![]() |
#3601 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
Anisiu to się bardzo cieszę
![]() Ja kukam po All w poszukiwaniu pajacy, bodziaków z dł rękawem - normalnie nic nie ma!!! i kombinezonów.
#3602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ich chyba pogielo z ta cena! http://allegro.pl/item765813036_nowy...on_tchibo.html Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2009-10-15 o 11:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pomóżcie, laska ma tanie nowe spodnie do kombinezonu. Przydałyby mi się do futerka Ladybird jak spód, ale ma rozmiary albo na 12 albo na 24 miechy, te na 24 chyba będzie sporo za duży wziąć czy nie brać? spodnie niby mają regulacje, ale i za szerokie chyba będą... faaaaaaaaaaak!
A moja metoda na zimno się sprawdza. Ola ciepło ubrana w wózku w śpiworku ja tu okno na oścież. Zamarzam, ale dziecię spi godzinę ![]()
#3604 |
Zakorzenienie
|
Kasiulko porównaj wymiary portek, moze to cos pomoże, bo czasem te 24 miesiące są bardzo olbrzymie, obecnie Miki potrzebuje portek długość od kroku do 30 cm, dłuższe trzeba podwijać, oczywiście klasyczny krój, a nie żadne pumpy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3605 |
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/item760093388_next...nt_1_5_2l.html cos na grudzien
|
![]() ![]() |
![]() |
#3606 |
Zakorzenienie
|
no nie wiem czy moj Mikołaj by w to sie zmieścił
![]() a dzis poszłam na rekonesans do papierniczego na osiedlu, zbadac ten znikopis, kurcze ponad 20 zł jakies złomki, lub 30 z disneya idę na all sprawdzic ceny ![]() o takie coś kosztowało w sklepie 22 zł http://allegro.pl/item776207300_eduk..._znikopis.html ps. podajcie linka z Waszymi wyborami znikopisów ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2009-10-15 o 11:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#3607 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() Kasiulko kochana, nigdzie sie nie zaszlajalam ![]() ![]() ![]() ![]() ja tez podlamana lekko jestem brakiem ciekawych kombinezonow (ciekawych cenowo...), szlag by trafil ale tylko niektore wojciki mi sie podobaja te z brazowymi spodniami ![]() ![]() bodziakow na szczescie zrobilam zapasik wiec luss ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3608 |
Zakorzenienie
|
Maluśna kochana nio to dopsz żę już jesteś
![]() ![]() Aniu ja mam taki : http://www.allegro.pl/item761797556_...i_wys_7zl.html
#3609 |
Zakorzenienie
|
dzieki Kasiulko
własnie wyczytałam że nasze bobasy mogą juz własnie opanować technikę trzymania mazaka w dłoni i bazgrolenia po kartkach, wiec znikopis bedzie git na zimowe wieczory , tak mniemam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3610 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie chcialam pytac, jak u naszych dzieciakow by sie spisala taka zabawka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3612 |
Zakorzenienie
|
misja Matejko
![]() u mnie to niestety nadal tylko zapedy niszczycielskie Majoslawa reprezentuje, a ja czekam kiedy jej minie ![]() wasze dzieciaki tak ladnie sie bawia...no Iga przy stole z laptopem to mnie rozwala ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3613 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie zaczynam misję zupa, Ola już zwiała
![]()
#3614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziecie lubi mazac wszystkim, zwlasza dlugopisem po naszej kanapie! w sumie znikopis to niezly zakup, na troche go zajmuje, lubi tez jak my cos rysujemy,a on zgaduje co tam jest np. auto, slon, kot itp. moj od 12.30spi i mam nadzieje jeszcze na godzine wolnosci. w naszym znikopisie felerny byl sznureczek- dziecie nosi znikopis, ciagnac go za soba wlasnie na sznureczku- co zaefektowalo zerwaniem go i pozbyciem sie gdzies mazaka od niego. takze mam dzis akcje poszukiwawcza pisaka! Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2009-10-15 o 12:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3615 |
Zakorzenienie
|
Zjadla prawie wszystko wiec sukces
![]() Co do znikopisu to ja dopiero czekam bo wzielam za pobraniem i kobita ma dzis mi wyslac. A jutro powinien dojsc ten stolik, mam nadzieje ze sie Olci spodoba ![]() ![]()
#3616 |
Zakorzenienie
|
Kasiulka, oplaca Ci sie wszystko kupowac na all? tzn tak jak np ten znikopis, przeciez z przesylka to 2xdrozszy wychodzi?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3617 |
Zakorzenienie
|
haj, ja dopiero teraz bo małż dziś w domu. byliśmy już w Poznaniu w CH i kupiłam sobie spodnie takie jak lubię
![]() Iga wstała rano o 9tej więc drzemie dopiero teraz. a znikopis mam taki: http://allegro.pl/item761691059_zest...eczatkami.html wybór padł na ten bo drugim mogę bawić się ja ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Veronka z tym zakupem na all to zależy gdzie mieszkasz, u mnie jest jeden papierniczy w takimtycim centrum handlowym (jedynym w okolicy) i nie ma. Mieszkam w nowych osiedlach i królują tu sklepy spożywcze. |
![]() ![]() |
![]() |
#3618 |
Zakorzenienie
|
no to ja sie wypowiem
![]() co do kosztów allegrowych zakupów jak Wam zdałam relację, to taniej zakupię na allegro ten znikopis, niż w sklepie reala mam daleko, w tesco bida z nędzą, leclerc to samo, w dodatku wpadam tam na ekspresowe zakupy z Mikim, wiec trudno mi szybko znaleźć odpowiednie półki, a co dopiero interesujące mnie zabawki w dodatku też musze dojechać, 4 zł koszt biletów a na allegro klykam co chcę mam wybór i git, nigdzie nie wychodzę listonosz mi sam pod nos przyniesie |
![]() ![]() |
![]() |
#3619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlatego ja wybieram allegro ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3620 |
Zakorzenienie
|
tak pytam, bo w sumie to z mojego punktu widzenia patrze.
bo ja to dosc mobilna jestem, jak cos chce to wsiadam w auto. Ostatnio czesto nawet wycieczke tramwajem, czy autobusem robimy. Pozatym, to na all nie widze co kupuje i msuze na to czekac ![]() Kolo mnie tez tylko lidl, biedronka i leclerc. |
![]() ![]() |
![]() |
#3621 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2009-10-15 o 13:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3623 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam sporo sklepow obok siebie, ale jezdzenie szukanie, na all klikam i mi przyniosa ![]()
![]() |
#3624 |
Zakorzenienie
|
ale się najadłam ! zrobiłam na szybko wątróbkę za którą przepadam od małego
![]() Kasia ja też lubię najbardziej to,że do domu przyniosą (a kiedyś do pracy) no i mam wielką przyjemność z wybierania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3625 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takuśna troszeczkę ci pozmieniałam oczywiście to tylko propozycja ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- a tak w ogóle to się witam z wszystkimi u mnie są w pobliżu sklepy cerffor biedronka caufland ale to jest tak blisko że i tak muszę jechać autem i ja też wolę kupić to co widzę i mam przed oczami i cieszyć się nowymi zakupami od razu a nie czekać kilka dni |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3626 |
Zakorzenienie
|
co do 2 sniadania, deserku- to ja czasem gotuje ryz na mleku i daje z np z dzemem.
kupuje tez czasem te gotowe, ale to nie dobre. lubimy tez kasze manna tak bardziej na gesto z sokiem itp... to tez jako deser- drugie sniadanie p.s. tu jest duzo fajnych przepisow http://www.edziecko.pl/jedzenie/0,79376.html |
![]() ![]() |
![]() |
#3627 |
Zakorzenienie
|
sofijowy jadłospis:
210 kaszki/kakao owocowy deser/jogurt gęsta zupa/drugie danie jajecznica/kanapka 240 kaszki (240 wody a z kaszką wychodzi coś koło 280-290ml) (odkąd wyłażą 4ki jak już pisałam nie dojada w dzień i wtedy 180mleka ok.2giej w nocy ![]() pogoda taka dobijająca, że musiałyśmy jechać na spożywczakowe zakupy z nudów, bo co i raz popada i nie ma jak iść na dwór ![]() dziś doszło moje zamówienie kerastasowe, czekałam 2 tyg prawie ![]() ![]() Kasieńko cyknę śpiwór Kochana, tylko muszę się zmusić ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3628 |
Zakorzenienie
|
Sosna pisałam przepis kilka postów wcześniej
![]() ![]() Misja Matejko ![]() Mati ma na podłodze rozłożony spory karton i próbuje na nim mazać kredkami świecowymi. Niestety największą radochą teraz to jest to że mama rysuje, a to kotka, a to misia... a młoda nie umie jeszcze dobrze kredki docisnąć i się wkurza bo nic nie widać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3629 |
Zakorzenienie
|
zdolalam wyjsc po drzemce na cale 4o minut na spacer
![]() ![]() aaaa, jesli chodzi o allegro to ja tez lubie tam kupowac bo przede wszystkim mam wybor ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3630 |
Zakorzenienie
|
Cestia Zocha u babci siada przy stole i robi jej po krzyżówce pisu pisu (brzmi raczej jak piciu piciu
![]() ![]() ![]() mam masakrycznie wysuszone łapy, powinnam pewno krem i rękawiczki na noc ![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- no co jest, czy tylko ja mam wolne od 18.20 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:41.