|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Rozeznanie
|
Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana
dzięki, już zrobione
ale bardzo szczupło wyglądasz, super
![]() |
#3602 |
Rozeznanie
|
Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana
aga- moim zdaniem to nie wygladasz na ta 9 z przodu?
karadka- ty wysoki chudzielcu, na 3 faze ale juz ![]() ![]() hmmm wiecie co- chyba sobie zrobie nieplanowany krolewski...... a w nim- placek ziemniaczany + dietetyczny gulasz wolowy ................ ![]() strasznie brzmi tlusto?
![]() |
#3603 |
Raczkowanie
|
Gall wiem ze sei nie robi fotki od dolu, ale to takie samo***ki sa wiec musicie mi wybaczyc. Zabilas mnie tym rymem
![]() ![]() ![]() Dziur nie szukam, a pochwal pragne jak dżdżu ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- ja nie zrymuje tak jak Gall, ale dziewczyny BOSKO wygladacie!!!! Naprawde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karadka przy Twoim wzroscie dalabym soboe spokoj na III fazie tez schudniesz a wygladasz naprawde pieknie.
Dukan: 22.01.2010 - 70,7 kg ![]() ![]() I Faza 7 dni - 3,5 kg II Faza (5/5) - 4,8 kg Cel - 55 kg ![]() "Did U know, that 'I told U so' has a twin brother" she asked cutting me off "His name is "Shut the f*** up'" Edytowane przez vandros Czas edycji: 2010-05-10 o 15:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3604 | |||
Wtajemniczenie
|
Witajcie Kochaniutkie Czarownice
![]() Widzę że coraz lepiej mi te czary wychodzą - szkolę się na Was ![]() Na mnie też podziałało, dzisiaj szklana franca pokazała 102,1 kg (mimo nocnej nutelki ![]() ![]() Normalnie cała heppy i w skowronkach jestem ![]() Gratuluję wszystkich spadków Kochaniutkie ![]() ![]() Agamagda świetnie wyglądasz !!! ![]() Cytat:
Wiem głupi pomysł ale szkoda składników. A co do spadku Twojej wagi ![]() ![]() ![]() Karadko a zdjęcie, a raczej Ty na zdjęciu to rewelka dosłownie ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do opinii o Vandros to wymiękłam dosłownie - więcej takich tekstów i masaż brzucha zaliczony ![]() Cytat:
![]() Zresztą wcale nie kłamali bo naprawdę super co już wcześniej pisałam.
![]() |
![]() |
#3605 |
Rozeznanie
|
agamagda i karadka wyglądacie super świetnie
![]() karadko masz boskie nogi a fryzurka i kolorek bardzo Ci pasują ![]() No to i ja za waszym przykładem wstawiam cieplutką jeszcze fotkę sprzed 10 minut robioną, samo przed wyjściem na aerobik dlatego taki strój ![]()
![]() |
#3606 |
Wtajemniczenie
|
galloway świetnie wyglądasz
![]() ![]() Dziewczyny jesteście dosłownie nie do poznania - każda szczuplutka, wiotka, no nic tylko zazdraszczać, co po cichu robię ![]() ![]() Ale najważniejsze aby samemu czuć się dobrze w swojej skórze. Dzisiaj rozmawiałam z dawno nie widzianą znajomą, okrąglutka, przeciwna wszystkim dietom, sama chyba nigdy się nie odchudzała, a o tych co to robią ma swoje wyrobione zdanie "że to głupota i rozwalanie organizmu". Usłyszałam od niej że chyba schudłam, potwierdziłam. Pytała się co to za dieta, ile się odchudzam i takie tam. A na koniec pytanie? Ile się katuję ćwiczeniami i czy fortunę tracę na różne kremy, mazidła itp. Ze szczerością powiedziałam że jak mam siły i chęć to trochę ćwiczę, że maziam się jak mam siłę wieczorem. A ona zgorszona mi powiedziała że widziała w programie Drzyzgi jak wyglądają kobiety po schudnięciu ![]() i żebym głupia nie była, i ostro ćwiczyła bo będę "brzydko" wyglądać. Już nawet nie tłumaczyłam że przy tej diecie nie grozi zbytnio wiszenie skóry, brzucha itp. bo jemy białka które są odpowiedzialne za mięśnie i jędrność skóry, no ale jak mówię nie chciało już mi się tego wszystkiego tłumaczyć komuś kto nie zna zasad tej diety. Także jedni chwalą nas i popierają, a inni nie dość że sami nic nie robią, to jeszcze wezmą i cię skrytykują. Ot ludziska.
![]() |
#3607 |
Zadomowienie
|
dzieki za mile slowa ale uwiezcie ze na zdjeciach z daleka tej oponki nie widac a jeszcze jej troche zostalo! wiem ze przy moim 178cm nie moge wazyc 50 kilo ale jeszcze z 5kg tak do 68kg i bede sie wtedy zastanawiac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() agamagda nie widac po Tobie tej wagi! a do lata to juz wogole bedzi super! a plaszczyk juz chyba za duzy??? gal - nastepna co narzeka a nie ma powodu - juz wiem skad te grzeszki ![]() megi ![]() ![]() wszystkie dziewczyny - czary dla megi zeby te 2 kilo szybko poszlo i w koncu zeszla z trojwymiaru ![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- megi to zazdrosc i tyle! a poza tym chyba lepiej miec troche zwisajacej skory niz duzo zwisajacego sadla ![]() i wogole to megi mam propozycje - ktora zejdzie szybciej tak zeby zobaczyc inna cyfre z przodu moze zjesc cos malego ale dobrego i popic %%% ![]() ![]()
![]() |
#3608 |
Raczkowanie
|
witam, uffffff wreszcie Was dogoniłam, miałam prawie 10 stron do przeczytania ale lektura
![]() ![]() sylwusia co do naszych cyców, ja zazdroszcze tobie dużych ty mi małych, ahh zawsze się chce tego co się nie ma ![]() karadka ale się się uśmiałam z twojej wypowiedzi "bo wiesz w klubie to dyskusje tylko na temat frytek, panierowanych schabowych, ociekajacych tluszczem kielbas, chipsow, deserow z bita smietana, tortow orzechowych i ogromnej ilosci alkoholu ktora wypijamy kazdego dnia z rana i wieczorem wiec to chyba nie dla Ciebie " ![]() ![]() 50 wiosen "Dla mnie ciągłe wysłuchwanie jak to źle robię popełniając grzeszki byłoby bardzo deprymujące i dołujace. Podejrzewam że nie byłabym już na diecie i na tym forum. Ciągłe pouczanie mnie nie mobilizuje raczej działa mi na nerwy" ja też bym już dawno zrezygnowała gdyby nie wasze wsparcie ![]() leejam ty do 50 kg dążysz? mamy podobny wzrost a ja stanęłam na 59 kg i byłam happy i teraz tak myśle że chyba zle zrobiłam, że skończyłam II faze mogłam jeszcze zejść z 5kg ![]() ![]() haniula chyba w podpisie mam kiedy zaczęłyśmy tak poza tym u mnie też @, i to dzien wczesniej od niedzieli haha, waga w normie nic nie spada ani w góre nie idzie cały czas 59,2 ![]() aha a dyskusja goraca była ojj gorąca:P haniula ty to grozna jesteś i reszta też az sie boje ![]() Edytowane przez boszka1987 Czas edycji: 2010-05-10 o 19:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3609 |
Rozeznanie
|
najedzona, spelniona, gotuje kalafiorowa na jutro, szwankuje mi wizaz ide pozniej wpadne papa
![]() |
#3610 |
Raczkowanie
|
No nie laski jestescie!!! Prawdziwe lachonarium
![]() ![]() ![]() ![]()
Dukan: 22.01.2010 - 70,7 kg ![]() ![]() I Faza 7 dni - 3,5 kg II Faza (5/5) - 4,8 kg Cel - 55 kg ![]() "Did U know, that 'I told U so' has a twin brother" she asked cutting me off "His name is "Shut the f*** up'" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3611 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3612 |
Zadomowienie
|
muller light - tesco, super valu, dunnes i pewno w jeszcze innych tez
---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- tak mi sie nic nie chce ze w ramach obiadokolacji zezarlam cala makrele czyli jutro +0,5 bo ostatnio jak zjadlam to tak bylo ![]() ![]() gal - zrobilam z tym ciastem wg Twojego pomyslu ciasto rozebralam i mase wrzucilam i chcialam podgrzac no i sie sciela! wiec jutro upieke co innego ![]() ![]() megi dalej nie dostalam odpowiedzi ![]() ![]()
![]() |
#3613 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Karadko wchodzę w konkurs ![]() ![]() A co do tego jak mówisz zazdrość to też mi przez myśl przemknęło, no ale nie chciałam tak złośliwie myśleć ![]() ![]() Cytat:
![]() Co do makreli to niby wszystkie tłuste ryby można jeść - Doktorek nie wzbraniał chyba żadnych ![]() Na głównym wątku - wiem że brzydko że to piszę, ale tam wiele osób się wypowiadało że wędzonki na noc generalnie zatrzymują wodę, bo niby że soli mają za dużo. Ja tam nie wiem, bo ostatnio rybki są dla mnie bee - odrzuca mnie chwilowo od nich ![]() No ale żeby nie było to czary odstawię (reklamacji nie przyjmuję) Czary mary niech jutro szklane france będą dla nas łaskawe ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Coś ostatnio Scio i Suonko36 u nas nie było - ciekawe czy jeszcze Dukanują? Chociaż widziałam że Scio nas w Klubie podczytuje a nawet słowa nie napisze. Dziewczyny może się odezwiecie co u was słychać?? Trochę dziwnie się czuję jak ktoś tylko tak wyczytuje, a nic od siebie ![]()
Gosia Edytowane przez Megi428 Czas edycji: 2010-05-10 o 21:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3614 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() Pooglądałam wasze zdjęcia i oto moja refleksja (swoje postaram sie doda jutro żebyście też mogły mnie ocenic) Sylwiusia- zmiana ogromna, zazdroszcze pięknych piersi ![]() karadka- ale ty masz nogi dziewczyno agamagda-pięknie i szczupło gallowy-laska na 102 boszka- faktycznie masz date w podpisie - też musze swój zmienic, ja jestem łagodna jak baranek pukki mi ktoś na odcis nie nadepnie, a ta dziewczyna podniosła mi ciśnienie więcej już nie pisze na ten temat buźka porannych spadków życze wszystki dobranoc ![]() Edytowane przez haniula1803 Czas edycji: 2010-05-10 o 23:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3615 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Wczoraj miałam bardzo dużo zajęć tak że tylko poczytałam i tyle Cały weekend dieta ścisła a wczoraj dostałam ciasto od koleżanki po komunii i niestety wieczorem trochę skubnęłam mam nadzieję że chłopaki dziś się z nim uporają bo będzie mnie kusić Zauważyłam że najtrudniej mi odmówić sobie domowego ciasta to pewnie będzie moją największą zmorą do końca życia ![]()
![]() |
#3616 | |
Zadomowienie
|
witam wszystkie czarownice
![]() ![]() ![]() a wracajac do pytan o dziewczyny to po pierwsze gdzie jest elskede, monti, domino, zaba, aniela, suonko, truskaweczka, scio, agsa i co u eweli slychac? dziewczyny dajcie znac!!!!!! megi pytanie to o ten uklad chodzilo czyli kto pierwszy ![]() ![]() no i nie spac spiochy - taki piekny sloneczny dzien ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3617 |
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o konkurs ze zmianą literki to ja się nie piszę bo za dużo mi brakuje do 6- prędzej sama się nagrodzę (czytaj zgrzeszę)
![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Dziewczyny obejrzałam zdjęcia w klubie normalnie wpędzacie mnie w kompleksy a agamagda normalnie jak się robi żeby tak wagi nie było widać ?
![]() |
#3618 |
Rozeznanie
|
cześć
![]() Moja mama od piątku bardzo źle się czuła(choruje na serce) musieliśmy zawieźć ją na pogotowie...ale cały czas jej nie przechodzi,ojciec kazał skończyć jej z tą dietą ![]() Ja też jak dojdę do 65kg to chyba zmykam na III fazę ![]() co do konkursu to ja oczywiście wchodzę w to, ale już wiadomo kto tu poje i popije wygraną, bo kto leci jak burza...oczywiście karadka ![]() monti , zaba, suonko, truskaweczka, scio, tych dziewczyn to kompletnie nie widać na forum ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- a wagowo u mnie bez zmian, czekam na upragnioną 6 z przodu która czai się za rogiem i puszcza z daleka do mnie oczko ![]()
![]() |
#3619 |
Raczkowanie
|
Ja też oglądnęłam zdjęcia z Klubu - dziewczyny, ale super wyglądacie! Normalnie laski!
Karadko, wydaje mi się, że makrela nie powinna powodować wzrostów wagi i zastojów, ja sama do początku diety jadałam często makrelę (na obiad właśnie) lub wędzonego łososia, a waga przecież spadała mi przez pierwsze 2 miesiąca bardzo szybko. Dukan nie zabrania jedzenia tłustych ryb, które przecież zawierają cenne tłuszcze z omega 3, tego tłuszczu nie należy tak traktować jak tłuszczu z mięsa. Mnie dziś pierwszy dzień nie boli gardło w ogóle, ale głos niestety cały czas zmieniony, ciągle mi coś siedzi w tej krtani... No i mam kaszel jeszcze. W czwartek do kontroli idę, bo do czwartku rana mam antybiotyk. Dziś wreszcie po dłuugim zastoju waga zeszła trochę w dół, rano zważyłam się i pokazało się 96,7 kg czyli mam już 21,1 na minusie ![]()
![]() |
#3620 |
Rozeznanie
|
kasiu to prędziutko leć zmienić wagę w podpisie, i oczywiście bardzo gratuluję
![]() ![]() Ja też jem często makrelę,a na samym początku to codziennie i waga ładnie leciała,byłam ździwiona bo też myślałam że to takie tłuste i słone że aż niemożliwe że dozwolone. Teraz jem co drugi dzień bo pomału już obrzydła ![]()
![]() |
#3621 |
Rozeznanie
|
hej, ja dzisiaj bylam na chwile na uczelni napisac kolokwium, ale dzis bardziej mnie drapie gardlo jak wczoraj, na dodtek teraz tak strasznie boli mnie glowa ze nie wyrobka ;( ide do wyrka sie polozyc nie wime czy to cisnienie czy dalej moj organizm walczy z chorobaa?? waga 69,4 wiec powoli ide ale do gory do mojej 70 ;(
stierdzam ze faza 3 jest bez kitu mega trudna, gubie sie w skrobiowych, pozwalam sobie na niektore rzeczy wsciekla jestem ;( a myslalam ze bedzie to najprzyjemniejsza z faz ;( no i dodam ze jako jedyna chyba na 3 fazie nie shcudlam nic, tylko mam wage ogolnie taka jak pod koniec fazy 2 ;( wpadne pozniej!
![]() |
#3622 |
Raczkowanie
|
sylwusia ja na III fazie też stoje w miejscu i się gubie w tych posiłkach i skrobiowych, w sumie codziennie mam królewską uczte bo sobie na cos pozwalam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3623 |
Zadomowienie
|
wiecie co z ta makrela to ja odpuszczam jednak bo ona za tlusta dla mnie jest tak czy siak
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3624 |
Raczkowanie
|
Mnie makrela wcale nie przeszkadza-zawsze bardzo lubiłam i nawet na tej diecie mi nie zbrzydla fakt nie jem zbyt często
Na początku diety jadłam zdecydowanie częściej a waga leciała w dół szybciej niż teraz
![]() |
#3625 |
Rozeznanie
|
BOSZKA to podobnie widze mam jak ty, lub ty masz jak ja hihi
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3626 | |
Raczkowanie
|
Ale napisałyście. Nie pamiętam już co komu chciałam odpisać...
A... Boszka, mi tak doktorek wyliczył, więc do takiego celu dążę. Ale coś mi się wydaje, że jeśli waga nie zacznie w końcu trochę wolniej spadać, to ten cel osiągnę znacznie szybciej... I niech przeklęta będzie chwila, w której przeczytałam przepis na dukanowską nutellę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3627 |
Rozeznanie
|
hej Kochane
![]() weekend był u mnie koszmarny.............. w niedziele mialam taki kompuls, ze rzucilam sie na lodowke, zezarlam kilka kanapek z pszennym chlebem i serkiem topionym, nawet jakas tlusta konserwe z chlebem, w ogole porazka na calej linii, takze wkradlo sie ciasto karpatka, shrek i poplynelam na amen, wczoraj bylo ladnie, dzisiaj znow sie posypalam, nie daje sobie rady na III fazie, do tego wczoraj okres dostalam i mam parcie na slodkie, to okropne. Nie radze sobie zupelnie................. .... Waga 72, ale czuje, ze po tych akcjach wzrosnie, do tego ten okres, koszmar po prostu.... jestem zalamana. Dziewczyny obejrzalam zdjecia, wygladacie naprawde super ![]() ![]() a karadko Ciebie nie poznalam w ciemnych herach, normalnie szoook, super ![]() ![]() ![]() ![]() ja chyba musze sobie zrobic III faze z jednym dniem krolewskim, jednym czystych protein, a reszta P+W+2 kromki razowca i tyle. Mam nadzieje, ze juz dzisiaj popoludniu sie ogarne, bo bedzie masakra ![]()
![]() |
#3628 |
Zadomowienie
|
haha nutelka tez mialam faze na nia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- elskede ja to bym happy byla majac 1 krolewski dzien - ale zdaje sobie sprawe ze III faza bedzie najgorsza... za duzo pokus! mi ostatnio ciagle po glowie chodza jakies dobre rzeczy - chyba zmeczenie organizmu i zapotrzebowanie na cukier! i szczerze mowiac nie moge doczekac sie III fazy ale bardzo sie jej boje! wlasnie moj deserek dopchalam jogurtem waniliowym z musem wisniowym i czekolada(dzisiaj pierwszy raz kupilam i jak to mowila gall - orgazmiczny ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3629 |
Raczkowanie
|
Wiecie dotarło do mnie że jak nie będę chciała przytyć to do końca życia będę musiała trzymać kontrolę nad wagą i to taką naprawdę regularną
Myślę że nawet uczciwe przejście wszystkich 4 faz nie uchroni mnie przed przytyciem Mam wrażenie że mam jakiś zryty beret, jak już zjem coś pysznego to zaraz chcę więcej i więcej ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3630 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
O rany, faktycznie ciężka ta III faza. Mam nadzieję, że jakoś uda Ci się to poukładać. Ja nawet o tym nie myślę na razie. Dziwna ta ludzka psychika - jak tylko możemy zjeść coś więcej niż P i W to zaczynamy głupieć. I jeszcze te królewskie posiłki - czuję, że będę z nimi miała problem...
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.