American Girls po raz...IX - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-02, 14:31   #3601
wantxme
Wtajemniczenie

Dot.: American Girls po raz...IX

Cytat:
Napisane przez messinka Pokaż wiadomość
dziewczyny ,sprawa życia i śmierci.
24 marca ,mam rok z TŻ ,macie może jakieś pomysły? Chciałabym ,żeby to było coś naprawdę zaskakującego i jednocześnie miłego.

TŻ np. na moją 18 dał mi świetny łańcuszek z zawieszką w kształcie serca otwieranego a w środku z dwóch stron nasze zdjęcie... + grawer na przodzie serduszka..

Mam nadzieje ,że pomożecie jak zawsze
a jakie prezenty mu jak do tej pory dawałaś?

Cytat:
Napisane przez ewula83 Pokaż wiadomość
Orzeszek w ciemnych o wiele lepiej według mnie

mam takie same zdanie. piewrsza fotka w ciemnych włoskach jest cudna pięknie ci w tym kolorze, natomiast w blondzie a zwłaszcza w takiej platynie wygladasz komicznie w porównaniu z takimi ciemnymi brwiami.. blond w ogóle ci nie pasuje

edit: ta twoja platyna to naprawde..straszna! a te fotki z brązowych włoskach takich krótszych.. urocze bardzo ładnie ci w brązowych włosach

razem 06.01.2012

narzeczona 12.04.2013

ślub 07.06.2014

będzie dziecię 26.04.2017

https://www.instagram.com/wantxme/

Edytowane przez wantxme
Czas edycji: 2009-03-02 o 14:40
wantxme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-02, 14:38   #3602
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wantxme Pokaż wiadomość

mam takie same zdanie. piewrsza fotka w ciemnych włoskach jest cudna pięknie ci w tym kolorze, natomiast w blondzie a zwłaszcza w takiej platynie wygladasz komicznie w porównaniu z takimi ciemnymi brwiami.. blond w ogóle ci nie pasuje
własnie to jest okreslenie ktore pasuje do tamtego okresu:komizm
ja w ogole nie wiem co mi do łba strzeliło zeby blond sobie strzelicmialam go chyba ze dwa lata
ale teraz jest ciemny ciemny braz,clipy i jest prawie ok
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-02, 14:39   #3603
kma1982
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lainathiel Pokaż wiadomość

Orzeszku zerknęłam na naszą klasę i wyglądasz bardzo dobrze. ale! masz ciemną karnację, dalej upieram się że w takim brązie wyglądałabyś FENOMENALNIE!

no dalej niech mnie któraś poprze w przekonaniu :P
ja Cię poprę
brąz byłby idealny
Stary 2009-03-02, 14:41   #3604
anusiuniaa
Zakorzenienie

ja tez poprosze na pv
anusiuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-02, 14:42   #3605
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kma1982 Pokaż wiadomość
ja Cię poprę
brąz byłby idealny
nie umialabym sobie sama dobra koloru,a u fryzjera zapewne by to drogo wyszło.
Poza tym musiałabym kupic clipy w innym kolorze

edit:usunełam zdjecia z albumu

Edytowane przez orzeszek01
Czas edycji: 2009-03-02 o 14:44
Stary 2009-03-02, 14:45   #3606
messinka
Zakorzenienie

Cytat:
a jakie prezenty mu jak do tej pory dawałaś?

edit: ta twoja platyna to naprawde..straszna! a te fotki z brązowych włoskach takich krótszych.. urocze bardzo ładnie ci w brązowych włosach

Do tej pory dałam mu ;
koszulke z długim rękawem ,koszulkę z krótkim ,bokserki ,zestaw Adidasa ,babeczki dr oetkera z napisem kocham Cię, i nasze zdj. a4 w ramce.

Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA

walczę o marzenia
Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane
Technik farmacji ? --- zrealizowane
Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji

messinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-02, 14:48   #3607
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:

wiem ze straszna a to zdjecie w brazie...jak piesek ktory prosi oczkami o wyjscie z nim na spacer

Stary 2009-03-02, 14:49   #3608
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Napisane przez imago84 Pokaż wiadomość
przy którym jesteś dniu a6w ?
jak kiedyś doszłam do 32 dnia (piekne czasy) i wtedy dodatkowe 100 brzuszkow było takie prostei lekkie jakby bez wysiłku

szukalam na torrentach Tamilie ale nie znalazłam
spróbuj na eMule poszukać, ja tak ściągałam i było wszystko ok
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-02, 14:49   #3609
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

Orzeszek a mogę prosić PW ze zdjęciami? bo jak zwykle się nie załapałam

Cytat:
Napisane przez imago84 Pokaż wiadomość
a ja chłopu wytłumaczyc ze wyjście nawet w tygodniu nawet na kawe z kolezanką nie musi się kończyc zdradą, bo wydaje mu się ze jak gdzieś ide to odrazu mogę zdradzić, nie daje mu żadnych do tego podstaw jak każda ładna dziewczyna zwraca uwagę innych
niektórzy tak mają, mój też i chyba nic się z tym nie zrobi

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, no i właśnie mam problem i nie wiem jak go rozwiazać Bo TŻ chyba nie skołuje transportu na dzisiejszą imprezę, a nie za bardzo abym szła na nią sama W końcu dziś urodziny mojego TŻ, więc powinnam spedzić je z nim. Ale z drugiej strony - moja siostra robi dzis imprezę pożegnalną przed wyjazdem do uk i nie wiadomo kiedy wróci...
Co myslicie? Bo wrednie isc na iprezę w dzień urodzin TZ bez niego, byłoby mu przykro, a to w końcu jego dzień, no ale z 2 strony nie isć na imprezę pożegnalną siostry?
jeśli nie da się razem iść do siostry wybrałabym..yyy..nie wiem.. pół dnia z nim, później do siostry?
UnbelievableGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-02, 14:50   #3610
messinka
Zakorzenienie

Przeglądam VI część AG i natrafiłam na zdjęcia Czekoladki ,boskie masz te clipy. Bardzo bym chciała ,ale myśle ,że trochę chyba źle bym się czuła z takimi włosami wiedząc ,że to nie moje...
Jak to jest dziewczyny?

walczę o marzenia

Stary 2009-03-02, 14:50   #3611
Lainathiel
Wtajemniczenie

no i kurcze nie zdążyłam zobaczyć tego brązu można na pw albo jakoś?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-02, 14:54   #3612
verzara
Wtajemniczenie

Dziewcyzny wiecie co .. zasanawiam się czy tkan aprawde to co jest miedzy mna a Tz to miłość . Kurczej a chyba wsyzstko porównuje do tego pierwszego okresu zauroczenia . Ehh mam strasznego doła nie mogłaby odejsc , tak zranić Tzta . I zastanawiam sie tez czy bardzo bym cierpiała gdyby n odszedł . Boze jakie te mysli głupie . Jest mi z nim dobrze . Nie podobam i sie zaden inny facet . Nie moglbym nic z inym facetem robic itd . Ale no nie wiem moze to lgupie bo miłości nie da ie zdefiniować .

Poradzcie mi coś dziewczyny . Jak to u was w związkach jest . Bo jestescie juz na innym etapie iz to pierwsze zauroczenie itd . Macie Tz dluzej . Nie wiem moze to jakas rutyna choc trudno to nazwać rutyną jak my widzimy sie weekendy . Chociaz nic secjalnego z Tz nie robimy tylko siedzimy w domu najczęsciej Albo idiemy na "szluga"

Mysle sobie tez o tym ze kiedys jak był w Anglii ( to był ten pierwsyz okres po 5 miesiaach byia razem wiec rozowe okulary itd ) to uychałam z tęsknoty nie moglam nic robic odziennie ryczałam . A teraz po ponad 1,5 roku jak jade do Krk to jest mi smutno ale ja juz tam jetem to nie mysle tak bardzo o tym ze tesknie . Owszem brakuje mi Tz ale nie tak strasznie jak kiedyś .

Kurcze nie wiem sama o c chodzi czasem nachodzą mnie takie mysli :/
verzara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-02, 14:57   #3613
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
Przeglądam VI część AG i natrafiłam na zdjęcia Czekoladki ,boskie masz te clipy. Bardzo bym chciała ,ale myśle ,że trochę chyba źle bym się czuła z takimi włosami wiedząc ,że to nie moje...
Jak to jest dziewczyny?
moge sie wypowiedziec gdyz mam clipy. ogolnie czuje sie w nich super tylko troche sa ciezkie i ciagna w dol ze sie tak wyraze. Nie wyobrazam sobie siebie teraz bez clipówjakos mi tak łyzo bez nich. Poza tym,nie musisz brac naturalnych clipów(jesli takie sa bo nie wiem)ja mam sztuczne włosy a nie prawdziwe.
chyba

Lainathiel wrzucilam.

Stary 2009-03-02, 15:00   #3614
Lainathiel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość

Lainathiel wrzucilam.
No i cacy moim zdaniem. myślę że może taki ciut cieplejszy kolor i byłoby idealnie!
Stary 2009-03-02, 15:01   #3615
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ewula83 Pokaż wiadomość
Ja wybrałabym urodziny TZ
Udało sie znaleźć rozwiazanie Impreza bedzie u mojego TZ, moje siostry bogate, wiec taksówką wrócą w nocy
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-02, 15:01   #3616
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez verzara Pokaż wiadomość
Dziewcyzny wiecie co .. zasanawiam się czy tkan aprawde to co jest miedzy mna a Tz to miłość . Kurczej a chyba wsyzstko porównuje do tego pierwszego okresu zauroczenia . Ehh mam strasznego doła nie mogłaby odejsc , tak zranić Tzta . I zastanawiam sie tez czy bardzo bym cierpiała gdyby n odszedł . Boze jakie te mysli głupie . Jest mi z nim dobrze . Nie podobam i sie zaden inny facet . Nie moglbym nic z inym facetem robic itd . Ale no nie wiem moze to lgupie bo miłości nie da ie zdefiniować .

Poradzcie mi coś dziewczyny . Jak to u was w związkach jest . Bo jestescie juz na innym etapie iz to pierwsze zauroczenie itd . Macie Tz dluzej . Nie wiem moze to jakas rutyna choc trudno to nazwać rutyną jak my widzimy sie weekendy . Chociaz nic secjalnego z Tz nie robimy tylko siedzimy w domu najczęsciej Albo idiemy na "szluga"
/
studiujesz w krk? ja tez
ja jestem z TZ nie tak znowu dlugo,bo 1,5roku ale tez mialam podobne uczucia wiesz.
Jednak teraz kiedy wracam do domu na weekendy i sie z Nim widze uswiadamiam sobie jak bardzo go kocham i pragne z Nim byc. Jasne,zdarzaja sie gorsze dni,kłótnie,ale czuje to cos..
Nie potrafilabym od Niego odejsc,choc myslałam o tym. Najczesciej przychodza mi do glowy mysli ze On zasluguje na lepsza dziewczyne,madrzejsza,lad neijsza ,szczupla a nie takiego klocka.
Rutyna u nas tez jest, bo albo ogladamy tv,albo idziemy sie gdzies przejsc,albo cos tam innego,w niedziele o 11 kierujemy sie w strone kosciola. Ale przyzwyczailam sie do tego. I wiem ze byloby mi tego brak..

Stary 2009-03-02, 15:01   #3617
kiiiciiia
Zakorzenienie

Ale sie rozpisalyscie...

Cytat:
Ehh dizewcyzny nie zdałam chemi w sumie nic sie nie uczylam bo z roku najlepsza byłam wsyzstkie kolosy zaliczone itd . Ale ja sie wogole nie uczyłam jak widac zle zrobiłam ;/ ale trudno bedzie nast termin . Tylko wstyd mi ze wszyscy do mnie przychodzą zeby im pomoc a ja nie zaliczyłam ..

Cytat:
Napisane przez ladygos Pokaż wiadomość
smutno mi.
ide sie szykowac
tydzien nudy w szkole.
cos ten dzien dla wszystkich jest beznadziejny...

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
za wfem w liceum też nie przepadałam:/ ale na studiach miałam aerobik i siłownię z fajną panią (miała fajne ciało jak T.Webb) i równie dobrze jak TW pokazywała ćwiczenia,robiliśmy fajne układy itp....a jak ćwiczyliśmy brzuch to czułam,że mięśnie na maxa pracują...
jak u mnie bylyby takie cwiczenia tez bym cwiczyla..A nie w kolko siatka-kosz-siatka-kosz. A grac w siatke nienawidze i od 3 lat mam zwolnienie... i obrastam tluszczem..

Cytat:
ja musze takie coś sobie zafundować ale to chyba dopiero po wakacjach. jak sobie coś więcej zarobie bo narazie szkoda mi kasy. i na wakacjach nie chcem sobie żałować słonka..

a jak myślisz jakie dadzą efekty te zabiegi jesli przebawienia i blizny wcale nie są takie "młode"..?

a ja tez chyba właśnie. I dopiero teraz sobie uświadomiłam jak ja jestem okropna. Wreszcie ktoś otworzył mi oczy.. i był to tż. Wczoraj się z nim pokłuciłam i teraz już wiem.. po tej kłutni co jest dla mnie wazne wiem ze wielee razy bardzo przesadzałam i że go źle traktowałam.. i bardzo tego żałuje wiem że bardzo czesto reagowałam beznadziejnie i zamiast obrucić coś w żart to się obrażałam o byle coo... brak mi słów do siebie. mam dzisiaj okropny dzień.. teraz wszystko zrozumiałam i porpawie to wszystko co robiłam źle..nie wiem jak ja mogłam tak robić.. on też mnie kilka razy zranił..to normalne ze nie zawsze jest rózowo..alee jaaa .. ja nie wiedziałam ze ja jestem taka okropna.. prawdziwa zołza nawet nie potrzebuje czytać tej książki bo gorzej ze mna być nie może!;/ normalnie płakać mi się chce!!! jestem beznadziejna. nie mam słów...........!!!!!! !!

wczoraj było fajnie..ale jak zwykle potem musiałam robić sceny jakieś głupie...;/;/;/ no i jak zwykle sie poryczałam pare razy juz tego wszystkiego... ku^waaa! ale przyanjmniej pogoda jest za***i^ta...

jak sobie tak pomysle o przeszłości to mam ochote walnac sobie w twarz bo to co dla mnie najcenniejsze czasami tak niszczyłam że załamać się idzie. A le teraz będzie już inaczej! teraz już wszystko wiem i zrozumiałam i będzie dobrze. mam nadzieje. bo tż jest dla mnie najwazniejszy i nie chcem by przez moje głupie odpały nam się nie nie układało.

ide ryczeć.
wazne ze to zauwazylas i ze on dalej jest przy Tobie... Masz szanse pokazac ze jestes inna ale do cholery nie dawaj sie mu i nie popuszczaj bo on zacznie na Tobie zerowac. Te zolzy maja cos w sobie..nie mozna byc zbyt mila dla faceta...
W kazdym razie oby poprawa wyszla na dobre i zeby sie wam ulozylo...

Cytat:
Napisane przez ladygos Pokaż wiadomość
nie no co Ty i tak to sie zaczelo. bo mu napisalam, ze w ogole sie nie interesuje moimi problemami (jakos zawsze mialam male wsparcie w nim, nie byl zbyt opiekunczy, zawsze tylko mowil, ze po co ja sie tak przejmuje ) no i on od wtedy sie nie odzywa. nigdy tak nie postepowal, pozmienial hasla na nk itd (bo znalismy swoje), nie wiem czy ma mnie na gg, ja go wykasowalam, nie mam zamiaru patrzec na te jego wesole opisy. no masz racje, skoro on ma to gdzies, to ja powinnam miec tez tymbardziej. juz planuje sobie weekend. bez niego. a on teraz tez cwany, bo ma wolne zawsze jak siedzial w pracy, to pisal od razu. a teraz koledzy, motor (idiota w taka pogode jezdzi potem chory bedzie ale jego sprawa). a i nie widzialam go od srody wlacznie juz. moze to i lepiej, nie chce go widziec chyba, dobrze ze mieszka poza moim miastem, raczej nie bedzie w moich rejonach jezdzil.

dziekuje Wam kochane moje naprawde mi pomagacie, bardzo madre rzeczy piszecie, o niektorych wiem, a tak ciezko to robic. ale obiecuje sobie, ze w weekend ostro zabaluje (no oczywiscie wszystko ma swoje granice) i na pewno nie bedzie to moje miasto wyrusze na podboj trojmiasta nie wiem gdzie nie wiem jak nie wiem co ale coz
fatum... Facet sie nieciekawie zachowuje.Lej go po calosci niech sobie zobaczy ...
Fajnie ze masz znajomych z ktorymi mozesz poimprezowac..

Cytat:
Tylko, że ja jeżeli pokłócę sie z TZ i obraże na niego, widzę jak on to przeżywa, jak go tym ranię i po prostu nie mogę tego dłużej robić, bo to też mnie boli... Tak samo jest w drugą stronę... Widzę, jak on przezywa każdą moją łezke z oka (choć płacze raz na pól roku, wiec moze dlatego)...
Nie mogłabym swiadomie i długotrwale tak ranić kogoś, kogo kocham... Ja jestem z TZ ponad 5,5 roku, widzimy sie codziennie, czasem pomieszkujmy razem, ale nigdy jeszcze nie zdarzyła sie taka sytuacja i nie wierzę, aby sie zdarzyła, jeżeli sie kocha... Jeżeli nie - to bez sensu być razem.
Jasne, zdarza sie ze facet jest niedojrzały, a potem nagle - bum i sie robi dojrzały, no ale wątpie abym miała ochotę czekać i cierpieć latami na tą nagła przemianę
Ja musze na swojego TŻ liczyć i wiedzieć, ze zawsze mnie wesprze Inaczej po co być razem? Bo boje sie samotności?

Dla mnie pisanie, ze facet ma inny mózg jest troche dziwne, w końcu uczucia ma takie same, a to o to chodzi. Już nie usprawiedliwiajmy ich nie wiadomo jak

Mam nadzieję, ze Ladygos nie wróci jednak do swojego TZ, choć to oczywiscie jej decyzja

Każda sytuacja jest inna, ale ja bym sie poczuła jak bezwartosciowa szmata, gdybym wróciła do TZ po takim olewaniu
Czemu takich facetow jak Twoj jest tak malo

Cytat:
Dziewczyny, no i właśnie mam problem i nie wiem jak go rozwiazać Bo TŻ chyba nie skołuje transportu na dzisiejszą imprezę, a nie za bardzo abym szła na nią sama W końcu dziś urodziny mojego TŻ, więc powinnam spedzić je z nim. Ale z drugiej strony - moja siostra robi dzis imprezę pożegnalną przed wyjazdem do uk i nie wiadomo kiedy wróci...
Co myslicie? Bo wrednie isc na iprezę w dzień urodzin TZ bez niego, byłoby mu przykro, a to w końcu jego dzień, no ale z 2 strony nie isć na imprezę pożegnalną siostry?
Ja bym chyba wpadlaa chociarz na chwile do siostry zeby sie pozegnac a pozniej do TZ bo wydaje mi sie ze jego okazja jest wazniejsza

mialam wypracowanie pisac;/
teraz juz sie naprawde za nie biore

kiiiciiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-02, 15:02   #3618
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:

Mysle sobie tez o tym ze kiedys jak był w Anglii ( to był ten pierwsyz okres po 5 miesiaach byia razem wiec rozowe okulary itd ) to uychałam z tęsknoty nie moglam nic robic odziennie ryczałam . A teraz po ponad 1,5 roku jak jade do Krk to jest mi smutno ale ja juz tam jetem to nie mysle tak bardzo o tym ze tesknie . Owszem brakuje mi Tz ale nie tak strasznie jak kiedyś .

ja też czasami mam wątpliwości moim zdaniem to normalne... związek się zmienia, przyzwyczajasz się,że masz Tżta na codzień i już nie doceniasz tak bardzo tego,że z nim jesteś..dlatego przydaje się czasem wyjazd osobny,osobne wyjście...
pewnie jakby wyjechał na dłużej to znów byś usychała z tęsknoty;-)

wiadomo jak jest stablilizacja uczuć itp. to emocje trochę opadają..dlatego trzeba się starać i pielegnować związek a nie tylko być z kimś... a jak nie chce ci się starać i pielęgnować to chyba znaczy,że to nie miłość...
Stary 2009-03-02, 15:02   #3619
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lainathiel Pokaż wiadomość
No i cacy moim zdaniem. myślę że może taki ciut cieplejszy kolor i byłoby idealnie!
hmm..a nie wiecie ile by kosztpwalao u fryzjera dopasowanie koloru i farbowanie?albo samo dopasowanie koloru?da sie tak w ogole? bo sama to bym sie jednak bala.juz raz sie zalatwilam platyna

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-02, 15:04   #3620
messinka
Zakorzenienie

Cytat:

Nie wiem czy coś Ci pomogę ,ja jestem z TŻ rok ,nie jest to krótki okres ,ale z drugiej strony to pikuś w porównaniu do związku np. Miśki która jest z TŻ 5,5 roku (jeżeli db zapamiętałam ) bardzo go kocham ,nie nudzę się w ogóle ,zawsze robimy coś innego. Wiadomo w zimę wtargnęła się rutyna ,ale pomyśl wakacje ,wspólne wyjazdy ,cudownie

walczę o marzenia

Stary 2009-03-02, 15:06   #3621
Cinderella5x
Zadomowienie

Musze sie wam pochwalic! W sobote i niedziele pierwszy raz od operacji w koncu sie opalalam!! I to nie w solarium, ale na sloneczku . Mielismy super pogode, cieplutko. Wzielam Krolika do ogrodka i lezalam sobie kolo 4 godzin w sobote i jakies 2 w niedziele . Maluch sie wybiegal, wieczorami na nic sily nie mial , a ja nabralam kolorku . Od razu inaczej sie czuje i wygladam .

"But what is truth, Not easy to define,
We both have truths, Are yours the same as mine?"
Cinderella5x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-02, 15:06   #3622
vadi
*sportaddict*

Orzeszku - zmiana koloru z platyny byla super decyzja
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-02, 15:08   #3623
wantxme
Wtajemniczenie

Cytat:
Do tej pory dałam mu ;
koszulke z długim rękawem ,koszulkę z krótkim ,bokserki ,zestaw Adidasa ,babeczki dr oetkera z napisem kocham Cię, i nasze zdj. a4 w ramce.
hmm...a moooże kup taką fajną tablice np korkową ponaklejaj fotki wasze wspolne z jakimiś fajnymi komentarzami np gdzie to było zrobione co wtedy czułaś itp.. no sama nie wiem..a może jest coś o czym on marzy a ty o tym nie wiesz? może porozmawiaj z nim na ten temat zarzuć saa tym tematem tak niewinnie zacznij móić o swoim marzeniach .. jak się reozkręcicie to może akurat wpadnie ci jakiś cieawy poysł? nooosz kurczaczki z tymi prezentami to zawsze mam problemy

edit: i np zrób ta taka"galerie"na przełomie wszego roku.. podziel na 12 miesiecy itp.. i pisz jak twoje uczucie sie rozwinęło

razem 06.01.2012

narzeczona 12.04.2013

ślub 07.06.2014

Edytowane przez wantxme
Czas edycji: 2009-03-02 o 15:13
Stary 2009-03-02, 15:08   #3624
Lainathiel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
hmm..a nie wiecie ile by kosztpwalao u fryzjera dopasowanie koloru i farbowanie?albo samo dopasowanie koloru?da sie tak w ogole? bo sama to bym sie jednak bala.juz raz sie zalatwilam platyna
Wszystko zależy od miasta i od fryzjera. Mnie udało się raz odbarwić i zafarbować włosy + jeszcze odżywianie, obcięcie i ułożenie za 150 zł! było to w kielcach i włosy mimo że po rozjaśnianiu były niesamowicie miękkie i błyszczące. Jeśli chodzi o Krk to wiem że za odbarwienie i farbowanie chcieli ode mnie 350zł, w którejś z sieciówek... Myślę że dobranie koloru i farbowanie hmmm... 200zł? Ale to totalny strzał no i tak jak mówię dużo zależy od miasta i miejsca. Może zapytaj o kolorek na metamorfozach, tam dziewczyny dobrze doradzają, ja swoją propozycję już podałam :P
Stary 2009-03-02, 15:09   #3625
krokodylek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cinderella5x Pokaż wiadomość
Musze sie wam pochwalic! W sobote i niedziele pierwszy raz od operacji w koncu sie opalalam!! I to nie w solarium, ale na sloneczku . Mielismy super pogode, cieplutko. Wzielam Krolika do ogrodka i lezalam sobie kolo 4 godzin w sobote i jakies 2 w niedziele . Maluch sie wybiegal, wieczorami na nic sily nie mial , a ja nabralam kolorku . Od razu inaczej sie czuje i wygladam .
ale Ci dobrze, też bym chciała się poopalać na naturalnym słoneczku
u mnie też jest słońce od rana ale ono mnie przybija drażni...od takiego wiosennego słońca dosatj piegów
Stary 2009-03-02, 15:09   #3626
verzara
Wtajemniczenie

JA własnie nie potrafie okrelić co to jest to co czuje . Ale ogolni mam problemy chyba z wyazaniem uczuc itd . o moj pierwszy związek więc moze dlaego tak sie zastanawiam . Bo nigdy nie byłam z facetem dluzej niz 3 mieiace . Mam takie chwile wątpliwości no i przez ni nieraz mam doła albo wykłocam sie z Tz o pierdoły . Nie mam tez w nim duzego wsparcia .. moze to przez to albo przez tą odległość . Traaz niedawno byłam w domu jakies połtora tygodna i było super ! Wieczorem jak kładłam sie spac to nie mogłam doczekać sie keidy bedziej uz rano zeby się znow zobaczyć z Tz . Czułam normalnie jakbym na nowo sie zakochała a teaz kiedy tydzien temu pojechałam do Krk to juz w pierwzy dzien pomyslałam sobie ze hmm w sumie tak strasznie nie tęsknię .. i przez to ie zdołowałam . Na dodatek z Tz sie poklocilismy i cał tydzien sie kłocilimy . Wczoraj znow ja zaczełam cos gadac o tym kiedy sie zobaczymy ze on nie chce do mnei przyjchac bo ma jakies swoje sprawy a ja sie o to wkurzyłam . Potem wygarnełam mu rózne rzeczy ze nie mysli o moich problemach itd ..

Ja chyba tez za duzo mysle o sobie w tym związku . Zawsze widze to ze ja sie staram a nie potrfi dostrzec tego ze on tez . Choc stara się . Co widze dopiero po jakims czasie gdy przypomne sobie dan sytuacje :/

Ehh jestem jakas pokręcona .

Mnie chce się starac Vadi chyba wyobrażałam sobie ze związek jest tkai jak w filmach to pokazują i rozczarowałam się po zetknięciu z rzeczywistością . Pocieszyłas mnie , rzecyzwiciej est tak ze przyzwyczajamy sie do Tz i juz nie myslimy o tym ze co bedizej ak on odejdzie nie zattanawiay sie godzinami czy kocha , tak jak to było na początku . Ale pewnie jakby odszedł to bym nie wiem co zrobiła . Zreszta gdyby mi nie zalezało to nie wykłocałabym ieo spotkania kiedy sie zobacyzmy i nie kombinowała jak tu przjechac do Tz choc jest wiele przeszkod czasem .

Edytowane przez verzara
Czas edycji: 2009-03-02 o 15:13
verzara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-02, 15:14   #3627
wantxme
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kiiiciiia Pokaż wiadomość

wazne ze to zauwazylas i ze on dalej jest przy Tobie... Masz szanse pokazac ze jestes inna ale do cholery nie dawaj sie mu i nie popuszczaj bo on zacznie na Tobie zerowac. Te zolzy maja cos w sobie..nie mozna byc zbyt mila dla faceta...
W kazdym razie oby poprawa wyszla na dobre i zeby sie wam ulozylo...

wiem o tym kochana

razem 06.01.2012

narzeczona 12.04.2013

ślub 07.06.2014

Stary 2009-03-02, 15:15   #3628
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Mnie chce się starac Vadi chyba wyobrażałam sobie ze związek jest tkai jak w filmach to pokazują i rozczarowałam się po zetknięciu z rzeczywistością . Pocieszyłas mnie , rzecyzwiciej est tak ze przyzwyczajamy sie do Tz i juz nie myslimy o tym ze co bedizej ak on odejdzie nie zattanawiay sie godzinami czy kocha , tak jak to było na początku . Ale pewnie jakby odszedł to bym nie wiem co zrobiła . Zreszta gdyby mi nie zalezało to nie wykłocałabym ieo spotkania kiedy sie zobacyzmy i nie kombinowała jak tu przjechac do Tz choc jest wiele przeszkod czasem .
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-02, 15:18   #3629
wantxme
Wtajemniczenie

Cytat:
JA własnie nie potrafie okrelić co to jest to co czuje . Ale ogolni mam problemy chyba z wyazaniem uczuc itd . o moj pierwszy związek więc moze dlaego tak sie zastanawiam . Bo nigdy nie byłam z facetem dluzej niz 3 mieiace . Mam takie chwile wątpliwości no i przez ni nieraz mam doła albo wykłocam sie z Tz o pierdoły . Nie mam tez w nim duzego wsparcia .. moze to przez to albo przez tą odległość . Traaz niedawno byłam w domu jakies połtora tygodna i było super ! Wieczorem jak kładłam sie spac to nie mogłam doczekać sie keidy bedziej uz rano zeby się znow zobaczyć z Tz . Czułam normalnie jakbym na nowo sie zakochała a teaz kiedy tydzien temu pojechałam do Krk to juz w pierwzy dzien pomyslałam sobie ze hmm w sumie tak strasznie nie tęsknię .. i przez to ie zdołowałam . Na dodatek z Tz sie poklocilismy i cał tydzien sie kłocilimy . Wczoraj znow ja zaczełam cos gadac o tym kiedy sie zobaczymy ze on nie chce do mnei przyjchac bo ma jakies swoje sprawy a ja sie o to wkurzyłam . Potem wygarnełam mu rózne rzeczy ze nie mysli o moich problemach itd ..

Ja chyba tez za duzo mysle o sobie w tym związku . Zawsze widze to ze ja sie staram a nie potrfi dostrzec tego ze on tez . Choc stara się . Co widze dopiero po jakims czasie gdy przypomne sobie dan sytuacje :/

Ehh jestem jakas pokręcona .

koochana kochasz go inaczej nie zależałoby ci na tych rzeczach co pisałaś. a to z tymi wyjazdami do Krk to z przyzwyczajenia pewnie

razem 06.01.2012

narzeczona 12.04.2013

ślub 07.06.2014

Stary 2009-03-02, 15:18   #3630
Cinderella5x
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez krokodylek Pokaż wiadomość
ale Ci dobrze, też bym chciała się poopalać na naturalnym słoneczku
u mnie też jest słońce od rana ale ono mnie przybija drażni...od takiego wiosennego słońca dosatj piegów

Ja mam tylko czerwony nos i dekolt, tak to opalilam sie na brazowo . Nie moge uwierzyc, ze to dopiero poczatek marca .

"But what is truth, Not easy to define,
We both have truths, Are yours the same as mine?"
Cinderella5x jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości