|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Cytat:
![]() my wybralismy roda stewarda when i need you, tekst niekoniecznie chyba o milosic bo o milosci i rozstaniu- tak go rozumiem, ale fajny standard a co do golców, piosenka mówi o milości, nie jest góralska tragicznie, jak dacie rade z tancem to spoko, no i najważniejsze jak wam się podoba to wszytko ok ![]() ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
|
|
#3602 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Cytat:
Jakieś objawy?Mój stwierdził podczas "podejżenia bycia w ciąży", że cóż... kupimy wózek, a on bedzie musiał dużo pić wtedy, bo ma zaległe wkupne z moimi braćmi i jeszcze pępkowe :P
|
|
#3603 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3604 |
|
Zakorzenienie
|
Can't jakby co, to trudno, bedziesz w jakby 5 m-cu dopiero, to nawet może nie być porządnie widać
Ale życzę, by to jednak stres i inne zmiany spowodowały przesunięcie
|
#3605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale z tego co piszesz to chyba nie będzie dzidzi...![]() a tak odnośnie ciąży to oglądałam ostatnio na MTV program "nastoletnie ciąże" i w pamięć mi zapadła historia jednej dziewczynki która nie miała pojęcia że jest w ciąży i raz z koleżanką dla jaj robiły sobie testy ciążowe i jedna na tym teście zobaczyła 2 kreski!!! nieźle.. bawisz sie beztrosko a za chwilę szok bo w ciąży jestes! pocieszające jest to że teraz nawet jakby któraś z nas zaszła w ciążę to do ślubów już mamy tak blisko że na pewno nie urodzimy przed ceremonią hehe no chyba ze któraś z października jeszcze zaszaleje
|
|
#3606 |
|
Zakorzenienie
|
Noooo dziewczyny uwaga!!! góralska zapowiedź pogody na ten rok:
http://media.wp.pl/kat,1022957,wid,1...97ac&_ticrsn=3 byleby w sierpniu te przelotne opady nie u mnie :P no i weźcie pod uwagę, że to znawcy z Faktu opublikowali
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2010-01-17 o 19:56 |
|
|
|
#3607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja do wczoraj miałam dokładnie ten sam problem .... nic Wam nie pisałam, bo byłam w takim stresie, że myślałam już że zwariuję .... I ostatecznie w piątek wieczorem wylądowałam u gina .... W ciąży nie jestem, ale trochę też mnie zmartwił czymś innym .. Bo u mnie sytuacja jest o tyle inna, że ja biorę tabsy i okres nie ma prawa mi się opóźniać ![]() A do tego ślub mam później, i gdybym teraz była w ciąży to w sierpni bardziej bym się nadawała na porodówkę a nie na wesele
|
|
|
|
|
#3608 |
|
Zakorzenienie
|
agawoo ale wszystko ok?
|
#3609 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co do piosenki na pierwszy taniec to polecam Whitney Houston - I Have Nothing http://www.youtube.com/watch?v=736no...eature=channel moi znajomi mieli tą piosenkę na pierwszy taniec...bardzo piękana jak tos lubi Whitney
|
|
#3610 |
|
Adwokat diabła
|
hej!
streścicie mi to co się działo? no jestem już po 3 egzaminach z 14
|
|
#3611 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3612 |
|
Zakorzenienie
|
Dowiem się jutro, jak zrobię badania :/
Dobrze, że w końcu trafiłam do porządnego ginekologa, bo moja pani ginekolog do której chodziłam do tej pory niedługo by mnie wykończyła .... Jutro rano muszę zrobić badania i okaże się co dalej ... Więc może to i dobrze, że ten okres mi się tak spóźniał, bo przynajmniej znalazłam prywatną klinikę z dobrym lekarzem |
|
|
|
#3613 |
|
Wtajemniczenie
|
pocieszam się, że my mimo , że w maju to prawie czerwiec
|
#3614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ehhh Whintey... ![]() Ale wiesz... górole z Faktu ![]() agawoo koniecznie zrób badania i daj znać co jest
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2010-01-17 o 20:18 |
|
|
|
|
#3615 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
październik – początek lekko zachmurzony, dni i ciepłe, i trochę chłodniejsze, ale zapowiada się babie lato; druga połowa: dużo słońca, niewiele deszczu, dużo mgieł i lekkie przymrozki jak dla mnie może być i tak się upałów w październiku nie spodziewałam, więc dobrze, że przynajmniej śniegu nie zapowiadają ja z rodzicami też obserwowałam pogodę w tych dniach i ani w Katowicach ani w wlkp (tam gdzie będzie wesele) nie spadła przez te dni symbolizujące październik ani kropla deszczu (ani śniegu) więc jest szansa, że mi padać w dniu ślubu nie będzie :P
|
|
|
#3616 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3617 |
|
Zakorzenienie
|
Monisia no tak nei do końca bo ona chce zatrzymać mężczyznę, ale mimo wszystko ja przy tym ryczę ze wzruszenia
no cóż... Bodyguarda też uwielbiam ;Pdon't walk away for me I have nothin if I don't have you... Tylko teraz przekonać Tż do "wyjącej wetknij chustę" jak to ją nazywa
|
#3618 |
|
Rozeznanie
|
No tak pomijając ten moment...goście i tak nie zrozumieją
![]()
|
#3619 |
|
Konto usunięte
|
A ja siedzę i dostaję oczopląsu od zaproszeń... Musimy się w końcu zdecydować pewnie jakoś w tym tygodniu, bo w lutym byśmy chcieli poroznosić, bo czasu coraz mniej... Zaczyna mnie to wszystko przerażać
|
|
|
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
OK
A co do piosenki, to my chcemy Joe Dassin'a: http://www.youtube.com/watch?v=L7Mv7...eature=related Ale nie wiem jeszcze jak my to zatańczymy :/ Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2010-01-17 o 20:46 |
|
|
|
#3621 |
|
Zakorzenienie
|
a wiecie z tą pogodą to i moja teściowa zna ten sposób czytania pogody na przyszły rok z tych dni o których piszą w tym artykule hehe i chyba druga połowa sierpnia wypadała 1 stycznia i wtedy aż i ja zerknęłam z ciekawości za okno
jeśli mam wierzyć temu co widziałam to tak: rano jak mnie tż odwoził do domu po sylwestrze to lekko kropił deszczyk, ale nie było zimno jak na zimę oczywiście bo było ok zero stopni. później już nie było żadnych opadów, ale i słońca też zza chmurek nie za bardzo widziałam... także nie wiem co mam o tym myśleć ale skonfrontuję swoje obserwacje z pogoda na swoim ślubie i wtedy wam powiem jak to się ma do rzeczywistości aby tylko nie było deszczu
|
#3622 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem jak u Ciebie, ale ja mam tak, że seks do seksu niepodobny w zależności od tego co było przed i jaki mam humorek Z kolei na humorek składa się masa innych spraw długo by pisać![]() A co do tego, że kłótnia jest pewna to znając Ciebie nie stety tez tak myśle i mnie to rpzeraża i zasmuca i mi żal Tadzika, bo sie chłopak nasłucha, także spróbuj sobioe darowac wybuchy i spędźcie ten dzień bez fochów i wyrzutów, bo to TYLKO DATA. chyyba ja powiedziałam Cytat:
Cytat:
nieeeeeeee ![]() Cytat:
Zdolniacha - pewnie ma ta umiejętność po mamieCytat:
![]() Cytat:
Byliśmy na Parnassusie i.... hmmmm nigdy czegois takiego nie widziałam w kinie. Jeśli chodzi o grę aktorów - SUPER. Jeśli chodzi o fabułę - pokręcona. To nie jest typowe fantasy, w sumie nie nazwałabym tego fantastyką tylko bajką, jakims surrealizmem Pierwsze skojarzenie podczas pierwszej odsłony świata przedstawionego i przyszedł mi na myśl Salvador Dali. Film szalony. Podobał mi się, bardzo mnie zaskoczył, w życiu bym sie tego nie spodziewała, po prostu szok. Ostatnio oglądałam sporo filmów z Heath'em Ledgerem i uważam, że to doskonały aktor, jakoś dotąd żaden aktor z holiłódu nie uzyskal u mnie takiej oceny, tzn. Johnyy Deep też świetnie gra,ale HL jest lepszy. Szkoda, że nie żyje, bo nie opuściłabym żadnego filmu z jego udziałem. Johny Deep jak zwykle ok, a Colin Farrel też, ale patrząc na niego nie mogłam sie uwolnic od myśli o Alicji Bacheledzie Curuś![]() Film zdecydowanie dla kinomanów, nie dla oglądaczy hiciorów w stylu 2012 czy inne Ciacho, bo tacy sie rozczarują i słyszałam takie komentarze u ludzi - np. "mogłem wcześniej przeczytac recenzję". A teraz czekam na Nine - zapowiada się extra
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2010-01-17 o 20:51 |
||||||
|
|
|
#3623 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozdać i z głowy, goscie i tak to pierdzielną w kąt i wywalą po dacie ślubu![]() Cytat:
[COLOR="Silver"]---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- tancerka212 - znaczy się, ze jak u mnie sypało śniegiem i mroźno było, to mam się śniegu w sierpniu spodziewać? ![]() Samoa hmm HL grał bardzo dobrze, ale nie równał się dla mnie do Costnera, czy Swayze. Teraz z mamuśką taki jakis serial na Polsacie oglądamy, jedna z ostatnich kreacji Swayze'ya i pomimo choroby dla mnie aktorsko wymiata ![]() A na Parnasusa polecasz iść do kina, czy można spokojnie poczekać na domową produkcję?
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2010-01-17 o 20:58 |
||
|
|
|
#3624 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla maluszka i buziaczek od wizażowej cioci Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
to jeszcze Cię ta @ nie odwiedziła? Obyś nie musiała robić tego testu ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
TŻta brat za to tę piosenkę: http://www.tekstowo.pl/piosenka,rich...e_waiting.html nazywa "osiem zapałek" (bo tak ze słuchu odtworzył pierwsze słowa piosenki "oceans apart") |
|||||||
|
|
|
#3625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jest i akcja, i humor, Jude Law i Robert Downey Jr - super. Recenzji żadnych wcześniej nie czytałam, ale bardzo się cieszę, że wybraliśmy się na niego |
|
|
|
|
#3626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobnie Swayze, chociaż muszę przyznać, że nic nowego z jego udziałem nie widziałam, takze cięzko mi ocenić![]() A na Parnassusa czy iśc do kina...możesz żałowac, bo film jest grubo pokręcony. Na pewno lepiej sie będzie ogladalo w kinie na dużym ekranie, bo tam jest taka odjechana grafika, ktora bardziej wali po oczach w dużym formacie, ale ze względu na ryzykownie przedstawioną fabułę lepiej poczekac na domową wersję Jak ktos sobie wyobraża, że to będzie film w stylu Władcy Pierscieni czy Harrego Pottera to od razu mówie, że absolutnie nie. Bardziej cos tak niepokojącego jak Charlie i fabryka czekolady(ten film jest okropny, straszny i niepokojący jak koszmar tak BTW ), ale Parnassus jest milion razy lepszy, bo ogólnie to wg mne bardzo dobry, warty obejrzenia film![]() Jeśli wybierasz się do kina niedługo to fajnie sie zapowiada Nine i Nostalgia anioła. Z tym, ze Nine na pewno warto obejrzeć w kinie a Nostalgię anioła można spokojnie w domku zapuścić ![]() My na Nine pójdziemy na moje urodzinki, bo z deski nici jak się mój kręgosłupek odezwał to wole nie ryzykowac kolejnej półrocznej rehabilitacji 5 miesięcy przed ślubem...No i czas wolony ostatnio przeznaczamy na załatwianie wiadomych spraw
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2010-01-17 o 21:22 |
|
|
|
|
#3628 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wlasnie wyczytałam, że w Multikinie będzie maraton musicali a w repertuarze Chicago, Nine i Fame, wiec możłiwe ze sie wybiorę z tz i przyjaciółką, bo do Fame nie dotrwamy i wcale nie musimy bo to chyba cos w stylu Step up to nie ma co sie męczyć.A Chicago uwielbiam
|
|
#3630 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim
)Dziś trzy tygodnie jak tżcik pojechał.... A tak w ogóle tę pracę zaliczeniową którą pisałam tyle czasu zaliczyłam na 5 ![]() - tzn., że nie piszę egzaminu z tego przedmiotu .
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:30.

ja będe cały dzień nadmuchana a P. się za to wkurzy ja go zbesztam, za to co zwykle...
dla maluszka i buziaczek od wizażowej cioci
to jeszcze Cię ta @ nie odwiedziła? Obyś nie musiała robić tego testu