|
|
#3601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
No tak, jak zwykle facet uwaza, ze nalezy mu sie najwieksza uwaga... i chce miec dziewczyne TYLKO na wlasne zawolanie, kiedy ma na to ochote, z reszta sie nie liczy...
Spij dobrze, Grape |
|
|
|
#3602 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę się założyć, że wpadł na jakiś genialny pomysł z kuzynem
Jestem ciekawa, co wymyślili, ale nie będę się łamać i dzisiaj nie zadzwonię na pewno, niech sobie myśli, co chce ja idę spać
|
|
#3603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spokojnej nocy życzę
|
|
#3604 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() czytałyście? zmarła Kamila Skolimowska.. rzut młotem, sydney, złoto.........
|
|
|
|
|
#3605 |
|
Zakorzenienie
|
nie dzwon ani nie odpisuj. Jak wazne to niech on zadzwoni do ciebie
|
|
#3606 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Twoja koleżanka wspominała Ci pewnie o tej drugiej części nauk i właśnie ta druga część nauk ma limit czasowy, a nie pierwsza. I ta druga część nauk u nas w parafii składa się tylko z kilku spotkań ![]() No i co jest nie tak w tym, że mamy już obydwoje odbębnioną pierwszą część nauk przedmałżeńskich? Tym bardziej, że zeszły rok mieliśmy luźniejszy niż spodziewane lata przyszłe. Zresztą w tym roku ma mi się oświadczyć, a w 2011 mamy wziąć ślub ![]() Najechałaś na mnie, że po co nam to skoro nie jesteśmy zaręczeni. Otóż potrzebne, ponieważ chcemy obydwoje się pobrać, a mamy już te durne nauki z głowy Jakoś tu nikt nie najeżdża na te dziewczyny, które ciągną swoich TŻ na targi ślubne, a oni nawet nie wspominają im o ślubie...Cytat:
![]() A ile macie lat? No i kiedy ślub? Jak przygotowania? Opowiadaj?
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
||
|
|
|
#3608 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem co tu tak pusto, ale pusto strasznie
może dziewczyny siedzą i jedzą pączki? ja mam już jednego na koncie, choć dopiero wstałam tatuś mi przyniósł takiego pysznego olbrzyma do łóżeczka ![]() Dzwonił parę razy, ale nie odbierałam dzisiaj choćby chciał się spotkać to się nie spotkamy, bo ja nie mam czasu mam już cały dzien zaplanowany i niestety prawie cały dzień poza domem spędzę a śnieg dalej sypie nawet nie prostuje włosów, bo to nie ma sensu, bo jak tylko wyjdę to się pokręcą
|
|
#3609 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Ja zadnego paczka jeszcze nie zjadlam, jakos mi sie bardzo nawet nie chce pewnie pozniej nadrobie ![]() Dzis TZ wczesniej sie zwalnia z pracy (ma wizyte u lekarza umowiona) a pozniej sie spotykamy, zaplanowalismy mily dzien, zobaczymy co wyjdzie (Dzisiaj 6,5 roczku mija ) Swietowac nie bedziemy, ale mily dzien nam sie przyda obojgu ![]() Grape, dobrze robisz powinno to czegos nauczyc Twojego lubego Milego dnia dziewczyny! P.S. Zabierzcie juz ten snieg, ja chce wiosne
|
|
|
|
#3610 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
nie tykać mi zimy!!!! zima piękna jest! ahh ![]() a mój chory tż dzisiaj przyjeżdża, kurde, coś czuję że to lipa będzie z tym półmetkiem.... cholera... ![]() edit zjedzonych pączków - zero! a ja i tak wolę chrust
|
||
|
|
|
#3611 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie przecze, zima jest piekna
![]() Ale jaka uciazliwa... no ja w kazdym razie juz sie zachwycilam zima, starczy mi w zupelnosci!
|
|
|
|
#3612 |
|
Zakorzenienie
|
Już mi się znudził ten śnieg, a jestem tutaj dopiero 3 dzień, więc nie miałabym nic przeciwko temu żeby było już słoneczko i jakieś 15 na plusie
![]() Własnie mówili w radiu, że ponoć jest przesąd, że jeśli ktoś nie zje dzisiaj, chociaż jednego pączka to nie będzie mu się wiodło ja zjadłam, więc czekam aż się moja „sytuacja” polepszy pod każdym względem
|
|
#3613 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczynki
![]() ja już mam 1pączusia na koncie, bo Pani księgowa częstowała ![]() Grape czytam to, co pisałaś wczoraj i naprawdę szkoda mi Ciebie. Jesteś świetną dziewczyną, a Twój TŻ Cię nie docenia Jak on tak może? Dobrze, że nie dzwoniłaś do niego...haha a mój TŻ ma na mnie focha wiecie czemu? bo napisał do mnie wczoraj po 23 koleś, który bajerował do mnie kiedyś. I za to ma NA MNIE focha w pracy mnie mijał to poważna mina i nawet się nie spojrzał pffff :p Już tyle razy mu mówiłam, że nie ma być o niego zazdrosny, chociaż rok temu miał solidne powody, bo tamten prawie rozbił nasz związek ale kurka wodna.. teraz ten B. ma dziewczynę i odzywa się na zasadzie kolega-koleżanka. A ten mi tu zazdrosny jest.... Jak mi nie ufa to trudno. Jego tłumaczenie to zawsze "ja tobie ufam, ale jemu nie" i na mnie ma focha ![]() Najfajniejsza ja też mam zwisy. Zawsze małe piersi są okrąglutkie i sterczące, a ja mam zwiski
|
|
#3614 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dostałam właśnie sms’a od siostry:
„Był sobie mały rumiany PĄCZEK, Był okrąglutki i nie miał rączek. Miał lukrowaną rumianą skórkę, A w środku dziurkę na konfiturkę! Smacznego Pączka!” <lol> ale teraz siedzę i ryczę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! we wtorek nie napisał, bo nie miał karty, kupił ja dopiero wczoraj, ale sms’a głupiego nie mógł mi napisać, że dopiero teraz kupił kartę, Tłumaczył się ze dzwonić przy kuzynie nie chciał, ale przecież sms’a mógł napisać Jak mnie ta koleżanka wczoraj wieczorem ochrzaniła na gg to jak się okazuje on był wtedy u niej w pracy z tym swoim kuzynem, bo ona w barze pracuje. Powiedziałam mu, że spodziewałam się, że tak będzie, że jak przylecimy to pójdę w odstawkę i że nie lubię jak się mnie olewa to oczywiście mówił, że tak nie jest, że nie poszłam w odstawkę i on mnie nie olewa a napisał wczoraj tego sms’a jak tylko wrócił do domu bo go odwieźli samochodem Chciał się dzisiaj spotka, ale niestety ja nie mam czasu, jak się spytał czy chcę się dzisiaj z nim spotkać to mu powiedziałam, że nie wiem, że już nic nie wiem....... ![]() oczywiście przepraszał, ale dla niego oczywiście nic się nie stało, znowu sobie coś ubzdurałam a chciał się spotkać bo tęskni i ma byc jakiś ciekawy mecz w tv
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-02-19 o 09:50 |
|
|
|
#3615 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wczoraj to pisał, żebyś Ty zadzwoniła... Odbierz w końcu, zobacz co on chce edit: Grape, mi już słów brak co do tego Twojego TZ... Cytat:
A piersi to ja mam właśnie okrągłe i sterczące I bez stanika śmiało latam w lato
fata viam invenient Edytowane przez luffka Czas edycji: 2009-02-19 o 09:56 |
||
|
|
|
#3616 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to tego też ZAZDROSZCZĘ!!!! ![]() ja mogę bez stanika, w lato czy zimę, ale postać chwilę w domu i na pewno nie latać!! ![]() Grape - ręcę opadają, naprawdę.. mecz!!! cóż, faceta nie zrozumiesz, zimny kubeł na łeb i może się ocknie.... nie ważne jak - ale będzie dobrze, buziak!
|
|
|
|
|
#3617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wcześniej to ja Wam zazdrościłam rozmiaru, ale jednak wolę swoje Zawsze mnie zastanawiało jak wyglądają takie większe piersi bez stanika... I np. u kobiety 40-letniej.... No nic, idę zmierzyć cycki wreszcie
|
|
#3618 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja to tak odbieram weź go pacnij w łeb ode mnie współczuję Ci ![]() Cytat:
jo my się czepiamy heh. Pewnie, bo lepiej mieć wy***ane tak jak oni mają !
|
|
|
#3619 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja o moje staram się dbać, jakieś serum ujędrniające... uhhh mam nadzieję, że nie będzie tak tragicznie ![]() Cytat:
Grape, ode mnie tez go pacnij. MOCNO. i niekoniecznie w łeb....
|
||
|
|
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niby mogę chodzić bez stanika, ale tylko po domu i chodzić a nie biegać czy skakać
bo to bardzo nie wygodne jest i mam wrażenie, że mi się skóra rozciąga i później mi będą wisiały do pasa a poza tym takie skakanie czy bieganie bez cycnika w moim przypadku trochę boli ![]() Dobrze że dzisiaj mam zaplanowany wypad do Katowic z bratem w sumie to nie takie widzimisię tylko pojedziemy do kantoru, bo tam maja lepszy kurs a przy okazji pewnie jeszcze, na jakie zakupy skoczymy a on sobie będzie mógł obejrzeć mecz z piwskiem w ręku w spokoju, nie będę mu gadać za uchem bo baby to przecież tylko gadają i przeszkadzają Zaraz się ubieram i idę do kumpeli na pączka, bo mnie zaprosiła, a jeszcze się nie widziałyśmy od mojego przylotu
|
|
#3621 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co do ciągniecia na targi slubne to nie wiem do kogo "pijesz" bo tu nikt nikogo nie ciagnal. ja np z moim TZ-em wspominam o slubie i sam zaproponowal zeby isc.tym bardziej ze nie bylismy sami tylko ze znajomymi ktorzy slub biora.. z tego co pamietam to the sania tez byla na targach i nie sadze zeby ona ciagnela tez tam na sile swojego TZ-ta. dzien dobry jak tu paczka zjesc jak ja paczkow nie lubie i wogole drozdzowek jakos..
Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-19 o 14:55 |
|
|
|
|
#3622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wezmą mnie za idiotkę jak wpadnę do sklepu i poproszę o taki rozmiar? hmmm Boje się, że ekspedientka popatrzy na moje wyrostki i stwierdzi: D??? dla takich maluchów?
|
|
#3623 |
|
Zakorzenienie
|
hej pętka
jak obiecywałam odzywam się dzisiaj. Piszę już do Was z mojego laptopa- klawy jest Wczoraj do pracy przyjechał po mnie i mamę TZ, pojechalismy do kamerzystki i fotografa, no i spał u mnie i pojechal niedawno. A spał, bo on mieszka na takiej pipidówie, że tam napewno zasypało. Też mam takie małe cycki i nieobwisłe, że w wakacje latam bez stanika ![]() Grapefrutka współczuję ![]() Co do naszej wczorajszej wizyty u foto i video, to było bardzo miło. To co chcieliśmy wiedzieć to wiemy, trochę nas wkurzyło, że z ceny nie chcą zejść, ani trochę. Zdjęcia fotografa oglądaliśmy, to też nam się bardzo podobały, aż przynajmniej 170 sztuk daje w albumie obrobionych, a wszystkie na płycie oprócz tego. Nie wiem co byście jeszcze chciały wiedzieć |
|
|
|
#3624 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
170 sztuk?ulala sporo.calkiem korzystnie. a znalezliscie jakichs kolejnych z ofertami?![]() Grape zakupy sie szykuja? koniecznie sie potem pochwal swoimi łupami
Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-19 o 10:36 |
|
|
|
|
#3625 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeśli oczywiście pójdziesz do sklepu, gdzie takie rozmiary są ja daaawno jak jeszcze nosiłam 70D, poszłam do sklepu i poprosiłam o takowy - babka spojrzała na mnie jak na wariatkę i powiedziała że TAKICH to nie produkują ja bym sugerowała przejść się do sklepu i spróbować
|
|
|
|
|
#3626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a siostra się wygadała we wtorek, że prezent powitalny dopiero dostaną, bo dopiero mnie zabiorą..... i tu się urwało, bo brat na się popatrzył spode łaba a później już nic nie chciała powiedzieć więc pewnie gdzie do centrum handlowego podjedziemy, a ja przy okazji skoczę sobie do rossmana ![]() na pewno się pochwalę jak tylko coś kupię/dostanę konkretnego
|
|
|
#3627 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak ja bym tam chciała, żeby ktoś w ramach prezentu mnie gdzieś tak zabrał... ![]() idę ogarnąć mieszkanie
|
|
|
|
|
#3628 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Tak, jak On ![]() (aleśmy wredne :hahaha) Cytat:
Przykro się robi, tylko 3 lata starsza ode mnie ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3629 |
|
Zakorzenienie
|
elizka mamy multum ofert z targów, takze coś się wybierze
![]() chilanes 1850zł chce, kamerzystka 2200zł To są dla nas duże pieniądze, zastanawiam się czy nie za duże, ale z drugiej strony wesele ma się raz w życiu i jakbym miała mieć jakiś okropny film i zdjęcia, to chyba wolę już nic nie miec Takie ceny są we Wrocławiu, koszmar jakiś
|
|
|
|
#3630 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mieszkam w o wiele mniejszym miasteczku a ceny sa takie same i wieksze... oczywiscie sa tez mniejsze ale to z tego co widzialam zla jakosc i troche glupio zrobione..z tego fotografa to Ty patrzysz wypasiony pakiet u mnie to za 1800 potrafi byc tylko podstawowy pakiet taki najlatwiejszy.malutko zdjec i same na plycie.dodam ze mieszkam w tej biedniejszej czesci Polski
Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-19 o 11:24 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:56.

Jestem ciekawa, co wymyślili, ale nie będę się łamać i dzisiaj nie zadzwonię na pewno, niech sobie myśli, co chce ja idę spać

Spokojnej nocy życzę
... wieczorem 

wszedzie czytalam o tym ze najlepiej pol roku wczesniej.nawet ksiadz tak mowil bo znajoma sie chajta

może dziewczyny siedzą i jedzą pączki? 

w pracy mnie mijał to poważna mina i nawet się nie spojrzał pffff :p Już tyle razy mu mówiłam, że nie ma być o niego zazdrosny, chociaż rok temu miał solidne powody, bo tamten prawie rozbił nasz związek 

a siostra się wygadała we wtorek, że prezent powitalny dopiero dostaną, bo dopiero mnie zabiorą..... i tu się urwało, bo brat na się popatrzył spode łaba
nie wiem co mam zrobić w sumie.