|
|
#3601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aparaty ortodontyczne, cz. V :)
|
|
|
|
|
#3602 |
|
Rozeznanie
|
No
![]() ![]() Tak go zwą - osobiście nie próbowałam choć wizytę u orto mam 14 kwietnia i będę musiała się pochwalić! Zapraszam ![]() Mój szwagier jest przedstawicielem handlowym durexa i zaliczyli wpadkę z ukochaną Jak złapała go policja i sprzedał im newsa ze tak pędził bo własnie się dowiedział, że tatą zostanie to popatrzyli na samochód (cały w kolorowych opakowaniach gumek) i powiedzieli "****a ale pech" - oczywiści go puścili !!!
|
|
|
#3603 |
|
Rozeznanie
|
Kmee dobrze,że jeszcze kosmetyki uwzględniłaś
![]() ![]() mclilu z tym szwagrem,to dobre
|
|
#3604 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() :r otfl:
|
|
|
|
|
|
#3605 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() We wtorek Mareczek przykizia Ulcię na biurku Cytat:
![]() :ha haha:![]()
|
|
|
#3606 |
|
Przyczajenie
|
Hmm, dzień dobry
![]() Wpadłam na to forum, szukając wiadomości o aparatach, jako że od ( ) 3 dni zaliczam się w zacne grono aparatek właśnie ![]() I muszę przyznać, że oogromnie mi się tutaj spodobało ![]() W każdym razie: DOBRY WIECZÓR
|
|
|
|
|
#3607 |
|
Zakorzenienie
|
Mikanka, witaj
![]() A mozesz cos wiecej powiedziec o sobie? Jaka masz wade, jaki aparat?
|
|
#3608 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje wszystkim Aparatkom za mile slowa
![]() a Wy dziewczynki jaki kolor gumek lubicie najbardziej? ja najchetniej bralam turkusowe. Jasno rozowe tez ladnie wygladaly tylko szybko tracily barwe... Jakos przez te 2,5 roku nie zdecydowalam sie na zolte, zielone albo biale...
|
|
#3609 |
|
Raczkowanie
|
A ja życze wszystkim wesołych świąt, spędzonych w gronie rodzinnych, pełnych brzuszków iiiiiiiiii mokrych tyłków w lany poniedziałek
i wszystkiego czego byście tam jeszcze chcieli ![]() Znikam na 3 dni w podhalańskie kurorty )
|
|
#3610 |
|
Rozeznanie
|
Please zdjęcie, bo też korcą mnie srebrne!
|
|
|
#3611 |
|
Zakorzenienie
|
hhahaha mclilu jaka historia
![]() ale widać niebiescy mają czasem jakaś ludzką twarz ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3612 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
zapraszamy zapraszamy I polecamy lekturę naszego ORTO FAQ tak na początek Cytat:
|
|
|
#3613 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() W zębach to ja mam w ogóle makabrę totalną, zaczynając od braku zawiązków sporej liczby stałych (właściwie, to jakoś nigdy nie policzyłam, ilu mi brakuje...), na których miejscach są mleczne, albo nie ma żadnych (jak w przypadku ósemek, ale z tego akurat jestem wielce zadowolona ), a kończąc na zatrzymanych trójkach - z tym była zabawa nieziemska, miałam usuwane czwórki, jedna trójka mi zeszła samoczynnie i ustawiła się pod jakimś dzikim kątem (ale przynajmniej jest), jednakowoż druga zejścia odmówiła i na razie mam malowniczą dziurę. Za jakieś 3 miesiące będę miała do aparatu podczepiane takie specjalne ustrojstwo do ściągnięcia tej biednej trójeczki, do tego czasu będę straszyć ludzi makabrycznym uśmiechem ![]() A FAQ przestudiowałam już
Edytowane przez Mikanka Czas edycji: 2009-04-10 o 22:57 |
|
|
|
|
|
#3614 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
Niektórym to dobrze.... A ja dziś z natłoku mysli chyba nie zasnę
I call on you my friend A helping hand you lend In my time of need Edytowane przez mclilu Czas edycji: 2009-04-10 o 23:06 |
||
|
|
|
|
#3615 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
BRAWO! Albo owieczkę! A co do fotela w drugą stronę to na pierwszej wizycie, jak mi orto oglądała paszczę to ustawiła fotel tak, że miałam tyłek w górze a głowę niżej i chciałam nawet zapytać gdzie mi w końcu zamierza grzebać ![]() Mój TŻ się z nas śmieje... "Znów tę sektę czytasz?" i mówi na Was(nas) "kółko różańcowe"
|
|
|
|
|
|
#3616 | |
|
Zakorzenienie
|
mclilu, gratulacje
![]() Cytat:
![]() TU masz mojąpierwszą zaporę, z którą jednak długo nie wytrzymałam a TU to co mam obecnie ![]() i też się dołączam do życzeń ![]() kumpela z klasy własnie zawsze u swojego orto ląduje głową na dole obraca fotel, nie wiem czemu
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-04-10 o 23:15 |
|
|
|
|
|
#3617 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam właśnie srebrne gumeczki, więc zapraszam na mojego bloga
![]() PS Gratulacje!
|
|
|
#3618 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki czy coś mi się stanie jak połknę wosk?
Bo przykleiłam sobie na pierścień i sądzę, że w nocy mi odpadnie, lepiej wyjąć przed snem czy przeżyje? :PDrugie pytanko to gdzieś czytałam o białej perle. Może mi ktoś wyjaśnic co to takiego? btw. wypróbowałam całowanie jako szablozębna i muszę powiedzieć, że nie jest źle ![]() parodia to pierwsze zdjęcie jest straszne, tzn musiałaś koszmarnie się czuć z językiem za ,,kratkami" :P Tyle piszecie, że pewnie nikt nie widział moich zdjęć, które dzisiaj dodałam (oprócz kilku osób ) ![]() A tak chciałam się pochwalić
Edytowane przez kosheen Czas edycji: 2009-04-10 o 23:27 |
|
|
|
|
#3619 |
|
Rozeznanie
|
wosk jest jadalny, więc spokojnie możesz z nim iść spać
a biała perła to środek wybielający zęby
|
|
|
#3620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), po godzinie zorientowałam się, że znowu mnie obciera i zjadłam jakieś 1/3 paska wosku ponad dwa miesiące temu, jeszcze nic mi się nie stało ![]() pasta wybielająca, jest chyba osobny wątek na tym podforum no pewnie, że nie jest źle. a ćwiczenie czy ni mistrza (w całowaniu się w aparacie )
|
|
|
|
|
|
#3621 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
...ale już wszystko przestudiowałam od nowa szczerze mówiąc szare i srebrne, przynajmniej na zdjęciach wyglądają tak samo! A jak jest w realu?
|
|
|
|
#3622 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Taa wiem, że to już nałóg jak ktoś tak wcześnie wizaz odwiedza, ale wręcz nie mogłam sie powstrzymac, żeby przed wyjazdem nie zajrzeć :P I strasznie tęskniąco, bo TŻ dupek :< A co do tematu to jakoś ostatnio dziwnie odczuwam moje dziąsło w miejscu wyrwania zęba, pulsuje jakby chciało przypomnieć żebym się o nie troszczyła ![]() A biała perła to żel do wybielania zębów, fakt faktem działajacy, ale jeśli drażni Cię sprawa wrażliwych zębów to trzeba uważać z czasem trzymania aplikatorów na zębach :P ja osobiście po używaniu usłyszałam od brata, że od kiedy ja mam takie białe zęby :P [bo on nigdy nie wie co się w domu dzieje ] więęęęęęęęc działa na pewno, a teraz już nie stosuje, bo właśnie dostałam wstrętu i na sam widok aplikatora mam dreszcze na dziąsłach i moje zęby krzyczą NIE :P ale ogólnie polecam ![]() Nooo nie, o najważniejszym bym zapomniała! o tym, że za Wami tęskniła będę bym zapomniała! A Ty Wyluzuj lepiej ostrzeż gości o możliwościach swojej kochanej siostrzyczki
- Człowiek może zawrócić, jeśli się boi. - Nie w połowie wędrówki. Aparatka! 13.06.2009 Edytowane przez bastylianka Czas edycji: 2009-04-11 o 06:37 |
|
|
|
|
|
#3623 |
|
Przyczajenie
|
mam pytanko, bo jak wiecie w czwartek miałam zakładany aparat na górę. zamki nieźle obtarły mi wewnętrzną część wargi. nie mogę ani jeść, ani mówić... muszę dodać, że zęby prawie w ogóle mnie nie bolą, na szczęście
po jakim czasie Wam się to zagoiło? pzdr.
|
|
|
#3624 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. A żeby przyspieszyć gojenie, postaraj się zaklejać zamki, pierścienie, czy co tam Cię obciera woskiem, który powinnaś była dostac od orto.
|
|
|
#3625 |
|
Raczkowanie
|
Oj dziewczyny (i chłopaki
) jak ja Wam współczuję tych wszystkich obtarć, mega bólu zębów i jedzenia pokrojonego na kawałeczki po wizytach. Ja przez 10 miesięcy aparatu żadnego takiego problemu nie miałam. Nawet na pierwszej wizycie od założenia aparatu pytałam się orto, czy na pewno on na mnie działa Pamiętam tylko, że największy "ból" to był wtedy jak pękł mi łańcuszek i odkleił się zamek i raz jak trochę bolało mnie podniebienie jak założył mi drut na podniebieniu.Po wizytach zawsze normalnie wszystko wcinam, może tylko lekki dyskomfort,ale jakos daję rade:PWczoraj znalazłam lepsze fotki góry zaraz po założeniu góry... Koszmar Nawet nie pamiętałam, że moje zęby tak wyglądały... Wkleje Wam fotki po wizycie czwartkowej
|
|
#3626 |
|
Rozeznanie
|
bastylianka też będziemy tęsknić
i gości ostrzegę,ale za drobną zapłatą smiechotka przykro mi,ale ten pocałunke namiętny,to tylko będzię sen Pauliny ![]() wczoraj ściągnełam z peb'a 126 odcinek także wszystko wiem parodia a tą zaporę,to sie nosi cąły czas? czy tylko na noc,bo pewnie nie wygodna jest. ![]() A iii.. Dzień Dobry wszystkim! Jak tam koszyczki poświęcone?? ja byłam święcić z moją siostrą i bratem chłopaka mojej siostry(ale tej starszej) i Samanta wzieła w kościele wyciągneła od Rafiego kiełbase z koszyczka i gryzła. On zdesperowny chciał jej ją zabrać... aaa ostrzegałam Go. I ma teraz opuchniętego palca A ludzie jak się na nią patrzyli.Stare babki z pretensjami,że post,że grzech dziecko i takie tam bla bla bla..
|
|
#3627 | |
|
Rozeznanie
|
Z okazji Wielkanocy życzę Wam wiosny, wiosny, wiosny! Pękających pąków, krokusów i przebiśniegów. Topniejących śniegów, ziemi, która zaczyna pachnieć, słońca, które nie tylko świeci, ale wreszcie także grzeje !!! A co poniektórym zajączków i przede wszystkim duuuuużych jajek ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
Trzeba było dać tym starym babom małą żeby popilnowały
|
|
|
|
#3628 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3629 |
|
BAN stały
|
Nie pisze tu bo czas mnie goni ale zagladam i sledze watek
Z okazji Świąt Wielkiej Nocy chcialam wszystkim aparatkom i aparaciarzom życzyć zdrowych spokojnych świat spędzonyc w miłej atmosferze z dobrym jajem i czekoladowym zającem smacznych posiłków jedzonych do syta i mokrego poniedziałku
~ Śpioch7 ![]() |
|
|
|
|
#3630 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W każdym bądź razie wezmę teraz szare!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.

fot0: #

przykizia Ulcię na biurku 
) 3 dni zaliczam się w zacne grono aparatek właśnie 

obraca fotel, nie wiem czemu