|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Zadomowienie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
dzien dobry
![]() Mamrotko trzymaj się tam dzielnie, mam nadzieje że wszystko bedzie ok i woda nie przedostanie się tam gdzie nie trzeba!!!!! ![]() ![]() Limonko oj oj to się porobiło....mam nadzieję, że K. wróci szybko do kondycji i wyjaśni się skąd te duszności się wzieły ![]() Niunia....no prosze praca juz oprawiona...to teraz już z górki.... ![]() ![]() ![]() A komentarz Twojej mamy bezcenny ![]() Virginio....ja niestety nie polece Ci żadnego biura podróży...z resztą w tym roku w wakacje pewnie bedę siedziała jak zwykle w domu ....i szukała nowej pracy ![]() dziękuję za wszystkie rady odnośnie W. Wiem, że macie racje itd.... ale zobaczymy co wyjdzie po naszej rozmowie...jeszcze nie wiem kiedy się widzimy, wiem tylko, że wczoraj umarł mu dziadek ![]() ![]() poza tym musze się zmobilizowac i ponownie zacząc szukac nowej pracy .... strasznie mnie to dobija ![]() ![]() miłego dnia ![]() ![]()
![]() |
#3602 | ||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale po co? Myślałam, że po prostu zapukam Ci do drzwi z dobrą flaszką w ręce i uśmiechem na ustach ![]() A tak serio... Oczywiście, że dam znać wcześniej i upewnię się czy wciśniesz mnie w swój napięty grafik. Ach! Jak Ty wiesz co Limonki lubią najbardziej! ![]() Cytat:
![]() Kup książkę "Drań na kanapie", odwet musi być ![]() Cmoooooooook <takie soczyste jak od psa Pluto> ![]() ![]() Ojjj no weź... Bo się zawstydzę ![]() Cytat:
Chyba każdy w tym wieku przechodzi ekscytację nauczycielką. Pamiętam jak na lekcji niemieckiego w gimnazjum w stanie pełnej ekstazy zastanawiali się czy nasza pani profesor- swoją drogą na prawdę atrakcyjna babeczka- ma stanik czy też go nie ma ![]() Żadnych nieodwracalnych szkód w ich psychice to nie wyrządziło, więc myślę, że i w przypadku Twojego nastoletniego Romeo skończy się tylko na kilku romantycznych gestach ![]() Zdarza się i Limonce ![]() Eeee... Rozmawialiśmy ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Virgo, tym razem post nie będzie tylko dla Ciebie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Teraz musi się tylko poddać szeregowi badań, żeby ustalić gdzie tkwi źródło problemów i jak się łobuza pozbyć. Nie mogę z Tobą ![]() Chyba jesteś głupia i ślepa, a nie gruba i brzydka, o! Cytat:
![]() ![]() Ewentualnie jeśli w komisji są jacyś panowie założysz bluzeczkę eksponującą to co masz między dwoma pokrętłami od radia i wtedy to co powiesz nie powinno mieć większego znaczenia ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przykro mi z powodu dziadka W ![]() Cytat:
![]() Może uda Ci się znaleźć coś w Twoim zawodzie? A wiesz już czy w przyszłym roku szkolnym szkoła będzie chciała przedłużyć współpracę z Tobą? Mam zapalenie ucha i tydzień zwolnienia, więc w najbliższym czasie będziecie się mogły upajać moją osobą na wątku do znudzenia ![]()
Jestem bezbronna tylko wtedy, gdy schnie mi lakier na paznokciach... Edytowane przez Limonka1987 Czas edycji: 2010-05-25 o 12:31 |
||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
Zakorzenienie
|
Hej plociuchy
![]() widze, że wątek ożył ![]() ![]() mam jeszcze godzinkę więc wpadłam co u Was... mamrotko - bardzo się cieszę, że sytuacja w miare opanowana, mam nadzieję, że sie nic już nie pogorszy..trzymajcie się i daj znać znowu jak dasz radę co u Was ![]() niunia - jesteś niemożliwa ![]() ![]() ![]() limonko - ![]() ![]() ![]() virginio - limonka ma rację białka w Twojej diecie niet no i grzeszków sporo, ale ja mam podobny problem....za dużo grzeszków ![]() biura podróży też Ci nie polece bo nigdy nie korzystałam z takowych, ale jak byście mieli możliwość jazdy samochodem, to mogę Ci polecić parę miejsc we Włoszech ![]() ![]() ale biur musisz szukać pewnie na wizażu ![]() kochane nic nie kupiam wczoraj ![]() ![]() ![]() więc trzymam narzie diete i stram się mało grzeszyć... rano za to byłam na targu kwiatowym i kupilam mamie (zażyczyła sobie) cały bagażnik kwiatów do sadzenia w ogródku - według zamówienia, w ramach prezentu odemnie i od brata ![]() no i kupiłam aniołka ceramicznego na którym z tyłu napiszę datę chrztu i anioła przynależnego Szymonowi tata ma taką książkę, ale tam są nazwy ![]() a wczoraj byliśmy z Tzetem w spowiedzi ![]() ![]() a w ramach prezentu komunijnego dla drugiego bratankanajbliższej począwszy od dzadków a na nas kończąc i wkleiłysmy mu do albumu a w dalszej części bedzie miał swoje zdjęcia.. ![]() więc zapowiada mi się weekend w pietek chrzest a w niedzielę komunia ![]() no i pochwale się Wam, że Szymonek przekroczył 2500g ![]() lece do pracy bo się rozpisałam ![]() miłej reszty dnia ![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- zapomniałam... ines - w tej szkole nie ma szans na to żebys została dłużej..?? trzymaj sie kochana i załatw sprawy z W. żeby Cię to nie dręczyło dłużej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Zadomowienie
|
Limonko zapalenie ucha oj to chyba troche boli
![]() Kostko może jednak uda ci sie jeszcze znaleźc jakąś wystrzałową kreacje...i nie przesadzaj w rozmiarze 44 też mozna wyglądac sexy i ponętnie ![]() Rozmawialam już z panią dyrektor odnośnie tego czy jest szansa zebym zostala na dłużej w obecnej pracy i raczej nie ...bo poprzednia babeczka wraca od 2 tygodnia września.....nie wiadomo jeszcze czy wźmie wszystkie godziny itd. ale raczej tak, z reszta nawet jakby to dla kilku godzin chyba raczej nie oplaca mi się dziennie pokonywac 70m km ![]() ![]() ![]() Zgodnie z radą Limonki poszłam na zakupy....kupilam na jutrzejszy dzien matki zel pod prysznic i perfumy.....sobie kupiłam dzinsy ![]() Koło mnie niedaleko płynie rzeka,,,,tak strasznie wylała ze teraz zrobił się tam jeden wielki potok....za moim domem wlaśnie przyjechała straż i układa worki z piachem ![]() ![]() no tak okazało sie ,że za moim domem zalało do połowy ulice , straż zbudowała tam zapore.... moja babcia mieszka ode mnie z jakieś 100m i od tyłu ma juz wode na podwórku....poza tym zalało nam całe pole mieliśmy tam zasadzone warzywa i ziemniaki....raczej juz nic nie urośnie bo zgnije ![]() na moim osiedlu na innej ulicy zalało już chyba 2 domy...woda dziś tak nagle sie podniosła, woda podobno cofa sie w rzece i nie ma gdzie ujśc ....
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2010-05-25 o 17:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#3605 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobrrrrrry
![]() Cytat:
Chyba nie oczekujesz, że napiszę o tym przed 22.00? Oskarżą mnie o propagowanie cyberseksu na wizażu ![]() A tak zupełnie poważnie to wypchajcie się ze swoimi podejrzeniami ![]() Ojjj tak, u mnie to samo. Ja to bym pewnie już dawno była szczupłą laską... Tylko co ja poradzę na to, że tak bardzo lubię jeść? ![]() Cytat:
Może wzorem Virginii kup sobie wisiorek, który będzie Ci dydnał między pokrętłami od radia? ![]() Spodobało mi się ![]() Cytat:
![]() Moja mama też pewnie byłaby zachwycona, jest zapalonym ogrodnikiem. Przy czym u niej taki zakup odpada, bo sama już dawno zadbała o zaopatrzenie do ogrodu i na balkony ![]() Cytat:
Proszę, proszę... Kawał chłopa się z niego robi! Niestety... Chociaż teraz jest już zdecydowanie lepiej. Kryzys przechodziłam w weekend, kiedy to własnych myśli nie słyszałam... Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A nie ma tam gdzieś koło Ciebie jakiejś innej szkoły? Teraz-gdy masz już doświadczenie- może łatwiej Ci będzie przeforsować swoją kandydaturę... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mamrotko- Ty w miarę możliwości również! Bardzo się o Ciebie martwię ![]() Ach! Czy u Was też świeci takie śliczne słoneczko? Aż przyjemniej się wstaje, na prawdę ![]() Co tam u Was ciekawego, piękne? U mnie oczywiście niewiele, bo co ciekawego może się zdarzyć, gdy cały dzień spędza się w domu? ![]() Wczoraj zabrałam się za porządki i zaczęłam przygotowania do egzaminów. Teorie motywacji nie mają już przede mną tajemnic ![]() ![]() Na dzisiaj planów brak... Pewnie spróbuję się zabrać za nauki ciąg dalszy i może upiekę jakieś dobre ciacho na okoliczność Dnia Matki. No i pożyczyłam od koleżanki "Boisko bezdomnych" na DVD- myślę, że jak napatrzę się na boskiego Dorocińskiego ucho od razu przestanie mi tak bardzo dokuczać ![]() Ściskam Was mocno i życzę miłego dnia ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3606 |
Zakorzenienie
|
Hello
![]() ines - to naprawde niesprawiedliwe, że taka...nauczycielka wraca na posadkę a Tobie nie dają sznsy...to właśnie jest polskie szkolnictwo... ![]() no i daj znać co tam u Was?? jak woda?? ![]() limonko - to, że można wyglądać sexi w każdym rozmiarze niewątpię...jakoś tylko wygląd w lustrze mnie odstrasza.. ![]() ![]() moja mama też zaopatrzona w kwiaty juz dawno, ale ona jest kwiatomaniaczka ![]() ![]() u mnie nic nowego, jestem na etapie szukania/rezerwowania/jakiejś kwaterki nad Gardą, swoją droga ceny mnie powaliły...za apartament czyli przynajmniej 2 pokoje + kuchnie+ łazienke+ balkon trzeba tam zapłacić od 12-20 euro/dobe/osobe, a nad polskim morzem płacimy za mały pokoik 2 osobowy 45zł za dobe/osobe ![]() ![]() no i chyba juz wszystko przygotowałam na chrzciny/komunie ![]() ![]() jeszcze musze w międzyczasie troche popracowac ![]() buziaki i miłego dnia ![]() ps.1.mamrotko co u Ciebie?? ![]() ps.2.joyce czekamy na relacje nasza młoda mężatko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3607 | |||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cześć gwiazdy!
![]() Wszystkim wątkowym mamom życzę wszystkiego dobrego! ![]() ![]() ![]() Tak, dokładnie to miałam na myśli ![]() Cytat:
![]() A tak na poważnie - trzymam rękę na pulsie. Cytat:
![]() ![]() Ale przecież będzie go sprzedawał, więc czeka go przypływ gotówki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pestki, jak już wspomniałam, to mój nałóg, wiem, że muszę na nie uważać ![]() Ś: płatki owsiane, wieśniak, pół jabłuszka i pół banana (w kosteczce) z cynamonem i odrobiną miodku, kawa 2Ś: sałatka owocowa z kawałków: mango, kiwi, banana itp. z jog.nat. i łyżeczką mielonego lnu O: rybka po grecku P i chyba od razu K bo będzie już dość późno: szaszłyki z dużą ilością warzyw (na śródziemnomorskiej polecają gł. cebulę, czosnek i te z rodziny kabaczków) i ziół, i z braku laku z kiełbaską (ale śladowe ilości). Cytat:
![]() No ja myślę, że soczyste ![]() Cytat:
A potem jeszcze pytał czy się z nim umówię (dwukrotnie). ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() O Włoszech też myślałam, ale ostatnio czytałam, że też robi się tam nieciekawie, i boją się, że powtórzy się historia Grecji... Poza tym biorę jeszcze pod uwagę: Hiszpanię, Portugalię, Bułgarię, Krym, ciągnie mnie też do trochę dzikich klimatów, np. szlakiem Drakuli w Rumunii ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Sama z własnego doświadczenia, mogłabym opisać jeszcze wiele innych 'ciekawych' rozwiązań w oświacie ale nie chcę siać pesymizmu. Wspomnę tylko, że jednego z moich korkowiczów (jest jeszcze w podstawówce) uczy ang. pani, która poprawiła mu says (w 3 os.l.poj.) na sais (!!!!) a na kartkówce napisała: 'Wery good!' A młodzi, wykształceni (jak nasza Ines) bez pracy siedzą... ![]() Cytat:
![]() Trzymam mocno kciuki, żeby 'tylko' na strachu się skończyło, i u Ciebie, i u Mamrotki. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Sama jutro lecę na kolejne ![]() Joyce, czekamy na relację. Zmykam, ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3608 | ||
wizażowy robalek
|
Cześć Wam
![]() Składam naszym wątkowym mamusiom życzenia z okazji Dnia Matki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Coś było o diecie i odżywianiu. Ja się dołączę i podzielę tym, co ostatnio wprowadziłam w życie. Zrobiłam sobie małą przerwę w ćwiczeniach - czekam, aż mi się @ skończy (a nastąpiło to dzisiaj ![]() ![]() W ogóle to można powiedzieć, że aktualnie odżywiam się prawie Dukanowo ![]() Dziś powrót do skakanki (polubiłam strasznie - co prawda skaczę jak dziecko w podstawówki konikiem, ale znacznie poprawiłam żabkę ![]() ![]() ![]() ![]() Zaczęłam przedwczoraj kurs na prawo jazdy ![]() ![]() ![]() ![]() Poozdrawiam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3609 |
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Wpadłam się przywitac i zaraz zmykam ![]() ![]() ![]() A co do reszty to... Dieta moj wrog ![]() A co do Malinn i Kostki to macie odemnie to: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3610 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
#3611 | ||||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
no cóż co zrobic trzeba byc optymistą i szukac jakiejś nowej pracy.... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
A co do szkół to poroznosiłam w moim mieście cv do wszystkoch szkół jakich się dało...ale chyba gdzieś w 70% usłyszałam że nie szukają...no chyba ze wydarzy się jakis wypadek losowy.....ogólnie nie masz znajomości to nie masz pracy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Takiej to dobrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3612 | ||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Haloha!
![]() Cytat:
![]() Pokażcie mi taką, której kosmetyczka i fryzjer nie poprawią nastroju ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak poważnie: nastawiałabym się na któryś weekend pod koniec lipca łamany przez początek sierpnia. Nie macie wtedy żadnych planów? Cytat:
![]() Aaaa Virgo... Wczoraj pozwoliłam sobie przejrzeć na Twoim blogu namiary na blogi, które podczytujesz i znalazłam kilka wartych uwagi. 'Z babskiej perspektywy' i historia o jajecznicy rozwaliło mnie na kawałeczki ![]() Dziękuję Ci, że dzięki Twojej osóbce mogę rozszerzać swoje blogowe horyzonty ![]() W istocie było. Dziwna sprawa... Jak to się stało, że my poruszyłyśmy taki temat?! Jeszcze chwila i przypomnimy sobie, że to wątek dietetyczny ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Chociaż z drugiej strony to co mówiłyśmy wcześniej: jest tyle diet, że człowiek się już gubi, co jest zdrowe,a co jednak nie... Cytat:
![]() A hula hop nigdy nie umiałam kręcić (chociaż od wieków obiecuję sobie, że się nauczę...). Za to w zastępstwie mam twistera ![]() Mów tak do mnie, mów Mróweczko, bo ewidentnie mnie mobilizujesz ćwiczeniowo ![]() Oooo! To razem się będziemy podniecać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oczywiście, że tak! Przecież Twoja wymarzona posadka gdzieś tam na Ciebie czeka i nie dam sobie wmówić, że jest inaczej ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Przecież Ty zdolna bestia jesteś! Cytat:
Niuniuska- jak przygotowania do o brony? Joyce- ja też niecierpliwie czekam na zdjęcia ze ślubu!!! Wszystkie chwalicie się powrotem na cnotliwą drogę diety, więc pochwalę się i ja ![]() Wczoraj proszę bardzo jak bezgrzesznie było: Śniadanie: placki owsiane (4 łyżki płatków owsianych, jajko, ok. 2 łyżki twarogu, 2 grube plastry świeżego ananasa pokrojone w kosteczkę); kawa z mlekiem 2% II śniadanie: 2 kromki razowca, na każdej sałata, 3 plasterki polędwicy sopockiej, ogórek i papryka 1 godzina na rowerze stacjonarnym Obiad: ok. 100 g piersi z kurczaka polanej 1 łyżką pesto i zapieczonej w piekarniku; ok. 25 g kaszy gryczanej, fura uparowanych brokuł z sosem czosnkowym (jogo naturalny+czosnek) Podwieczorek: garść migdałów, kolejna kawa z mlekiem 2% Kolacja: sałatka z tuńczyka (puszka tuńczyka wsw, mieszanka sałat, pomidor, cebula). Na razie jestem trochę ograniczona przez moje nieszczęsne ucho, bo nie mam jeszcze siły/chęci na forsowne ćwiczenia (wciąż się czuję trochę rozbita), ale jak wydobrzeję planuję wciśnięcie w mój grafik siłowni i długich wypraw na Kaziku ![]() Mam 3 miesiące do wyjazdu do Włoch i chcę je wykorzystać maksymalnie, żeby biegać po włoskiej plaży jak zwiewna nimfa ![]() I uwodzić włoskich przystojniaków kuszącymi kształtami ![]() Poza tym wszystko u mnie ok. Nie mam nic więcej do powiedzenia, więc znikam, machając Wam wcześniej gorąco na pożegnanie ![]()
![]() |
#3613 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Ufff, właśnie wróciłam z zakupów w Plazie. Zakupy są jednak męczące ![]() ![]() Zmykam korkować, ![]()
#3614 | |||||
wizażowy robalek
|
Heej
![]() Ja dzisiaj mam jakiś dobry humorek, trochę Was nim pozarażam, o ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Spasiba ![]() U mnie dziś po długim zastoju na wadze zobaczyłam 0,5kg - Cieszę się jak nie wiem co ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mi się czasem nie chce ćwiczyć (leniuch ze mnie ![]() ![]() ![]() Wspólne podniecanko? Hmm, fajnie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie też w porząsiu wszystko, wstawiam nowe ciuszki na wymiankę, dzisiaj wieczorem wykłady... no i myślę nad zmianą fryzury - włosy mi urosły po maturze i mnie denerwują, a ja nie lubię za długi mieć czegoś na głowie - może małą rewolucję zrobię, ale się jeszcze zastanowię, co chcę mieć na głowie ![]() Mykam ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3615 | ||
Zakorzenienie
|
Hellou!
I to rozumiem! Brawa dla tej Pani! ![]() ![]() Aaaa, podziel się koleżanko!!! ![]() A pokażę! Ale może na fotkach z wesela, co? Sukienka swoją drogą to taka mała czarna inaczej, inaczej bo luźny fason (jak to w H&Mie), czyli dla mnie jak najbardziej odpowiedni. Do tego ogromniaste perły (wtajemniczeni wiedzą, o których mowa ![]() Zastanawiam się jeszcze nad fryzurą i makijażem na wesele - zwykle robię je sobie sama, ale może upiąć jakoś te moje loki u fryzjera? Hmm? Co myślicie? Jak już jestem w tym temacie - czekam na fotki nowej fryzurki! ![]() Cytat:
![]() ![]() Jadłospis u Ciebie jak zwykle wzorcowy! ![]() ![]() Cytat:
![]() Hej żabki Po dzisiejszych zakupach nawet mój TŻet stwierdził, że rzeczywiście poprawiają humor. Kupiliśmy 2 pary butów i 2 gry TŻetowi (te 2gie to chyba na Dzień Dziecka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tyle nowości u mnie. Lecę dalej, ![]()
![]() |
#3616 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobrrrrrrry
![]() Bardzo słusznie ![]() Cytat:
![]() Każde 0,5 kg- oby tylko we właściwą stronę- jest na wagę złota ![]() Widziałam na innym wątku kochana, że wybierasz się na piknik dla "dukających" ![]() ![]() Trudno, będziemy musiały uzbroić się w cierpliwość ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dziękować ![]() Wczoraj było tak... Śniadanie: grahamka: połówka z 3 łyżkami tuńczyka wsw, pomidorem i papryką; połówka z sałatą, szybką drobiową i ogórkiem; kawa z mlekiem 2% 40 minut siłowych II śniadanie: owsianka (3 łyżki owsianych, łyżka otrębów z żurawiną, potarkowana gruszka, wiejski lekki) 1 godzina aerobów (rowerek stacjonarny+skakanka) Obiad: szklanka makaronu razowego ze szpinakiem (na patelni rozgrzałam łyżkę oliwy z oliwek, podsmażyłam na tym nieprzyzwoitą ilość czosnku, następnie dodałam szpinak mrożony i pół kostki chudego twarogu i udusiłam ![]() Podwieczorek: garść mieszanki studenckiej Kolacja: sałatka z kurczakiem (ok. 100 g gotowanej piersi z kurczaka, mieszanka sałat, pomidor, cebula, łyżka kukurydzy z puszki). Dużą ilość ćwiczeń zawdzięczam inspiracji ze strony koleżanki Mrówki, której chciałabym teraz z tego miejsca ślicznie podziękować za wirtualne kopnięcie mnie w cztery litery ![]() Dziękuję. Coraz lepiej. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie w sumie nic ciekawego, więc tylko całuję Was gorąco na dzień dobry i znikam ![]()
![]() |
#3617 |
Zakorzenienie
|
Hello
![]() kurcze wchodzę a tu cisza od wczoraj ![]() virginio - mnie tez powaliła feria kolorow i fasonów ![]() ![]() ![]() limonko - mam nadzieje, że Twoje zdrowko już lepiej i K tez ![]() ines i mamrotko co u Was?? ja tylko na chwilke bo jestem jeszcze u brata, wczoraj po chrzcie zrobilismy sobie mała imprezkę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lece robic obiad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3618 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
Dziś byliśmy u gina, chyba z godzinę, najpierw ja sama, potem z TŻetem. TŻet ma podwyższoną prolaktynę a testosteron niski, i kiepskie wyniki badania nasienia, dostal skierowanie na posiew nasienia i leki na obniżenie prolaktyny (bromergon), które jednak nie wiadomo kiedy i czy w ogóle pomogą... Poza tym ma zbadać cholesterol i zacząć się w końcu ruszać. Mi nast. razem gin będzie sprawdzał drożność jaj., potem mam jechać do Białegostoku do szpitala na jakieś badanie, też coś z tymi jajnikami, już nie pamiętam dokładnie, a potem mamy robić stymulacje, czyli dodatkowe pęcherzyki by zwiększyć szansę poczęcia, i inseminację (wprowadzanie nasienia do macicy przez cewnik). Ponadto trudno mi bardzo dogadać się z TŻetem, przekonać go do zmiany trybu życia, nawyków żywieniowych, większej aktywności fizycznej, z niego jest straszny nerwus, ja to robię z troski a on się na to boczy i traktuje jak atak... Jest mi cholernie ciężko, bo po pierwsze wiem, że przed nami długa droga bo podobno mężczyźni kiepsko reagują na leczenie a po drugie zachowanie TŻeta nie ułatwia sytuacji... ![]() ![]() ![]() Przepraszam, że dziś tak egoistycznie ale jestem mocno przybita...
#3619 | ||||||
wizażowy robalek
|
Siema!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Muszę się wybrać kiedyś do tego centrum ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja wczoraj pogrzeszyłam ostro, więc dzisiaj jestem grzeczna ![]() ![]() ![]() ![]() Trochę rekompensowałam to dzikim tańcem na parkiecie, by spalić trochę kalorii. I wczoraj też sporo chodziłam: do kolegi miałam spory kawał od PKP, potem nocna wycieczka do monopolowego, który też był strasznie daleko, no i na imprezie też się raczej nie siedziało tylko ciągle coś robiło. Mam nadzieję, że dojdę do swojej normy ![]() Najlepsze było to, że dzisiaj od 9.00 miałam wykłady xD U kolegi się nie przespałam, bo mi się nie chciało (a poza tym to się bawiliśmy do rańca ![]() ![]() ![]() Ale nazbierałam komplementów od znajomych, których nie widziałam od czasu matury ![]() ![]() Teraz popijam wodę cały czas ![]() ![]() No i ćwiczenia - może nie padnę przy nich, bo troszeczkę jestem bez życia, ale zrobię ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2010-05-29 o 19:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3621 | |
wizażowy robalek
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Zadomowienie
|
VIRGINIO trzymaj się dzielnie....mam nadzieję, że mimo wszystko jakoś sie ułoży i TŻ się przekona do zdrowszego trybu zycia
![]()
![]() |
#3624 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Bądź dobrej myśli, jestem pewna, że on to musi "przeżuć" w sobie, pochodzić z tym problemem i z wizją czekających go zmian. Teraz było mu wygodnie z takim trybem życia jaki prowadził, a tu łubudu i trzeba go zmieniać.Myślę, że jak to wszystko przemyśli, to sam przyjdzie i stwierdzi, że musi coś z sobą zrobić... Przynajmniej mam taką nadzieję ![]() A Ty kochana nie zamartwiaj się wszystkim, więcej odpoczywaj i dbaj o siebie ![]() Nieustannie trzymam za Was kciuki! BRY ![]() ![]()
![]() |
#3625 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I ściskam Cię mocno, mocno, moooooocnoooooo Virgo ![]() Szkoda, że tylko wirtualnie ![]() Cześć piękne ![]() Tak na szybko... Z serii "co u mnie"... Myślę, że największym newsem jest to, że w piątek rozstałam się z K. Generalnie jest ok, wiem (myślę?) , że to była dobra decyzja decyzja... Tylko... Chyba się jeszcze do tego nie przyzwyczaiłam. Czasem na przykład odruchowo biorę telefon, żeby zobaczyć czy dzwonił, albo żeby zadzwonić do niego, gdy coś się wydarzy. Albo czuję się dziwnie gdy wychodzę ze znajomymi znów sama. W ogóle czuję się dziwnie... Ale to kwestia czasu. Więcej elektryzujących informacji nie mam... Więc znikam... Sweet dreams ![]()
![]() |
#3626 |
Zakorzenienie
|
Virgo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3627 |
Zadomowienie
|
Limonko
![]() To była twoja decyzja? jak K. to odebrał ? Ode mnie właśnie odjechał W. Dziś coś tam wydusił z siebie....że niby bardzo mnie lubi itd. ale na dzień dzisiejszy nie jest w stanie mi wyzac czegoś więcej.....ze niby nie olewa mnie....i takie tam.... nie wiem co mam myślec ...mam czekac ..?! ![]() Ja w zasadzie też chyba miłości mu na dzien dzisiejszy bym nie wyznała...ale wiem że mi zależy.... dobranoc ![]()
![]() |
#3628 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Limonko, bardzo mi przykro z powodu rozstania z K. ![]() ![]() Cytat:
![]() Dzięki wszystkim za Wasze wsparcie. Niunia, być może masz rację, może TŻet musi sobie to wszystko 'przetrawić' ale z 2ej strony zaczyna mnie już denerwować to, że ja wszystko robię bez mrugnięcia okiem - przecież też mam badania, do zrobienia których nikt mnie nie musi namawiać, a takie badanie na drożność jajowodów podobno do najprzyjemniejszych nie należy... Poza tym wyszukuję info na necie, zaopatrzam go w witaminki, pilnuję, by ich brał, proponuję różne formy aktywności, namawiam do zmiany nawyków, teraz mój tata kupi mu rower, bo tak sobie zażyczył TŻet, choć ja się obawiam, że skończy się tak jak z siłownią (na której był jakieś całe 2-3 razy a też sam ją sobie wybrał). Z drugiej strony ja nie bardzo mogę liczyć na jego wsparcie, już np. mi zapowiedział, że na badanie do Białego ze mną nie pojedzie (bo po co? a i tak jadę z teściową - ze względów praktycznych, mieszka koło Białego), moje namowy, by zmienił nawyki traktuje, jak atak na siebie, a to przecież wynika z mojej troski, i to nie tylko pod kątem dziecka, ale ogólnie jego zdrowia, a jak wczoraj u rodziców, przekazując im 'nowiny' się popłakałam to jego reakcja była taka, że przesadzam, że robię z tego nie wiadomo co itd. Oczywiście wiem, że muszę być dobrej myśli itd. ale nie jestem z kamienia i też muszę jakoś odreagować... ![]() Niby współpracuje, bo jeździ ze mną do gina (choć bez entuzjazmu...), bierze leki itd ale to ciągle za mało... Wkurza mnie to, że wgl muszę do do czegokolwiek przekonywać, bo taka rola 'żandarma' nie należy do najmilszych, i to chyba nam obojgu powinno zależeć, a co do tego czy nam obojgu zależy na tym tak samo mocno, mam poważne wątpliwości.... Generalnie rzecz biorąc TŻet się zasiedział, jest strasznie uparty i zrobił się z niego straszny nerwus. Wiem, że ostatnio dużo przeszedł itd., ale przez cały ten czas byłam przy nim i wspierałam go, jak mogłam, mimo, że mi też nie było łatwo. Chyba powoli tracę cierpliwość i do starań o dziecko, i do starań o niego/o nas. Rozmawiałam ostatnio dużo z teściową, i przez tel, i przez gg, ona też próbuje mu to tłumaczyć itd., a ona nie przebiera w słowach, nie wiem, może ona do niego dotrze ![]() Czyli podsumowując u nas kryzys, brak porozumienia a zachowanie TŻeta bynajmniej nie zachęca mnie do tego, by coś w tym kierunku robić. Starać się pewnie będziemy dalej (choć trudno stymulację i inseminację nazwać staraniem, a sam fakt, że będzie odbywać się to w sposób nienaturalny nie nastraja mnie pozytywnie, o szansach nie wspominając, wynoszą podobno do 20%) ale ja to już chyba bez nadziei i entuzjazmu. Może pora, żeby TŻet popracował nad moim nastawieniem, które zresztą wynika pewnie też z jego nastawienia, którego ja już nie mam siły zmieniać. Sorki za wywód...
![]() |
#3629 |
Zadomowienie
|
Mamrociu, Perełko Najdroższa ![]() wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ![]() dużo uśmiechu na ślicznej buziuni, zadowolenia z Gabriel-ki z męża i z nas oraz spełnienia wszyyyyyyyyyyystkich marzeń!!
![]() ![]()
![]() |
#3630 |
Zakorzenienie
|
Mamrociu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() limonko - przykro mi, że sie rostaliście z K...ale napewno podjęłaś słuszną decyzję, lepiej teraz niz brnąć w coś w czym nie widzisz przyszłości ![]() virginio - nie wygląda to dobrze wszystko co piszesz...kurcze faceci w kryzysie najczęściej chowaja głowy w piasek dlaczego tak jest, kobieta ma byc silna, ma wszystko znoscić a facet...jak tylko cos jest pod górke to już dla nich za ciężko...ehhh szkoda słów, nie wiem co Ci poradzić i mogężyczyć Ci tylko siły i wytrwałośći jeszcze więcej niż masz ![]() ![]() ![]() ![]() ines - nie wiem co mysleć o W... ale raczej na pewno nie traktuje poważnie Waszej znajomości, myslę, że nie chce Cie całkiem stracić i dlatego tak mówi...ale traktuje Cię czysto koleżeńsko... dlatego ja namawiam Cię żebyć dała sobie z nim spokój bo naprawdę zasługujesz na kogoś dużo, dużo lepszego a przynajmniej takiego który byłby szczery w stosunku do Ciebie ![]() ![]() ja dochodze do siebie po imprezach chrzcielno - komunijnych...jestem wymeczona tym imprezowym siedzeniem.... ![]() ![]() ![]() miłego dnia kobity
![]() Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2010-05-31 o 11:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.