|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 2.
ja właśnie wróciłam z zakupów
![]() kupiłam sobie bluzkę i okulary słoneczne-wstawie fotki do galerii, żebyście mogły zobaczyć ![]() jutro kupie sobie ten puder mineralny loreal true maths czy jakoś tak;p dobry jest?? bo drogi.to wiem;p ale czy wart swojej ceny
|
|
|
|
#3602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3603 |
|
Zakorzenienie
|
ja tego z essence używam, mieszam dwa odcienie i teraz codziennie nakladam
|
|
|
|
#3604 |
|
Rozeznanie
|
Martysia_ jaki samoopalacz do buzi polecasz?
|
|
|
|
#3605 |
|
Rozeznanie
|
Coolosanka myślę, że jest wart ceny
Ja wcześniej używałam samego podkładu i byłam średnio zadowolona, cera się czasem świeciła i nie była taka idealnie jednolita. Teraz pudruję się jeszcze tym pudrem na koniec i jestem zachwycona Cera taka jak u jednaj pani w sklepie co mówiłam TŻ że ładną me cere :P Na pewno kupię następny i następny ![]() Cybercat11 do buzi zdecydowanie ten L'Oreal, Sublime Bronze, Rozświetlający krem samoopalający kupiłam go bo był zachwalany przez naszą kochaną Tequilkę i nic a nic nie żałuję Nawet ostatnio jak się nim wysmarowałam i przyszłam pooglądać tv bez makijażu to to TŻ mówi do mnie "co Ty masz z buzią?" ja mówie no co mam? a on na to "no taka bardzo brązowiutka jest" A wiadomo TŻ nie grzeszą spostrzegawczością zwłaszcza mój
Marzenia się spełniają!!! Edytowane przez Martysia_ Czas edycji: 2009-05-04 o 19:10 |
|
|
|
#3606 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najpierw pracowałam i miałam zaliczenia na uczelni a potem bylam na weekend u rodziców mojego TŻta (pierwszy raz) i było na prawdę milutko, nawet się tak nie stresowałam ![]() Martysia to chyba go kupię po wypłacie ... tylko wiesz dzisiaj użyłam tą chusteczkę opalającą z Daxa i jestem pod wrażeniem, jest na prawdę dobra wiec chyba ich wicej zakupię i nie wiem czy w połączeniu z tym kremikiem to nie będzie za dużo. Jak myślisz? Cytat:
![]() aaa no i koniecznie pokaż fotki zakupów ![]() Własnie wcinam marchewki i popijam kefirem, trzeba troszkę zdrowiej się odżywiać po tym majowym weekendzie bo moja przyszła teściowa troszkę we mnie wpakowała pyszności
|
||
|
|
|
#3607 |
|
Zadomowienie
|
fotki sa już w galerii
ok, ale ja i tak kupie ten puder, zobaczymy jaki jest, dużo osób go chwali
|
|
|
|
#3608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno ślicznie będziesz wyglądała.Mam pytanko do dziewczyn pijących pokrzywkę? Ile razy dziennie parzycie sobie? Zaczęłam od dzisiaj ją pić i zastanawiam się czy jedna dziennie wystarczy aby były efekty widać na włoskach? |
|
|
|
|
#3609 |
|
Rozeznanie
|
Airish88 Ty jakoś specjalnie bliska mi jesteś bo też skorpion z 88 więc dopatruje się w Tobie wspólnych cech charakteru
Hehe. A co do tych chusteczek to ja jeszcze nie próbowałam (poza tym w UK chyba DAXa nie mają ) ale mogę Cię zapewnić, że ten kremik jest wystarczający solo, ja mam akurat ten do ciemniejszej karnacji więc ja bym się troszkę obawiała zbyt mocnego efektu... Ale zawsze jak nie będziesz miała w planie żadnego wyjścia mozesz wypróbować i wtedy koniecznie zdaj relacje ![]() Coloosanka okulary fajne, bluzeczka też. Ale Ty jesteś babol paskudny wiesz! Dużo lepiej można byłoby ocenić te rzeczy gdybyś pokazała je na sobie. Jestem stanowczego zdania, że jak dziewczyny pokazują tu jakieś zdobycze powinny pokazywać je na sobie- wiadomo,nie kademu pasuje dany kolor a i bluzka inaczej układa się na wieszaku i na osobie i wieszak nie zawsze potrafi oddać jej urok
Marzenia się spełniają!!! Edytowane przez Martysia_ Czas edycji: 2009-05-04 o 19:19 |
|
|
|
#3610 |
|
Zakorzenienie
|
Ta z lewej na 3 zdjeciu chyba przesadzila z opalaniem albo samoopalaczem
|
|
|
|
#3611 |
|
Zakorzenienie
|
fajna bluzeczka, z jakiego materiału?
okularki to najlepiej na sobie pokazać
|
|
|
|
#3612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za jakiś czas na pewno zdecyduję się na ten kremik w końcu nie jest aż taki strasznie drogi. Jak ja się cieszę, że trafiłam na ten wątek ... tak bardzo pomaga mi się zmieniać
|
|
|
|
|
#3613 |
|
Zadomowienie
|
oj dziewczyny...ale sie teraz dużo negatywnych opinii naczytałam o tym loreal minerals;/
kurde...nie wiem czy go kupie, boje sie wywalic 46 zl na coś, czego potem bede żałować.. moze kupie jednak podkład lirene matujący....bo rozświetlający jest ochydny!!;p i np.bronzer rimmela..bo kurcze obawiam sie tego mineralnego troszke
|
|
|
|
#3614 |
|
Rozeznanie
|
Martysia_ dzięki jutro lecę na zakupy
I strasznie też mam chętkę na ten puder brązujący Deborah ahhh Dziś wreszcie dostałam ten samoopalacz w piance DAX-a ale będę stosowała go tylko do ciałka Coloosanka bardzo fajne okulary i bluzeczka też.coolasana Ja mam true minerals l'oreala i sobie chwalę zresztą na You Tubie jest makijażystka która szczerze chwali pudry mineralne l'oreala(http://www.youtube.com/profile?user=...on&view=videos Uwielbiam jej filmiki.Tylko ten pędzelek dołączony do produktu jest nie fajny lepiej kupić oddzielnie pędzel kabuki ( ja kupiłam w Sephora nr 50 za ok 37zł) Edytowane przez cybercat11 Czas edycji: 2009-05-04 o 19:31 |
|
|
|
#3615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3616 |
|
Rozeznanie
|
Ojjj taaak... więcej tych panienek w tych ładnych ciemnych brązach i już mi się powoli wybijają z głowy moje pasemka... Głupia ja
Airish ja również dzieki temu wątkowi znalazłam kilka super rzeczy które zdecydowanie służą mojej urodzie. Przede wszystkim odkryłam, że żeby być opaloną wcale nie muszę się katować solarium za co pewnie moja skóra jest mi niezmiernie wdzieczna ![]() Coolosanka a cóż oni takiego wypisują złego o tym lorealu? Ja mam i ten sypki i te kuleczki brązujące (obydwa z tym pędzelkiem) i początkowo bardzo się pogniewałam na ten brązujący bo wydawało mi się, że nie brązuje ale dałam mu drugą szansę i jestem zakochana
|
#3617 |
|
Moderator
|
O tym pudrze pisałam na tym wątku już kilka razy. Szczerze go polecam - bardziej rozwinięte wypowiedzi były jakoś kilka stron wcześniej
![]() Loreal i creme puff to moje faworyty w kategorii pudry
|
|
#3618 |
|
Zakorzenienie
|
Zyskowa dzięki za odpowiedź. Zacznę w takim razie od jednej dziennie bo w domku mam już tylko 3 torebki, jak zakupię więcej to będę starała się pić ile wlezie
![]() Co do solarium to też już z niego zrezygnowałam. Nie mam zamiaru niszczyć skóry. Przyjdą wakacje to się opalę na maxa tak jak uwielbiam A póki co trzeba zadowolić się balsamami brązującymi i chusteczkami opalającymi ![]() Zmykam do czytania notatek bo w życiu tego nie zacznę, tak strasznie wciągacie
|
|
|
|
#3619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3620 | |
|
Wtajemniczenie
|
wiesz po prostu wybrałam temat, który tyczył się 2 wojny i tego tam ludobójstwa, więc jak zaczęłam o tym opowiadać to komisja się wzruszyła, ja troszke też miałam łzy w oczach na końcu.
Cytat:
|
|
|
|
|
#3621 |
|
Rozeznanie
|
No własnie mnie ta diabelska burciaga rozochociła na te pasemka
Ja w ogóle już sama nie wiem co z sobą robić. Chciałam przedłużyć włosy (włos naturalny, na keratynę- zabieg bardzo drogi więcmam nadzieję wszystko najwyższej jakości) ale boję się Teraz trafiłam na fryzjerskim na wątek gdzie przestrzegają przed ringami ale jak to się ma z keratyną. Chciałabym miec na lato piękne, długo (i przedewszystkim grubsze) włosy w kolorze brąz z pasemkami lub ten ciemnybrąz co wklejałam
|
#3622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wlosy to chyba masz dosc grube jak pamietam
|
|
|
|
|
#3623 |
|
Rozeznanie
|
Tygrryska śliczne te zdjątka brazu z pasemkami
Martysia_ ja też nie wiem co mam zrobić z włoskami teraz mam całe rozjasnione i niestety mają taki ciepły żótawy kolor.Ciężko jest utrzymać taki ładny chłodny odcień próbowałam już chyba wszystkich niebieskich płukanek i tak zostają żółtawe a mój typ urody LATO nieciekawie wygląda w ciepłych kolorach więc chyba będe musiała przejść na jakiś chłodny brąz ale strasznie się boję co z tego wyjdzie.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3624 |
|
Raczkowanie
|
Hej witam Was
Taki jakiś lelawy miałam ten dzień... Dobranoc |
|
|
|
#3625 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale mam nakupowanych odżywek i masek chyba z 1000 więc nie dam im zniszczyć się do końca :PCybercat tak to jest z jasnymi włosami. Najlepiej to chyba wybrać się do jakiegoś dobrego fryzjera... Jakbym mieszkała w Polsce to pewnie zaraz już bym leciała ale niestety tu gdzie mieszkam po raz nie wiem gdzie jest dobry a po drugie to ja nie mam tak swietnego angielskiego żeby opisać fryzjerce jaki efekt chce uzyskać i boję się niedomówień Po 3 to ja już chce jak przyjadę na urlop do Polski mieć świetne włosy a nie na urlopie robić. Życie kobity jest takie problemowe
Marzenia się spełniają!!! Edytowane przez Martysia_ Czas edycji: 2009-05-04 o 20:54 |
|
|
|
|
#3626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3627 |
|
Rozeznanie
|
na ta pierwsza fryzurke z checia sie chyba zdecyduje ale z troche ciemniejszym brazem
![]() Martysia ja tez mysle o zageszczeniu swoich na wakacje
|
#3628 |
|
Rozeznanie
|
Mnie te tulejki też nie przekonują. Też bym się bała, ze mi włosy poprzecinają. Poprzednio miałam "na taśmie" tzn doszywane z tyłu do włosów splecionych z moich własnych ale niestety nie można było robić kitki. A mi marzą się kitki
Z moich też raczej bidnie bo mam 3 na krzyż. W tym salonie co ja się przymierzam pani pokazywała mi na własnej głowie włosy przedłużane noszone 4 miesiące, wyglądały świetnie przy kitce, w życiu bym nie zgadła że to nie jej!! I pokazywała mi róznież włosy zdjęte, już noszone, były świetne mięciutkie jak moje własne po umyciu i zastosowaniu WAXa... Tak czy inaczej obawiam się o kołtunienie przy odrostach później. No i cena też nie zachęcająca.Zobaczcie jakie zdjęcie!!
Marzenia się spełniają!!! Edytowane przez Martysia_ Czas edycji: 2009-05-04 o 21:25 |
|
|
|
#3629 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie slodkie
![]()
|
|
|
|
#3630 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:48.

) ale mogę Cię zapewnić, że ten kremik jest wystarczający solo, ja mam akurat ten do ciemniejszej karnacji więc ja bym się troszkę obawiała zbyt mocnego efektu... Ale zawsze jak nie będziesz miała w planie żadnego wyjścia mozesz wypróbować i wtedy koniecznie zdaj relacje 
<wow>