|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode cz.III
A ja pierwsze co skojarzyłam to Kielce
Bo tam tez sa planty, hehe.---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Ale nudy Tak myslałam, by moze cos pracy mgr napisac, ale nie chce mi sie. Nie mam co robic :/
|
|
|
|
#3602 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale potem napisalas: tu mialas czy w krakowie? i druga mysl to byl krakow![]() Wcale sie nie dziwie ze Ci sie nie chce zabrac za prace mgr;/ ja tez nawet jak smiertelnie sie nudzilam, nie tknęłam jej nawet patykiem potem wszystko na ostatnią chwile, ale juz na szczescie po wszystkim ciesze sie ze mam to za soba w czwartek przy okazji przymiarki sukni, wstapie do dziekanki po swoj dyplom a jaki jest temat Twojej pracy mgr?
|
|
|
|
|
#3603 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe nie wszystkie baby umieją się bawić. Np ja
![]() U mnie dziewczyny miały zapowiedziane, ze mają nic nie przygotowywać bo i tak z nimi nigdzie nie pójdę. Nie lubię takich imprez - ani mnie to bawi ani śmieszy. Tagi gburek ze mnie . Ale zawsze to wszystkim tłumaczę, że już jestem za stara na takie imprezy. Szczególnie, że nie widzę jakiegoś głębszego sensu wieczoru panieńskiego - po 7 latach wspólnego mieszkania
nie ma mnie Edytowane przez azakowana Czas edycji: 2009-07-18 o 16:31 |
|
|
|
#3604 |
|
Zakorzenienie
|
Marcia pisze o budzecie gminy Bodzechów w latach 2007-2009.
|
|
|
|
#3605 |
|
Rozeznanie
|
Ojejciu to chyba niezbyt pasjonujące Też by mi się nie chciało zabrać
|
|
|
|
#3606 |
|
Zakorzenienie
|
Estrella,świetne miały pomysły Twoje koleżanki, u mnie to nie wiem czy coś takiego wypali, ale bardzo bym chciała.
A co do pracy mgr to też miałam podgonić przez wakacje, Lipiec prawie minął a ja nawet 1 str nie napisałam, ani nawet nic nie przeczytałam, ale nadal jestem dobrej myśli, że wreszcie się wezmę za robotę może jak już będę miała z ta pracą pewne to się wtedy zabiorę.
|
#3607 |
|
Zakorzenienie
|
Estrello Pisze sie fajnie, tylko wene trzeba miec i checi, mam napisane narazie poł pierwszego rodz.
Tez myslałam ze w czerwcu napisze 1 rodz.w lipcu 2, w sierpniu 3 a we wrzesniu 4 i przyjdzie październik oddam prace do spr.a tu jak napisałas Gusiak mija lipiec i na planach sie skonczyło
|
|
|
|
#3608 |
|
Zakorzenienie
|
Bo to zawsze najgorzej się zabrać.
Ja pracę zaczęłam pisać w marcu ale napisałam może z 1 rozdział a potem długo długo nic aż w czerwcu się za nią wzięłam i w dwa tygodnie napisałam całość i po tygodniu się już broniłam
|
#3609 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie też sie szykuje wieczór panieński
moje przyjaciólka i siostra coś kombinują na 14 lub 15 sierpnia. Zapytały tylko o liste dziewczyn, ktore miałyby się pojawić a poza tym nie wiem nic. Z jednej strony się cieszę, ale z drugiej to nie wiem czy sie będę dobrze bawić nie przepadam za imprezami i dyskotekami i w ogóle na nie nie chodzę, nie lubię sobie popić no i spać lubię się wcześnie położyć
|
|
|
|
#3610 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiunia to masz dokładnie to samo co ja
z tym że ja chodzę bardzo późno spać
|
#3611 |
|
Zakorzenienie
|
Nie musisz pic przeciez
A takie imprezy sa fajne, ja takie lubie, to powiedz organizatorkom, ze nie chcesz dyskoteki a wybierz ulubiony lokal. Wtedy bedziesz sie dobrze czuła
|
|
|
|
#3612 |
|
Wtajemniczenie
|
Może moja impreza zakończy się o 22
przecież to ma być wieczór panieński a nie noc ![]() Ulubiony lokal Justyś? Ciężka sprawa, bo ja najbardziej lubię chodzic do takiej małej kawiarni gdzie zamykają chyba maksymalnie o 22
|
|
|
|
#3613 |
|
Rozeznanie
|
kasiunia ja też miałam niespodziankę.Znałam tylko datę i podałam kogo bym tam widziała,a świadkowa z koleżankami zajęły się resztą
Na pewno będziesz się dobrze bawić.Ja też nie jestem imprezowa za bardzo,nie pije dużo-na ogół moje możliwości kończą się na jednym reddsie ,ale przy takiej okazji można trochę zaszaleć ![]() justys a Ty juz piszesz pracę mgr? Jakoś tak mi się za wcześnie wydaje... Tak wcześnie się zaczyna,dostaje tematy? u mnie chyba to inaczej działa... |
|
|
|
#3614 |
|
Zakorzenienie
|
My tematy prac magisterskich mieliśmy podane 2,5 roku przed końcem studiów - czyli na drugim semestrze 3 roku.
|
#3615 |
|
Zakorzenienie
|
mnie to akurat nie dziwi, temat miałam już koło listopada, do końca roku musiałam mieć 1 rozdział, a teraz w tym roku muszę napisać 2 rozdziały, chciałabym to zrobić przez wakacje, bo tak to robię wszystko na ostatnią chwilę przeważnie i siedzę po nocach żeby się wyrobić.
|
#3616 |
|
Rozeznanie
|
Jej... nie za bardzo mogę skupić się na czytaniu, tyle się materiału nazbierało
przejrzałam na razie fragmenty więc... najbardziej przydałyby mi się info na temat ślubu na Piaskach, Waniliaania chyba pominęła ten temat w swej relacji bynajmniej nie zauważyłam... a na 2 załączonych zdjęciach prezentowała się ślicznie, a suknia piękna......... Przeczytałam również z dosłownie łezką w oku relację mehji z jej przygotowań i ślubu ![]() i szczerze się wzruszyłam, bo dobrała tak pięknie słowa, by wszystko opisać szkoda tylko, że zdjątek obejrzeć nie mogę jeszcze raz Wam serdecznie dziewczyny gratuluję
|
#3617 |
|
Zakorzenienie
|
Ja do stycznia musiałam miec podany temat i spis tresci, a do czerwca napisany 1 rozdz. no napisałam, ale promotorka skresliła mi poł rozdz.wiec zostało mi poł dobrze napisanego
Hehe
|
|
|
|
#3618 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
u mnie to na 4 roku dopiero wybiera się katedrę,gdzie się będzie pisac,jak sie ma trudny temat to zaczyna się pod koniec 4 roku,ale to rzadkość,a normalnie to się pisze na piątym dopiero...
|
|
|
|
|
#3619 |
|
Zakorzenienie
|
U nas było tak, ze wybór tematu był jednoznaczny z wyborem katedry w której będzie się pisało pracę
![]() I te wszystkie terminy wczesne - że jeden rozdział na III roku dwa na IV to były czysto teoretyczne, bo promotor i tak robił wpis do indeksu i tak a każdy zaczynał pisać pracę dopiero na V roku
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
No bo ja to juz 4 skonczyłam, za rok obrona, a chce teraz zaczac pisac, bo poźniej przygotowania do slubu, egz.swoja droga, wiec jakos tak zeby na wszystko czasu starczyło.
|
|
|
|
#3622 |
|
Zakorzenienie
|
Obrona zawsze jest w kilku terminach, więc tym się nie martw. Zawsze można przesunąć. Gorzej z terminem ślubu
|
#3623 |
|
Rozeznanie
|
Mehja w dniu ślubu wyglądałaś zjawiskowo
fryzura również bardzo twarzowa, bukiet- cudny tworzycie wspaniały duet zwyczajnie napatrzeć się nie mogę... życzę Wam mnóstwo szczęścia!!! ![]() p.s. muszę Cię zagadnąć przy okazji o dekoracji samochodu, bardzo mi się podoba
|
#3624 |
|
Zakorzenienie
|
Adromedaa nie jesteś pierwsza, Wszystkim się podobała dekoracja na samochód Mehji - po prostu zjawiskowa
|
#3625 |
|
Raczkowanie
|
Andromedaa witaj po długasnej przerwie
![]() Jejku chyba jakaś burza sie zrywa w ostrowcu;/ wiecie co...dziś miał byc mój ślub pierwszy termin zamówiliśmy na 18 lipca w łysicy a potem była zmiana na przystań...jakoś mi tak dziwnie![]() Justyś ten temat mnie odrzuca normalnie trudny strasznie na moje oko taki konkretny, ja pisałam na taki typu, jak ja to mówię, "temat rzeka- wode się leje" i jakoś poszło![]() Ja też nie jestem bardzo imprezowa, tak wracając do panieńskiego, ale jakies miłe spotkanie w gronie kilku dziewczyn, jakaś domóweczka przy drinkach (ja w ogóle jestem abstynentką więc już byłoby nieźle ) brzmi fajnie i tak bym właśnie chciała i nie miała nic przeciwko mój TŻ tez nie pije ani kropli alkoholu, jedynie jak mamy jakąś okazję typu rocznica, pijemy wino, koniecznie słodkie ciekawa jestem co my biedaki zrobimy w dniu ślubu przecież nam nie popuszczą
|
|
|
|
#3626 |
|
Zakorzenienie
|
A u nas gorąco jak diabli
![]() Na szczęście mąż wyciągnął wertepełek i nam chłodzi w plecy ![]() Ja się wreszcie wzięłam za projektowanie mojej galerii Ale coś mi ciężko idzie, choć już sporo zrobiłam Została mi grafika - a to chyba najcięższe do wymyślenia.
|
#3627 |
|
Rozeznanie
|
A ja oczywiście siedzę w domu w tą piękną pogodę, a w tym roku nie byłam jeszcze nawet nad wodą
![]() Igoolek bardzo mi przykro że u Ciebie taka sytuacja nie ciekawa, na pewno wszystko się ułoży Azakowana trzymam kciuki za dobre wieści w najbliższym czasie. A właśnie prześlijcie i mi zdjęcia mehji z pleneru |
|
|
|
#3628 |
|
Zakorzenienie
|
poszły
|
#3629 |
|
Rozeznanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:19.

Bo tam tez sa planty, hehe.
Tak myslałam, by moze cos pracy mgr napisac, ale nie chce mi sie. Nie mam co robic :/

ale potem napisalas: tu mialas czy w krakowie?
MM
Też by mi się nie chciało zabrać

moje przyjaciólka i siostra coś kombinują na 14 lub 15 sierpnia. Zapytały tylko o liste dziewczyn, ktore miałyby się pojawić a poza tym nie wiem nic. Z jednej strony się cieszę, ale z drugiej to nie wiem czy sie będę dobrze bawić 
przecież to ma być wieczór panieński a nie noc
bynajmniej nie zauważyłam... a na 2 załączonych zdjęciach prezentowała się ślicznie, a suknia piękna.........
u mnie to na 4 roku dopiero wybiera się katedrę,gdzie się będzie pisac,jak sie ma trudny temat to zaczyna się pod koniec 4 roku,ale to rzadkość,a normalnie to się pisze na piątym dopiero...