|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3
Cytat:
no co Ty, Tobie nie dam, bo Ty i tak nei jesz slodkiego ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Cytat:
ja w ogole nie ogladalam nic wczesniej, dzis mnei podkusilo, zeby to wlaczyc, ale takie to malo przyjemne, kazdy zaglada o matko |
||
|
|
|
#3602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też byłam nacinana ale tego po prostu nie czujesz.Jak ci nie powiedzą to nie zauważysz.Po porodzie szybko zapomnisz o bólu jak będziesz tuliła taką mała kruszynke. |
|
|
|
|
#3603 |
|
Zakorzenienie
|
równowaga musi być zgodzę się jak nic..
![]() to na pewno piękne chwile pomimo bólu.. piszę tą pracę.. o Belgii a swoją statystyką się nie chce zająć..Ala..ok.. Misia i TY będziecie naliczały płace.. moje księgowe ![]() ![]() Misia
|
#3604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Juz mi przeszlo troche Tz mojmowi, ze to nie straszne, dla mnie te nozyczki w ruchu najgorsze sa:/
|
|
|
|
|
#3605 |
|
Zakorzenienie
|
ale mnie brzusio boli..może to po cieście
|
#3606 |
|
Wtajemniczenie
|
Eluśka ok to zakładaj firmę
Tylko ciekawe kto będzie od nas kupował ![]() Domi nie oglądaj żadnych filmików o porodach, każdy poród wygląda inaczej i juz tyle kobiet przez to przeszło, że dasz radę. Pomyśl lepiej o swojej kruszynce, jak będzie wyglądała, do kogo bedzie podobna, czy będzie miała Twój nosek czy męża itp. Ja idę poprzytulać się do mężusia
|
#3607 | |
|
Zakorzenienie
|
o nie, zjadlas moj kawalek
![]() ![]() Cytat:
achhh jakos to musi byc, moze szsybko pojdzie ![]() a jesli chodzi o te Dzidzie z tymi wloskami, co wczoraj wkelilam, to to jest półgreczynka. Mamusia jest Polka ktora wyszla za Greka
|
|
|
|
|
#3608 |
|
Zakorzenienie
|
na mnie też ten film nie robi wrażenia( mój poród był gorszy i było więcej osób).Wogóle ona na łóżku rodziła
.U mnie z łożka pod koniec zrobiły podobny fotel jak u gina.Mnie bolało trochę szycie ale najbardziej skurcze to była masakra lewatywa też ok myślałam że będzie gorzej ![]() ja nawet nie wiedziałam że nożyczkami nacinają ja czułam jakby skalpel ![]() Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-11-25 o 20:10 |
|
|
|
#3609 |
|
Zadomowienie
|
ja nie dostałam ciacha
![]() ale Paw wyszedł z pieskami i będę mieć kebaba Myślałam, że uda mi się do piątku skończyć szal, bo przez chorobę nie miałam siły robić. A tu..... surprajz wełna mi się skończyłaMuszę sprawdzić czy mam choć podobną, bo takiej samej to napewno nie mam |
|
|
|
#3610 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w szpitalu tez są takie lozka jak u gina, rodzi sie na polsiedzaco...
|
|
|
|
#3611 |
|
Zakorzenienie
|
Tadzia.. zostało po kawałku wszystkim.. prawda, że małym..ale jak tu podzielić.. jak nas tyle
![]() Domi.. przyznaję się bez bicia.. kusiło mnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Zakładamy... będzie się nazywała.. Robótki u Lejdis...:P :haha ha:
|
#3612 |
|
BAN stały
|
Zjadłam 4 kromki na kolację
Pokarzę wam coś słodkiego |
|
|
|
#3613 |
|
Zakorzenienie
|
Domi, ciacho Eluś nie tuczy, wiem mogę jeść
(a co tam wałeczki )Ja szybko wyłączyłam ten film o porodzie, może jak sama to przeżyję, to inaczej na to spojrzę....na razie wolę popatrzeć na ciacha Blondi, jak teściowa? ![]() Tak myślałam, że ta dzidzia nie jest w 100% słowiańska przepiękne są takie "mieszanki genów"
|
#3614 |
|
Zakorzenienie
|
Zuziu.. świetna foteczka.. słodka
![]() tak moje ciacho zero kalorii ma ![]() można jeść do woli ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- dalej nie ma @... stres chyba zrobił swoje... kończę pisać tą pracę o belgii , dużo ciekawych rzeczy się dowiedziałam..
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-11-25 o 22:04 |
|
|
|
#3615 |
|
Zakorzenienie
|
Eluś, a kiedy powinnaś dostać @? Pamiętaj, że my na tym wątku żywo się interesujemy brakiem @
|
#3616 |
|
Zakorzenienie
|
troszkę się pogubiłam w obliczeniach.. wydaje mi się, że już powinna być.. ostatnio przestałam myśleć o tych sprawach.. ale tak mnie jak na okres pobolewa.. i dupa.. wkurzam się..
![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- nie no..dostać dostanę. (chyba). ale no jakoś dziwnie się czuję... ubzdurało mi się coś chyba już.. nawet nie pamiętam kiedy mi się ostatnia skończyła...? eh
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-11-25 o 22:13 |
|
|
|
#3618 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez czekam na @
|
|
|
|
#3619 |
|
Zakorzenienie
|
uuu....trochę tych czekających na @ jest
no nic, zmykam spać, dobranoc
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
Domi Ty to tak...
![]() ja już chcę by była no.. nie wiem..odbiło mi.. nie pamiętam tym razem żadnego terminu u mnie też stres lekki.. ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- grupa wsparcia.. to dobre.. mnie tak boli jakby już miała być.. ![]() Dobranoc Alu
|
#3621 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie wlasnie nic nie boli..... Kurde no, jak jest to jej nie chce, jak jej nie ma to chce, zeby przyszla .... świat zwariował
|
|
|
|
#3622 |
|
BAN stały
|
a może nowe fasolki
![]() żartuje... ja powinnam mieć za tydzień... kurde na wyjazd no nic trudno ![]() póki co cycki nie bolą, brzuch tez nie, aż dziwne.. może się spóźni
|
|
|
|
#3623 |
|
Zakorzenienie
|
mój mnie uspokaja.
. dzwonił teraz.. jest lepiej.. i jest miły.. nie warto się zachowywać tak jak ja się zachowuję bo tego nie wytrzyma nikt.. ![]() no to Kochane.. pomodlić mi się tam by mnie jutro zalało.. np. ok..?---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- nie chcę fasolki.. nie teraz.. nie dogodzi si kobietom.. dlaczego to faceci tego nie mają tylko my.. ale po co nam zamiana by byc jak oni.. o niee ![]() ooo Zuziu 45 stron.. szybka jesteś..
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-11-25 o 22:40 |
|
|
|
#3625 |
|
Zadomowienie
|
Lejdis!
![]() No pięknie - my się martwimy o żoładki nerwowych naszych sesyjnych Lejdisek, a tu się jeszcze okaże, że One zafasolkowane? Kochane: Eluśka, Garfi A może to w ogóle niemożliwe u Was, co?Domi - oj Ty, a kto to kiedyś pisał, żebym nie oglądała takich filmów i że Ty nie ogladasz? , na szczęście M mnie przytulał, pocieszał i w ogóle widziałam, że sobie na to looknął potem i nie zrobiło na nim to wrażenia, więc spoko spoko - - - - ja nawet teraz tego nie otwarłam, brrr - po co? Kochane - podziwiam Wasze ręczne umiejętności, ja coś podobnie jak Ali , o ile Jej można wierzyć , choc b. lubię czasem cosik artystycznego sobie zrobić, ale mi się co gorsza zwyczajnie nie chce , naprawdę - Vcelko, jak to tyle czasu sie robi to naprawdę: chyle czoła i klaskam Ci tu głośno! ![]() Magdzi już za te karteczki w zeszłym roku klaskałam, ale moge jeszcze i teraz bo warto ![]() Elusi już klaskam za wypieki śliczniutkie ![]() to samo Motylkowi , no i Domi "Pani domu idealnej" ![]() Misi za wełniane dzieła , no i Tadzieuszowi także w tej samej "branży" - ![]() Zuzi jeszcze za pisanie pracy szybkie, także Gusi ![]() Elusi znów za stypendium naukowe ![]() Zance w tym momencie za extralnego synusia i podobnie Blondi , O ludzie - no i jeszcze te Wasze biżu! - to znów oklaski, ale mam juz przeładowanie grafiką, więc prosze wybaczcie - i Wy artystki i Wszystkie Inne nie wpomniane Zdolniachy! Dla Was Wszystkich razem wspólne ![]() /kurcza - jak dobrze, że ja te książkę wydałam, no i Jacusia fajowego "na swiat wydać mi sie udało", bo bym sie jeszcze kompleksów dodatkowych przy Was nabawiła - uff A wiecie jak mnie ucieszyło, że Was - tzn. dokładnie rzecz biorąc Ali i Blondi ...znaczki polskie - ą, ę mi powyżej "zeziarło"
Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-11-25 o 22:47 |
|
|
|
#3626 |
|
Zakorzenienie
|
No niby możliwe Jane.. ale nie możliwe..rozumiesz.. nie na mnie jeszcze nie pora..
![]() ![]() Dziękuję ciacho smaczne, a stypendium się przyda. Garfi.. pomodlę się na pewno.. ![]() ja:@ no chodź już.. @- a co teraz to mnie chcesz a ostatnim razem o taaak narzekalas.. ![]() ja: ale to bylo ostatnim razem.. @: przypomnieć ci te ostatnie Twoje razy... <-------- haha wymyslone przeze mnie ![]() jestem durna- nie bijcie..
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-11-25 o 22:51 |
|
|
|
#3627 |
|
Zadomowienie
|
hi hi, no dobre Eluś, dobre te gadki z @
to będzie tak jak piszesz i "ciotka @" Cię wkrótce odwiedzi ![]() Dobranoc - śpijcie dobrze i się już nie uczcie
|
|
|
|
#3628 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam wieczorkiem
Zauważyłam że jak się pożądnie zmęczę to mam lepszy humor. Szkoda że nie mam czasu żeby chodzić na aerobik codziennie.vcelka zdolniacha z ciebie śliczne kwiatki Ci wyszły. Bukiecik na pewno bedzie uroczy.Cytat:
Cytat:
czasami komuś w prezencie robię, ale specjalnie nie zabiegam o to by mieć klientówCytat:
![]() Cytat:
Eluśka, jakie ciacho że też jestem na diecie
|
|
#3629 |
|
Zakorzenienie
|
haha to wy juz nawet z @ rozmawiacie
musze do niej zagadac i przeprosic za wsyztskie przeklenstwa ![]() jane fajnie, ze masz teraz wiecej czasu i sie do nas odzywasz czesciej
|
|
|
|
#3630 |
|
Zakorzenienie
|
Jane.. dobranoc..
oby, oby... ![]() Nio bym Was wszystkie zatrudniła.. ale byśmy panowały... firma na światową skalę by była Ja też tak mam, że jak się zmęczę..to i mi się nawet śpi lepiej.. a dziś to chyba znowu trochę w stresie zasnę.. ![]() ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Garfi.. zdarzyło mi się porozmawiać kilka razy ![]() ehh... cyce mi trochę maleją )
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.

Domi, nie bądź taka, podziel się ciastem 

Tz mojmowi, ze to nie straszne, dla mnie te nozyczki w ruchu najgorsze sa:/

:haha ha:

że też jestem na diecie

)