troche posiedziała i musiałam ją odwieźć, bo założyła takie buty że ja obtarłu i nie mogła iśc.Więc ja odwiozłam, pospacerowaliśmy z Tż a teraz idę prostować włoski.

dziewczyny ja się już nie moge doczekać wesela.

wczoraj pytałam Tż, czy się cieszyna ten nasz slub, a on mi "no pewnie, będziesz mi codziennie roiła śniadania, obiadki i wogóle "-portów hehe.. A ja taka dobra duszyczka jestem, że pewnie będę
Ok, lece, bo jutro w pracy pewnie znów będzie ciężki dzień, bo dalej wdrażamy nowy program, jescze tydzień szkoleń i od 7 IX ruszamy bez testów

Buziaki

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

Nie wiem jak to wygląda u drużby, ale mnie sie podoba jak roi to u nas orkiestra. Nie wiem nawet, czy u nas można wynająć drużbę. Ale wodzirejów nie lubie :P

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 21:24   #3628
Mustique
Lena

jak mówicie o wodzirejach, to zaraz przed oczami mam wodzirejów z filmów i sylwestra... .... nie wiem czy na weselach wodzirejowie robią to samo co drużbowie- bo nigdy nie byłam na weselu z wodzirejem...
Stary 2009-08-30, 22:06   #3629
cobra115
Zakorzenienie

Powróciłam już

Dzisiaj wolałam szybciutko wrócić bo jutro rano jadę z TŻ odebrać dyplom technika hotelarstwa

Aleeee jestem zmęczona jutro urodzinowo będzie ale postaram się do was zawitać
Stary 2009-08-30, 22:21   #3630
monini2507
Zakorzenienie

Boże dziewczyny ja chyba nigdy juz za wami nie nadąże no tak jestem załamana bo ostanio bgrakuje mi czasu na wizaż mam tyle spraw i barzo żałuję bo sie boje ze w pewnym momencie nie zdaze tego szystkiego nadrobic i wiele ważnych spraw mi przeleci o ktorych bedziecie pisac
monini2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości