|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć VI
Ja nawet nie mam słów żeby opisac, co czuje....
Nigdy nie interesowałam się polityką, ale tragedia dotknęła nasz kraj, naszych rodaków, a przede wszystkim LUDZI.Nie da się obojętnie spojrzeć na coś takiego... Oglądałam całą ceremonie przewiezienia zwłok prezydenta...nie potrafie napisać co czułam... ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- i zgadzam się z Madziaciu,że za kilkanaście dni wszystko się zmieni...nie było zmiany po śmierci Papieża, nie będzie i teraz.....obym się myliła, ale wątpie... Bardzo zabolało mnie gdy jeden mężczyzna na stacji dziś rozmawiał z innym i powiedział" zasłużyli sobie na to, newinni by nie zginęli..." I jak juz powiedziałyście, teraz nie liczą się podziały, nie liczy się kto jest za jaką partia, kraj się jednoczy.-ale na jak długo??? czy u nas musi zawsze stać się tragedia, żeby zrozumieli,że pewne sprawy wymagają zmiany....?? nie do pomyślenia....
#3602 |
Zakorzenienie
|
Własnie wróciłam z koscioła. Podobało mi sie to, ze po Mszy była procesja wokoł koscioła i zostały wymienione wszystkie nazwiska łącznia z "obsługa"samolotu. Ludzie mieli znicze w rekach, poźniej kazdy kładł je wokoł koscioła. Zmarzłam strasznie, ide sie umyc i zmykam na łozko. Jutro do pracy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
Zadomowienie
|
Pierwsza dzisiaj
![]() Ładne słoneczko w Lbn... |
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Wtajemniczenie
|
u nas również słońce świeci, chociaż nie wiem czy ciepło, czy chłodno...
Ja mialam dziś koszmar związany ze slubem...szkoda nawet opowiadać, ale mam je coraz częściej... ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- http://verbenka.wrzuta.pl/audio/aAMl...-czarna_sobota
#3605 |
Zakorzenienie
|
Hey. Ja w nocy mało spałam, rano nieprzytomna ledwo wyrobiłam się na autobus:/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3606 |
Zakorzenienie
|
Ja się dzisiaj też nie wyspałam i do tego fatalnie się czuję. Trzeba będzie jakoś ten poniedziałek przetrzymać w pracy.
#3607 |
Wtajemniczenie
|
posłuchajcie tej piosenki , którą wrzuciłam na forum...
#3608 |
Zakorzenienie
|
W domu dopiero posłucham, teraz nie mam jak.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3609 |
Zakorzenienie
|
nie podoba mi sie ta piosenka, juz zaczynają zarabianie na tragedii, tak jak z Papierzem było
|
![]() ![]() |
![]() |
#3610 |
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczyny.....ostatnio na naszym forum zrobiło się bardzo smutno
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Prawie całą noc nie spałam......jestem taka zapuchnięta od zęba,że szok ![]() Jutro się dopiero umówiłam do dentysty a macie może coś do polecenia na opuchlizne bez recepty???Bo od dentysty to chyba tylko antybiotyk dostane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3611 |
Wtajemniczenie
|
Agusia współczuję, ja niestety nie znam żadnego sposobu...;/
zaraz mykam na miasto, ale jak słyszę ten wiatr za oknem....to mnie przeraża,chyba nie jest cielło. ale musze zajechać do kosmetyczki.
#3612 |
Zakorzenienie
|
Piosenka jak piosenka - jakoś mnie nie urzekła. Za dużo tego wszystkiego według mnie.
U nas pogoda się piękna zrobiła - nawet drzwi od zakładu otworzyłam co by ciepełko do środka weszło bo w środku strasznie zimno mamy.
#3613 |
Zadomowienie
|
Agusia oj chyba tylko antybiotyk pomoże. Miałam tak już kiedyś.
A ja sie we środę do Kielc wybieram. Na miarę i może kupie buty do sukni i może coś jeszcze, zobaczę. Po drodze wstąpimy do dekoratorki,uzgodnimy szczegóły wystroju. Na tygodniu mamy jeszcze jechać do naszego zespołu. Znajoma, która ma tydzień przede mną ślub była w USC i kazali załatwić je te formalności na 2 m-ce przed ślubem. Wcześnie jakoś. Wybiorę się na tygodniu to sama się dowiem co i jak.
#3614 |
Rozeznanie
|
A mi nadal trudno uwierzyc w to co sie stało...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3615 |
Rozeznanie
|
Hej Dziewczynki... my już ochłonęliśmy po sobocie a teraz zabieramy się ostro do pracy przy remoncie Panowie z ekipy powiedzieli że za 6 tyg będziemy jeść obiad we własnej kuchni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3616 |
Zadomowienie
|
Witajcie w te smutne chwile..mnie również przykro z powodu tej straszliwej katastrofy
![]() http://www.youtube.com/watch?v=kaJU0WuRBto Od razu jak mówili, że ciężkie warunki były i sugerowano im z wieży aby nie lądowali na tym lotnisku tak pomyślałam, a teraz jeszcze ta wypowiedź inżyniera. Przykre też to bylo, że nie od razu wymieniali załogę: pilotów, stewardessy, lekarzy, oni też zginęli i mieli swoje rodziny, które ich opłakują. ;( Głowa mnie dzisiaj boli od rana..pogoda super. Po południu wybieramy się z mężem do teściów, a wczoraj niestety musiałam jechać na zajęcia z niemieckiego, które miałam na innej uczelni. Uczciliśmy dwoma minutami ciszy poległych w tej strasznej katastrofie.No i całe zajęcia musieliśmy opowiadać o tym po niemiecku ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3617 |
Zakorzenienie
|
My właśnie wróciliśmy z dworu. Piękna pogoda, ciepło
![]() Ostrowczanka ty miałas mieć jakieś rozmowy o pracę po swiętach. Byłas? |
![]() ![]() |
![]() |
#3618 |
Zadomowienie
|
madziaciu nam się napewno nasz obrączki nie kojarzą jak nakrętki na śrubki
![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3620 |
Zakorzenienie
|
W telewizji wypowiadał się ten pilot który wiózł Millera (pamiętacie ten wypadek?), mówił, że przyjęło się, że ostateczna decyzja nalezy go tej ważnej osoby, którą wiezie. Więc według niego, tak doświadczony pilot, nie zaryzykowałby ladowania na tym lotnisku, musiał otrzymać taki rozkaz od Prezydenta. Nie dowiemy się jak było.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
Zakorzenienie
|
AGUSIA533 -doradzić mogę tylko schłodzenie kompresu żelowego (kupisz w aptece) i okłady. A to od ósemek czy od jakiegoś ubytku?
mehja - byłam na dwóch z czego jedna dwuetapowa i wygląda na to, że poszło mi całkiem nieźle. Czekam na telefon - mają się odezwać nawet z decyzją negatywną. azakowana- tego pilota, który postawił się przy lądowaniu w Gruzji zwolniono. Myślę, że ten, który pilotował tego nieszczęsnego Tupolewa wiedział o tym.
![]() |
#3622 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To my takie nakrętki planujemy mieć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - dostałam pracę!
![]() |
#3624 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To co teraz małżona ściągasz do siebie wreszcie? ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Napisz coś więcej - co to za praca?
#3625 |
Zakorzenienie
|
Praca bez specjalnej rewelacji, ale JEST! Obsługa infolinii w towarzystwie ubezpieczeniowym.
Teraz małżon musi u siebie w pracy powiedzieć, że chce rozwiązać umowę i negocjować okres wypowiedzenia ![]()
![]() Edytowane przez Ostrowczanka Czas edycji: 2010-04-12 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#3627 |
Zadomowienie
|
Ostrowczanko myslałam cały czas o tych rozmowach Twoich, a nie zapytalam. Ale fajnie, bardzo sie ciesze. Wreszcie bedziecie razem...
Olajko ja wlasnie nie zgadzam sie z takim poglądem, ze jak nakrętki... Własnie przykre jest to ze teraz obwiniają pilota. On miał 36 lat i na pewno nie chciał zeby tak sie stało. Pewnie robil co mógł. Dla mnie to całkowicie nieważne czy to jego wina. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3628 |
Zakorzenienie
|
Madziu to według mnie nie jest niczyja wina. Po prostu zbiegło się kilka czynników. A największym problemem była mgła. Niejeden doskonale wyszkolony pilot nie poradziłby sobie w takiej sytuacji.
#3629 |
Zakorzenienie
|
Ostrowczanko gratuluje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3630 |
Zakorzenienie
|
Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
![]() Miałam nosa, że zapytałam rano ![]() jak mąż już przybędzie do ciebie to będziecie nadal mieszkać z tymi uroczymi współlokatorami czy poszukacie czegoś innego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.