|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Zadomowienie
|
Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III
Już piszę
![]() Magic, ja na majówkę jadę do Trójmiasta z uroczym towarzyszem i kilkoma znajomymi ![]()
#3602 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja jadę z TZ i znajomymi do Ośrodka wczasowego w samym lesie. Będziemy zażywać świeżego powietrza ![]() Nad jeziorkiem i grillem plus wiele innych atrakcji :P
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
Zadomowienie
|
Ha!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3604 |
Zadomowienie
|
Irmuś. Kochana, a paszport nie jest czasem zawsze na 10 lat
![]() ![]() Muszę się Wam pochwalić-mam motylki w brzuchu, nie mogę jeść i spać ![]() ![]() ![]()
#3605 | ||||
Zakorzenienie
|
Hey Hi Hello
![]() Cytat:
i powiem Ci, że wyszły BOSKO! Z całego serduszka polecam. Na swój ewentualny ślub na pewno go zaangażuję ![]() Cytat:
Ale dziękuję za propozycję, kochane ![]() ![]() Któraś z Was pytała czy jedziemy sami. Tym razem nie, stwierdziliśmy, że decydujemy się na wyjazd większą paczką. Jedziemy z jedną parą moich i jedną jego znajomych. Żeby było sprawiedliwie ![]() Cytat:
![]() Już zaczynam Ci zazdrościć tego wyjazdu! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Chociaż to było do przewidzenia- romans wisiał w powietrzu ![]() Powiesz nam o nim coś więcej? ![]() U mnie wszystko ok. Przede wszystkim: uwaga! chwalę się! Postanowiłam ogarnąć się w końcu ze zrobieniem prawka (zrobiłam kiedyś kurs, ale po 3 oblanych egzaminach się zniechęciłam...) i od przyszłego tygodnia zaczynam jazdy ![]() ![]() Tri, Copy, Muiee: lojalnie uprzedzam, żebyście w najbliższy wtorek między 18.00, a 20.00 nie wychodziły na ulicę jeśli Wam życie miłe! Limonka będzie sprawdzała czy pamięta co się robi z kierownicą ![]() Co tam jeszcze... Ostatnio moi chłopcy w pracy próbowali mnie przekonać do muzyki klasycznej i wiecie co...? Udało im się ![]() K i rodzinka zaczynają mieć chyba tego serdecznie dość ![]() Coś Wam jeszcze miałam powiedzieć, ale widocznie nie było to zbyt ważne, bo skutecznie zapomniałam czego dotyczyło ![]() Generalnie wszystko mi się w życiu zaczęło układać. W pracy wreszcie doczekałam się niemal świętego spokoju (oczywiście w porównaniu do tego co działo się w poprzednich miesiącach), z K na razie układa nam się super i chyba klaruje nam się z tego jakaś poważniejsza sprawa... I w ogóle jakoś ostatnio chce mi się żyć ![]() Ściskam Was mocno, mocno, mocno... ![]() Całuję w pysia... ![]() I znikam ![]()
![]() |
#3606 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() powodzenia w dalszym przefantastycznym humorku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3607 | |||
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3608 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3609 | |
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3610 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie po staremu... W pracy mam straszny zapieprz bo kolega który wszystko ogarnia a ja mu właściwie tylko pomagam poszedł na tygodniowy urlop i zostałam sama z kupą rozgrzebanych spraw, za które nie wiem nawet jak się zabrać bo nigdy nie musiałam się tym zajmować ![]() ![]() W piątek sobie trochę przybalowałam a tak to wracam po robocie do domu i nie mam ochoty na nic poza spaniem ![]() ![]()
they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life Edytowane przez Copykat Czas edycji: 2010-04-14 o 21:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3612 |
Rozeznanie
|
Cześć Piekne
![]() Lim też zaczynam prawko ![]() Copy biedna ![]() Nie wiem czy pisałam o analizie pierwiastkowej wlosa co robilam w marcu. Dostałam wyniki i nie są zbyt piękne. Powiedziałabym, że tragiczne chociaż pewnie też trochę panikuję. Da się naprawić to pewnie , ale potrzebuje dietetyka. Na razie poszukuję ![]() A może któraś studiuję dietetykę? Kurde wielka lipa ![]()
![]() |
#3613 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie poddawaj się, będę Cię dzielnie wspierać! ![]() A ja dzisiaj byłam w trakcie okienka na obiedzie z koleżanką i temat mojej magisterki ruszył z miejsca! ![]() ![]() ![]() Też jesteście dzisiaj tak senne? ![]() ![]() Poza tym mam "te dni" i, o matko!, coś mi się chyba poprzestawiało. Co za dyskomfort! ![]()
![]() |
#3614 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tak o prawie jazdy mówicie... Trzymam kciuki za Lim i Muiee! Sama mam zamiar niedługo zapisać się na kurs, singermarla- znasz jakieś szkoły we Wrocławiu warte polecenia? ![]() ![]() ![]() ![]() Ahh, mam dziś tyyle do zrobienia na jutrzejsze praktyki, ja nie wiem jak ogarnę ![]()
![]() |
#3615 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym sposób traktowania mnie przez niego był niestosowny. Raz miałam sytuacja, że stał na parkingu z innym instruktorem, widział już mnie zbliżającą się na jazdy i mówi ni to do tego drugiego, ni to do mnie: "O idzie moja najładniejsza kursantka!", na co ja mu odpowiedziałam: "Wolałabym być tą najzdolniejszą, bo to zdaje się nie konkurs piękności..." I wtedy chyba poczuł, że nie pozwalam mu traktować się jak pustą lalę ![]() Potem te 5h dodatkowych miałam z takim znajomym ciotki. Facet kiedyś był instruktorem, a teraz czasem pożycza od znajomego auto i dorabia sobie w ten sposób, ale uczy raczej dzieci znajomych itp. Genialnie uczył! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Po moich doświadczeniach myślę, że naprawdę warto się dobrze zorientować zanim się wybierze szkołe. Ja niby wybierałam z jakiegoś rankingu Wyborczej, ale chyba lepiej zdać się na odczucia znajomych niż rankingi, bo te drugie kłamią ![]()
[...] Rzeczy, które posiadasz w końcu zaczynają posiadać ciebie. Edytowane przez singermarla87 Czas edycji: 2010-04-15 o 18:43 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3616 |
Zakorzenienie
|
wy o magisterkach ja dopiero zaczelam
![]() wczoraj bylam na mega imprezie na ktory wpadl caly Bundesland kompletna masakra.....a o 8 mialam juz pierwszy wyklad ![]() za tydzien kolejne party tym razem tylko dla mojego wydzialu za dwa tygodnie mam urodziny i przemilcze temat gdyz mam kompletnego dola gdy o tym pomysle za trzy tygodnie wyjazd pierwszego semestru semestr sie dopiero zaczal ![]() tak wiec zyje ale mam sie srednio ![]()
#3617 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3620 |
Zakorzenienie
|
i niekonczace sie studia
![]()
#3621 |
Zadomowienie
|
Muszę sprostować!
![]() Żeby dowiedzieć się na ile dostałam WIZĘ musiałam czekać na paszport, ponieważ w trakcie wizyty w konsulacie zabrano mi go, alby to wkleić wizę do jego środka ![]() Tak więc - przyszedł mi paszport kurierem do domu, i dowiedzialam się ze dostałam WIZĘ NA 10 lat ![]()
#3622 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobrrrrrrrrrrrrrry
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nawet nie wiesz jak się cieszę, że w końcu wszystko zaczęło Ci się tak fajnie układać, Mag ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Boję się tylko troszeczkę jak to będzie wsiąść za kierownicę po takiej przerwie, bo na chwilę obecną wydaje mi się, że NIC nie pamiętam... Chociaż z drugiej strony wszyscy z wielkim zaangażowaniem usiłują mi przypomnieć elementarne zasady prowadzenia, więc może tragedii nie będzie. Przedwczoraj K przegonił mnie po całej okolicy i przypominał mi co znaczą znaki drogowe ("Kochanie, a co znaczy ten iks?" "Skrzyżowanie równorzędne" ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Przypomnisz mi co studiujesz? I pochwalisz się na jaki temat piszesz pracę? Uwielbiam naleśniki ![]() ![]() ![]() Nawiasem mówiąc z tego co pamiętam na nasze pierwsze spotkanie miałyśmy się umówić właśnie na naleśniki, prawda warszawianki? ![]() ![]() Cytat:
![]() Jedną z rzeczy, której zazdroszczę facetom chyba najbardziej jest to, że ich tego typu imprezy omijają... Cytat:
![]() Też mam marniutkie doświadczenia związane z moim kursem na prawko (przy czym trochę inne niż Twoje; ja trafiłam na przesympatycznych instruktorów, na jazdach na prawdę świetnie się bawiłam, ale... nic się nie nauczyłam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Co słychać u reszty pań? U mnie wszystko ok. Wczoraj byłam u fryzjera. Miałam straszną ochotę na jakąś małą rewolucję na tej mojej głowie, ale po długich dyskusjach z moją fryzjerką (A może pasemka? A może rudy?) zostałam przy moim czekoladowym brązie. Za to mam pewną rewolucję w długości, bo po tym jak poprosiłam Agę, żeby mi skróciła dosłownie same końcówki ciachnęła mi z 5 cm! Jej argumentacja: "Nie będziesz mieć włosów dłuższych ode mnie!" Nawet na fryzjerkę nie mogę trafić normalną ![]() Poza tym wczoraj z K oglądaliśmy 'Ojca chrzestnego' i generalnie mogę Wam powiedzieć o czym było pierwsze pół godziny filmu ![]() ![]() A dziś z koleżankami jadę odwiedzić kumpelę z liceum, której miesiąc temu urodziła się śliiiiiiiczna córa. Już po tym jak widziałam zdjęcia jestem w niej totalnie zakochana, więc dziś jak zobaczę małego szkraba na żywo będą mnie chyba musieli siłą stamtąd wyprowadzać ![]() Noooo... To by było na tyle... Buziaki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3623 |
Zadomowienie
|
Tej jak nie ma to nie ma.. ale jak juz jest i zacznie coś pisać to na cały wątek
![]() ![]() ![]() Rzecz jasna chodzi o Lim.. ![]() A jak majówkę spędzasz??
Edytowane przez Magic Girl Czas edycji: 2010-04-17 o 10:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3624 |
Raczkowanie
|
Witam
DŁUUUUUUGO MNIE NIE BYŁO Ja ostatnio jakos nie mam natchnienia na wizaz, neta i wogole. U mnie sliczna pogoda 16 stopni a ja jakas taka nie do zycia chodze. Nic mi sie nie chce, a wogole brak slow. Syn mi rosnie, mezus w pracy (jak zwykle), zaczyna mi sie znow szkola, zadne rewelacje CODZIENNOSC. A co tam u was kochane moje.
#3625 | |
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]() Mi tez sie nic nie chce. O dziwo juz wiem czemu ![]() ![]() Procz tego obchodzimy dzis pierwsza rocznice zaręczyn ![]() ![]()
![]() |
#3626 |
Raczkowanie
|
Trinette a no bede nadrabiac, obiecue
![]() ![]()
#3627 | |
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]() ![]() Czemu tutaj taka cisza? Ja sie zabieram za naukę, bo przypomniało mi się ze mam sprawdzian z angielskiego ![]() Wczorajszy dzień spędziliśmy dość pracowicie-posprzątaliśmy cale mieszkanie i rozkręciliśmy regal ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3628 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki,
Trini, gratuluję rocznicy ![]() Lim, faktycznie masz zadatki na Nostradamusa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() singermarla, masz rację, najlepiej jak zrobię sondę wśród znajomych, ale dzięki za relację ![]() Dziś jestem trochę zamulona, pewnie w jakimś stopniu z powodu @ (ja też zazdroszczę facetom, że przez to nie przechodzą, zero sprawiedliwości!)... Ale byle do wieczora, wtedy humor napewno mi się poprawi ![]() buziaki kochane!
#3629 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cześć niewiasty
![]() Cytat:
![]() Wszystko mi można zarzucić, ale nie to, że małomówna jestem ![]() Jak już pisałam, jedziemy z K, moją koleżanką z chłopakiem i kolegą K z dziewczyną do Okuninki nad Jezioro Białe. Już nie mogę się doczekać ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie wiem skąd może wynikać Twoje osłabienie i brak chęci do życia... Może się nie wysypiasz? Czymś stresujesz? Dieta jest nie taka jak być powinna? Może powinnaś znajdować więcej czasu tylko dla siebie, co by się trochę zrelaksssssować? Zadbaj troszeczkę o siebie, kochana ![]() Cytat:
![]() Masz FANTASTYCZNEGO synka, fajnego męża, w szkole uczysz się nowych rzeczy, poznajesz ludzi, rozwijasz się... Na prawdę uważam, że wszystko to aż prosi się o inny komentarz niż 'żadne rewelacje' ![]() Cytat:
A powiedz mi... Jak tam problemy ze zdrówkiem o których rozmawiałyśmy ostatnio (te brzuszkowe)? Gratuluję ![]() Cytat:
TŻ dalej tak dużo pracuje? Też się zastanawiam... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Raczej ktoś Ci go poprawi ![]() U mnie wszystko ok. Wczoraj jak już Wam wspominałam byłam z wizytą u koleżanki i oczywiście z miejsca zauroczyłam się małą gwiazdą ![]() ![]() ![]() Przez chwilę nawet mi samej-mimo mojego zarzekania się, że dzieci planuję ewentualnie w przyszłym życiu- przemknęła przez głowę myśl "a może fajnie byłoby mieć kiedyś takiego małego szkraba...?" Ale później koleżanka mimochodem wspomniała, że rodziła 17 GODZIN i moje plany migiem wróciły do punktu wyjścia. 17 GODZIN!!! Wyobrażacie to sobie???!!! Zdecydowanie nie mam tyle czasu ![]() Później pojechałyśmy z koleżankami na inaugurację sezonu lodowego do przesympatycznej kafejki którą ostatnio odkryłyśmy, a wieczorem zostałam wrobiona w udział w imprezie rodzinnej (na której na szczęście było przesympatycznie) ![]() Dziś rano namówiłam tatę, żebyśmy pośmigali sobie po okolicznych wioskach, żebym miała szansę odświeżyć trochę moje umiejętności kierowcy przed wtorkowymi jazdami. Powiem Wam, że nie sądziłam, że pójdzie mi tak dobrze! Nawet tata był w szoku, że po tak długiej przerwie tak dobrze radzę sobie za kierownicą! Tak więc patrzę na robienie prawka z coraz większym optymizmem i entuzjazmem ![]() To by było na tyle jeśli chodzi o to co się dzieje w limonkowym życiu. Zmykam się trochę ogarnąć, bo niedługo wpadnie K celem wyciągnięcia mnie na jakiś spacerek ![]() Trzymajcie się cieplutko ![]()
![]() |
#3630 | |||||||
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
Dalej mam te same problemy, ale poki co kasy brak zeby isc do innego lekarza wiec czekam... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.