|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących - cz. IV
ja fce do domu !
ło matko znowum na górze - pech prawdziwy ![]()
#3602 |
Zakorzenienie
|
Aniołku po namyśle wychodzi na Flowerbombkę EDP i w sumie to Tyś mi pierwsza próbasa przysłała i tak łazi za mną przypominając się co jakiś czas
![]() ![]() Gratulacje ![]() ![]() Panów z White Lies znam, wokalista ma bardzo ciekawy IMO głos ![]() Irenko, ja mam jedna parę baletek z V. do jazdy autem i biegania, niesamowicie wygodne, ale są z czarnego zamszu, również w środku i ja tylko je zdejmę to wstyd stopy pokazać bo brudne całe i wyglądam jakby się w smole wymoczyła ![]() ![]() Mammo, nie u mnie ![]() Nasturcjo zrób standardowe poka-poka ![]()
Edytowane przez Myszołapka Czas edycji: 2009-10-02 o 11:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
Zakorzenienie
|
Też oglądałam buty z V. i nie powiem fajnie niektóre są, ale właśnie to farbowanie mnie przeraża
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Nie
![]() jak to możliwe ? już wiem - pewnie masz wyższy monitor i Ci się postów więcej mieści na stronie ![]() ![]()
#3605 |
Zakorzenienie
|
Widzisz Mammo to jest tak, przed chwilą jeszcze Twój post był jako ostatni na 90, teraz już witasz Nas na 91, czemu nie mam pojęcia, ale wyszło, żem oszust
![]() Tak, zdecydowanie myślę, że to wina monitora ![]() Kasiu mnie się niektóre szpilki strasznie podobają, ale po doświadczeniach z "Jam jest Czarna Stopa" wolę sobie odpuścić i udać się do Aldo ![]()
![]() |
#3606 |
Zakorzenienie
|
Myszołapko, tyś moja siostra czarna stopa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3607 |
niecnotliwa dziewica
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3608 |
Zakorzenienie
|
Do Aldo dzisiaj własśnie siem wybieram
![]() ![]() Fajne botki są w Primo Moda, ale żadne nie chciały wleźć mi na kopyto. Mają bardzo niskie podbicie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3609 |
Zakorzenienie
|
Tymeno, poszłam ja Ci w goście, bardzo ważne i oficjalne goście, mają pierwszy raz ów but na nodze. Kazali zdjąc na wejściu, to zdjęłam i zdjąwszy, przerażenie mą dusze ogarnęło bo wstyd było stopę podnieś a co dopiero przejsc kroków kilka
![]() ![]() Margotko ja przerobiłam baleriny z Aldo - uwielbiam ![]() ![]() O właśnie ! kozaków też nie mam, a potrzebuję, bo mam botki z Zary do kostki, ale raz, że maja 11 cm bieżących obcasa a po drugie cieniutka skórka, strach chodzić bo się zniszczyć może. Tez mam ten problem z kozakami, podbicie wysokie i niektóre nie włażą praktycznie w ogóle.
Edytowane przez Myszołapka Czas edycji: 2009-10-02 o 11:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3610 |
Zakorzenienie
|
Drogie goście w liczbie 3
dziś na obiad bendom rypki ułowione przez bigmamowego ... przemyślcie sprawę czy na pewno chcecie zostać ![]() i barszczyk ogórkowy zabielany z jajem kuraczym - ale to piszę po cichu ![]()
#3611 |
Zakorzenienie
|
Ja chyba skusze sie na ryłkowe butki. Te z zielenią
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
... bamboszki, cholender, podsuną i kreację szlag trafia ... ![]()
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-10-02 o 11:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3614 | ||
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Tak w ogóle to bardzo podziwiam Twój styl zapachowy. Jest rewelacyjny. Totalne słodziaki bez lepu za to ze srebrzystym ogonkiem. Kurde, nie wiem jak to określić słowami, ale widzę je wyraźnie na obrazku ![]() Kochana, jesteś oblatana w MAC'u. Doradź mi ładny, rozświetlający brzoskwiniowy róż stamtąd ![]() A czy jego głos nie przypomina Ci momentami do złudzenia wokalisty The Killers ![]() Cytat:
Ja też miałam jeden rozgorączkowany i kaszlący dzień, ale rano już mi przeszło ![]() Niestety na zakup będę sobie mogła pozwolić dopiero w przyszłym sezonie ![]() Czarny bym chciała ![]()
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-10-02 o 11:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3615 |
Zakorzenienie
|
Mammita jakie rypki ??
![]() ![]() Rację, masz, ale co zrobić ![]() ![]() Aniołku, dziękuję, pięknie ![]() ![]() ![]() ![]() Z róży zobacz Springsheen - koralowo-brzoskwiniowy, Peaches - czysta brzoswkinia , Pinch Me - brzoskwinia z leciutkim różem, Pinch O' Peach - wszystkie z wykończenie shimmer i Warm Soul z mineralnych. Przydatna linka http://www.specktra.net/forum/f217/m...watches-77691/ - szczególnie pierwsze zdjęcie w pierwszym poście ![]() Momentami owszem, kiedyś ich pomyliłam ![]() ![]()
Edytowane przez Myszołapka Czas edycji: 2009-10-02 o 16:25 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3616 |
Zakorzenienie
|
małe i pękate
![]() nazwa nieznana mi przyjeżdżaj ![]() edit 1 : ... a goście jakieś nieulękłe ![]() edit 2 : o , jeden doczytał, że małe i pękate i się rozmyślił ![]() czytaaajcie, goście, czytaaajcie
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-10-02 o 11:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#3617 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te co teraz kupiłam, w środku mają fioletową skórkę, najwyżej będę fioletowa stopa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
W Aldo nic dla siebie nie znalazłam, za to w PrimaModzie za serce mnie chwyciły botki granatowe z czerwonymi wstawkami (w załączniku), niestety nie byłam przekonana do rozmiaru 38 na styk, 39 za duże. Cytat:
Herbatka z prundem czyni cuda ![]() Faaaajna maszina ![]() ![]()
![]() |
#3618 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Dziewczyny, witaj Chlopaku
![]() Syn moj ( ktoremu to absolutnie nie przeszkadza chadzac w dziurawych skarpetach ... wiem, wiem - wstyd ) na ostatniej wizycie u ortopedy nie chcial zdjac butow. Lekarz naciska, ze musi przeciez te kolana zobaczyc, bo po to tam przyszlismy. Ale ten oponuje. Ze nie zdejmie i juz. Na koniec lekarz sie wnerwil i nas wywalil z gabinetu. Oczywiscie, Chudzielec nie chcial zdjac buciorow, bo mial dziurawe skarpety. W domu widzialam - paluch lysy lsnij az milo. edit - Pachne mięszanka Cuir de Lancome i Jil Sander no4 Pieknie! Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2009-10-02 o 12:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3619 | ||
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dziewczyny kochane...
![]() Nie wiem, co powiedzieć...wzruszyłam się ... ![]() Cytat:
![]() Uff, dobrze żeś jej ( i sobie) większej krzywdy nie wyrządziła. Kieca piękna sama w sobie, lifting zbędny. Cytat:
![]() Ach, Aniele, jakaż ona jest erotyczna... ![]() A ja mam zegarek Hondy. Pasuje do motoru ![]() W poniedziałek o 14 mam posiedzenie Zarządu. Wkroczyłam wczoraj na wojenną ścieżkę. Zaczynam już ostrzyć nóż... Podziurawią mnie, to pewne, ale ja i ja dziabnę, kogo trzeba... ![]() Troszku się denerwuję... Ale tylko troszku, bo w takich właśnie sytuacjach robię się sucza i zimna jak klinga ![]() ![]() Fajnie, że piątek...
Edytowane przez sasia73 Czas edycji: 2009-10-02 o 13:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3620 |
Zakorzenienie
|
witam piatkowo wszystkich wymiataczy.
zgadzam sie z wszystkimi opiniami co do blogu Sasi. i na razie na tyle mnie stac jesli chodzi o pisanie.... głowa mnie boli, zeby nie napisac gorzej.
#3621 | |
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() 1. ![]() 2. ![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Kasiu Tymenowa - ja uwielbiam Ryłko ![]()
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-10-02 o 13:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3622 |
niecnotliwa dziewica
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Zakorzenienie
|
Przyczlapalam z zakupami
odebralam od pocztowcow Encre Noire ( bedzie na milosna rocznice dla Pana Mego ) nakupilam polproduktow winow i martini ( dla sie, bom je wlasnie napoczela ) z polproduktow mam uczynic cos co wniesc trzeba bedzie wieczorem i wsiech powalic na kolana soba tez bym kciala powalac niestety ani na siebie ani na polprodukta nie mam pomyslu czy abyz on na Allegro ( ten pomysl ) nie siedzi ![]() mam trzy godziny i butelke martini ![]() no i rzygajacego kota, jako urozmaicenie ( czemu on to zawsze robi na mojej domowej zmienie ) kto mi powie jak sie robi taki warzyw? |
![]() ![]() |
![]() |
#3624 |
Zakorzenienie
|
Nasturcjo, ja taki warzyw robię identycznie jak kalafiora
![]() Do wody, na półtwardo i z bułeczką i masełkiem ![]()
#3625 |
Zakorzenienie
|
skoro tak, musze poszukac jaki spektakularny przepis na kalafiora
![]() przecie nie zaniose go z buleczka, maselkiem, na poltwardo ![]() uwaga robie cos na ksztalt sernika ![]() Irenko bardzo fajne te botki granatowe moze by sie ta 38 rozbila nieco mam szewca w Krakowie co na moje 38 rozbil nawet, kupione w amoku, piekne czerwone 36 ![]() a Sannowej Kasi buciorki juz widzialam ale teraz to by mi do torebki pasowaly, ujjj, jak pasowaly jeno u nas juz niemal zima, z japonek wskakujemy w kozaki ![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- no dobra niech bedzie jeszcze jedno martini i przemysle ten sernik ![]() tak sobie wymyslilam, zeby zamiast sera ( bo skund tu ser ) uzyc jogurtu i bitej smietany wraz z zelatyna ( tak ubic, wymieszac, sklesnac i moze bedzie ) |
![]() ![]() |
![]() |
#3626 |
Zakorzenienie
|
Kasiu-San
![]() Nasturcjo, ja takiego warzywa do wazonu wkładam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spektakularne to to nie jest, ale za to smaczne ![]() Co do botków, to mam złe doświadczenia z kupowaniem za małych butów, a te jakby się trochę rozbiły, to straciłyby swój zgrabny wygląd, dlatego odpuściłam. I nie żałuję, bo te venecjańskie jeszcze bardziej mi podpasowały ![]() Tyż są po cześci granatowe, a do tego jeszcze szarości. Zrobiłam przegląd garderoby i będą mi pasowały praktycznie do wszystkiego ![]()
![]() |
#3628 |
Zakorzenienie
|
Jest to mysl warta rozwazenia
zaniesc tego warzywa w bukiecie ![]() ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Irenka, oczywiste ze podpasowaly, ze przeglad zrobila, fiu fiu a my se musimy trybikami ruszac i Venecjanskie wyobrazac ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- znalazlam przelicznik taki 1 lyzeczka zelatyny = 2 platki zelatyny w zwiazku z przelicznikiem mam pytanie czy platki zelatyny sa na calym swiecie jednakowe? |
![]() ![]() |
![]() |
#3629 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.