|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV
Cytat:
|
|
|
|
|
#3602 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() ja juz po rozmowie kwalifikacyjnej i już w domku.. nie było źle chcoaiz nie wiedziałam że będą maglować szczegółami z całych studiów troszke gorzej było z angielskim, bo już się nm nie posługuję 2 lata i zapomniałam co nieco z ze słownictwa zawodowego. ale mysle że dałam radę![]() no i 2 wiadomość TŻ idzie od marca na tydzień okresu próbnego i jest duże prawdopodobieństwo że zostanie w tej firmie.. kurcze super by było
|
|
|
|
#3603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z reszta kazdy potrzebuje przerwy w innych momentach. raczej nie jest tak, ze wszyscy tancza w danym czasie i razem robia sobie przerwy. raczej tak sie wymieniaja. wiec lepiej niech juz ta muzyka gra caly czas
|
|
|
|
|
#3604 |
|
Wtajemniczenie
|
Nasz zespół w przerwach jakąs muzyczkę sobie puszcza
A ile graja u Was kawałków?? U nas 3 wolny szybszy i bardzo szybki Niby 3 to mało, ale maja bardzo krótkie przerwy
|
#3605 |
|
Wtajemniczenie
|
"ugrany" pierwszy raz słyszę o czymś takim
a muzykę w czasie przery będziemy mieli na pewno, nbędzie jednak ona puszczana troszkę ciszej aby każdy mógł spokojnie sobie porozmawiać
|
#3606 |
|
Zakorzenienie
|
u nas tez tego zwyczaju nie ma
|
#3607 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny tu nie chodzi o zdzieranie pieniędzy z ludzi!! Przed weselem uprzedze gości, że zespół jest zapłacony i nie trzeba im placic za dedykacje Ale z doświadczenia wiem że zespół chętnie przyjmuje pieniądze za dedykacje jak ludzie chcą płacić. Nie jestem naiwna, znam mnóstwo przypadków, ze zespol był uprzedzony ze ma nie brac od ludzi kasy za dedykacje,a jak ludzie przychodzili to zespół bardzo chętnie przyjmował te pieniądze Ale proszę nie piszcie ze u mnie goscie będa sponsorowac zespol, bo ja im normalnie płacę za to że grają
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3608 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no rzeczywiście super by było najlepiej jakbyście oboje dostali pracę
|
|
|
|
|
#3609 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 3 piosenki to strasznie krótko. |
|||
|
|
|
#3610 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale skoro macie zapłacone to czemu zespól nie może robic dedykacji za darmo???. Nie rozumiem tego. Ze powie kilka słow to mu trzeba zapłacić??? No sorry bez sensu to jest. Wy za to płacicie i powinni się dostosować a nie jeszcze kase zdzierać z gości. A z drugiej strony tych dedykacji nei jest dużo. Ale ja bym kasy nie dała za dedykację.
|
#3611 |
|
Zakorzenienie
|
Cant super zazdraszczam
|
#3612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja sie umówiłam z zespołem, ze kasy za dedykacje nie biora a jak ktos im da to chyba logiczne, że mają sie nie bronić, uważam, ze jeśli ktos uzna za stosowne dać im kasę to jest tej osoby sprawa, zespół sobie może wziąć, ale ja nie chcę miec z tym nic wspólnego. Mam tylko pewność, ze zespół mi nie powie do kogos kto poprosi o dedydakcje, że za to należy się kasa. |
|
|
|
|
#3613 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3614 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3615 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm ja w sumie nie wiem ile piosenek grają zanim będzie przerwa ale mi sie wydaje że przerw dużo nie mają no a już na pewno nie co 3 piosenki!!! 3 piosenki to przecież przerwa wychodzi co 10-15 minut!!! coś tu mi się nie podoba... jeszcze goście nie wyjdą na parkiet a tu już schodzić trzeba..
|
|
#3616 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miałam w liceum "koleżankę" z klasy.. Nie za barzdo ją lubiłam.. Dużo kasy rodzice mieli a ona miała w głowie dużo siana.. Ledwie na dwójach i trójach jechała.. Teraz jak patrzę na opisy jej na gg to normalnie nie mogę wyjśc z podziwu nad jej rozwojem intelektualnym.. W sesji ciągle opisy "KoLeJnY eGzAmInEk Na 5(tudzież 4,5).. A ja ryję jak szalona i się cieszę jak mam 4.. Normalnie poranoja :/ I właśnie tacy są tam studenci.. :/ Cytat:
No to dla młodych ludzi jest bardzo fajne, tak miał na przykład mój TŻcik na studniówce.. Tylko że nie wiem jak to się sprawdzi przy starszych osobach, bo ja wiem że na przykład moja mama około północy byłaby już strasznie wymordowana jakby tak jej coś non-stop parę godzin grało.. Też miałam taki pomysł ale z tego względu nie wiem czy to zrealizuję.. |
||
|
|
|
#3617 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
3-4 piosenki u nas to standard. Jak zepół gra więcej piosenek to automatycznie mają dłuzsze przerwy. Teraz się zmieniło u mojego zespołu bo jak byliśmy na zabawie to grali 4 piosenki a przerwa trwała niecałe 5 minut. Wytańczyliśmy się, zdążyliśmy coś zjeść i było ok ![]() 15 minut tańczenia 5 minut przerwy. W sam raz. I goście zdąża się najeść i wytańczyć. A jak przerwy są długie to narzekają i wołają "orkiestra grać" , a jak za długo grają to, że nawet nie dadza się najeść i jedzenie wystygnie. Ale wszystkim nie dohgodzisz ![]() 5 piosenek u nas to maks. Ale każdy zespół ma swoje przyzwyczajenia i ludzie też. W regonie przewaznie się gra 3-4 piosenki i krótka przerwa.
|
|
#3618 |
|
Rozeznanie
|
kasiu87
mam pytanie hihihi masz piekne włoski, ładnie się blyszczą a moje nadal matowe od jakiegos czasu, a zawsze błyszczały (uzywałam shaumy) może zmienić szampon ? albo jakaś odżywka |
|
|
|
#3619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myje codziennie, susze i prostuję a używam tylko i wyłącznie szamponu Pantene "proste i gładkie"
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z reszta u mnie czesc sali do siedzenia jest podobno dosc dobrze ustawiona w stosunku do czesci sali do tanczenia tak, ze muzyka nie przeszkadza przy stolach
|
|
|
|
|
#3621 |
|
Zakorzenienie
|
a ja od jakiś 2 tygodni unikam słodyczy i powiem Wam, że już mnie do nich nie ciągnie
|
#3622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to tak na pokusę dla Kasi![]() A tak poważnie... rodzinna tradycja... Musze tylko skoczyć po jajka.. bo chyba będzie za mało..... ![]() Buziaki słodziaki ... mam nadzieję, że nie zapomniecie o mnie
|
|
|
|
|
#3623 |
|
Zadomowienie
|
Myślałam o studium zeby zrobić z tej socjologii ale czy ja wiem... ja sie nie czuje w takich sprawach. Mnie bardziej ciągło posiedzieć za biureczkiem odbebnić 8h i cheja do domu bez problemu bez pretensji.... Wiec nie wiem teraz musze skonczyc ta ksiegowosc zobacze za rok....
Moj zespol nie bedzie bral pieniedzy od gosci nie ma mowy... Po za tym u mnie nikt na taki genialny pomysł nie wpadnie Z zespolem musimy sie skontaktowac jesli chodzi o piosenki, o zabawy oczepinowe i o przerwy itp.... Ale to w przyszlym roku dopiero...
16.11.2007 Poznaliśmy się ![]() 25.12.2008 Zaręczyliśmy się ![]() 04.09.2010 Powiedzieliśmy"Tak" przed Bogiem ![]() Edytowane przez jozia Czas edycji: 2009-02-19 o 13:59 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3624 |
|
Zakorzenienie
|
oj to mnie nie kusi bo ich nienawidzę
|
#3625 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobaczysz Jozia co sie okaże po stażu A co w ogóle będziesz na nim robić?My też, mamy nawet kartkę ze scenariuszem, do którego wpisujemy co i kiedy chcemy, jakie piosenki itp. Cytat:
Wkurzyłam się. |
||
|
|
|
#3626 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3627 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co sie stało ze sie wkurzyłas... Mow tu zaraz....
16.11.2007 Poznaliśmy się ![]() 25.12.2008 Zaręczyliśmy się ![]() 04.09.2010 Powiedzieliśmy"Tak" przed Bogiem ![]() Edytowane przez jozia Czas edycji: 2009-02-19 o 14:11 |
|
|
|
|
#3628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z może ona miała do Ciebie taki stosunek bo nie pracowałaś tak głośno sobie myślę tylko
|
|
#3629 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:21.

pierwsze słyszę o czymś takim i jak dla mnie to w ogóle jakiś bezsens.. no wlasnie tak jak Samoa pisze ze niby kasę fiskalną postawić na sali??? nie no czego to ludzie nie wymyślą... u mnie nie ma czegoś takiego i całe szczęście bo dobijają mnie takie głupoty...
Dziewczyny tu nie chodzi o zdzieranie pieniędzy z ludzi!! Przed weselem uprzedze gości, że zespół jest zapłacony i nie trzeba im placic za dedykacje
Ale proszę nie piszcie ze u mnie goscie będa sponsorowac zespol, bo ja im normalnie płacę za to że grają

tak głośno sobie myślę tylko