2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13 - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-17, 18:15   #3601
gospella
Wtajemniczenie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
No właśnie my chcemy szybszą na pierwszy taniec, ale z polskich piosenek nie ma dużego wyboru. Golców nigdy namiętnie nie słuchałam, ale tekst dobry i dlatego Was pytam, czy nie głupio taką wziąć na pierwszy taniec
moim zdaniem to wasza decyzja
my wybralismy roda stewarda when i need you, tekst niekoniecznie chyba o milosic bo o milosci i rozstaniu- tak go rozumiem, ale fajny standard
a co do golców, piosenka mówi o milości, nie jest góralska tragicznie, jak dacie rade z tancem to spoko, no i najważniejsze jak wam się podoba to wszytko ok

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
hej dziewczynki

ale zaszalałam. kupiłam w Reserved cieplutką długą bluzę zapinaną z kapturem za 39 zł i jeansy za 59 (3 w ciągu miesiąca) więc zapas mam już na cały rok hehe

i spytałam się TŻta co będzie jeśli będę w ciązy a TŻ stwierdził że kupimy wóziczek i będziemy się cieszyć ale odpukać hehe czekam do końca tygodnia i robię test
jak ja miałam takiego stresika, tż cik powiedział, że najwyżej przyspieszymy nasze plany, czy oni nie są slodcy
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 18:20   #3602
chilanes
Zakorzenienie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
hej dziewczynki

ale zaszalałam. kupiłam w Reserved cieplutką długą bluzę zapinaną z kapturem za 39 zł i jeansy za 59 (3 w ciągu miesiąca) więc zapas mam już na cały rok hehe

i spytałam się TŻta co będzie jeśli będę w ciązy a TŻ stwierdził że kupimy wóziczek i będziemy się cieszyć ale odpukać hehe czekam do końca tygodnia i robię test
I ja nic nie wiem, że jest zagrożenie że zostanę ciocią? Jakieś objawy?
Mój stwierdził podczas "podejżenia bycia w ciąży", że cóż... kupimy wózek, a on bedzie musiał dużo pić wtedy, bo ma zaległe wkupne z moimi braćmi i jeszcze pępkowe :P
Stary 2010-01-17, 18:24   #3603
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
jak ja miałam takiego stresika, tż cik powiedział, że najwyżej przyspieszymy nasze plany, czy oni nie są slodcy
no słodcy

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
I ja nic nie wiem, że jest zagrożenie że zostanę ciocią? Jakieś objawy?
Mój stwierdził podczas "podejżenia bycia w ciąży", że cóż... kupimy wózek, a on bedzie musiał dużo pić wtedy, bo ma zaległe wkupne z moimi braćmi i jeszcze pępkowe :P
okres mi się spóźnia, na razie kilka dni.. mam nadzieję ze to nie ciąża.. w sumie od czasu kiedy nie biorę tabsów nie mam regularnych @, miałam troszkę intensywny okres w zyciu, przeziębiłam się i miałam troszkę stresów więc miejmy nadzieję że to przez to
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 18:28   #3604
chilanes
Zakorzenienie

Can't jakby co, to trudno, bedziesz w jakby 5 m-cu dopiero, to nawet może nie być porządnie widać Ale życzę, by to jednak stres i inne zmiany spowodowały przesunięcie
Stary 2010-01-17, 18:36   #3605
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
kurczę mnie tu nie ma kilka dni a tu już takie wieści ale z tego co piszesz to chyba nie będzie dzidzi...
a tak odnośnie ciąży to oglądałam ostatnio na MTV program "nastoletnie ciąże" i w pamięć mi zapadła historia jednej dziewczynki która nie miała pojęcia że jest w ciąży i raz z koleżanką dla jaj robiły sobie testy ciążowe i jedna na tym teście zobaczyła 2 kreski!!! nieźle.. bawisz sie beztrosko a za chwilę szok bo w ciąży jestes!
pocieszające jest to że teraz nawet jakby któraś z nas zaszła w ciążę to do ślubów już mamy tak blisko że na pewno nie urodzimy przed ceremonią hehe no chyba ze któraś z października jeszcze zaszaleje
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 18:53   #3606
chilanes
Zakorzenienie

Noooo dziewczyny uwaga!!! góralska zapowiedź pogody na ten rok:
http://media.wp.pl/kat,1022957,wid,1...97ac&_ticrsn=3
byleby w sierpniu te przelotne opady nie u mnie :P
no i weźcie pod uwagę, że to znawcy z Faktu opublikowali

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2010-01-17 o 18:56
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 18:53   #3607
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:

Can't, może to ze stresu i dlatego że odstawiłaś tabsy i jeszcze Ci się cykl nie uregulował ..
Ja do wczoraj miałam dokładnie ten sam problem .... nic Wam nie pisałam, bo byłam w takim stresie, że myślałam już że zwariuję ....
I ostatecznie w piątek wieczorem wylądowałam u gina ....
W ciąży nie jestem, ale trochę też mnie zmartwił czymś innym ..

Bo u mnie sytuacja jest o tyle inna, że ja biorę tabsy i okres nie ma prawa mi się opóźniać

A do tego ślub mam później, i gdybym teraz była w ciąży to w sierpni bardziej bym się nadawała na porodówkę a nie na wesele
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-17, 18:56   #3608
chilanes
Zakorzenienie

agawoo ale wszystko ok?
Stary 2010-01-17, 18:59   #3609
Monisia_1331
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
woda sodowa gratulacje dla malenstwa:-D dziewczyny ja sie okropnie boje tej spowiedzi...to jak spowiadac sie z tego seksu czy nie? A co do tej nowej PM-KI to chyba zostanie przyjęta
Wiesz no mi się wydaje, że jak idziesz brać ślub w kościele(składać przysięgę przed Bogiem) to powinnaś,ale jak już jedna koleżanka mówiła to jest każdego indywidualna sprawa.
Cytat:
hej dziewczynki

No ja tak kiedys też czekałam do końca tygodnia i miałam juz iść po test, a tu nagle ulżyło bo miesiączkę dostałam.Może to tylko jakieś stresy albo coś,no ale nigdy nic nie wiadomo

Co do piosenki na pierwszy taniec to polecam Whitney Houston - I Have Nothing http://www.youtube.com/watch?v=736no...eature=channel moi znajomi mieli tą piosenkę na pierwszy taniec...bardzo piękana jak tos lubi Whitney

"Dance is a universal language. Dance is freedom and dance is life...Dance4live"
Monisia_1331 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 19:04   #3610
BlackAngel
Adwokat diabła

hej!
streścicie mi to co się działo?
no jestem już po 3 egzaminach z 14

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 19:04   #3611
Monisia_1331
Rozeznanie

Cytat:
Górole mówią: Ciepły, ładny czerwiec!

"Dance is a universal language. Dance is freedom and dance is life...Dance4live"
Stary 2010-01-17, 19:10   #3612
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
agawoo ale wszystko ok?
Dowiem się jutro, jak zrobię badania :/
Dobrze, że w końcu trafiłam do porządnego ginekologa, bo moja pani ginekolog do której chodziłam do tej pory niedługo by mnie wykończyła ....

Jutro rano muszę zrobić badania i okaże się co dalej ...

Więc może to i dobrze, że ten okres mi się tak spóźniał, bo przynajmniej znalazłam prywatną klinikę z dobrym lekarzem
Stary 2010-01-17, 19:12   #3613
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Monisia_1331 Pokaż wiadomość
pocieszam się, że my mimo , że w maju to prawie czerwiec
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 19:14   #3614
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
hej!
streścicie mi to co się działo?
no jestem już po 3 egzaminach z 14
w skrócie Can't i ciąża, Kaśka i depresja, Ja i marudzenie ... standardy :P
Cytat:
Ehhh Whintey... że też nie pomyślałam! A ryczę za każdym arzem, jak słyszę No i pięknyw alc by był i bujaniec też piękny może być
Ale wiesz... górole z Faktu

agawoo koniecznie zrób badania i daj znać co jest

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2010-01-17 o 19:18
Stary 2010-01-17, 19:15   #3615
aicila
Rozeznanie

Cytat:
Cytuje:
październik – początek lekko zachmurzony, dni i ciepłe, i trochę chłodniejsze, ale zapowiada się babie lato; druga połowa: dużo słońca, niewiele deszczu, dużo mgieł i lekkie przymrozki
jak dla mnie może być i tak się upałów w październiku nie spodziewałam, więc dobrze, że przynajmniej śniegu nie zapowiadają
ja z rodzicami też obserwowałam pogodę w tych dniach i ani w Katowicach ani w wlkp (tam gdzie będzie wesele) nie spadła przez te dni symbolizujące październik ani kropla deszczu (ani śniegu) więc jest szansa, że mi padać w dniu ślubu nie będzie :P

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 19:24   #3616
Monisia_1331
Rozeznanie

Cytat:
Ehhh Whintey... że też nie pomyślałam! A ryczę za każdym arzem, jak słyszę
Ten kawałek co podałam, ma piękny tekst...nadający sie na pierwszy taniec...więc smiało

Stary 2010-01-17, 19:27   #3617
chilanes
Zakorzenienie

Monisia no tak nei do końca bo ona chce zatrzymać mężczyznę, ale mimo wszystko ja przy tym ryczę ze wzruszenia no cóż... Bodyguarda też uwielbiam ;P

don't walk away for me I have nothin if I don't have you...
Tylko teraz przekonać Tż do "wyjącej wetknij chustę" jak to ją nazywa
Stary 2010-01-17, 19:34   #3618
Monisia_1331
Rozeznanie

No tak pomijając ten moment...goście i tak nie zrozumieją

Stary 2010-01-17, 19:38   #3619
201701300931
Konto usunięte

A ja siedzę i dostaję oczopląsu od zaproszeń... Musimy się w końcu zdecydować pewnie jakoś w tym tygodniu, bo w lutym byśmy chcieli poroznosić, bo czasu coraz mniej... Zaczyna mnie to wszystko przerażać
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-17, 19:42   #3620
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:

agawoo koniecznie zrób badania i daj znać co jest
OK

A co do piosenki, to my chcemy Joe Dassin'a:
http://www.youtube.com/watch?v=L7Mv7...eature=related

Ale nie wiem jeszcze jak my to zatańczymy :/

Edytowane przez agawoo
Czas edycji: 2010-01-17 o 19:46
Stary 2010-01-17, 19:47   #3621
tancerka212
Zakorzenienie

a wiecie z tą pogodą to i moja teściowa zna ten sposób czytania pogody na przyszły rok z tych dni o których piszą w tym artykule hehe i chyba druga połowa sierpnia wypadała 1 stycznia i wtedy aż i ja zerknęłam z ciekawości za okno jeśli mam wierzyć temu co widziałam to tak: rano jak mnie tż odwoził do domu po sylwestrze to lekko kropił deszczyk, ale nie było zimno jak na zimę oczywiście bo było ok zero stopni. później już nie było żadnych opadów, ale i słońca też zza chmurek nie za bardzo widziałam... także nie wiem co mam o tym myśleć ale skonfrontuję swoje obserwacje z pogoda na swoim ślubie i wtedy wam powiem jak to się ma do rzeczywistości aby tylko nie było deszczu
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 19:48   #3622
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja nie ogarniam u Was wszystko się sprowadza do sexu fest mi wyjątkowość

jedno jest pewne tego dnia na pewno dojdzie do kłótni i to takiej z piorunami ja będe cały dzień nadmuchana a P. się za to wkurzy ja go zbesztam, za to co zwykle...
owszem u mnie świętowanie sprowadza się do seksu, bo mamy wtedy dobry humorek, jest fajna atmosfera i dziwne byłoby sie nie pokochać
Nie wiem jak u Ciebie, ale ja mam tak, że seks do seksu niepodobny w zależności od tego co było przed i jaki mam humorekZ kolei na humorek składa się masa innych spraw długo by pisać
A co do tego, że kłótnia jest pewna to znając Ciebie nie stety tez tak myśle i mnie to rpzeraża i zasmuca i mi żal Tadzika, bo sie chłopak nasłucha, także spróbuj sobioe darowac wybuchy i spędźcie ten dzień bez fochów i wyrzutów, bo to TYLKO DATA.

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
GŁODNEMU ZAWSZE CHLEB NA MYŚLI nikt nie powiedział sex
chyyba ja powiedziałamKto nie powiedział niech pierwszy rzuci kamieniem

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
no ale umowmy sie, ze za malzenstwo to sie wznosi toasty na weselu, a nie przyjmuje komunie mi tam w sumie zwisa czy nasi swiadkowie przyjma czy nie nie wnikam
mi tez to zwisa, ich sprawa.

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ale jak juz chcecie wyjatkowo to zawsze mozna isc do restauracji, w ktorej jeszcze nie byliscie, zjesc cos czego nie jedliscie, kupic nowa bielizne i Kamasutre i zrobic cos nowego fajnego w lozku czego wczesniej nie robiliscie
ooo można iśc na sushi - fajna zabawa jest, bo na początku jest nauka korzystania z pałeczek i się przekłada orzeszki

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Lain w kamasutrę bawiliśmy się jakoś 2-3 lata temu
nieeeeeeeeNo to chylę czołaMy sie z tż jeszcze na to nie pokusiliśmy, bo to chyba dla bardziej dojrzałych kochanków te wszystkie kwiaty lotosu i ręka noga mózg na ścianieStaż mamy spory, ale na kamasutre jeszcze przyjdzie czas jak nam się znudza obecne gierki

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Wiem, ze to kompletnie nie na temat, ale moje malenstwo wlasnie postawilo pierwsze krokiMu sialam wam sie pochwalic
ojaaaaa to super wiadomośćZdolniacha - pewnie ma ta umiejętność po mamie

Cytat:
Monika sorry, ale.... idąc do spowiedzi i mówiąc, że uprawiasz seks z narzeczonym nie żałujesz tego, nie przysięgasz żarliwie poprawy, a nawet jeśli, to jest to wg mnie hipokryzja, bo nie żałujesz, skoro kochasz i sprawia Wam to przyjemność i nie zastosujesz poprawy, nie przestaniesz sypiać z Tż, a o poprawę po spowiedzi właśnie chodzi. Obiecuje się poprawę swego zachowania, no chyba, że zamierzacie z Tż stosować bezwzględny celibat do ślubu (wg koscioła tyczy sie to także np. pocałunków, cmoknięć, pieszczot), wtedy rozumiem Twoje "oburzenie, neizrozumienie".
ja jak juz zdarzy mi sie spowiedź to się z tego nie spowiadam, bo nie będzie mi obcy facet morałów prawił a sam też z pewnością w tej sferze taki "czysty" nie jest. ALE w przypadku spowiedzi przedślubnej sie z tego wyspowiadam, bo jak ona jest pare dni przed ślubem to sie nie będziemy kochać i wszystko będzie formalnie oki

Cytat:
oł jeaaa

Byliśmy na Parnassusie i.... hmmmm nigdy czegois takiego nie widziałam w kinie. Jeśli chodzi o grę aktorów - SUPER. Jeśli chodzi o fabułę - pokręcona. To nie jest typowe fantasy, w sumie nie nazwałabym tego fantastyką tylko bajką, jakims surrealizmem Pierwsze skojarzenie podczas pierwszej odsłony świata przedstawionego i przyszedł mi na myśl Salvador Dali. Film szalony. Podobał mi się, bardzo mnie zaskoczył, w życiu bym sie tego nie spodziewała, po prostu szok. Ostatnio oglądałam sporo filmów z Heath'em Ledgerem i uważam, że to doskonały aktor, jakoś dotąd żaden aktor z holiłódu nie uzyskal u mnie takiej oceny, tzn. Johnyy Deep też świetnie gra,ale HL jest lepszy. Szkoda, że nie żyje, bo nie opuściłabym żadnego filmu z jego udziałem. Johny Deep jak zwykle ok, a Colin Farrel też, ale patrząc na niego nie mogłam sie uwolnic od myśli o Alicji Bacheledzie CuruśI ogólnie jakos strasznie kontrolowałam jego grę
Film zdecydowanie dla kinomanów, nie dla oglądaczy hiciorów w stylu 2012 czy inne Ciacho, bo tacy sie rozczarują i słyszałam takie komentarze u ludzi - np. "mogłem wcześniej przeczytac recenzję".

A teraz czekam na Nine - zapowiada się extra

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2010-01-17 o 19:51
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 19:53   #3623
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
A ja siedzę i dostaję oczopląsu od zaproszeń... Musimy się w końcu zdecydować pewnie jakoś w tym tygodniu, bo w lutym byśmy chcieli poroznosić, bo czasu coraz mniej... Zaczyna mnie to wszystko przerażać
ohhh cieszę się tak czytając Was - z dylematamiz aproszeniowymi, że mamy z głowy, zadecydowałam, są i koniec rozdać i z głowy, goscie i tak to pierdzielną w kąt i wywalą po dacie ślubu
Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
OK

A co do piosenki, to my chcemy Joe Dassin'a:
http://www.youtube.com/watch?v=L7Mv7...eature=related

Ale nie wiem jeszcze jak my to zatańczymy :/
Żeby się tak wszyscy mnie słuchali [COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

tancerka212 - znaczy się, ze jak u mnie sypało śniegiem i mroźno było, to mam się śniegu w sierpniu spodziewać?

Samoa hmm HL grał bardzo dobrze, ale nie równał się dla mnie do Costnera, czy Swayze. Teraz z mamuśką taki jakis serial na Polsacie oglądamy, jedna z ostatnich kreacji Swayze'ya i pomimo choroby dla mnie aktorsko wymiata
A na Parnasusa polecasz iść do kina, czy można spokojnie poczekać na domową produkcję?

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2010-01-17 o 19:58
Stary 2010-01-17, 20:07   #3624
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Wiem, ze to kompletnie nie na temat, ale moje malenstwo wlasnie postawilo pierwsze krokiMu sialam wam sie pochwalic
Ale super
dla maluszka i buziaczek od wizażowej cioci

Cytat:
Monika sorry, ale.... idąc do spowiedzi i mówiąc, że uprawiasz seks z narzeczonym nie żałujesz tego, nie przysięgasz żarliwie poprawy, a nawet jeśli, to jest to wg mnie hipokryzja, bo nie żałujesz, skoro kochasz i sprawia Wam to przyjemność .
Właśnie dlatego nie byłam u spowiedzi od kiedy zaczęłam się kochać z TŻ, bo kurczę jak tu żałować czegoś takiego

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
a chyba nie zauważyłyście linka do piosenki jaką podałam czy Wam się w ogóle podoba? powtórze link: http://martina90.wrzuta.pl/audio/0z9...ie_jest_piekne
Tekst pasuje, ale mi nie odpowiadają takie golcowe klimaty

Cytat:
to jeszcze Cię ta @ nie odwiedziła? Obyś nie musiała robić tego testu

Cytat:
Eeejj... ale ja też nie chcę tego deszczu u mnie. Może zrobimy taki podział, że sierpniowy deszcz biorą na siebie te PMki, które w danym tygodniu nie ślubują

Cytat:
Co do piosenki na pierwszy taniec to polecam Whitney Houston - I Have Nothing http://www.youtube.com/watch?v=736no...eature=channel moi znajomi mieli tą piosenkę na pierwszy taniec...bardzo piękana jak tos lubi Whitney
Jejku... śliczna... My chcemy Alicie Keys, ale Whitney to też super opcja. Już sobie zapisałam w pliku z piosenkami i powiemy DJowi, żeby nam ją w trakcie wesela puścił

Cytat:
don't walk away for me I have nothin if I don't have you...
Tylko teraz przekonać Tż do "wyjącej wetknij chustę" jak to ją nazywa
Dobry tekst
TŻta brat za to tę piosenkę: http://www.tekstowo.pl/piosenka,rich...e_waiting.html nazywa "osiem zapałek" (bo tak ze słuchu odtworzył pierwsze słowa piosenki "oceans apart")
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 20:09   #3625
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość

Byliśmy na Parnassusie i.... hmmmm nigdy czegois takiego nie widziałam w kinie. Jeśli chodzi o grę aktorów - SUPER. Jeśli chodzi o fabułę - pokręcona. To nie jest typowe fantasy, w sumie nie nazwałabym tego fantastyką tylko bajką, jakims surrealizmem Pierwsze skojarzenie podczas pierwszej odsłony świata przedstawionego i przyszedł mi na myśl Salvador Dali. Film szalony. Podobał mi się, bardzo mnie zaskoczył, w życiu bym sie tego nie spodziewała, po prostu szok. Ostatnio oglądałam sporo filmów z Heath'em Ledgerem i uważam, że to doskonały aktor, jakoś dotąd żaden aktor z holiłódu nie uzyskal u mnie takiej oceny, tzn. Johnyy Deep też świetnie gra,ale HL jest lepszy. Szkoda, że nie żyje, bo nie opuściłabym żadnego filmu z jego udziałem. Johny Deep jak zwykle ok, a Colin Farrel też, ale patrząc na niego nie mogłam sie uwolnic od myśli o Alicji Bacheledzie CuruśI ogólnie jakos strasznie kontrolowałam jego grę
Film zdecydowanie dla kinomanów, nie dla oglądaczy hiciorów w stylu 2012 czy inne Ciacho, bo tacy sie rozczarują i słyszałam takie komentarze u ludzi - np. "mogłem wcześniej przeczytac recenzję".

A teraz czekam na Nine - zapowiada się extra
A my byliśmy dzisiaj na Sherlocku - nie jestem jakimś znawcą, ale mi film się podobał .. może z książkami o Sherlocku to film nie ma nic wspólnego, ale poza tym jest bardzo dobry
Jest i akcja, i humor, Jude Law i Robert Downey Jr - super.
Recenzji żadnych wcześniej nie czytałam, ale bardzo się cieszę, że wybraliśmy się na niego
Stary 2010-01-17, 20:12   #3626
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Ale super
dla maluszka i buziaczek od wizażowej cioci

Właśnie dlatego nie byłam u spowiedzi od kiedy zaczęłam się kochać z TŻ, bo kurczę jak tu żałować czegoś takiego

Tekst pasuje, ale mi nie odpowiadają takie golcowe klimaty

to jeszcze Cię ta @ nie odwiedziła? Obyś nie musiała robić tego testu

Eeejj... ale ja też nie chcę tego deszczu u mnie. Może zrobimy taki podział, że sierpniowy deszcz biorą na siebie te PMki, które w danym tygodniu nie ślubują

Jejku... śliczna... My chcemy Alicie Keys, ale Whitney to też super opcja. Już sobie zapisałam w pliku z piosenkami i powiemy DJowi, żeby nam ją w trakcie wesela puścił

Dobry tekst
TŻta brat za to tę piosenkę: http://www.tekstowo.pl/piosenka,rich...e_waiting.html nazywa "osiem zapałek" (bo tak ze słuchu odtworzył pierwsze słowa piosenki "oceans apart")
Bardzo dobry plan!!!
Stary 2010-01-17, 20:17   #3627
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Samoa hmm HL grał bardzo dobrze, ale nie równał się dla mnie do Costnera, czy Swayze. Teraz z mamuśką taki jakis serial na Polsacie oglądamy, jedna z ostatnich kreacji Swayze'ya i pomimo choroby dla mnie aktorsko wymiata
A na Parnasusa polecasz iść do kina, czy można spokojnie poczekać na domową produkcję?
ja tam fanka Costnera nie jestem, jakos w mojej głowie jest zaszufladkowanyPodobnie Swayze, chociaż muszę przyznać, że nic nowego z jego udziałem nie widziałam, takze cięzko mi ocenić
A na Parnassusa czy iśc do kina...możesz żałowac, bo film jest grubo pokręcony. Na pewno lepiej sie będzie ogladalo w kinie na dużym ekranie, bo tam jest taka odjechana grafika, ktora bardziej wali po oczach w dużym formacie, ale ze względu na ryzykownie przedstawioną fabułę lepiej poczekac na domową wersję Jak ktos sobie wyobraża, że to będzie film w stylu Władcy Pierscieni czy Harrego Pottera to od razu mówie, że absolutnie nie. Bardziej cos tak niepokojącego jak Charlie i fabryka czekolady(ten film jest okropny, straszny i niepokojący jak koszmar tak BTW), ale Parnassus jest milion razy lepszy, bo ogólnie to wg mne bardzo dobry, warty obejrzenia film

Jeśli wybierasz się do kina niedługo to fajnie sie zapowiada Nine i Nostalgia anioła. Z tym, ze Nine na pewno warto obejrzeć w kinie a Nostalgię anioła można spokojnie w domku zapuścić
My na Nine pójdziemy na moje urodzinki, bo z deski nici jak się mój kręgosłupek odezwał to wole nie ryzykowac kolejnej półrocznej rehabilitacji 5 miesięcy przed ślubem...No i czas wolony ostatnio przeznaczamy na załatwianie wiadomych spraw

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2010-01-17 o 20:22
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-17, 20:21   #3628
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość

Jeśli wybierasz się do kina niedługo to fajnie sie zapowiada Nine i Nostalgia anioła.
O Nine jeszcze nie słyszałam, ale co do Nostalgii Anioła, to się zgadzam, fajnie się zapowiada ..
Stary 2010-01-17, 20:29   #3629
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
O Nine jeszcze nie słyszałam, ale co do Nostalgii Anioła, to się zgadzam, fajnie się zapowiada ..
Nine to musical ze świetną obsadąWlasnie wyczytałam, że w Multikinie będzie maraton musicali a w repertuarze Chicago, Nine i Fame, wiec możłiwe ze sie wybiorę z tz i przyjaciółką, bo do Fame nie dotrwamy i wcale nie musimy bo to chyba cos w stylu Step up to nie ma co sie męczyć.
A Chicago uwielbiamWłaśnie po Nine spodziewam sie tego samego klimatu
Stary 2010-01-17, 20:38   #3630
anesh_
Zakorzenienie

Cześć wszystkim)
Dziś trzy tygodnie jak tżcik pojechał....
A tak w ogóle tę pracę zaliczeniową którą pisałam tyle czasu zaliczyłam na 5- tzn., że nie piszę egzaminu z tego przedmiotu.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości