|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI
tez sie troszke dziwie, ze sie Kasia tak uparla na ten 17-ty. ja w ogole wzielabym jakas date w ladnym miesiacu zeby sobie ewentualnie rocznice potem obchodzic przy ladnej pogodzie
my z TZem to juz w ogole chyba na rocznice bedziemy sie starali wyjezdzac gdzies na urlop, bo to w srodku wakacji bedzie a ze rocznica zwiazku jest 21 lipca, a slubu bedzie 31 lipca to najlepiej bedzie brac taki urlop 14 dniowy zeby objal obie rocznice ![]() do ksiedza sie nawet nie fatyguj, bo slub w niedziele jak najbardziej mozna brac (nawet bylam na takim u kuzynki) jezeli sadzicie, ze pol roku was zbawi to przesuwajcie. jak dziewczyny mowia, nie ma sie co przywiazywac do dat... kazda data slubu bedzie super, bo to bedzie data Waszego slubu
|
|
|
|
#3602 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie jasiulek Twoje sukienki też ładne, to kolekcja Gala prawda?
|
|
|
|
#3603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
data jesienna, która mi się podoba to 25.09 bo to sobota i jeszcze ciepło jest itd
|
|
#3604 |
|
Zakorzenienie
|
no widzisz czyli jednak się da;D
---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- byłam na weselu w tym roku wlasnie w ostatnią sobotę września i słoneczło ładnie świeciło i wszystko było jak należy więc 17 to nie jedyna ładna data a 25 września też jest śliczna
|
#3605 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Byśmy obie były wrześniówkami
|
|
|
|
|
#3606 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Generalnie większosc sukienek jest tam ładna i z tego, co wiem, ceny są przyzwoite, bo już nawet za 1500 można kupic
|
|
#3607 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie wiem i planuję się wybrać do salonu gdzie tą Galę sprzedają
Spróbuję już na jesieni iśc i a nuż sobie wybiorę coś po okazyjnej cenie
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3608 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja się wybieram w okolicach lipca, poprzymierzam i zweryfikuje swoje typy, bo mogę miec problem przez moje DD A właśnie kobietki, jest może któraś z okolic Włocławka tutaj?
|
|
#3609 |
|
Zakorzenienie
|
przejrzałam sobie suknie Gali i rzeczywiście łądnie te suknie wyglądają na modelkach- ciekawe jak w rzeczywistości jest i czy materiały są ładne i dobrej jakości
wiem już gdzie ja mogę znaleźć w swojej okolicy te suknie więc na pewno się tam wybioręja to czekam na relację Onaelli z dzisiejszego maratonu po salonach sukien słubnych z bratową - ciekawa jestem gdzie warto pójsc, gdzie jest miła obsługa a gdzie raczej nie zachodzić bo to strata czasu
|
#3610 |
|
Wtajemniczenie
|
No ale to Onaella dziś nie mierzy tylko doradza prawda?
Może uda się jej zrobic bratowej jakieś fotencje i nam pokaże Fajnie by było
|
|
|
|
#3611 |
|
Raczkowanie
|
Kobietki, a tak z innej beczki... Macie konta na nk? Co byśmy mogły się pooglądac, będzie prawie jak na żywo
Byc może wcześniej o tym pisałyście, ale jeszcze nie zdążyłam wszystkiego ogarnąc
|
#3612 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ja zmykam do koleżanki robić projekt i będę pewnie późno wieczorem więc miłego popołudnia papapa
|
#3613 |
|
Wtajemniczenie
|
To narazie Tancerka
![]() Jasiulek masz prv
|
|
|
|
#3614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chce pisać totaj bo to zbyt delikatna i prywatna sprawa co do salonów to w zasadzie wszedzie miła obsługa, jedynie w Papa Michel nie udało nam się przymierzyć bo była inna dziewczyna umowiona, ale prawdopodobnie pojdziemy jutro bo są 2 sukienki, które podobają sie bratowej tak naprawde wszędzie Panie bardzo chętnie pomagały i dawaly suknie do mierzenia, ale pierwsze pytanie to było "kiedy ślub?" ale że u nas chodzilo o wrzesien to nie było problemu ![]() nie wiem co byś chciała dokładnie wiedzieć, może po prostu pytaj o konkretne salony i tyle, a byłysmy w reginie, w tym z drugiej strony reginy, papa michel, margaret, jacquline i tym przed jacquline. |
|
|
|
|
#3615 | |||
|
Zadomowienie
|
Jasiulek witaj
i do ślubu Ci już mniej więcej rok zostało, także szybko zleci! Ja do lipca muszę dłużej poczekać Faktycznie nie jesteście długo ze sobą, ale jeśli jesteście pewni swojej decyzji, to na co macie czekać?! Przecież nie tylko dlatego, że tak wypada! Gratuluję zaręczyn! My jesteśmy ze sobą niecałe dwa lata i też od początku czuliśmy, że to jest to Trzymam kciuki za powodzenie Twojej firmy! Fajnie, że udało Ci się połączyć to z wykształceniem i pewnie pasją (?). Powodzenia! ja na razie mogę Ci jedynie "oddać" do zaprojektowania nasz balkon, bo ogródka brakTancerko jeszcze możesz rozdzielić robotę tacie, teściowej, teściowi, szwagrowi... Masz rację, teraz się możemy zająć głupotkami, bo wszystko co najważniejsze już jest załatwione.Cytat:
na pewno znajdzie bez problemu kandydatkę na żonęKasia ślub na pewno można brać w niedzielę, tylko nie wolicie soboty? Jednak chyba jest praktyczniejsza... w poniedziałek część gości pewnie będzie iść do pracy?! A tak to niedzielę będą mieć na dojście do siebie I tak jesteście w super sytuacji, bo macie domek i perspektywy pracy, także proszę się cieszyć z tego co się ma ![]() Cytat:
![]() Nie wiesz może gdzie może być salon z tą Galą gdzieś w naszych terenach? z chęcią bym oglądnęła![]() Cytat:
trzymaj się kochana
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najgorsze, że muszę Tż powiedziec wolałabym nie, ale wiem, ze czul by straszny zal do mnie jak bym mu nie powiedziała
|
|
|
|
|
#3617 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale trzeba troszkę pieniążków odłożyc i w kolejce na salę cierpliwie poczekac. Tymczasem oswajamy bliższą i dalszą rodzinkę z tym faktem Dziękuję za kciukasy, przydadzą się na pewno Rzeczywiście, projektowanie ogrodów to nie tylko skończone studia, ale i pasja... Choc chwilami jest to niezwykle mozolna praca, to bardzo satysfakcjonująca i całkiem dochodowa Więc plusy póki co przeważają, zobaczymy co będzie dalej A balkonic też można ładnie zaprojektowac i dobrac kwiatuszki do doniczek tak, aby kolorowo było od wiosny do jesieni![]() ![]() Co do sukieneczek-marzy mi się z trenem, takim odpinanym (nie wiem, czy wszystkie takie są??), co by w kościele pięknie było, do pierwszego tańca podpiąc aby się na paluszku trzymał, a potem już się pozbyc, co by nie przeszkadzał w hulankach Kiedyś chciałam jeszcze równie długi welon, ale po sobotnim weselu mojej przyjaciółki zrezygnowałam. Złapałam welon, który był kilkuwarstwowy i strasznie ciężki Więc to móglby byc problem... Dodam, że mój TŻ złapał musznik Wyskoczył jak koszykarz po niego
|
|
#3618 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sama w domu siedzę, bo TZ na treningu i mnie rodzice denerwują
kiedy ja zaznam spokoju
|
#3619 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie Panny Młode 2010! Dopisuję się na 12 czerwca 2010
Nie wiem czy będę tu często zaglądać, bo Wasze zdolności organizacyjne i planistyczne chyba mnie trochę zestresowały ;-) Ale przynajmniej wiem co, gdzie i kiedy Ja póki co trochę nie ogarniam tego całego 12 czerwca, ale pomyślę o tym później, za jakieś pół roku Ale fajnie, że nas tyle!
|
|
|
|
#3620 | |
|
Zakorzenienie
|
jasiulek fragolinka witajcie
własnie dziewczyny tyle dzis napisały ze ho ho ![]() tancerko strona ktora podałas ta z sukniami bardzo mi sie przydała ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3621 |
|
Zakorzenienie
|
działa! ale po co to komu haha
|
#3622 |
|
Wtajemniczenie
|
jasiulek witaj
![]() kaśka rozumiem Twój strach.. też chciałam pzrełożyc slub na 2011, myslałam wtedy że jestesmy młodzi, nie damy sobie rady. ale teraz jestem bardzo optymistycznie nastawiona, TŻ ma pracę, wspiera mnie w studiach i jest ok.. ja bym nie przekładala daty slubu, przeciez to Wasza wymarzona, a czy nie możeci4e po slubie zamieszkać u którychś rodziców?? znajdziecie pracę skończycie studia i pójdziecie na swoje?? a ja po dłuższych rozmyslałach jednak nie szukam stałej pracy na wakacje.. cały lipiec mam praktyki, jeszcze dojdą badania na pracę magisterską..zadowolę się znowu bycie hostessą i parę groszy będzie.. zavbiorę się za pracę a od października poszukam prace na weekendy
|
|
|
|
#3623 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
)mówię Ci to ja..
|
|
|
#3624 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.galasuknieslubne.pl/salony.html z tego co widzę to Rzeszowa nie ma niestety... ![]() I ja też mam nadzieję że to jednorazowa sytuacja ![]() Właśnie też się nad tym zastanawiałam ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3625 |
|
Zakorzenienie
|
nie chce mieszkać z rodzicami
nie! nie! nie!![]() dziewczyny z dużych miast, a nie z takiej wiochy jak moja bo ja nie wiem, wyżyje się z 3 tysięcy czy raczej kaszana
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-05-18 o 18:36 |
|
|
|
#3626 |
|
Wtajemniczenie
|
Haha Kasia cóż za panika w oczach
A z jakiegoż to powodu?
|
|
|
|
#3627 |
|
Zakorzenienie
|
nasze pożycie byłoby równe zero
|
#3628 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() my na życie + kawalerkę z netem i rachunkami wydajemy jakieś 2200+ studia Twoje to zaokrąglijmy że do 2700
|
|
#3629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-380zł x2=760zł -wynajem ok 350zł x2=700zł -jeść itd starczy
|
|
#3630 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:17.

bo to sobota i jeszcze ciepło jest itd

nie chce pisać totaj bo to zbyt delikatna i prywatna sprawa
Faktycznie nie jesteście długo ze sobą, ale jeśli jesteście pewni swojej decyzji, to na co macie czekać?! Przecież nie tylko dlatego, że tak wypada! Gratuluję zaręczyn! My jesteśmy ze sobą niecałe dwa lata i też od początku czuliśmy, że to jest to
ja na razie mogę Ci jedynie "oddać" do zaprojektowania nasz balkon, bo ogródka brak
Więc to móglby byc problem... Dodam, że mój TŻ złapał musznik
kiedy ja zaznam spokoju

bo ja nie wiem, wyżyje się z 3 tysięcy czy raczej kaszana