|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
No wlasnie dziewczyny, któraś juz pytala ,ale chyba nie otrzymała odpowiedzi a mnie tez bardzo ciekawi jakie to prezenty będą za zamowienie w 3 terminie 17!?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3602 |
Zakorzenienie
|
Nie wiadomo, to prezent niespodzianka a wiec dopóki ktoś nie zamówi na III termin a wiec dzień A nie będzie wiadomo. czyli reasumując dowiemy się w czwartek po południu najwczesniej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym już nie ma tej informacji w strefie(chyba, że się pojawiła?) więc nie wiem czy ten prezent na pewno jest. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3604 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3605 |
Raczkowanie
|
Czy według Was żel pod prysznic Winter Warmth przypomina zeszłoroczny Wonderland?
I czy mogłaby któraś napisać o wodzie Perfect Cotton? Recenzje na KWC nie rozwiały moich wątpliwości. Woda przypomina mi Pur Blancę, ale to tylko wrażenie na podstawie potarcia kartki... |
![]() ![]() |
![]() |
#3606 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3607 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- czy jak jutro rano będe miec fakturę to moge zadzwonic i wyrzucic coś z zamówienia???
![]() |
#3609 |
Wtajemniczenie
|
jeśli faktura będzie już wystawiona to nic już nie da się usunąć, no chyba że dany produkt będzie w brakach z powodu opóźnionej produkcji, możesz jedynie próbować dzwonić zsamego rana i jeśli faktura jeszcze nie będzie wystawiona to powinni usunąć bez problemu
|
![]() ![]() |
![]() |
#3610 |
Zakorzenienie
|
chodzi mi o to,że nie wiem czy będe miała zafakturowany ten zegarek i z tego powodu nie wiem czy bede miała 30% opust.jesli nie będzie tych 500zł to zrezygnowałabym z rzeczy którymi dobiłam
#3611 |
Wtajemniczenie
|
to przed dobijaniem warto było zadzwonić i zapytać czy zegarki są dostępne, z reszta jeśli fakturę będą wystawiać Ci dopiero jutro to możesz spróbować zadzwonić z samego rana i się jeszcze dowiedzieć zanim zrealizują zamówienie, może zdążysz
Edytowane przez ashiva Czas edycji: 2009-12-13 o 21:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#3612 |
Zakorzenienie
|
a jeszcze jedno pytanko-czy jeśli się robi zwrot i przed zwrotem było 500zł czyli 30% natomiast po już np 480zł to czy pomniejszają calą fakturę do opustu 25%????
#3613 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A mam pytanie o program motywacyjny, z katalogów 02/10 i 03/10 ;> ? Edytowane przez Iza1801 Czas edycji: 2009-12-13 o 21:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3614 |
Zakorzenienie
|
a jakie musi byc minimalne zamowienie by w III terminie otrzyamc prezent, bo mi juz ta informacja znikla ze strefy konsultantki a nie pamietam?
![]() Jezeli zamowisz za 500zl to bedziesz miala opust 30%, zaplacisz za fakture, a pozniej dasz im zwrot... i wtedy nic ci nie cofna do 25 % ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3615 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
250 zł żeby otrzymac dodatkowo jeszcze jeden ![]()
![]() |
#3616 |
Zakorzenienie
|
dzieki za info
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3617 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3618 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Obecnej faktury ci nie pomniejszą, ale w momencie, w którym zrobisz zwrot, wtedy obniżą ci sprzedaż właśnie o kwotę tego zwrotu. Wtedy już zależy jaki będziesz miała próg upustowy np. Jeśli w K01 zrobisz zwrot na te 20zł, a zamówienie masz na 300zł, to nic się nie dzieje... ale jeśli zamówienie masz na 507zł i odejmą ci te 20zł, to niestety w tym momencie masz niższy próg upustowy, mimo, że zamówienie miałaś większe... Mam nadzieje, że jasno to opisałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3619 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czyli nie spodziewałabym się rewelacji. Jestem dniem A, zamówienie wyslę w środę więc w czwartek będę juz miała podgląd FV i dam znac czy warto było kombinowac z tym III terminem... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3620 |
Zadomowienie
|
Jak zwykle... od 2 godz. próbuję dodzwonić się do Avon, bez rezultatów
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- ![]() Bardzo miła Pani pomyślnie załatwiła moją prośbe. Minęła juz mi złość. ![]()
#3621 |
Zakorzenienie
|
dziwne...jeszcze mi nie pobrali do realizacji zamówienia...
#3622 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Zadomowienie
|
Mam juz wystawioną fakture. Masło do ciała już jest dostępne
![]()
#3624 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() spróbuje dzis wyczuć cos innego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3625 |
Raczkowanie
|
kurcze, a ja dopiero dzis bede miała 1 zamowienie z 17... nie mozna jakos tak zrobic, zeby te zamowienia przychodzily szybciej?? denerwuje mnie to czekanie... wy juz macie chyba II termin 17 w domu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3626 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3627 |
Raczkowanie
|
wszystko zalezy od tego jaki masz dzień wysyłkowy...
niestety nie da się tego zmienić, no chyba że paczke będziesz zamawiać na cok (jesli masz taka możliwość) wtedy będzie troche wcześniej (u mnie 2 dni). Na pocieszenie ja dziś zamawiam na 2 termin wiec paczke dostane w piątek ![]()
![]() |
#3628 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3629 |
Raczkowanie
|
zapomniałam zapytać...
przychodza już żele Individual Blue? bo mężczyźni zaczynają się denerwować...
![]() |
#3630 |
Rozeznanie
|
Też mam masła - nawet nie alternatywne
![]() A i tak jutro będę w coku, poprzednio udało mi się dokupić szaliki, (cóż z tego, skoro jeden ma 2 dziury, a drugi przez pół dlugości tak w połowie łączeń tych pasów jest jakby ręcznie zszyty... wygląda to okropnie - moje dziecko lepiej by to zrobiło.... A tak się ucieszyłam z dokupienia tych szalików, niestety zamiast radości czeka mnie zaraz zwrot i koszt przesyłki!), kadzidła i nawet pędzel był. Więc z dokupowania braków jestem połowicznie zadowolona. Na fakturze z dziś ( wystawionej przed ósmą ), nie mam pedzla, ale pewnie go jutro znów dokupię. Chciałam dziś rano domówić telefonicznie kolczyki Aileen i bransoletkę Jasmina, niestety tak się pospieszyli, ze jak przed ósmą włączyłam komputer, to faktura już była ![]() Mam jakimś cudem (to juz naprawdę o cud zakrawa, bo byłam pewna, że poprzednie domówienie też na taką kwotę będzie na 100% ostatnim w tym roku) znów zamówienie na około 500zł !! Jutro to wszystko kupię w COKu. Szkoda, ze nie razem te domówienia realizuję, bo załapałabym się na krem na dzień Reversalist za 7zł za zkupy w coku za tysiąc. Niby mam jeszcze swoje własne zamówienie na jakieś 300zł, ale to już poczeka na III termin, bo bardzo jestem ciekawa tych prezentów ![]() Wiecie co jest najśmieszniejsze? Dziewczyny zamówiły kilka mydeł - to jest produkt, którego tak naprawdę tylko ja używam i zamawiam niemal co katalog dla siebie, ale nikt na niego wcześniej nie składał zapotrzebowania. Zrobiłam jakiś czas temu taką akcję, że zamówiłam te mydła na wyrost i sprzedawałam po kosztach zakupu. Pomyślałam, że nic z tego nie mam, ale do KR zawsze blizej i o dziwo sprzedałam wszystkie. Potem ponowiłam akcję jak mydła były po 6,90 w katalogu, znów sprzedałam je po kosztach, bo doszłam do wniosku, że mydło jest uzywane w kazdym domu, więc czemu niby maja kupowac w Lidlu czy Biedronce a nie ode mnie. I teraz jak mam zamówienia na te mydła, to nie ma ANI JEDNEGO zapachu w katalogu !!!! A najlepsze jest to, ze byłam pewna, iż one są w zestawach Senses, więc obiecałam, że na środę będę miała... Przejrzałam katalog kilka razy i nie ma tam ani pół mydła! Ani luzem ani w zestawach. To człowiek się stara, wozi te wcale nie lekkie mydła, pokazuje, zachwala, sprzedaje charytatywnie, zeby Avon miał obrót, a jak przychodzi co do czego i wreszcie doczeka się na nie zamówień, to firma nie wystawi w katalogu ani jednej sztuki ! I to przed świętami, gdzie każda gospodyni domowa myje ręce 3 razy częsciej niż zwykle, bo co chwile a to tu sprząta, a to tam zmywa, itp, itd... Szkoda słów... I jeszcze jedna moja uwaga - pod sam koniec K16 zamówiłam dla siebie 3 komplety bombek akrylowych. Kupiłam w rodzimym zagłębiu produkcji choinkę wysokosci 2,5m za 130zł (taką bardzo gęstą z dwiema grubościami gałązek i na niektórych ośnieżoną, chciałam ją ubrać tylko w srebrne i przezroczyste ozdoby), więc siega niemal do sufitu i miłam zamiar ją chociaż 9cioma bombkami z Avonu przyozdobić. Oczywiście przy bombkach mam na fakturze produkcję zakończoną (aż wstyd, zeby nowość z katalogu była od razu pod jego koniec definitywnym brakiem magazynowym). Za to w coku bombki są, tylko, ze już o 1,41 droższe na komplecie ![]() Edytowane przez malka Czas edycji: 2009-12-14 o 10:44 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.