|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Cytat:
![]() dopiero wróciłam do domu. eh.
|
|
#3602 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Cytat:
. niestety nie pomogę Ci bo interpretować nie lubię. |
|
|
|
|
#3603 |
|
Zadomowienie
|
gdzieś się podziewała maturzystko
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18891927]tak czytam i czytam. myślę sobie : co jest grane ? . niestety nie pomogę Ci bo interpretować nie lubię.[/QUOTE] Lusja radzę olać sprawdzian żartuję
http://zakupoholizm-pelna-geba.blogspot.com Edytowane przez chiddy Czas edycji: 2010-04-28 o 18:16 |
|
|
|
#3604 |
|
Zakorzenienie
|
No jak to tak?
Żadna mi nie pomoże? ![]()
|
#3605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj kazała mi jakiś znak zakazu rysować, narysowałam człowieka rzygającego na trawnik tak niebanalnie ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18891900] a wiesz że mam tak samo ? :d. dzisiaj mówie do przyjaciółki że nic się nie stresuję ![]() pan zarządził że obecność ma być obowiązkowa ( policja przyjedzie ) [/QUOTE] Ja wręcz przeciwnie, w głowie najciemniejsze scenariusze. Robię sobie zadania z forum biolog pl i uświadamiam jaka tępa jestem. niektórych zadań stamtąd nie rozumiem zupełnie. po co policja ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18891927]tak czytam i czytam. myślę sobie : co jest grane ? . niestety nie pomogę Ci bo interpretować nie lubię.[/QUOTE] Ja też ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Mieliśmy to kiedyś, mam chyba nawet notatkę w starym zeszycie. |
|
|
|
|
#3606 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() jakbyś znalazła czaaaaaaaas ... ![]()
|
#3607 |
|
Wtajemniczenie
|
Lusja, najlepiej zobacz, jakie były cechy filozofii Platona, a potem zobacz jak wykorzystywano to w renesansie (i właśnie u tego Mirandoli). No wiesz, w jaki sposób ustosunkował się do tego, co o człowieku mówił Platon i jacyś tam jego uczniowie.
Z tego gimnazjalnego to ja też nie za bardzo
|
|
#3608 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę go najpierw odzyskać
![]() sąsiadka, rok młodsza ma z tą samą nauczycielką i pożyczyłam jej, piękny, wszystkie notatki, prace domowe ![]() przydałoby się odebrać i przypomnieć co tam mam. |
|
|
|
#3609 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja tam lepiej nie patrzę, bo się załamię biedna.dzień dobry;* w zasadzie nie potrzebnie poszłam na lekcje, mogłam pójść tylko na ost. lekcję. Na dwóch pierwszych fakultetach z wosu były tylko dwie osoby- ja i koleżanka. to był pocisk. Puściła nam jakiś film o Stefanie Wyszyńskim. i po co nam to?! chociaż koleżanka mówi jej, że wolimy organizacje międzynarodowe, a ona to olała. Także ! i nawet łaskawie na koniec lekcji nie życzyła nam powodzenia czy coś. Kij jej w oko!głupia Ewa poszła spać na pół godziny, a wstała po dwóch. spałować mnie! idę ogarną WOS! Wczoraj wieczorem miałam to zrobić, ale zamiast to wdałam się w konwersację z siostrą.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-04-28 o 19:27 |
||||
|
|
|
#3610 | |
|
Konto usunięte
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18891900]
u nas w tym roku kupili dla wszystkich takie same. lans normalnie [/QUOTE] Ale o Was dbają w szkole Cytat:
Już widzę minę nauczycielki widząca taki znak
|
|
|
|
|
#3611 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18891900]u nas w tym roku kupili dla wszystkich takie same. lans normalnie [/QUOTE]Nie, żeby to, ale u mnie kupili parę lat temu a w tym roku nowe, bo tamte już się rozleciały ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję ![]() Ja na godzinę, spałam dwie ![]() ----- Też zrobiłam ten test oświadczam wszem i wobec, że moja wiedza z chemii jest na poziomie 1 gimnazjum albo jeszcze niżej miałam 17/25 z zamkniętej, dosłownie aż mi wstyd cała chemia źle, te biedronki też z dupy wzięte, do tego pole czworościanu źle policzyłam co tam, że 3 lata temu było 47 Ale im się ubzdurało z tą radioaktywnością... jak to samo będzie na maturze, to ![]() Nieważne, maturą się trzeba zająć oświadczam oficjalnie, że mój niemiecki jest jednak na całkiem dobrym poziomie i jestem To dalej lecimy z a angielskim
|
|
|
|
|
#3612 | |
|
Zakorzenienie
|
Bo..?
Ewa, no sorry, ale powiedziałam koleżance, że nie będę chodzić do szkoły, byłam na pierwszej próbie organizacyjnej, następna miała być dopiero jutro, w czwartek, wszyscy mieli umieć swoje kwestie. I co? Okazało się, że pod moją nieobecność była jedna próba, o której nikt mi nie napisał (z kosmosu mam wyczytać, że jest?), a o drugiej zostałam poinformowana właśnie w taki sposób jak napisałam w tamtym poście: jak nie przyjdziesz, to nie będziesz brała udziału. Zamierzałam przyjść, ale skoro przestawiono godzinę i poinformowano mnie o tym 0,5h przed terminem, to w jaki sposób miałam zdążyć? Cytat:
A najlepsze były cytowane wypowiedzi z fejsbuka.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-04-28 o 20:17 |
|
|
|
|
#3613 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny, moge do Was dołączyć
?
|
#3614 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() skąd jesteś ? i jak przygotowania do matury ?
|
|
|
|
#3615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to nie tak, że właśnie te osoby, które do szkoły chodzą, nie poinformowały Cię? ![]() U nas jest w klasie zbiorowe "N. i M nie chodzą, to niech się sami martwią" ale oni tak cały rok, to ci, którym wych nie chciał pousprawiedliwiać z J. zbierałyśmy zdjęcia, N. oczywiście nie dał, bo o niczym nie wie, jeden sms - nie odpisał, to nikt się nim nie przejmuje. Wychowawca się będzie wkurzał tylko.Ale rozumiem, że nie chodzisz, bo się uczysz, też w domu więcej robię tylko napisałam, jak to jest u mnie ![]() Ale jak prosiłaś tą koleżankę, to powinna Cię informować, a nie w ostatniej chwili ![]() Pochwaliłam się Tżtowi, to: "czemu tak mało?" ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- gooniek - skądś Cię kojarzę nie pisałaś tutaj wcześniej?
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-04-28 o 20:26 |
|
|
|
|
#3616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale okej, nie ma o czym mówić, nie dostosowałam się, ktoś inny powie. Nikt przecież płakać nie będzie, że nie wzięłam udziału w tej akademii.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#3617 |
|
Konto usunięte
|
ja miałam 19/25
. cofam się w rozwoju Karolina - bo była taka akcja ' gówniana' . takie jazdy są że nie pytaj . napiszę Ci na gg jutro., bo tu nie bardzo mogę pisać o tym.oj Żbiku dzisiaj się nic nie pouczyłam. chociaż po szkole byłam u przyjaciółki i rozwiązywałyśmy arkusz z matmy. ale wiadomo jak to jest jak się robi razem idę coś zjeść i na YCD ;D. |
|
|
|
#3618 |
|
Zakorzenienie
|
Martynaaaaaa (star)co ja głupia napisałam. Miało być NIE dziwię się, a nie dziwię się.
Ja też bym się wkurzyła i to nieźle.
|
#3619 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziś już troszkę lepiej, ale dalej boli i oczywiście od wczoraj mam katar ![]() ale kropelki w ruch i jakoś tam daję radę ![]() ja dziś spałam do 12, ale wiadomo - człowiek chory potrzebuje więcej snu. odespałam sobie jednak w końcu ostatnie noce, chodzenie spać ok 3 ![]() z mojej ![]() nie bój żaby. poza tym, nadrobisz innymi przedmiotami ehe ![]() nie! to zdjęcie jest w top gitach na gronie, na facebooku mają tez ... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ale lepiej nie. Cytat:
bry wieczór. ajajaja. mam wrażenie, że się nie zdążę nauczyć. idę stąd dalej arkusz z matmy robić. trzeci dziś!
|
||||
|
|
|
#3620 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny, oderwałam się na chwilę i patrzcie co znalazłam: Przeciek z angielskiego. List formalny: Podczas pobytu w Wielkiej Brytanii kupiłeś ciągnikowy kultywator sprężynowy z zapasowym kompletem lemieszy półsztywnych i skaryfikatorem. Zauważyłeś, że uszkodzone było łożysko toczne baryłkowe wahliwe w mimośrodzie oraz brakowało połączeń gwintowych ze śrubą pasowaną o trzpieniu stożkowym. Chcesz zgłosić jego reklamację. - wyraź swoje niezadowolenie - opisz na czym polega problem - napisz gdzie i kiedy nabyłeś urządzenie - zaproponuj rozwiązanie problemu Podpisz się jako XYZ
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||
|
|
|
#3621 | |
|
Zadomowienie
|
byłam u przyjaciółki
![]() Cytat:
![]() to na pr ? nie życzę nikomu takiego zadania.
|
|
#3622 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hahah prawie popłakałam się ze śmiechu Że też komuś chciało się to wymyślać. ![]() Ale gdybym zobaczyła to na maturze chyba na zawał bym padła hehe
|
|
|
|
|
#3623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pr nie ma listów. ![]() To tak dla jaj napisane, że rzekomo przeciek.
|
|
|
|
#3624 |
|
Zakorzenienie
|
jestem z Warszawy i nie wiem jak to bedzie z tą maturą.. nie chce mi sie uczyc.
a mozliwe ze pisalam tu kiedys i dlatego mnie kojarzysz
|
#3625 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3626 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn mam zatkany nos, a nie mogę się wysmarkać ![]() Żebyś do wtorku wyzdrowiała Ja też jeszcze tydzień chociaż, bo z angielskim nie wyrabiam. Mam za dużo materiałów, które muszę/chcę zrobić, bo jak nie zrobię, to będę miała wyrzuty sumienia, że mogłam się przygotować lepiej, choćbym nie wiem, na ile napisała. A jak zrobię wszystko, to będę spokojna, że wytrwale się uczyłam i zrobiłam wszystko co mogłam ![]() Cytat:
ale lemiesze to chyba bardziej do pługa są ![]() W ogóle na tych majowych maturach były listy oficjalne? Przyznaję, że żadnego arkusza na oczy nie widziałam ![]() Bo np na niemieckim nigdy ![]() Tata skądś tam dostał 5 l soku jabłkowego. Takiego świeżo wyciśniętego z jabłek, do którego potem by dodali konserwanty, cukier i inne różne E a taki pyszny |
||
|
|
|
#3627 |
|
Raczkowanie
|
Heej dziewczyny tez mogę jeszcze do Was dołączyć ?? Wiem ,że późno , ale przyda mi się za tydzień takie duchowe wsparcie
No i jak tak czytam tutaj ,że sie przygotowujecie to jakoś mnie to motywuje )
|
#3628 |
|
Zakorzenienie
|
przystepuję do nadrabiania zaległości
![]() mam dupowaty humor. Marta wie czemu
|
#3629 |
|
Zakorzenienie
|
boje sie ze nic nie umiem
|
#3630 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masakra.to, że podkradli samochód to jedno, dwa to zachowanie matki. szczerze powiem, że jak mnie jakiś debil wyprzedza (mimo tego, że jadę w trasie 100-110km/h, a u mnie na Mazurach wiecie jakie drogi garbate, kręte, pełno drzew, zakręty źle wyprofilowane) to też mam myśli :"żebyś Ty daleko nie zajechał albo dresiarze w betach, albo starych audicach jedzie taki i próbuje mnie wyprzedzić ja cisnę 100km/h , a ten przed zakrętem do wyprzedzania wiem, że to inna sytuacja, zupełnie inna, ale chodzi mi o brak wyobraźni ludzi, szczególnie młodych. Cytat:
![]() Cytat:
![]() wiem, że niektórzy mają po starszym rodzeństwie albo od znajomych. Cytat:
K. mnie wybił z rytmu. tak, to właśnie ta sprawa, która mi nie daje spokoju i z którą mi źle ![]() Cytat:
Cytat:
widziałam to Cytat:
rzeczywiście mogła Cię w ogóle poinformować przed 14:00, że próba JUŻ była. nie lubię jak tak ludzie robią.w ogóle wczoraj oglądam demotywatory i z tymi biedronkami radioaktywnymi.. sklep biedronka i podpis "teraz radioaktywna" .. no i mysle, o co chodzi.. i rozkminiam, patrze,ze jakaś ściana obdarta, i kminie, że to o to chodzi albo ten demot z dwuzłotówką.. może mi ktoś wytłumaczyć? hej ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- zrobiłam zamknięte z tego testu zaczęłam robić otwarte, zrobiłam 26 i 27, ale przy 28 z fizyki już dałam sobie spokój, nie pamiętam wzorów zniechęciła mnie ta fizyka.No,ale myślę, że akurat na tym gimnazjalnym miałabym teraz podobny wynik jak 3 lata temu (po 46 z każdej części
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.

.

i po co nam to?! chociaż koleżanka mówi jej, że wolimy organizacje międzynarodowe, a ona to olała. Także 

?
jeszcze tydzień chociaż, bo z angielskim nie wyrabiam. Mam za dużo materiałów, które muszę/chcę zrobić, bo jak nie zrobię, to będę miała wyrzuty sumienia, że mogłam się przygotować lepiej, choćbym nie wiem, na ile napisała. A jak zrobię wszystko, to będę spokojna, że wytrwale się uczyłam i zrobiłam wszystko co mogłam