|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
Lecz ja wciąż Cię kocham, wciąż kocham jak dawniej...
Żeby Cię w życiu ktoś kochał jak ja...
#3602 |
Rozeznanie
|
Witam serdecznie. nie ukrywam że jestem tu nowa bo to chyba widać
![]() ![]() Nadali mi kształt znaku zapytania. A jego turkusowe oczy smakują niczym mleczna czekolada Wedla. Pamiętam. Oczy tej Pani były wtedy puste, czarne, pałające nienawiścią. ![]()
![]() |
#3603 |
Raczkowanie
|
Niczego nie da sie naprawic , wyjasnic , wymienic ...
Byc moze tez patrzysz w dal i Twoje oczy sa smutne . Kolejna noc w ktora nie usne . Puste sa dni w ktorych nie widze , nie czuje Ciebie <333 Niczego nie jestem pewna .. Poza jednym , wiesz ? wiara w Nas to moje motto ![]() ![]() Wiem za duzo slow w nerwach powiedziane , za bardzo zadaly bol , za gleboko zostawily rane ![]() Daje wiare tym slowa , nadzieja sie umacnia .. wiesz czemu ? bo w Twoich oczach tkwi prawda ![]() ![]() Poddaje sie , jak domek z kart sie rozpadam ![]() Wracam myslami ... Znow lezycz przy mnie i szepczesz mi do ucha ![]() Nim zapadnie mrok chce Twego serca posluchac < 333 Chce byc Twoja poduszka ![]() Bez Ciebie tak trudno ![]() Rece w calosc poskladamy - serca swe sobie oddamy <3 ![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Dziewccynki jestem nowa , podalam pare opisikow (moze sie komus spodoba) ![]() ![]() WY jestescie po prostu CUDOWNE ! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Raczkowanie
|
Bo świat zapomina co w ludziach jest ważne
Pod jego dyktando czyny stają się odważne już się nie boje nic mnie nie czeka smutny finał człowieka który zapada w letarg Trenowałeś życie ulicznego wariata Chodź tu! My lubimy niegrzecznych chłopców Poczuj stok mój, skosztuj, chodź tu, chodź tu! Chcę Cię poczuć w środku, Chcę niegrzecznych chłopców, ...noce rozkoszne i Ty zaplątany w pościel... Czuje już Twój oddech na plecach Masz w sobie coś, co bardzo mnie podnieca Gorąc! Tylko z Tobą chce płonąć! BananowaRozkosz ,BananowaBrazylijka <3
Weź za mnie bucha , głęboko w płuca... Moj Maluuutki ;*** 12.04.2008r. <3 kocham Cię ;*** matura 2010 ![]() Edytowane przez 0malenka0 Czas edycji: 2009-11-04 o 17:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#3605 |
Konto usunięte
|
chcialam byc- dziekuje
![]() keeendy- ![]() ![]() i nie wiem już gdzie jesteś, gdzie się podziały moje marzenia? najgorsze co mogłam zrobić to wyznać Ci co czuję. w jednej chwili przestałam czuć cokolwiek. przestałam żyć. a podobno z miłości się nie umiera.. i każdy kolejny oddech bez Ciebie wydaje się być ostatnim. i nie rozumiem co się ze mną dzieje. ciągle daleko, a jednak tak blisko, nie chcę Cię stracić, wtedy stracę wszystko. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3606 |
BAN stały
|
Boskie boskie.!
......................... ....................... Kieliszek białego wina i tęsknota za Tobą. Chleb powszedni. Napiszę list do św. Mikołaja, chociaż wątpię, że przyniesie mi Ciebie. Gdy Cię mijam, myślę słodkie WOW.! Chciałabym kiedyś pier.dolić fakt, że istniejesz. Widzę w Tobie same wady, a myśli o Tobie rzucić nie mogę. Zupełnie jak nałóg. Szukam blasku Twych oczu pośród blasku gwiazd. Pękło mi serce. Posklejaj. Proszę. I hate you, couse you're so hunky. Make me smile. Tahe my hand and forever hold Ej.! Jestem zazdrosna. Po prostu weź moją dłoń... tak po prostu.. bez słowa... Będę szczęśliwa... Prowadź gdzie chcesz. Pójdę za Tobą wszędzie. Mogę iść nawet do piekła. Byleby z Tobą. Gdy widzę Cię, moje serce rwię się do Twojego. Tak fajnie wyglądasz w spoconej koszulce po w-fie. Chcę mijać Cię i nie mieć tego dziwnego uczucia. Tego bólu. Taka cząstka Ciebie w moim sercu. Upajam się myślami o Tobie. Ja po prostu Ciebie chce. Ból, cierpienie, zadra... z miłości. Ot, całe życie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3607 |
Zadomowienie
|
Mam czas przed sobą. Mam całe życie.
Chcę Cię takim, jakim jesteś. Tylko w Tobie widzę sens. <3 Dzieli nas wiele, a z pozoru łączy nic. Nie wiem, jak mogłeś pomyśleć, że uwierzę tej, która kocha wszystko, co ma spodnie..
![]() |
#3608 |
Raczkowanie
|
Kochanaa - to jest po prostu nienormalne, żeby te Wiżażanki, które są dłużej, są dobre i lubiane, odchodziły z powodu jakiś nowych osób. nie, nie może tak być!
![]() _________________ allow me to exaggerate a memory or two. /pozwól mi wyolbrzymić wspomnienie lub dwa./ and I'm singing in my sleep when you're around, will you comfort me? /i śpiewam we śnie kiedy jesteś przy mnie, pocieszysz mnie?/ this town just wasn't made for two. /to miasto po prostu nie jest stworzone dla naszej dwójki./
![]() |
#3609 |
Raczkowanie
|
Uśmiech to najkrótsza droga do drugiego człowieka.
.
#3610 |
Raczkowanie
|
Dzieeeewczynki. !! prośba.
![]() ![]() w przyszłą sobotę mam swój ukochany i dłuuugo wyczekiwany półmetek. w związku z tym chciałabym mieć jakiś nietypowy opis, a wiem, że Was na nie stać. baaaardzo proszę. ! wolę żyć poza Niebem z Tobą, niż w Niebie bez Ciebiee. ![]() ![]() `może Ziemia to piekło zwane życiem, może Ziemia to jest ten obiecany raj.` eeej. `nie rób scen dla frajera, przecież nikt na miłość nie umiera.` ![]() prawdziwa miłość tkwi w tym bagnie, skarbie .
![]() |
#3611 |
Zakorzenienie
|
że ja
![]() dziękuję szkrabie. ![]() co za niefart.Zdecydowanie nie byłeś częścią mojego planu. zatraceni w zmysłach. była to jedna z tych nocy, w których nie ma nadziei na świt. roztargniona marzycielka. to właśnie ja. romantyczka do przesady. i jeszcze tylko na Twój widok, zdradza mnie bicie tętna.
Edytowane przez keeendy Czas edycji: 2009-11-04 o 17:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3612 |
Raczkowanie
|
Zamykam ten rozdzial - chce o nim zapomniec!
Rozpacz wraca do mnie ... Pora dojrzec w sobie dobro i pieprzyc chory wyscig ! Nienawidze jak patrzysz na mnie zaplakanymi oczami i pytasz : "czemu taka jestes?!" ![]() Nie raz sobie myslalam jak to by bylo bez Ciebie, teraz chcialabym to cofnac gdy jestem po Twoim pogrzebie ![]() ![]() Niech srebrne `kółka` błyszczą Nam na palcu - zostanmy ze soba , a milosc niech pisze Nam scenariusz !!! <3 Zgubilam mape zycia . Szukam sensu. |
![]() ![]() |
![]() |
#3613 |
BAN stały
|
Wiesz, że idąc z tym co mówisz, to prawda jest gdzieś pośrodku.
Cały czas mówisz, że to wszystko to jest wina środowiska, że szczerze nie mówicie tego, co myślicie, ale to przecież Wy je stworzyliście takim, jakim jest teraz. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3614 |
Raczkowanie
|
Mówicie czas leczy rany ?! a on wszystko zatrzymał we mnie :/
Dzis co drugi glupi sznur chcialby mi podac mi reke . Nie ma rzeczy niemozliwych ![]() Gdy mi zimno Ciebie nie ma by ogrzac mnie .. Ty nie sluchasz , nie obchodze Cie .. Kiedys powiedziales mi ze w kazdej chwili moge podniesc krzyk. Dzika satysfakcja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3615 |
Zakorzenienie
|
my heart has been captured by your funny little smile. / Moje serce zostało podbite przez Twój smieszny, mały uśmiech I hope that you'll be with me, if only in my dreams./ Mam nadzieję, że będziesz przy mnie, choćby tylko w snach. Don't promise me for ever, just love me day by day. No one knows the future. / Nie obiecuj mi na zawsze, po prostu kochaj mnie dzień w dzień. Nikt nie zna przyszłości I nie jestem pewna, Dokąd to zmierza. Nadal mam nadzieję na więcej i więcej... Wiem, że prośby nalezy ograniczac, jednak śledzę ten wątek już od paru części i nie przypominam sobie podobych opisów, bo potrzebuje o tym , że mam dośc dawania mu szansy i że nie pasuje mi to, że sam nie wie czego chce, jednego dnia mnie podrywa a drugiego się nawet nie odezwie, chociaż codziennie chcąc nie chcąc się widzimy bo jesteśmy w tej samej szkole... Byłabym wdzięczna dziewczyny ![]() A i szkoda że ten wątek opuszczają najlepsze dziewczyny ![]()
#3616 |
Wtajemniczenie
|
allmylifeismusic - mam nadzieję że będziesz się pojawiać tu częściej.. jak nie to..
![]() Byłbyś na tyle łaskaw żeby powiedzieć mi chociaż co się z nami stało? Moje serce zapadło na ciężką chorobę. Najgorsze jest to że nie ma leku na nieodwzajemnioną miłość. Pachniesz jak słoneczny poranek, jak bez co zakwitł na drzewie. Tak jak lubię najbardziej.
#3617 |
Wtajemniczenie
|
chciałam byc, xxxLOLKAxxx, Plotkaraa, kochanaa - dziekuje
![]() ---------------- Nie bój się. Jesteśmy sobie przeznaczeni. Już zawsze będziemy razem. Chociaż sama to powiedziałam, zakręciło mi się w głowie. Tak. Taka była prawda. Nie miałam co do tego żadnych wątpliwości. Zwłaszcza tu i teraz, w tej idealnie pięknej chwili. Więc bądź trochę mój. co ci to szkodzi.. i zadbaj czasem o nasze 'my'. jedyne na czym mi tak bardzo zależało, ty nazywasz 'moim problemem'. masz racje, jesteś moim problemem. wykrzyczałeś, że nienawidzisz moich listów. tylko czy mocniej zabolało mnie to, że w nich oddawałam Ci całą siebie czy, że wzgardziłeś moją poezją? -Masz prawo mnie nienawidzić. Ale jak pomyślę ile nas łączyło, jak pięknie spędzaliśmy ze sobą dni, jakim uczuciem darzyliśmy się nawzajem to mogłabyś dać nam jeszcze jedną szansę. Nie znam innej tak cudownej, tak.. -Przestań już.! Masz rację. Mam prawo cię nienawidzić. każde Twe słowo będę notować zanim uciekniesz, wiesz? cześć co u Ciebie? kochałeś mnie, pamiętasz?. pod twoim pulsującym ciepłem. czekam i wypatruję, jak gdyby stamtąd mógł powrócić jeszcze. wiem, że gdyby odszedł, pozostałabym z ustami wygiętymi żalem, z policzkiem opartym na szczupłej dłoni. masz rzęsy stąd do nieba. tak bardzo je kocham. |
![]() ![]() |
![]() |
#3618 | |
Zadomowienie
|
;**
Cytat:
![]() __ nie wmawiaj mi, że moje lęki są głupie. one po prostu są.. Po co mnie wrzucono w istnienie?! Mogłoby przecież być tak, że Bóg nie śpi, tylko ukrył się ze strachu przed nami. Mężczyzna dobrze ułożony nie chrapie. strach zamknięty w dziecięcym mózgu jest zwykle zbyt wielki, żeby mógł znaleźć ujście przez nieduże usta. Ludzie, których sobie wyobrażasz, potrafią tak doskonale słuchać. Nie odtrącaj mnie, gdy dręczę cię pytaniami. Tak nam trudno oprzeć się pokusie zrobienia wrażenia na innych, kiedy jesteśmy razem. paper dreams papierowe marzenia
![]() |
#3619 |
Zakorzenienie
|
porzucisz bez żalu? zaczniesz na nowo?
Bóg stworzył raj, by go potem spalić. dziś dobre chwilę giną w oddali
![]() |
#3620 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tankuje xD Kiedy piję, piję szczerze. Kiedy piję, Bóg mnie strzeże ;PP Na spotkaniu sekty wysokich procentów ^^ Sponsorem mojej dzisiejszej nieobecności jest "ŻYWIEC" -> Półmetek! xDD Biiibaaa ja będę non stop chlać!!biiibaaa nie będę w ogóle spać!! ![]() Żegnaj rozumie spotkamy się jutro ![]() Mam tego tylko tyle ;P niektóre nieodpowiednie, ale cóż... Może coś jednak wybierzesz ;] |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
Rozeznanie
|
Niedomówienia są gorsze niż trucizna.
Też chcę wierzyć w miłość, w coś co da mi szansę. nie umiem normalnie żyć. Ktoś reflektuje na kawę? taaak, kazdy się cieszy grając w takie gierki, aż do momentu gdy komuś zdarzy się krzywda. jestem na wyciągnięcie ręki. chyba i tak za daleko. przejmują się tobą, a tak naprawdę gdy będziesz miała doła, podadzą ci pistolet. powinieneś uważać, komu łamiesz serce. na tym polega kłopot z najlepszymi przyjaciółkami. czasami znają cię lepiej niż ty samą siebie. ja i ty. steve i nancy. bonnie i clyde. jack i rose. byłam w izolacji, bo znajomi się odwrócili i zostałam sama ze sobą, potem się wkur.wiłam i wróciłam do życia.
#3622 |
Zakorzenienie
|
Plotkara - dziękuję słońce <3
Marcepanka, Kamisha, Chciałam_być - Kradziejuję od Was ostatnimi czasy ![]() ![]() Kochanaaa - ![]() ![]() ![]() ___ sama, sama jak drzewo na pustyni
tak wiele się zmieniło od tamtej jesieni... Tak sie boję o siebie, ze zostanę sam o swój psychiczny stan... Tak sie boje o siebie skąd to wiedzieć mam, co to może sie stac... Bo tyle siebie znam ile z ust twych uslysze,
#3623 |
Raczkowanie
|
Dot.: ;**
Dałeś mi tylko puste słowa i niespełnione obietnice ..
Jestes dla mnie celem doskonalym ![]() ![]() Jej piekno w swietle ksiezyca przechodzilo przez niego <3 Zatanczyc w swietle ksiezyca ,rozsypac iskier garsc ![]() Poczas nie jednej burzy podal mi dlon , a nie celowal w skron . Jestes obdarty z honoru i ambicji . Otulic sie Toba <3 Tyle jestes wart , ile od siebie mozesz dac . Uczuc zgon ![]() Nie znala jeszcze ceny za zwiazek z tym Panem ... Kiedy mijam Cie na ulicy cierpie i promienieje jednoczesnie ... Mimo wszystko <3 Uczuciowe samobojstwo . |
![]() ![]() |
![]() |
#3624 |
Raczkowanie
|
Wiem, że jesteś ze mną, dla mnie...
![]() I obiecaj mi, że nie spóźnisz się o całe życie.... Wielka miłość traktowana jak znajomość. Nieuchwytny cel w zasięgu reki.. Kochasz? To to pokaż, to to okaż, nie pozwól tego spieszyć, bo tyle nieudanych związków, niedotrzymanych obietnic... Amorku, traf go traf... <3 ;* Chcę zachłysnąć eis Twoim czystym powietrzem... Nie będę Julią wierną na balkonie, nie będę Julią nie ten czas... Romeo umarł, a ty po prostu odejdź. Julia umarła, a ja po prostu zapomnę. W XXI wieku nie umiera się z miłości... Nie oddam Cię, zatrzymam Cię.. kochany... <3 ;** Nie odchodź jeszcze noc, najczulsza noc.. ![]() Nagle świat mieści się w Twoich oczach.. <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#3625 |
Zadomowienie
|
marcepka - Rewelacyjne! Akurat pasuje do mnie
![]() Guziki xD - powalasz na łopatki :p <3 oralia - ![]() ![]() ![]() ![]() Kochanaa - Nie rób tego! nie opuszczaj naaaaaaas! ;( <3 ~*~ Któraś z pań prosiła o coś wesołego, nie wiem czy może być.. Hitler zabił ponad 10 0000 ludzi, dobrze, że TurboDymoMan o tym nie wie ![]() - Co robią jeże w fabryce prezerwatyw? - Kinder niespodzianki! - Skrót na mydełku FA? - From Auchwitz ![]() - Jak zająć blondynkę kartką papieru ? - Napisać po obu stronach "Ciąg dalszy na odwrocie" ![]() Aby zrozumieć relacje damsko - męskie polecam kanał Animal Planet ![]() -Jaka jest nowa nazwa Białego Domu? -Czarny Barak ![]() - Jak żegna się informatyk? - W imię ojca i syna i ducha świętego. Enter
![]() |
#3626 |
Zadomowienie
|
Wszystkiego mi zabroniłeś...ale marzeń mi nie odbierzesz...one będą tylko moje...
Kochanaa nie zostawiaj nas ![]()
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman Edytowane przez Artistic soul Czas edycji: 2009-11-04 o 18:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#3627 |
Zakorzenienie
|
DorotaComa , Primadonna <3
--- Nie żałuj tego co zrobiłeś, lecz tego z czego zrobienia zrezygnowałeś. Szczęście, to nadzieja przed faktem. Nieszczęście, to fakt po nadziei... ...serce ma swoją pamięć. zastanawiam się czy wiesz jak boje się że moge stracić Cię |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3628 |
Zakorzenienie
|
zachowam swoje uczucia i pójdę daleko od ciebie Do brzegu beznadziejnej miłości Zjawiasz się nawet w moich snach i w twojej grze się wykańczam Jesteś wielką tajemnicą, którą codziennie muszę odkrywać Twoje spojrzenie jest jak wirus, który obnaża wszystkie moje uczucia Cała ta miłość była początkiem wojny atomowej Znudzona i samotna jestem trochę niebezpieczna |
![]() ![]() |
![]() |
#3629 |
Przyczajenie
|
Rana zadana własną ręką wcale nie boli mniej.
ciężar ciszy Bo może miłość musi czasem boleć? Czy nikt Ci nie powiedział że ona nie oddycha? Jestem nieswój kiedy nie ma Cię w pobliżu. -Ale się cieszę - a co jest powodem tej radości? - w sumie to ... Ty . (dialog z moim ex ![]() ma nadzieje że coś przypadnie paniom do gustu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3630 |
Raczkowanie
|
Teraz mam juz swoj wlasny swiat , przestalam plakac ..
Kocham sie z Toba zapominac ![]() Nie licze , ze wybaczysz .Szczerze?! Wcale tego nie chce ![]() Mowilam ze Cie kocham i to nie byly zarty . Bezsens. Ty chcesz dac mi szczescie , nie chcesz wierzyc w odejscie ![]() Rujnujesz mi zycie. Czemu ranisz tak mocno ... ? Sa chwile gdy samotnie spadam dol .. Chcialabym Ci pomoc serdecznie z serca - ale to tak jak by slepiec chcial prowadzic slepca .. Jak gabka chlone Twoje uczucie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:54.