|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz IV.
badania mialam robione po wyleczeniu,ale diagnoze wystawila mi odrazu po objawach,osluchiwala mnie po nerach,lekko uderzała dłonia
|
![]() ![]() |
![]() |
#3602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dostałam antybiotyki, przeszło i nie wróciło
![]() |
#3603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3604 |
Zakorzenienie
|
absolutnie to nie jest prawda
#3605 |
Zakorzenienie
|
Jeny, dziewczyny co Wy tak dużo piszecie?
![]() ja dziś zamawiam Glorię i Kallosa Placentę, ale się cieszę!!! Jak dziecko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3606 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I każdy kolejny mały ból tam jest dla mnie dramatyczny....
Długość włosów obecnie: 65-67cm ![]() Upragniona: 75-80cm. ![]() Posiadam na wymianę: zestaw khadi szampon i odzywke wax zagraniczny odzywke fitomed i aussie, tigi melko i miód, i zestaw doliva z oliwa z oliwek Cece-med maska Gdyby kogoś coś interesowało to chetnie sie zamienie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3607 |
Zakorzenienie
|
Czy ktokolwiek z Was zna sie na przepisach prawnych, lub niedawno kupował mieszkanie i chociaz troche pamięta co i jak? szukam kogos kto mi pomoże przebrnąc przez to
![]()
#3608 |
Zakorzenienie
|
Klaudiczka mozesz sobie zrobic badanie na stezenie kratyniny,to sluzy do oceny funkcji nerek a wiec jezeli poziom jest rozny od normy to wskazuje na rozne choroby
---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- mozesz miec odkłebuszkowe zapalnie nerek,bol potworny |
![]() ![]() |
![]() |
#3609 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Blondyna ma rację, każda suczka musi choc raz w swoim życiu mieć maleństwa, zanim się ją wysterylizuje (chyba dobrze napisalam). Mojej koleżanki suczka zdechła po 1,5 roku, nie miała szczeniaków nigdy i dostawała co miesiąc zastrzyk żeby nie miała małych i zachorowała na raka szyjki macicy, biedactwo ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
Uciekaj prędko do lekarza!! Współczuje Ci tego bólu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Suka NIE MUSI miec młodych w zyciu ANI razu, nawet jak ma byc wysterylizowana
![]() |
#3611 |
Zakorzenienie
|
W sumie nie wiem jak suczki (bo mialam tylko psa
![]() ale kotka na pewno nie musi miec malych przed sterylizacja ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3613 |
Rozeznanie
|
wiem ze jak pies nie urodzi to potem może mieć częste ciąze urojone...mojej bratowej pies tak ma...że nosi małe maskotki ze soba liże je itp. nie da ich zabrac i dotknąc..traktuje je jak dzieci....i ma takie stany co jakis czas...
Lece do lekarza bo już powinien przyjmować...ciekawa jestem co mi przepisze i co powie...
Długość włosów obecnie: 65-67cm ![]() Upragniona: 75-80cm. ![]() Posiadam na wymianę: zestaw khadi szampon i odzywke wax zagraniczny odzywke fitomed i aussie, tigi melko i miód, i zestaw doliva z oliwa z oliwek Cece-med maska Gdyby kogoś coś interesowało to chetnie sie zamienie Edytowane przez Klaudiczka997 Czas edycji: 2009-09-09 o 10:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#3614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
powtarzam suka, kotka, czy inne zwierze NIE MUSI miec mlodych ani razu w zyciu, nawet jak ma byc wysterylizowana i to w żaden sposób nie wpływa ujemnie na jej zachowanie czy zdrowie. psy/koty najlepiej kastrować suczki/kotki sterylizować Kaludiczka, dlaczego bratowa suczki nie wysterylizowała?
[*] 11.09.2012 jeszcze się kiedyś spotkamy... Edytowane przez motylek1007 Czas edycji: 2009-09-09 o 10:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zacznij brać rutinoscorbin( duże stężenie witaminy C w moczu powoduje z bakterie mniej się wczepiają w ścianki pęcherza wiec łatwiej sie wymywają) lub tabletki z żurawiną (duża zawartość wit.c - polecam je, mi pomogły, już chyba z pół roku nie miałam zapalenia, ale trzeba je brać też po wyleczniu przez jakiś 1-2 tyg.), pozatym dużo pij żeby te bakterie były cały czas wymywane
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3616 |
Zakorzenienie
|
Właśnie mi się rzypomniało, ze mam w domu jedwab Tanita właśnie, siostra kiedyś kupiła w Naturze za 5zl chyba i uznała, ze to syf jakiś i tak leży cały czas w tej łazience.. Sporo o nim piszecie, warto go używać? Nie wiem jaki ma skład nawet, czy zawiera same silikony czy może nie.. Poradźcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3617 |
Zakorzenienie
|
suka musi byc po 1 cieczce,zeby ja wysteryzlizowac a nie po ciazy
|
![]() ![]() |
![]() |
#3618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak samo kobieta tez nie musi miec dziecka z jakis powodow zdrowotnych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
Zakorzenienie
|
motylek1007, dzięki za wyprowadzenie z błędu
![]()
#3620 |
Zakorzenienie
|
Klaudiczka, leć koniecznie do lekarza. Ja na zapalenie pęcherza brałam Cipronex, bardzo skuteczny, ale, niestety, silny lek. Ale możliwe, że u Ciebie to faktycznie zapalenie nerek
![]() Anariel, życzę szybkiego powrotu do zdrowia i gratuluję ![]() Ej, to jutro tylko my 3 się widzimy w tych Złotych Tarasach??? Co za mobilizacja ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
Zakorzenienie
|
To co z tym jedwabiem? Wurzucić go (tożto byłby skandal pzrecież, bo to cos włosowego jest!!!) bo nie wiem o nim nic, muszę się poduczyc w tych składach, bo narazie ejstem zielona i sugeruje się waszymi opiniami dziewuszki
|
![]() ![]() |
![]() |
#3622 |
Zakorzenienie
|
Ale dyskusja rozgorzała
![]() ![]() ![]() A w ogóle to na ostatniej imprezie Ktoś marudził i dostał ultimatum, że jak nie przestanie to za każde marudzenie wpłaci dyszkę na schronisko. Stwierdził, że to szczytny cel i ostatniego dnia miesiąca obiecał przelać 60zł. Może nie dużo, ale zawsze coś.
#3623 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Jeżeli rozmnażanie jest jego hobby to super. Niech założy hodowle i zrobi coś dla rasy by ją wyprostować. Jeżeli robi t0o tylko dla kasy to niech się weźmie za prawdziwą robotę a nie na nie szczęściu zwierząt się bogaci... Nie wszystkie, ale niektóre na pewno tak, ale przynajmniej jest nad nimi jakaś kontrola i muszą trzymać się pewnych zasad. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wdech, wydech, wdech, wydech................... ........................: mur: A pro po piątkowego spotkania, ja niestety nie mogę się zjawić. Odebrałam wczoraj wyniki i na szybko mam w piątek wizytę u lekarza.... ![]()
Wiele dziewczyn krępuje pojawiać się na ulicy z nie umalowaną twarzą. Za to z krzywymi nogami chodzą jak gdyby nigdy nic. ![]() Edytowane przez doruś Czas edycji: 2009-09-09 o 11:31 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3624 |
Zakorzenienie
|
No widzisz. Ja też zawsze myślałam że suka/kotka musi raz zajść w ciążę aby móc ją potem wysterylizować. Tak mi zawsze mówił weterynarz...
#3625 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3626 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przepraszam ze dopiero teraz ale nie mialam internetu przez jakis czas i musialam nadrobic zaleglosci ![]() dlugosc obecna na zdjeciu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3628 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3630 |
Rozeznanie
|
Motylku nie wiem dlaczego jej nie wysterylizowała nigdy o to nie pytałam...
Byłam u lekarza dał mi cipromex i rutinoskorbin narazie jednak nie biore go bo jutro z rana musze zrobic badanie moczu i z wynikami isc do niego w piątek powiedział ze jak dostanie wyniki to skieruje mnie na wszelkie badania do szpitala...zapalenie jak narazie samo ustępuje pomału pije cały czas wode z cytryną...i biore wit C...musze przetrzymac bez leków do jutra rana...ja miałam zapalenie pęcherza juz 10 razy ( i dziwić sie od czego włosy wypadaja)więc nerki napewno ostro na tym ucierpiały... ![]()
Długość włosów obecnie: 65-67cm ![]() Upragniona: 75-80cm. ![]() Posiadam na wymianę: zestaw khadi szampon i odzywke wax zagraniczny odzywke fitomed i aussie, tigi melko i miód, i zestaw doliva z oliwa z oliwek Cece-med maska Gdyby kogoś coś interesowało to chetnie sie zamienie Edytowane przez Klaudiczka997 Czas edycji: 2009-09-09 o 12:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.